Erkyläntie

Anatooliantti

V,,,, mitä skeidaa kaupungilta. Liikennettä rajoitetaan ja katua kavennetaan kukkalaatikoilla. Paljokohan tuohon pätkään upposi rahaa 90luvulla kun sitä levennettiin ja tasattiin liikenteen parantamiseksi, Nyt rajoitetaan ajoa ko väylällä. Laittaisivat koko pätkän kävelykaduksi kerran siinä autoilu ja liikenne häiritsee jotakuta. Tontteja myydään uhkolasta hyvien liikenneyhteyksien yms varjolla. Nyt kun on saatu rakennettua ja alue täyteen niin ei kun jarrua liikkumiselle. No, omaan ajoon ei kyllä tule vaikuttamaan millään lailla. Aamulla voi koukata kipparin tai siwan kautta, niin kuin myös illalla.

70

1719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki350

      Asiaa ovat päättämässä poliitikot ei asiantuntijat. Tällä hetkellä liikenne on saatu jaettua hienosti kahdelle reitille ja sillalle. Kumpikaan reitti ei ylikuormitu. Jos nyt Erkylän suunnasta tuleva liikenne ohjataan Uhkolan kadulle, jatkaakin suurin osa autoista Peltosaaren sillan kautta keskustaan.
      Sitten voikin käydä ratkomaan niitä ongelmia Västäräkin sykerössä.
      Patastenmäen sillan käyttö vähenee oleellisesti. Asia kannatasi tutkia kunnolla ennenkuin käydään tekemään sutta verorahoilla.

      • Kumipelle

        Ei läpiajokieltoa kannattaneet poliitikot, vaan virkamiehet ja -naiset.
        Kun demokraattisessa päätöksenteossa virkamiesten ja- naisten suunnitelmat eivät mene läpi, niin he tekevät omia ratkaisujaan.
        Sama on pätenyt Kalmun suunnitelmiin ja valtakunnan tasolla Guggenheim- museoon.
        Suomessa on vallalla virkamies ja- naisvalta. Valtuutetut ovat kumileimasimia.


    • Isokenkäinen_nro_43

      Ihme trollausta. Asiasta nimenomaan päättävät asiantuntijat =liikennesuunnittelijat. Onneksi tekninen viraston teki tuon päätöksen. Kyllä on kova hätä kun pitää käyttää 30 s enemmän aikaa päivässä tuolle välille. Kaatuu koko pieni maailma.
      Haluat varmaan itse asua 1,5 m päässä tiestä jolla kulkee 4000 autoa/vrk. Ei kulkenut silloin kun muutin. Voin tulla ajamaan rundia talosi ympärille V8llani josta on pakari hajalla. Saat nauttia efekteistä.
      Kaupunki on TEILLE rakentanut hienot ympyrät ja väylät. Nyt sitten itketään kun "tuhansien ihmiasten vuosikymmenien paras kulkuväylä" rajoitetaan. Naurettavaa. Tämä ei haittaa kenenkään kulkemista, päinvastoin. Sekä kahden koulun oppilaat ja alueen asukkaat kiittävät turvallisuuden parantamista.

      • pienikenkäinen

        Et sitten Erkyläntien varteen muuttaessasi tullut ajatelleeksi että asiat muuttuvat aina hiukan ajan myötä eli julkisen liikenneväylän käyttäjämäärät voivat lisääntyä.Liikenteen rajoittamisen järkevämpi vaihtoehto on ehkä että alat harkitsemaan muuttoa vaikka maaseudun hiljaisuuteen.Erkyläntien käyttäjät ovat kadun verovaroillaan omalta osaltaan maksaneet.


      • hanuriin

        ei koululaisten määrä tai koulun olemassaolo voi rajoittaa teiden käyttöä. jo näin olisi, onhan vaikka karan tai lasitehtaan koulujen yms. läheisyydessä tiet. miksi niitä ei rajoiteta. opeta pilteillesi kuinka liikenteessä käyttäydytään. maailma kehtittyy ja jos liikennevirran kasvu olisi taasen perusteena teiden sulkemiselle niin laitetaan sitten kaupungin rajat kiinni. ihmeellistä vääntöä. kyllä se tie pitää avata ja olla käytössäja siitä tulee voida kulkea. jokainen uuden talon esim. vahteristoon rakentanut ja päätöksen sinne muutosta on yhtä oikeutettu tien käyttöön kuin sinä kuvittelet olevasi oikeutettu sulkemaan sen.
        "Ei kulkenut silloin kun muutin" Vahteristolaiset voisi sanoa että sai kulkea silloin kun muutin-


      • kenenetu

        Kiittävätkö sitten Jukolan koulun oppilaat ja päiväkotilaiset? Veikkaan, että aika paljon liikennettä siirtyy Tammistontielle ja Palojoentielle, jos Erkyläntielle jotain sulkuja tulee. Jo nyt Jukolalla vallitsee aikamoinen kaos aamuisin, keskipäivällä ja iltapäivällä. Sinne siis vielä lisää läpiajoa... Sieltä minä ainakin alan sitten ajelemaan.


    • pikkukenkäinen45mono

      huhheijaa..." isokenkäinen" siellä huutelee mitä sylki suuhun tuo!!!!
      Laitetaanpas tähän ketjuun jokainen maininta siitä miten sillon ennen ei liikennettä kulkenut meidän talon ohitse.....
      on meinaten useampiasatoja teitä rakennettu talojen ohi menemään, vaikka ennen olisi ollut metsä vieressä.......
      ajat muuttuu näes! Alappa katselemaan tuolta vaikka hausjärven metsiköistä itsellesi uutta asumalähiötä, niin ei kukaan taatusti eksy sinne työmatkallaan tai kauppareissullaan ohi ajamaan

    • Arseholes

      JOS tämä hanke toteutuu niin kaupunkihan ei sitten toivottavasti enää talvisin hoida katuosuutta vaan kolatkoon asukkaat itse katunsa. Asfaltinkin voi sitten repiä samalla pois.

    • Jarppi65

      Just niin se menee. mutta varmana on asukkaat vaatimassa kaikkia palveluksia suu vaahdossa tajuamatta että pitäköön oman tiensä kunnossa jos sen omia tahtovat. ei kunnat yksityisteiden kunnossapitoa hoida!

    • TapeKoo

      onneksi Erkyläntien sulku peruttiin!

      • Kattso

        Lähde?


    • 988

      Taitaa siis pian olla meille Uhkolan perukoilla asusteleville lähin kauppa Lidl. Tai vaihtoehtoisesti keskustan K-kauppa. Prismalle en viitsi alkaa kiertelemään ja Valtsu vaan on liian kallis.

      • Tulevaisuusnäyttää

        Jospa Kesko säilyttäisi Valintatalon. Tulevaisuus näyttää - katsotaan toteutuuko kauppa Keskon ja Lähikauppojen kanssa.


    • vapaaliikkuvuus

      Sulkemissuunnitelmia vastustava adressi on kai Uhkolan kioskilla vielä huomiseen keskiviikkoon saakka. Käykäähän kirjoittamassa, jos haluatte liikkua vapaasti kotikaupungissanne.

    • fdfsfsdfs

      Eipä nuo adressit hyödytä mitään jos kyseisen tien varrella asustelee kaupungin pamppuja. He voivat riihimäellä näköjään päättää ihan mitä vain, jos se heidän elämää häiritsee, niin tie menee kiinni. Sama meno jatkuu ihan missä tahansa riihimäen suunnilla. Esimerkiksi asemakaavoilla ei tee riihimäellä yhtään mitään... jos kaava ei miellytä kaupungin pamppua, niin ilman kokouksia he tekevät siihen muutoksia ilman lupia. Mikä on ihan käsittämätöntä ja häikäilemätöntä toimintaa.

      • suojatonsuojatie

        Näinhän se taitaa olla. Tilaavat "tutkimuksen" tutulta opiskelijalta ja vetoavat sitten siihen. Aika noloa on myös vedota lapsiin. Ovatko Patastenmäen lapset arvokkaampia kuin esim. Uhkolan ja Peltosaaren lapset?

        Jo näillä nykyisillä järjestelyillä suljettavaksi suunniteltava katuosuus on varmasti yksi turvallisimmista kouluteistä Riihimäellä. Suurin vaaratekijä kävelijöille ovatkin pihoista ja sivuteiltä Erkyläntielle ajavat eikä suinkaan läpiajoliikenne. Mutta jos kaikki liikenne ahdetaan Uhkolankadulle ja V.I. Oksasen kadulle, niin kyllä kouluteiden turvattomuus lisääntyy. Matkan varrella on yksi varmaankin Riihimäen vaarallisimmista suojateistä urheilukentän kohdalta Peltosaareen. Suojatiellä liikkuu monen ikäistä koululaista ja urheilupaikoille menijää. Jos ylitys on vaarallista jo näillä liikennemäärillä, niin entäs sitten, kun autojen määrä yli tuplaantuu. Ainoa parannus, mitä tälle suojatielle on saatu, on muutama maalattu viiva ennen suojatietä.

        Jos nyt Erkyläntie suljetaan, niin kannustan kaikkia Uhkolassa asuvia valittamaan, jos oma eskarilainen tai ekaluokkalainen joutuu ensi syksynä kouluun Peltosaareen. Ainakin joitakin vuosia sitten koulupaikan sai Jukolasta, kun vetosi vaaralliseen koulumatkaan. No, jos Erkyläntie suljetaan, niin koulutie Peltosaareen on entistä vaarallisempi, eli luulisi olevan riittävä peruste.


    • Deepthrow

      Eikös siihen muuta tai siis rakentaa taloansa eräs "silmäätekevä". No sattuma varmasti kysymyksessä. Kaventaa ne kontiontietäkin.

      • illaksikotiin

        ai kukas silmää tekevä siihen rakentelee? eikö ookkaan Finskin lentäjä?


      • ryssäkö

        Vai onko joku Veli Venäläinen, kun taloakin rakennetaan kuin Iisakin kirkkoa. Kaupunki on saanut pyynnön, josta ei voi kieltäytyä...


    • Kokkelibutnot

      Ei saa kertoa nimiä kun palstapoliisit tarkkailee.hysss hyss.Ja finskin lentäjät asuu eri kaupunginosassa....Ja ei,ei ole rakkaasta naapurimaasta.

    • cityjorma

      Ihan selvästi vasemmisto ja demarien kukkahattuakat taas asialla. !!!

    • HanaaLisää

      No niin. Olihan sillä vastaan adressilla jotain voimaa. Ei siihen taida läpiajokieltoa tulla muuta kuin raskaalle liikenteelle ja vissiin yksi hidaste töyssy lisää.

    • Hombres

      Kyllä tuolla kadun pätkällä nykyiset hidastetöyssyt on naurettavat.Ei paljon tunnu hidastavan vauhtia kun katsellut.Joku erkki vetää citymaasturilla 70km/h ni auto vähät siitä mitään noteraa

      • siistirixu

        Itselläni on kyseisellä katuosuudella pahimmat läheltä piti tilanteet sattuneet, kun pihoista tai sivukaduilta tulevat on meinanneet ajaa päälle, kun olen liikkunut pyörällä tai jalan. Merkittävä vaaratekijä onkin huono näkyvyys, kun pensaat kasvaa villeinä haitaten näkyvyyttä. Eli toivottavasti nyt kaupungin työntekijät suorittavat katselmuksen ja jakavat pensaiden leikkauskäskyjä. On niitä tullut kuulemma postilaatikkoon muillakin alueilla. Ja kohentaisihan siistit pensaat alueen ulkonäköäkin.


    • Erkki12

      Pitääkös sellainen tieto paikkaansa, että nyt ollaankin Erkyläntien risteyksistä ottamassa kolmiot pois? Sitten varmasti turvallisuus lisääntyy kun palataan takaisin seitsemänkymmentä luvulle, jolloin kolmioita ei ollut. Hyvät päättäjät lopettakaa asian kanssa vatustelu ja ilmoittakaa, ettei asialle tarvitse tehdä yhtään mitään.

    • UhkolanLissu

      Erkyläntielle voisi perustaa pakolaiskeskuksen entisen kirpputorin ja Pirunviulu-ravintolan kiinteistöihin, että saataisiin sinnekin vähän actionia, kun Uhkolassa, Koivurannassa jne asuvien kulkua rajoitetaan. Ihme touhua, kun kaupunki myy tontteja Varistosta ja Metsäkulmalta. Onkohan näille ostajille kerrottu näistä kulkurajoituksista?

    • orlokki

      eihän kadut ja tiet ole vaarallisia,ne on ihmiset jotka tekee ne vaarallisiksi
      voiskohan sille asialle tehdä mitään muuta kuin sulkea tie.

    • sakke66

      kukahan sitä iisakin kirkkoa rakentaa? taatusti sillä on nyt vaikutus omia erkyläntie----

      • uikiik

        siitä tulee muslimien pyhättö


    • ASlANTUNTIJA

      Onkohan tuolla kiellolla mitään käytännön merkitystä. Liikennehän jatkuu läpi erkyläntien kuten ennenkin, kuka sitä muka voisi koko ajan valvoa ettei läpi ajeta.

    • Mattimatinpoika

      Ei Erkyläntietä suljeta. Se on vaan Teklan pakkomielle. Kaupunginhallitus on ottanut taas asian takaisin. Tekla oli muuttanut KH:n päätöstä ennen käsittelyään. Ihme juttu.
      KH oli kieltämässä vain raskaan liikenteen .

    • Erkyläntien alkupään asukkaat ovat jo vuosikymmeniä vetäneet aina lapsikortin esiin, kun ovat halunneet ajaa omia intressejään. En ole kuullut, että Erkyläntiellä olisi kukaan koululaisista joutunut minkäänlaiseen onnettomuuteen - onneksi. Minusta autoilijat ja muut tiellä liikkuvat huomioivat koulujen läheisyyden silloin, kun lapsia on liikenteessä. Kaupunginhallituksen pitäisi päätöksissään olla tasapuolinen kaikkia kaupunkilaisia kohtaan. Tosiasiahan on, että kaupungissa ei voi kieltää autoilua ja tiellä liikkumista kaikkien koulujen lähistöltä. Se ei varmasti ole edes lasten vanhempien toivomus eikä heidän intresseissään. Ainahan tulee tilanteita, että vanhempien täytyy käydä lastensa koululla myös autolla. Kengänkoosta riippumatta Erkyläntien liikenne ei tarvitse enää mitään lisärajoituksia. Ylinopeudet Erkyläntiellä johtuvat pääosin siitä, että joku köröttelee siellä lippalakki päässä kahtakymppiä - silloin rauhallisemmankin tädin v-käyrä alkaa kohoamaan.

    • mattimatinpoika

      Näyttäisi järki voittavan eikä Erkyläntietä suljeta. Taitaa tulla Teklalle kurkkuharjaa KH:lta. On se vaan hyvä, että ihmiset pitävät puolensa virkamies/poliitikko ylimielisyyttä vastaan,

    • Erkyläntie

      Jäitä hattuun kun koiralle laittaa pannan kaulaan ja lenkittää muutaman kerran uutta reittiä ei se pane yhtään vastaan niin minä sen uskon.

      • vatuloinnilleloppu

        Ei tarvitse uusia reittejä opetella. Erkyläntietä ei suljeta. Onneksi tämä vatulointi sai hyvän päätöksen.


    • siinäsevastaus

      Kuka päättäjistä asuu Erkyläntiellä?

    • Heleppoo

      Silta suoraan Uhkolan kioskin takaa suon ja radan yli Teollisuuskadulle!!!

    • Riksu_haisee

      Eihän siellä enää uskalla edes kävellä kun autot ja mopot ajaa yli 60-70 kmh. Vittu mut tää Riihimäki vaan on niin paska, todellakin se ongelmajätelaitos. Pommi tänne pitäis laittaa.

    • mitä_ihmettä_

      No nyt on läpiajo sitten Erkyläntiellä kielletty. Eihän se näin pitänyt mennä???

    • Demaritpoisriksusta

      Ei ole kielletty. Sinne on hidasteiksi lisätty 4 kukkapurkkia 1x1m kooltaan.. hieman joutui nauramaan tätä viritelmää. Ei voi mitään, mutta itse ainakin lisään kiihdyttelyä tuon takia.

      • MilkPower

        Täsmälleen samaa naureskelin itsekin. Kyllä on taas idiootit päässy vauhtiin. Niitten ...tanan kukkaruukkujen takiahan se homma menee nyt siihen että kiihdytetään vaan vauhtia että kerkiää ennen vastaantulevaa. Tätähän ne kadun asukkaat nyt sitten saavat.


    • Pannaanporukkanauramaan

      Olen kuullut, että ihmiset käyvät Erkyläntien hidasteilla hauskuuttamassa itseään. Ottavat jopa selfieitä. Käykääpä toisetkin siellä ihmettelemässä. Mitään näin naurettavaa tässä kaupungissa ei aikoihin ole näkynyt. En ole aiemmin käyttänyt Erkyläntietä, mutta nyt olen alkanut käyttää, koska sieltä saa, tänä synkkänä aikana, niin makeat naurut.

      • Pitäisiköesittää

        Pitäisikö esittää, että Riihimäellä järjestettäisiin kaupunkikohtainen nenäpäivä ensi vuonna? Kerättäisiin rahaa Riihimäen kaupungille Erkyläntien parantamiseen, ei kehitysmaiden lapsille. Taitaa olla ikiliikkuja keksitty.


    • Rauli4

      Onneksi asiantuntijat saivat tehdä työnsä liikenneturvallisuuden hyväksi! Poliitikot yritti jotain haltuunottoa muuta tie rauhoittuu ja hyvä niin. Kiitos!

    • uunolako

      Lehdestä kun luin ,ihan piti tarkistaa ettei vaan ole mikään kummajaispäivä ,aprilliä tai muuta vastaavaa. Ihme juttuja nänä esteet.

    • josotatniinet-aja

      Eikö autokouluissa jo opeteta,että tielle joutuneet esteet on huomioitaessa poistettava tai siirrettävä syrjään vahikojen välttämiseksi.Ellei pysty niin ainakin viranomaisille ilmoitettava esteestä.
      Jos taa on kyse tien tarpeettomuudesta niin sehä kannattaisi sulkea kokonaan käytöltä.Vaikkapa istuttaa niitä eksoottisia tuijia ja väliin istuinpenkkejä viipyjille.
      Mene ja tiedä kenen viisaudesta on kyse.Voisiko päättäjät selkokielellä vaikkapa lehtienpalstoilla selvittää ja kustannukset.

    • gdfgddggdf

      Jes, tällä viikolla erkyläntien ikimetsän ympärille on asennettu valkoiset aidat. Onko kaupungilla ensi viikolla jotain listaa mitä siihen voisi seuraavaksi tuoda?

    • kukapäättää

      Noilla kai estetään,ettei immeiset mene metsiä sotkemaan tai on tulossa aukkohakkuun paikka.Tuolloin aita varjelee hakkuu-alueelle joutumasta.
      Tai näillä täytetään työllistämisvajetta.Ehkä valtiolta tulee tukia projektiin.Turvaa ja tuki.Estä tervejärki.

    • kukakerkeää

      heitetääs hatusta mikä seuraava.Oisko ns.Vantaanpuron aitaaminen.

    • menejatieda

      no nyt kun siinä on nuo valkoist aidat niin herää kysymys, tarvitaanko niitä tuhannen kilon kukkaruukkuja lainkaan.
      jos paikalla olisi vain ne kevytrakenteiset aidat ja joku toope ajaa pahki niin eikö se olisi turvallisempaa kuin este joka niittaa kuskin hengiltä-

      • Kuinkakaupunki

        Kuinka kaupunki kovassa rahapulassaan hoitaa saman asian kahteen kertaan: ensin kukkaruukuilla ja sitten vielä aidoilla? Taitaa jollakin alamomentilla olla vielä runsaasti käyttövaraa. Ehkä katupuoli kaipaa vielä vinkkejä sopivista korjauskohteista tämän vuoden puolella hoidettaviksi???


    • T_Toimelias

      Niissä penkeissä on kuusenoksia. Kaupunki laittanee valot niiden nokkaan jouluks.

    • Pahvitalo

      Kun olin kersa, ajoivat avolava hiekka autot erkyläntiellä suuntaan ja toiseen tuhatta ja sataa niin että pölly kävi, eikä niitä ollut yksi tai kaksi, vaan useita ja nekin monta reissua päivässä . Ei ollut asfalttia eikä jalkakäytäviä. valaistus oli huono, valolamput pitkien matkojen päässä toisistaan. Koulu oli patastenmäellä. Samat talot olivat jo silloin melkein tiessä kiinni. Nyt ei enää ole hiekkarumbaakaan, vaan henkilöautoja. On pyörä- ja kävelytiet. Mutta onko tässä sittenkään kyse lasten turvallisuudesta, vai uudis asukkaiden mukavuuden halusta. Nykyäänhän penskat kuskataan ovelta ovelle. Ennen oli lapsia koulutietään kulkemasa paljon, jalkaisin ja pyörillä, mutta he tunsivat liikennesäännöt. Kyllä tämä juttu jotenkin haiskahtaa.. taitaa syyllinen löytyä jostakin pahvitalon paikkeilta.. :D Muuten södet ne väisteltävät karsinat.

      • Tyson

        Nyt teillä on uusi tein pätkä joka 30 v.myöhässä.käyttäkää sitä itäisen asukkaat.PS .veiras paikat viety jos muistat pahvitalo.


    • suhinaakaislikossa

      miten erkyläntie poikkeeaa mistään muusta tiestä jonka lähettyvillä on kouluja. paitsi kokonkatu. päinvastoin, erkyläntiellä on luonnostaan matalat nopeudet ja erinomainen kevyen liikenteen väylä.
      esimerkkinä kokonkatu jossa oppilaat kulkevat kahteen, jopa kolmeen kouluun, tai jopa neljään kouluun. kontiontien kohde-kouluja on polari, istunkivi, ja haapahuhta. vanhemmilla oppilailla lukio. missä kunnossa on esim. kokonkatu. siinä ei ole edes kevyen liikenteen väylää. eikä taida olla katuvalojakaan edes.
      kontiontie verrattavissa erkyläntiehen kevyenliikenteen väylänkin osalta. nopeudet vain ovat suuremmat. eikä ole kukkapurkkeja esteenä. tai petsamonkatu.
      pakko kysyä, asuuko erkyläntien varrella mahdollisesti joku joka istuu kaupungin elimissä tai onko sukulaisuus-suhde myyrään joka toteuttaa jonkun toiveita. jos nopeuksia pitää alentaa ja liikennemäärä on vaaraksi niin tekisivät toimenpiteet edes sellaisiin paikkoihin joissa niille on oikeasti tarvetta. kuten kokonkatu.

    • Moorgääz

      Joo nykyään saa painaa tosissaan kaasua että ehtii salaattiruukun ohi ennen vastaantulijoita mutta reittiä en todellakaan ala muuttamaan, on edelleen paljon nopeampi kuin jostain Peltsin kautta kierretty polku.

    • ÄoSuurempikuinKengännro

      Toivottavasti tie tullaan sulkemaan läpiajoliikenteeltä. Muiden elämää rajoittavien minäajantästävrumvrum-aikuiskakaroiden takia koko ongelma on syntynyt. Ei Erkyläntie ole mikään läpiajoväylä.

      • mäkinhaluan

        Kyllä sitä myöten voi läpiajaa. Se on ollut ja on edelleen yleinen tie.
        On se merkillistä, että jos asettuu asumaan jonkin tien varteen, niin ruvetaan vinkumaan ajokieltoja tielle.
        Kaikenmoisia kuskeja ajaa ympäri Rixua ja muissakin taajamissa erilaisilla teillä. Se nyt vaan on niin. On kait se asia ollut tiedossa, kun alueelle on muuttanut.
        Ei se asia varmaan ihan sillä hoidu, että kun minähaluanrauhallisenasuinympäristön ja minähaluanajokiellonmuillekuinkadunasukkaille.
        Sama oikeus pitäisi sitten myöntää muiden katujen ajokieltohaluaville yhdenvertaisuus- periaatteella, kuin vaan nyt tämä puheenaiheeksi noussut Erkyläntie.


      • ÄoSuurempikuinKengännro
        mäkinhaluan kirjoitti:

        Kyllä sitä myöten voi läpiajaa. Se on ollut ja on edelleen yleinen tie.
        On se merkillistä, että jos asettuu asumaan jonkin tien varteen, niin ruvetaan vinkumaan ajokieltoja tielle.
        Kaikenmoisia kuskeja ajaa ympäri Rixua ja muissakin taajamissa erilaisilla teillä. Se nyt vaan on niin. On kait se asia ollut tiedossa, kun alueelle on muuttanut.
        Ei se asia varmaan ihan sillä hoidu, että kun minähaluanrauhallisenasuinympäristön ja minähaluanajokiellonmuillekuinkadunasukkaille.
        Sama oikeus pitäisi sitten myöntää muiden katujen ajokieltohaluaville yhdenvertaisuus- periaatteella, kuin vaan nyt tämä puheenaiheeksi noussut Erkyläntie.

        Erkyläntietä ei ole koskaan tarkoitettu käytettäväksi nykyiselle liikennemäärälle. Kokoojakadulle 3000 autoa vuorokaudessa on kohtuuton määrä, jota tulee vähentää. Tähän ei tulisi kenenkään umpiluupään muutamuualle-öyhötyksen vaikuttaa.


      • Ajajaja

        No mikä on sitten, ettei ole suunniteltu semmoista tietä, tai korvaavaa tietä, joka on tälle liikennemäärälle suunniteltu? Miksi on tehty koulut, ym semmoisiin paikkoihin, että tämä tie on noussut pääasialliseksi reitiksi?
        Tämä on kyllä kokonaan kaavoituksen ja liikennesuunnittelun vika, eikä asukkaiden.

        Sitäpaitsi nykyiset liikennemerkit (417) ohjaavat ajosuunnan vastaantulevien kaistalle, eivätkä osoita väistämisvelvollisuutta, joten ajoa ei nuo hidasta.


      • Karijohannes
        Ajajaja kirjoitti:

        No mikä on sitten, ettei ole suunniteltu semmoista tietä, tai korvaavaa tietä, joka on tälle liikennemäärälle suunniteltu? Miksi on tehty koulut, ym semmoisiin paikkoihin, että tämä tie on noussut pääasialliseksi reitiksi?
        Tämä on kyllä kokonaan kaavoituksen ja liikennesuunnittelun vika, eikä asukkaiden.

        Sitäpaitsi nykyiset liikennemerkit (417) ohjaavat ajosuunnan vastaantulevien kaistalle, eivätkä osoita väistämisvelvollisuutta, joten ajoa ei nuo hidasta.

        olis kiva tietää mikä tie on sillon tekohetkellä vuonna nakit ja muusi suunniteltu tulavaisuuden tilanteen mukaan. niin se vaan menee että ei enää peruna- ja viljapeltoja ja metsiä ole missään niinkuin silloin ennen,,, ei erkyläntie ole maailmassa ainoa semmoinen tie,,, mutta muualla maailmassa en ole koskaan nähnyt kukkavene esteitä ajokaistoja tukkimassa,,,, mm eilen kun pyrytti kovaa, ei liikennemerkit väistämisvelvollisuudesta näkynyt lainkaan...ja keli oli tosi liukas, todellinen vaaran vyöhyke liikkua erkyläntiellä,,,mutta kotiin pitää päästä ja töihin sieltä...ja muitakin asioita on hoidettavana ettei ihan kotiin pysty erakoitumaan, ettei liikkuisi kielletyllä tiellä. kun koti sattuu olemaan erkyläntien varrella...
        mikä mahtaa olla viimeisin tilanne selvitysten osalta, vai joko uusi konsulttipalvelu on palkattu aivopieruja tekemään ???
        ennen kukkaesteitä tie oli todella turvallinen. onhan jalakulkijoille ja pyöräilijöille oma kevyenliikenteenväyläkin koko matkalla.koululaisten turvallinen liikkua. kukkaesteet vaikeuttavat ja vaarantavat liikennettä todenteolla.toivottavasti ei kenellekään käy tosi pahasti.haavereitahan siinä jo purkituksen jälkeen useita on kyllä sattunut.


      • Riihimäkeläinentyyppi
        Ajajaja kirjoitti:

        No mikä on sitten, ettei ole suunniteltu semmoista tietä, tai korvaavaa tietä, joka on tälle liikennemäärälle suunniteltu? Miksi on tehty koulut, ym semmoisiin paikkoihin, että tämä tie on noussut pääasialliseksi reitiksi?
        Tämä on kyllä kokonaan kaavoituksen ja liikennesuunnittelun vika, eikä asukkaiden.

        Sitäpaitsi nykyiset liikennemerkit (417) ohjaavat ajosuunnan vastaantulevien kaistalle, eivätkä osoita väistämisvelvollisuutta, joten ajoa ei nuo hidasta.

        Elomaankadulle liikennettä on kukkapurkein pyritty ohjaamaan - elomaankadulla ei tonttiliittymiä ole kuin yksi ja sinnekin voisi meluesteen jälkikäteen rakentaa. Samaa periaatetta soisi tehtävän muillakin kaduilla, joilla liikennemäärä on kasvanut liian suureksi kadun alkuperäistä tarkoitusta ajatellen


    • Majaranta

      Täytyy ajatella erkyläntiellä asukkaita että voittavat kiistan.että yksi kokoomuksen rumpali ei vaikuta päätökseen.

    • Volkkarikuski

      ihan on kaikkien yhteinen tie niinkauan kun ei julisteta yksityistieksi ja että kaikki maksut siirtyy erkyläntiellä asuville . verorahoilla teiden ylläpito kustannetaan. ja kalliiksi on kuntalaisille jo tullut kukkaveneiden rakentelu ja uusiminen.
      jos tämä yleinen tie suljetaan niin jatkossa sitten varmaan kaikki muutkin riihimäellä vaativat ettei kukaan heidän talon ohi saa ajaa eikä liikkua. erkyläntie on turvallinen myös jalankulkijoille ja pyöräilijöille , kevyenliikenteen osuus koko matkan. koulujen edustoilla hidasteet.
      nyt vaan äkkiä ne vaaralliset veneet pois , ennenkuin joku tosiaan satuttaa ittensä pahasti.ihan oikeesti järkeä peliin nyt !!

      • eräänselvityksen

        Erään selvityksen mukaan Erkyläntiellä kulkee 3.000 autoa vuorokaudessa. Se on aika paljon, jos pitää paikkansa. Tuolla ylempänä eräs kirjoittaja mainitsi 4.000 autoa, joten laskua on n. 1.000 per vuorokausi.
        Aamupostissa 19.11. Riihimäen vaarallisimmiksi paikoiksi liikenteen kannalta mainittiin Hämeenkadun, Koivistonkadun, Lopentien ja Torikadun risteys eli Hämeenaukion liikenneympyrä sekä asemanseudulla Keskuskadun, Valtakadun ja Pohjoisen asemakadun risteys. Ei ollut mitään mainintaa Erkyläntien vaarallisuudesta.


    • Highvisionär

      Rakennetaan muuri Erkkyläläisille niin loppuu valitus, sitten oma valuutta ja kaupat sinne muurin toiselle puolelle.

    • Hyvävelijärjestö

      No nyt saa elitisti-erkkyläläiset ajella taas läpi, kun kerta kaupunki ei kiellä jatkossa läpiajoa.

    • Eteläinennaapuri

      Ne vaaralliset ja haitalliset kukkalaatikot on heivattava sivuun. Estävät joutuisaa turvallista liikkumista. Laittakaa viestiä asiasta Liikenneturvaan jospa sieltä kautta tohon tulisi muutos!

    • Neiti39vee

      Näin alkupään asukkaana kommentoin, että ongelma ei ole läpiajo, automäärät tai muut pikkujutut, vaan autoilijoiden vauhti..että kun omalta pihalta menee vaikka hakemaan postia, niin saa pelätä että jää alle..
      Mutta eipä mitään, kivaa talvea kaikille!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe