Pauli Timonen ja Oma Turunen.

VarsinaisetSankarit

Mitäpä tuohon voi muuta todeta kuin että kehitys "miehiä" myöten.
Kun itsekin ovat jääneet kehityksestä jälkeen (tavalla jos toisellakin) jo heti maailmaan tullessaan, niin eipä sitä silloin suotaisi asioiden olevan paremmin muidenkaan ihmisten kohdalla!
Herrat kuulunee narsistisuude päätelleen P.Väyrysen sukuun..MINÄMINÄMINÄ..loppumattomiin ja joka paikassa. Millään muulla ei ole väliä kunhan vain omat himot ja tavoitteet saavutettaisiin millä hinnalla hyvänsä.
Erilaisia tekosyitä ja selityksiä toiminnalle varmasti löytyy loppumattomiin.


Valitus pysäytti kirkonkylän kehittämisen täysin Kontiolahdella

Kirkonkylän asemakaavan hyväksymisestä on tehty valitus Itä-Suomen hallinto-oikeuteen. Valituksen ovat tehneet Pauli Timonen ja Oma Turunen.

Kunnan mukaan valittajilla on täytynyt olla tieto kirkonkylää koskevasta kaavamuutoksesta, sillä kaavoitusprosessista on tiedotettu asianmukaisesti sen joka vaiheessa.

- On vaikea ymmärtää, etteivät valittajat olleet tietoisia, että korttelissa oli menossa kaavamuutos, kunnan vastineessa todetaan.

- Lisäksi on todettava, ettei kaavaehdotusvaiheessa jätetty yhtään muistutusta, joka olisi kohdistunut korttelissa tehtyyn muutokseen.

Kunnanhallitus pyytää, että hallinto-oikeus käsittelisi asian kiireellisenä, sillä valitus on seisauttanut kirkonkylän kehittämisen täysin.

- Valitus pysäyttää täydellisesti kirkonkylän kehittämisen muun muassa kahden päiväkodin rakentamisen, vanhusten palveluasumishankkeen, seurakuntatalon peruskorjauksen ja muun kirkonkylän uustuotannon sekä lukemattoman määrän pienempiä rakennushankkeita

- Isot hankkeet olisivat lähdössä liikkeelle välittömästi, kun kaava saa lainvoiman.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/77744-valitus-pysaytti-kirkonkylan-kehittamisen-taysin-kontiolahdella

7

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aune_Mänttärei

      Moni mukin Mäntytiellä -asutusalueella ja koko kunnassa ihmettelevät kunnan menettelytapoja yleisemminkin kuin Kirkonkylän kaavahankkeen yhteydessä osoitettua vuorovaikutuksen ja avoimuuden puutteita sekä " härskiä" virkamiesvaltaa niin kuin asiat eivät kuuluisi kuntalaisi9lle laisinkaan.
      Luottamushenkilöt Kontiolahdessa , miehet ja naiset katsonevat nähtävästi oikeudekseen päättää keskuudessaan asiat vaalien välisenä aikana ilman kunnioittamatta lakien edellyttämää vuorovaikutusta ja avoimuutta.
      Kaava tulisi kokonaan kumota, sillä se on muodostunut niin monilta osia laittomassa järjestyksessä.
      Pauli Timonen ja Oma Turunen edustavat kaikella todennäköisyydellä valituksessaan kunnan väestön enemmistön mielipidettä.

    • Aune_Mänttäri

      Pauli Timonen ja Oma Turunen
      Mäntytie 1 Lastenpäiväkodin tontti .
      Kaavan muuttaminen kerrostalotontiksi sisältää muotovirheen.
      Muotovirhe on tapahtunut siinnä ettei tontin tehokkuusluvun ja kerrosmäärän lisäystä ole asetettu nähtäväksi julkisella kuulutukselle, ja sillä tavalla kuin kunnan omasta päätöksenteossa on päätetty.
      On TAPAHTUNUT selvä muotovirhe jos tuolla paikalla kylää asuntoalueen ollessa rivitalo- ja omakotitalojen alue muuteta KERROSLUKUA-kaavaa ainoastaan naapurustoa kuulemalla.
      Tämä muotovirhe virhe kaataa koko kaavan , ellei Hallinto oikeudessa ole valmiiksi voitu petata "puoluepoliittista värisuoraa" asiasta päättämään.
      Suomi on sillä tavalla korruptoitunut yhteiskunta, että kaikki on vallankäyttäjiltä mahdollista. Yleensä ja lähes poikkeuksetta virat, toimet ja työt jaetaan puoluepoliittisesti sopiville henkilöille.

      • seteliselkärankainen

        Kamalaa. Muutetaanko kerrosmäärää vain naapureita kuullen? Kyllä kaikista kylistä täytyy mielipide saada, erityisesti Kunnasniemeltä, kun se voi vaikuttaa heidän maisemaansa. Tietysti voisi riittää jos kuultaisiin vain ex-kansanedustaja Mänttäriä.


      • Peruskuntalainenkunnasn

        On hävytöntä laittaa "matalasti" akennuttujen rakennusten keskelle tornitalo, eikös kaavasssa yleensä pyritä rakentamaan samankorkuisia rakennuksia samalle aliueelle. Ontainnut päättäjillä ainut kriteeri että saatais joku ottamaan homerakennukset jollain houkuttimella.
        Nimimerkki "varsinaisetSankarit " taitaa viittata erääseen kunnan puttiniin jolle kaikki kumartaa.


    • minäitsekäs

      Just, just. Siis muotovirheen takia pitää kirkonkylän kehitys pysäyttää. Mikäs virhe se on jonka takia Mänttäri tahtoo tehdä saman? Tosin itseään täynnä olevat ihmiset eivät helposti näe muuta kuin oman etunsa tai jopa edukseen luulemansa.

      • virheonse

        Luonnollisesti virhe on se ettei kaikkea valtaa ja voimaa ole annettu rouva Mänttärin, sekä vastaavanlaisten persoonien käytettäväksi, vaikka ovat tavoitelleet niitä jo kymmeniä vuosia!
        Eikö siinä ole jo virhettä tarpeeksi?


    • Keskustalainen

      Miksi ihmeessä hyökkäätte Aune Mänttäriä vastaan? Selvittäkää ensin itse kaavaprosessin läpivienti ja ottakaa kantaa vasta sen jälkeen. Ei Mänttäri kirkonkylän kehitystä pysäyttänyt vaan meille niin tutut virkamiehet tekniseltä osastolta Jotka tekevät ja vievät kuntaa oman mielensä mukaisesti. Kylien kehityshän on jo jäädytetty hallituksen asettamilla rakennuskielloilla, kirkonkylähän on vain jatke aiemmille tempuille. Joensuuta päin ja täysillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe