https://www.youtube.com/watch?v=LXQalbFHoUM Kuusenkerkkä lienee parhain jälkkäri!
Paras ja maukkain jälkiruoka?
2
109
Vastaukset
- simppelitoimii
Itse tein tiramisun lähes täydellisesti - maut olivat tasapainossa ja keksien kosteus kohdillaan - päälle vielä vähän kaakaojauhetta ja jälkiruoka oli lähellä täydelisyyttä niin maun kuin rakenteen suhteen - harvoin tähän yltää.
Vaikeinta tiramisussa on keksien oikea kosteus ja viinaksien maku kahvin yli ja kun sen oppii niin keksien koostumus muuttuu kuten niin monta kertaa aikaisemmin muuttaen rakenteen aivan toisenlaiseksi.
Yleensä misut ovat vetisiä liivatteella hyydytettyjä vaikka helpoimmin sen tekee sekotitaen vatkattu kerma vaniljalla maustettuun mascarponeen ja lisäten tämä massa kahvilla ja amoretto-liköörillä kostutettuihin (ei liikaa vaan noin pari lusikallista per keksi riittää) keksien päälle rakentaen kaksi kerrosta eli keksit pohjalla kostutettuna, massaa päälle, toiset keksit kostunettuina, massaa pääle, tasoitus ja jääkaappiin muutamaksi tunniksi tekeytymään.
Tarjoilessa pala tiramisua lautaselle ja pinnalle kaakaojauhetta siivilän läpi ripoteltuna.
Ja nauti. - ideapankki24
Kuusenkärkkää lienee käytetty lähinnä viinamausteena joten sitä kannattaa käyttää jälkiruokiin joihin tulee alkoholia.
Uutat ensin sen alkoholiin ja lisäät sulaasokeria miedossa lämpötilassa ettei alkoholi haihdu.
Voisit esim. kostuttaa keksejä sokeroimattomaan kuusenkärkkäviina sekoitukseen tai sitten sokeroituna likööri kastikkeena käytät vanukkaisiin ja jäätelöannoksiin maustamiseksi.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 683199
- 2002811
- 222628
- 492598
- 202466
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412315Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101753Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241707- 371570
- 181426