Puhelin operaattorit.

rikkanen

Näyttää,että operaattorit ovat lähes kaikki samaa populaa.Ja konstit hintojen nostoon löytyvät aina.Sonera lankapuhelin on varsinainen kiipijä.Vuosikymmeniä ns.turvanakin toiminut yhteys katkaistiin.Koska en suostunut tuleviin korotuksiin jne.annoin heille mahdollisuuden sulkea liittymä toistaiseksi.
Johon reagoitiin vahvistuskirjeellä,että olin irti sanonut liittymän.ja purku suoritetaan...
Mielestäni irtisanoja oli Sonera ja itse annoin vain sulkemis mahdollisuuden.
-Oli asia mitenpäin.Väitän että nämä perusyhteydet jotka voivat toimia kriisiaikoinakin olisi lailla suojattava jo turvalisuudenkin tähden.Koska Sonera on melkoinen vallankäyttäjä näissä niin miten tämä -POSTI JA TELELAITOKSEN-teleosio voi toimia tulevaisuudessa niin olisi päättäjienkin otettava kantaa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmepelleilyä

      "Koska en suostunut tuleviin korotuksiin jne.annoin heille mahdollisuuden sulkea liittymä toistaiseksi"

      ????????????? Ei niitä lankaliittymiä tuosta vain "suljeta toistaiseksi". Outo ajatus. Antoiko kukaan Sonerasta sinulle tiedon, että tuollainen "sulkeminen toistaiseksi" on mahdollista? Vai päättelitkö vain itse että varmaan se on?

      Ei sinulla ole kuin kaksi mahdollisuutta. Joko maksat ne kuukausimaksut mitä pyydetään, ja liittymä pidetään auki, tai kieltydyt maksamasta, mikä tarkoittaa sitä että et enää tarvitse liittymää ja olet siis irtisanonut sen.

    • pelleilykylästetty

      Ai et olen ihme pelleilijä.Tietysti tuossa on sanakikkailua mutta jos tarkoiksi mennään niin odotin vahvisteessa,että he Sonera on irtisanoja.Noilla saattaisi olla kinkkisessä tilanteessa eroa.
      Noin suurilta toimittajilta yleensäkin tulee tiedoitusluonteisesti korotukset ja päätökset.Eipä taviksella ole mahdollisuutta moneenkaan vaikuttaa esim.sähkönsiirtäjät.
      Mielestäni ent.teleen jäännöksen olisi oltava se perustuote jota valtion on herkällä kädellä seurattava.Postihan muuttui -Itellaksi .Nyt paluu kalliilla Postiksi jota sanerataan kiireellä.

    • kaikenlaista

      No niin, ns. kestosopimuksissa, kuten esim. toistaiseksi voimassa olevissa puhelinliittymissä, palvelun tuottajalla on oikeus tarkistaa hintojaan sopimusehdossa mainittujen perusteiden mukaisesti. Teleoperaattoreille tämä oikeus on annettu nimenomaisestikin viestintämarkkinalaissa. Vai kuvitteleeko ap ihan tosissaan, että joskus muinoin tehty telesopimus voisi jatkua hamaan ikuisuuteen sillä muinoisen sopimuksen mukaisella hinnalla?

      Ja niinkin on säädetty, ettei hinnankorotukseen ole pakko suostua vaan sen sijasta saa irtisanoa sopimuksen. Käytännössä kuvio menee niin, että jos ei reagoi hinnankorotusilmoitukseen, sopimus jatkuu uusin hinnoin, mutta jos ei hyväksy korotusta, tilaajan katsotaan irtisanoneen sopimuksen. Ei siinä auta harata vastaan. Olet, ap; sopimuksesi irtisanonut ja sillä siisti. Valtio (=veromaksajat) eivät tule apuun vaikka kuinka pitäisit liittymääsi "perustuotteena".

    • yksinkertaista

      Empä odotakkaan mitään kädenpuristuksia mistään vaan herättelen huomaamaan,että rengeistä on tullut isäntiä.
      Ehkä virhe tapahtui kun en kun lähdin ehtoja esttämään.Olisi pelkkä -en hyväksy-riittänyt.Kiitos vastineista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe