Ujohko mies?

karolina5

Eli miten teitä ujoja miehiä pitäisi lähestyä että ette säikähdä? Itse olen ihastunnut näillä näkyvin ujoon mieheen. Olen yrittännyt jutskata mutta hyvä jos lausetta tulee. Katseita häneltä saan, hän ei ikinä tule minun luokseni. Vai kuvittelenko kaiken? En halua tyrkyttää liikaa itteeni jos ahdistan tai jos jopa häntä ei kiinnosta. Hymyilen aina kun hänet nään mutta hänen ilmeensä on aina perus että edes hymyä en ole nähnyt. Oon niin hämmentynnyt.

26

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • go.for.it

      Itse ujona miehenä olisi kiva jos nainen olisi aktiivinen aloittamaan keskusteluja ja sinnikäs vaikka heti en kovin puhelias olisikaan. Haluaisin myös että nainen tekisi selkeän aloitteen eli kysyisi numeroani tai muuten vain ulos että ei tarvitsisi arvuutella naisen kiinnostusta.
      Ujot miehet ei itse uskalla tehdä aloitetta jos on epävarma naisen kiinnostuksesta.

    • Arka_A

      Toisena ujona miehenä, onhan se nyt tietysti aika perseestä että naisen pitäis kaikki tehdä kun itse olen niin nysvö ja pitäishän miehen oikeesti olla se aloitteellinen osapuoli. Mutta sille ei vaan voi mitään että olen tällanen, en ehkä niinkään ujo mutta itseluottamukseni sun muu naisten suhteen on ihan olematon. Pystyn olla rennosti korkeintaan silloin kun tiedän että nainen on varattu, silloin ei ole mitään pariutumisen odotuksia eikä paineita. Minulla ei ole naisia edes kavereina erikoisemmin, joskus saatan saada jotain ihme itsetuntoboosteja niin että pystyn olemaan sinkkunaistenkin kanssa jotenkuten, mutta ennemmin tai myöhemmin ne varastot multa loppuu ja alkaa päällepäin varmasti ihan naurettavannäköinen välttelymeininki sellasten naisten kanssa joita näen päivittäin. Itse uskallan tehdä lähestymistä naiseen korkeintaan viestitse, mutta se ei ole tuottanut haluttua tulosta ja aika viileän oloista palautetta olen saanut fb-viesteihini.

    • karolina5

      Niin, olisi kiva jos mies tulisi edes vähän vastaan mutta tällä hetkellä hänen käytöksestä on tullut sellainen käsitys että ei kiinnosta sen enempää...Olisi edes mukava jutella enemmän ja että poistais sen suojakuorensa että näkisin sisimmän. Edes hymyä.

      • tri_pilli

        Oli mies sitten ujo tai miten muuten vaan estoinen, niin on varmaan aika ilmeistä että vaikeaa se lähestyminen on jossain normaalissa arkisessa tilanteessa kun mies menee paskatönköksi. Saattaa olla hyvinkin kiinnostunut, muttei vaan uskalla näyttää sitä päällepäin. Ehkä "kevyempi" lähestymistapa vois olla tosiaan vaikka jollain viestillä tms. mistä mies (mikäli kiinnostunut) ainakin selkeästi käsittäisi että naisellakin on kiinnostusta. Viestissä ei tarvitse edes sanoa että olet ihastunut, vaan se viesti itsessään todennäköisesti riittää ja samalla pelastat kasvosikin jos sattuu ettei mies sitten ollutkaan kiinnostunut, kun et laita siihen mitään kauheita tunnustuksia.


      • Ujopizza

        Ilmeisesti naisille on tärkeää että mies lähestyy heitä livenä, koska yksikään nainen jonka olen katsonut olevan kiinnostunut ei ole kuitenkaan ollut kovin innokkaan oloinen kun olen heille fb:ssä viestiä koittanut laittaa. Ujouteni kun tekee sen lähentymisen naamatusten hyvin vaikeaksi etenkin jos nainen on kiinnostava. Joten ainakin mulla viestittelyllä se jään murtaminen olis parempi mutta naiset ei näytä tätä ymmärtävän vaan ottavat sen jäykkyyteni livenä heti torjumisen merkkinä.


    • 12006

      Ei kai siinä sen ihmeempää. Marssit miehen luo ja sanot suoraan että haluaisit tutustua häneen paremmin. Saattaa olla että panikoi ja juoksee pois. Mutta kun on päivän/pari mietinyt asioita niin voi jopa palata luoksesi.

      Pahinta tosiaan on että jatkossa välttelee sinua.

    • loitrea

      Kuvittelet kaiken, ehkä sen takia välttelee kun ei ole kiinnostusta who knows

    • pitäisi

      Ujona miehenä hämmästelen miten helppo minut on ”iskeä”. Mielenkiinnon herättämiseksi ei tarvitse kuin katsoa silmiin, hymyillä ja näyttää, että on saatavilla. Menen hämilleni enkä saa sanottua mitä mielessäni liikkuu. Moni nainen tietää ettei pidä tyrkyttää vaan kysyä/kertoa suoraan ja avoimesti mitä haluaa. Osaan lausua kauniin tekosyyn tarvittaessa.
      Ihan kaikki lähestymistavat on oikein kuhan olet rehellinen. Ujo mies pelkää eniten epärehellisiä naisia.

      • sdbsdbcb

        No eipä ole tuollaisia suoria naisia vastaan tullut, kaikki on vaan silmiään räpsytelleet ja odotelleet että minä muuttuisin ykskaks ujosta joksikin pelimieheksi joka vie kun nainen vikisee. Tulevat vaan viereen ja odottavat että minä hurmaisin heidät verbaalisilla taidonnäytteilläni. Sitten petytään kun ei äijästä mitään irtoakaan eikä itsekään uskalleta mitään kahvipyyntöjä yms. esittää.


    • 99494

      Ujommat vaativat suoremman lähestymisen kuin muut. Ujokin saattaa huomata että olet kiinnostunut vaikket sitä suoraan sanokaan, mutta se ei luultavasti johda mihinkään ujojen kohdalla. Siinä missä tavalliset miehet, pelimiehistä puhumattakaan, iskevät kiinni kuin sika limppuun, ujot jäävät jahkailemaan.

      Minustakin ovat jotkut naapurin yksinhuoltajat näyttäneet olevansa kiinnostuneita. Mutta eivät sitten tehneet kunnon aloitetta ja juttu ei edennyt. Varsinkin kun kummallakin kertaa tilanne oli, että olin ihastunut yksipuolisesti toiseen (saavuttamattomaan) naiseen. Tilanne missä nainen on kiinnostunut, mutta miehen kiinnostuksesta ei ole varmuutta, naisen tulisi tehdä aloite. Mutta naisethan ovat tottuneet siihen että jutut vain tapahtuvat, pikkuisen vilkuilee päin, niin se uljas prinssi lähtee heti kosiomatkalle.

    • Selkeyttä

      Kannattaisi puhua selkeästi asiansa. Niitä omituisia hymähtelyjä ym. äännähdyksiä ei kukaan ymmärrä. Eikä sitä hymyilyä kannata koko aikaa haikailla, toiset eivät vaan ole alinomaa virnistelemässä kuin jokin vähä-älyinen. Mies voi olla hyvinkin kiinnostunut, vaikkei ilmehdi sen kummemmin.

    • ihastusta

      Ujo mies pelkää pakkeja. Siksi hänen pittä tietää kannattaako edes yrittää. Ujokaan mies ei ole ajatustenlukija. Mitä menetät jos kerrot avoimesti, että olisit saatavilla jos kiinnostaa?
      Jos mies pakenee niin vika ei ole sinussa.

    • asgodknows

      Missä yleensä tapaat tämän ujon miehen? Koulussa? Töissä? Lenkkipolulla?

      • karolina5

        Emmää uskalla tääl kertoa, paljastuu liikaa ja nyt muutenki oon nolannu itseni hänen edessään olemalla ihan uuno. En tiiä miksi meen ihan lukkoon sen edessä.


      • asgodknows

        Kerro edes koska näit hänet ensimmäistä kertaa?


      • hessuhobo
        karolina5 kirjoitti:

        Emmää uskalla tääl kertoa, paljastuu liikaa ja nyt muutenki oon nolannu itseni hänen edessään olemalla ihan uuno. En tiiä miksi meen ihan lukkoon sen edessä.

        työpaikalla, vanhempi mies?


      • karolina5

        Uskoisin et samaa ikäluokkaa 20


      • notuotanoiiniin

        Sellainen vihjova tyyli toimii myös ujoihin välillä. Esim. Olisi kiva mennä käymään ( jossain) mutta ei viitsisi yksin lähteä, eikä ketään tähän hätäön löydy, ja tehdä elein selväksi taka-ajatus


    • afgjk

      Minkälaisissa olosuhteissa yleensä tapaatte?

    • dgdghjdjg

      Kyllä ujon miehen seurassa varmasti hämmentyy. Ellei ole homo niin varmasti hän naisen haluaa, mutta on vaikea selvittää haluaako hän juuri sinut. Ujo tarvitsee varsin selvät viestit siitä millä asialla olet. Kirjoittelu toimii varmaankin paremmin kuin kasvotusten keskustelu. Jos kuitenkin keskustelette niin ei mitään vihjailuita vaan suoria sanoja.

      Kahville pyytäminen ei ole paras ratkaisu. Pyydä johonkin aktiviteettiin mieluummin. Voit kysellä hänen harrastuksia ja tunkeutua niihin mukaan tai ehdottaa jotain muuta hänen luonteeseensa sopivaa. Jotain missä on kuitenkin mahdollisuus jutteluun samalla eli ei elokuviin eikä rokkikonserttiin. Tanssiminen ei myöskään ole ujojen miesten juttu. Menkää keilaamaan vaikka.

    • AManFromAStreet

      Lähestyä ujoa miestä niin ettei se säikähkä = mahdoton yhtälö. Tottakai ujo mies säikähtää jos joku lähestyy, siihen nyt eivät ole rohkeammatkaan tottuneita, vähemmästäkin menee lukkoon. Ainoa poikkeus olisi, jos asialla ei olisi mitään merkitystä, eli jos ei olisi yhtään kiinnostunut, mutta silloinkin suomalaisista sovinnaisuusnormeista poikkeava sosiaalinen tilanne (=nainen tekee aloitteen) aiheuttaisi luultavasti vähintään kiusaantuneisuutta.

      Ei se kuitenkaan tarkoita, ettei pitäisi yrittää lähestyä, päinvastoin. Täytyy vain hyväksyä se tosiasia, että se tuntuu vähän ikävältä (okei, ehkä vähän enemmänkin, mutta niinhän ne naisetkin aina sanovat että miesten pitäisi tehdä enemmän aloitteita, kun eihän se muuta kuin "vähän sattuu" jos saa pakit). Luultavasti ainoa asia joka tuntuisi ikävämmältä olisi kuitenkin, jos joutuisi miettimään loppuelämänsä että olisiko sittenkin pitänyt tehdä jotakin.

      Ensinnäkin, alkulähestyminen on helpompaa, jos sen voi tehdä jollakin jollakin neutraalilla tekosyyllä. Kysymällä apua jossakin tms, jossa voit saada keskusteluyhdeyden avattua, ja sitten jätät asian sillä kertaa siihen niin tilanne ei muodostu kummallekaan kiusalliseksi. Sitten kun muutaman kerran on juteltu niin ollaan jo sen verran tuttuja, että voit pyytää mukaan kun lähdet vaikka syömään kavereiden kanssa ja pöytään mahtuisi vielä yksi tms. (okei, se kuulostaa hieman teennäiseltä, mutta keksi joku parempi). Niin ei synny painetta että pitäisi lähteä heti kahdestaan treffeille ja on myös helpompi kieltäytyä jos ei ole kiinnostunut.

      Tai sitten voit vain mennä suoraan kysymään häneltä että onko hän kiinnostunut sinusta vai eikö tajua mitä on menettämässä. Suora lähestyminen ei jätä ainakaan mahdollisuutta, että ujo alkaisi perääntymään ja epäröimään että onko hän nyt varmasti tulkinnut tilanteen oikein. En tosin tiedä toimiiko tämä taktiikka, kun sitä ei ole kuulemma kukaan koskaan uskaltanut kokeilla.

    • Ujis

      Ehkä itselle sellaiset tilanteet joissa toisen motiivit jäävät epäselväksi ovat justiinsa niitä ahdistavia. Suojellakseni itseäni tulkitsen yleensä sellaiset tilanteet, joissa nainen lähestyy mutta ei ilmaise kiinnostustaan sanallisesti, lähinnä siten että nainen haluaa vaan testata omaa viehätysvoimaansa tai saada ihailua nostaakseen omaa itsetuntoaan.

      Luulen että tähän vaikuttaa osin myös se, että viime aikoina on ollut parikin tosi hämmentävää tilannetta jossa olen arvioinut toisen olevan kiinnostunut, mutta kun olen tarjonnut mahdollisuutta tavata niin toinen on kieltäytynyt ja kiistänyt että mitään kiinnostusta olisi ylipäätään koskaan ollut olemassakaan. Jos näin asia on ollut, niin toki tämä on ihan ok.

      Mutta haluaisin kyllä sanoa, että jos kiinnostuneena flirttailette ujolle miehelle ja annatte pakit sitten kun toinen reagoi siihen niin älkää nyt ihmeessä jättäkö miestä siihen käsitykseen että hän kuvitteli täysin omiaan. Se on todella julmaa, ja tekee todella pahaa tuhoa ujon ihmisen mahdollisuuksille ylipäätään jatkossa lähestyä muita ihmisiä. Voit sanoa että olit kiinnostunut mutta et halua kuitenkaan enempää.

      Helpoin tilanne olisi se jos toinen suoraan kertoisi että on kiinnostunut. Ymmärrän kyllä että se on vaikeaa ja pelottavaa koska on helpompi pelata vihjeillä joiden merkityksen voi aina kieltää jälkikäteen ja ehkä näin välttyä torjutuksi tulemisen tunteilta. Mutta ei kannata ihmetellä jos vihjailu ei ujoon mieheen toimi.

      • wrwerweew

        "Helpoin tilanne olisi se jos toinen suoraan kertoisi että on kiinnostunut. Ymmärrän kyllä että se on vaikeaa ja pelottavaa koska on helpompi pelata vihjeillä joiden merkityksen voi aina kieltää jälkikäteen ja ehkä näin välttyä torjutuksi tulemisen tunteilta. Mutta ei kannata ihmetellä jos vihjailu ei ujoon mieheen toimi."

        Saman huomannut itsekin, nainen haluaa aina pakoreitin olevan avoinna jotta voi muuttaa mielensä tyyliin "enhän minä ollut kiinnostunut", suora kiinnostuksen ilmaiseminen kumoaisi tuon.


      • sdbsdbs

        Tästä syystä en minäkään noteeraa mitään naisten eleitä, kun tarpeeksi monesti tullut vastaan näitä egoboostajia jotka vaan tykkää leikkiä ja kasvatella itsetuntoaan. Sanokoon suoraan jos kiinnostaa tai lähteköön litomaan.


      • ilksjtglksjgskj

        Entäs jo naisella on sama ajatus? Että egoboostausta mies vain hakee. Se on vain se kumpi rohkenee. Vai onko kaikki täällä minä-minä-minä meiningillä


    • siniih

      Itsekki ujona naisena meen aina niin lukkoon kun ihastus on lähellä. Pitäisi vain saada rohkeutta jostain mutta en mäkää oo mikää sana-helinä joka keksii vaikka kivistä puhumista. Ei sen pitäisi olla näin vaikeaa kun tykästyy jostakin:(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe