Kelan ja Tuomarien menettelyjä saa arvostella!

lex-fin---

Monet kansalaiset on uskoteltu sellaiseen harhaan, ettei mm. Kelan, tuomioistuinten, jne menettelyjä voisi, saisi arvostella ja kritisoida. Tämä ns. tsaarinajalta peräisin oleva hallintolamaisuuden vaatimus, kansalaiskiltteys – on ongelmaksi kaikille. Kun kansalaiset ovat ”kilttejä” hiljaisia, hajuttomia, äänettömiä... virkavalta saa siitä omnipotenssin tunteen ja äityy ihan törkeän rikollisiin menettelyihin! Näin sorto, vääryys, vahvemman valta tekee tuhoaan. Tavalliset kansalaiset vain vikisevät koloissaan. Mutta eivät onneksi kaikki!

Tuoreita esimerkkejä...

A) Poliisi ei tutki...

Kun siviilioikeuden professori Erkki Aurejärvi julkaisi kirjan Kovaa Peliä, jossa arvosteli korkeita oikeusvirkamiehiä, niin JOKU sivullinen alkoi vaatia kirjasta kunnianloukkausjuttua! Valtakunnansyyttäjänvirasto ei ei aloittanut edes estutkintaa... Alla dokumenttia.

Professorilta kovia väitteitä - poliisi ei tutki
Torstai 22.1.2015 klo 06.47
Professori Erkki Aurejärven muistelmakirja Kovaa peliä ei johda esitutkinnan aloittamiseen.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske teki päätöksen tiistaina. (KIMMO BRANDT/VKSV)
Näin päätti apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske tiistaina.
Yksityishenkilön pyynnöstä valtakunnansyyttäjänvirasto (VKSV) tutki oliko professori Erkki Aurejärvi syyllistynyt kunnianloukkausrikoksiin arvostellessaan rankasti mm. kahta oikeuskansleria, korkeimman oikeuden (KO) presidenttiä ja useita KO:n oikeusneuvoksia muistelmakirjassaan Kovaa peliä (Into Kustannus 2013) sekä muissa kirjoituksissaan ja lehtijutuissa.

Tutkittavana oli sananvapauden ja kunnian välinen ristiriita.
VKSV:n päätöksestä huokuu voimakas tuki sananvapaudelle. Aurejärven erittäin suorasukainen arvostelu, jossa hän on kertonut useiden nimeltä mainittujen maamme ylimpien tuomareiden syyllistyneen mm. virkarikoksiin, ja luetellut myös nimeltä tukun kehnoja alempien oikeusasteiden tuomareita, on ollut sallittua.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012119058661_uu.shtml

B) Poliisi ei tutki, syyttäjä ei aio syyttää..

Kun Kelan hallintolakimies Anitta Holappa ( virkarikoksesta syytetty) teki 10.2.2015 syytevaatimuksen siitä, että eräs MLH oli hänen ”kunniaansa loukannut” oikeudenkäynnin yhteydessä, miten kävi?

Otteita Salpausselän syyttäjänviraston päätöksestä 15/ 451, 27.2.2015, asinro E 15/1126, kihlakunnansyyttäjä Minna Mielonen.

a) ” Holapan toimittamasta materiaalista ilmenee että H. On arvostellut tunteikkaasti Holapan toimintaa ja tekemiä päätöksiä. Arvostelu kohdistuu kuitenkin ennemminkin Holapan toimitaan työtehtävissään, kuin yksityishenkilönä. Hiekkasen käyttämiä ilmaisuja ei voida pitää erityisen loukkaavina.”

b) ”... jos – asiassa olisi lain edellyttämiä todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi, tulisin jättämään syytteen nostamatta.”

c) ”Tärkeä yleinen tai yksityinen etu ei myöskään vaadi syytteen nostamista.”
__________________________________

ELI? Anitta Holappa oli ottanut herneitä nenäänsä, kun hänen virkatoimiaan arvosteltiin. Luuli, että HÄNEN kunniaansa oli sillä loukattu! Hän itse on ja oli – omaa kunniaansa loukannut, ryhtyessään kunnianvastaisiin ja arvottomiin menettelyihin, virkarikoksen näyttöihin. Maine on aina tekojen mukainen....

Onneksi syyttäjä objektiivisesti nähden palautti Holapan takaisin maan pinnalle....

Syyttäjä ilmoittaa , ettei tulisi syytettä nostamaan. Eikä ole tärkeitä yleisiä etuja, taikka
( Holapan) yksityisiä etuja, jotka vaatisivat syytteeseen kansalaista...

Kukin makaa niinkuin petaa. Holappa on Antanut Runsaasti Aihetta arvosteluun. Ja se hänen on kestettävä. Hän on Julkista valtaa käyttävän Kelan lakimies, ei mikään yksityinen taho.


Tässä esimerkki siitä, mitä Holapalle kirjoitettiin: Avoin Kirje Anitta Holapalle.
http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/3-avoin-kirje-anitta-holapalle


YHTEENVETO

Verovaroilla toimivat tahot, niin Kela kuin oikeuslaitoskin, ovat veronmaksajien palvelijoita.

Kansa, työnantaja saa ja voi arvostella maksamiensa palvelijoiden ja palvelusten laatua.
Siihen ei siis sovelleta RL 24:9 § ”kunnianloukkauksen” säädöstä.

Jos joku katsoo kunniaansa loukatun, voi mennä peilin eteen ja sanoa: Tässä syyllinen.
Ryhdyin rikkomaan Lakia, Hyvää hallintoa, oikeusmoraalin seikkoja...

30

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14-3

      Sinulla heittää tosi pahasti, et älyä edes lopettaa.

    • niclas---

      Aloittaja on oikeassa! Tosi rohkea ja selkärankainen suomalainen!!!
      Hyv'

    • 167-176

      Hyvä hyvä!!
      Meihin suomalaisiin on jo pienestä pitäen kasvatettu herran pelko joka saa hyppäämään vaikka pää edellä paskakaivoon kyseenalaistamatta käskyn mielettömyyttä jos joku virkamiehen tapainenkin suvaitsee edes vihjata että näin tulisi tehdä.
      Onneksi tuo aivopesu ei ole tehonnut kaikkiin ja moni on tullut toisiin ajatuksiin ja osaa kyseenalaistaa noiden virkanilkkien toimien mielekkyyden. Nyt vapaan tiedonkulun aikana ei olla enää noiden virkanilkkien antaman disinformaation varassa ja monelle virkanilkille on tullu paskat housuun kun heidän mielivaltaisia virkatoimiaan arvostellaan avoimesti eikä totella enää sokeasti ja totuus paljastuu kerta toisensa jälkeen.

    • SitäSaaMitäTilaa--

      Hyä hyvä 167-176!!

      Juuri niin.

      Tääläkin näkyy, kuinka niillä Joillakin on ihan Paniikki, kun koettavat "suojella" virkarikosnilkkein koulukuntaa... Ja ovat häviöllä.

      On täysin 100% varmaa, ettei mm. Kelan virkarikosten asia suinkaan tule jäämään sille rikolliselle tuomiotasolle, jolle se raukkaparka Kela- Kuninkaan kumartaja-tuomari sen koetti raapustaa...

      Sitten ne itkee ja valittaa täällä, ne fanit ja hyysääjäporukka. Ja nyt?

      Näyttää olevan SUURI huoli siitä, että Kela-Kuninkaan Hovirikolliset eivät päässetkään suojaan ja turvaan käräjätuomarin Laastarin Alle!!

      Oma on mokansa...

      • 167-176

        Moni virkanilkki on oikeasti luuseri ja pelkuri. Aikoinaan ihan tahallaan menin Kelan toimistoon vähän suttuisena viikon parransänki leuassa ja vanhalta viinalta tuoksuen. Kun ei se virkatoimi oikein mennyt lakien mukaan niin aloin ladella aiheeseen liittyviä lakipykäliä ulkomuistista omaa murretta (karjalan ja savon sekoitus) käyttäen. Kelan tädiltä aukesi suu niin että meinasi tekarit tipahtaa lattialle. No asiat hoituivat lain mukaan ja tekarikin säilyivät ehjänä.

        Valitettavasti aina ei käy noin hyvin.


    • TosiAsiat---

      4-3

      28.6.2015 11:56

      Sinulla heittää tosi pahasti, et älyä edes lopettaa.
      _____________________________

      Sinulle, nimmari...

      "Jotkut odottavat koko ikänsä junaa, mutta eivät pääse edese asemalle!"

      Sinä nimmari kuulut siihen luuserien ja saamattomien jengiin!

      Aloittaja on päässyt junaan, juna kulkee, mihin?

      Lopussa hänen ei tarvitse hävetä kun peiliin katsoo!

      -Olin kuin talvisodan sotilas: Taistelin kaiken aikaa ja loppuun saakka itsenäisyyden puolesta. En antatuntu sorron ja väkivallan edessä!

      Entä sinä luuseri? Anonyymi netti-suunsoittajaja, puskasta huutelija?

      Lahoat omaan paskaasi....

    • Kaikkein "korkeimpia" virkamiehiä ei saa Suomessa edes syytteeseen, saati esitutkintaan ! Julkiset todisteet EOA päätös 876/2/05 ( julki 20.12. 2007 ) ; "poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa." .... "hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei itsekriminointisuojan takia voida käyttää oikeudessa." Suomen "perustuslaki 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .... syyteoikeutta EI kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa." Suomi ei siis ole demokratia, jossa ylimpien virkatoimia voisi kansalainen VALVOA ! Tästä asiasta tehdyn ihmisoikeusvalituksen ( poliisi ei saa tutkia rikoksia ) EIT 24221/06 asiakirjat TUHOTTIIN "ihmisoikeustuomioistuimessa" 27.3. 2009 EOA kansliapäätöksessä 1350/4/08 kuvatuissa olosuhteissa ( asiakirja on JULKINEN ja luettavissa kimmoleaks.fi -sivustolla ). Suomessa on SUURIA ihmisryhmiä; jotka ovat TÄYSIN ilman ihmisoikeuksia; koska "lainsäädäntöä" Suomessa tehdään LAHJONNAN suuruuden mukaan .... todisteet julkistettu ( kimmoleaks.fi ) ; hyviä lukuhetkiä ! Näitä ihmisoikeudettomia PL 118 §:n mukaisia ihmisryhmiä ovat LAPSET; pienyrittäjät ja hetero-aviomiehet ! ( todisteet lähetetty EIT:lle 2006 - 2008 ) . SETA ruletti Suomessa Halosen itsevaltiuskaudella .... asetus 84/2009 .... Yhdenvertaisuuslain nojalla EI kuitenkaan ole haasteoikeutta perhepoliittisissa asioissa. Näin siis 2009 Halosen ja Braxin allekirjoituksella; kun 2008 EDUSKUNNAN ENEMMISTÖ sääti "kaikenkattavan Yhdenvertaisuuslain" ! Lapset ja heteromiehet nämä naiset veivät "teuraalle" Suomen "oikeusjärjestelmässä" !

    • syvamasennus

      Mitä hyötyä on arvostella tai niinkuin itse, hankkia oikeuskansleri tutkimaan asiaa? Mitä hyötyä on, jos kansleri antaa tuomioistuimelle, tuomarille tms. "huomautuksen". Eihän se poista surkeaa tuomarin ammattitaitoa, väärää tuomiota tai täysin perustelemattomia päätöksiä. Eikä se korjaa niiden henkilöiden elämää, jonka tällainen kohtelu on maan rakoon nuijinut!

      • nähtypaljon-

        Totta kirjoitat. Tämän maan oikeusjärjestelmä on syvässä rappiossa, ja alennustilassa.
        Uskottavuus on mennyt, vastuuta ei tule eikä sitä toimiteta.

        Lisää tästä, kunhan saan aikaan...


      • Piruparat

        Mitä hyötyä, kysyi nimimerkki syvamasennus.
        Hyötyä on se, että joku muu piruparka saisi parempaa oikeutta.


    • 711

      Eikö ole aika jakomielitautista jutella itsensä kanssa? Paljonko vetoa, että häviä tulee kaikissa oikeusasteissa?

      • juttel711---

        Oletko sinä nimmari 711 jakomielitautinen? Juttelet itsesi kanssa? Oletko rassukka ede ollut missään tekemisissä oikeusasteiden kanssa. Mene hiekkalaatikolle leikkimään. 5-vuotiaatkin ovat sinua fiksumpia.... Jatka juttelua itsesi kanssa.


    • Oikeassapaolet

      En ehkä ihan kaikesta ole samaa mieltä, mutta juuri näin Suomessa on! Espoossa eräs tuomari jopa kirjotti lehteen mielipidekirjoituksen siitä, että häntä oli uskallettu arvostella! Tai pikemminkin hänen tekemäänsä päätöstä.

      Tuomarien päätöstä ei sovi yhdenkään juristin arvostella -saati sitten maallikon!

      Samaa itkee mm. Hannu Lauerma kirjassaan ja kolumneissaan, ASIANTUNTIJOITA ei saa arvostella. Oli heidän sanomisena kuinka päättömiä tai tyhmiä tahansa.

      Suomen kansa on nöyrää ja nöyränä pysyy, kun auktoriteetti jyrähtää. Samanvapaus on vain helinää ikkunalaseissa ja se koskee tietysti vain näitä korkeita virkamieheiä itseään. Ei se koske ainakaan ei-akateemisia.

      Poliisille ei kannata tutkintapyyntöjä tehdä, päätös on, että ei tavitse tutkia, sillä ei korppi korppia noki.

      Ja niin kuin minäkin aiemmin luotin Suomen oikeuslaitokseen! Kun itse kokee tai näkee läheltä mitä se on, silmät avautuvat!

    • lex-fin---

      Kaikki eivätä ole nynnyjä, luusereita ja selkärankansa menettäneitä! Toivoa monille synnyttää se, että on mm. tämä MLH joka jo liki 20 vuotta on pitänyt pintansa, ja nyt pitää pintansa KELA-KUNINKAAN edessä. Jonka edessä käräjätuomari Markku Laine teki deadlinen 12.6.2015... Säli raukkaparkaa...

      Nyt on valitustuskierros käynnisssä, eikä kunnian kukko laula. KElan rötöstelijät eivät KOSKAAN tule PUHDISTUMAAN virkarikokista epäiltyjen maineestaan. Se on tuomio, joka pysyy. He ovat ja elävät elämänsä loppuun saakka epäiltyinä, vaikka tuhat turmeltunutta tuomioistuinta tekisi tuhat tuomiolaastaria Kelan laittomuuksien ja rikollisten ( Toteen näytettyjen, todistettujen) virkarikosten ylitse.

      Moni säälii tätä Kelan alistamaa, alistettua ja rähmälleen antautunutta käräjätuomarin ressukkaa! Hän myi tuomioistuimen riippumattomuuden, puolueettomuuden, arvovallan, uskottavuuden. Yhdestä hernerokasta, jonka Kela maksoi...

      Raha ratkaisee....


      Tuomarien ja juomarien päätöksiä eivät juristit juuri arvostele? Miksi. Tollokin sen tajuaa.
      He ovat samaa ammattikuntaa: suuri osa juristeista tekee töitä enemmän tai vähemmän oikeusasioiden piirissä.

      Mutta kiitos olkoon rohkeuden maallikoiden! He sen tekevät. Ja tekihän yksi ammattilainenkin: sivillioikeuden proferrori Erkki Aurejärvi...

      Ja ei ollut kanttia kenelläkään tuomareilla ja juomareilla, oikeusketkuilla.... nostaa kunnianloukkausjuttua!!!

      HYVÄ!

      Etenemme!

      "Ja niin kuin minäkin aiemmin luotin Suomen oikeuslaitokseen!"

      Korjaus alkaa siitä, kun ei enää LUOTA Suomen oikeuslaitokseen ( vääryysjakkaraan).

      KUn silmät avautuvat, vapautuu myös järki ja ymmärrys.....


      Isonkin muurin mureneminen alkaa yhdesta saumasta. Se murtuu.... ja lopuksi koko muuri.

      Samaa mitä on nähty poliisivoimien taholla ( Aarnio-juttu) vastaavaa tullaan näkemään myös KelaKoneiston laittomuuksissa. Kun Muurit romahtavat. Ne natisevat jo!!

      Veronmaksajilla on yksi hyvä oikeus. SANANVAPAUS - siihen, miten verovaroilla mällättään!

    • EiOoNäkyny

      Ei oo suomessa riippumatonta oikeuslaitosta!!!

      • GorillaKingKong

        Totta turiset "EiOoNäkyny", oikeuslaitokselta puuttuu riippumatto. Kun eivät voi muuten riippua niin hirttäytyvät KELA-KUNINKAAN köysiin.


    • Oikeinväärin

      Miten kaikenlaiset pääsevät esim. hovioikeudenneuvoksiksi. Kuten Heikkilä, joka meni toisen osapuolen päättömyyksiin mukaan itse sepittelemään. Mitään järjellistä selostusta tai puolustusta ei tullut, kuten ei voinutkaan tulla.
      Helsingin hovioikeus on tosin jo julkisesti tiedetty törkylaitokseksi.

    • Kansalaisrääpäle---

      Se nyt vain on niin, että olivat sitten HO:ssa pyhiksiä taikka pahiksia, töitä on tehtävä. Ja Kela-Kuninkaan touhuilut 2009-2015 ovat nyt sitten valituslinjalla! Vireillä. Ei suinkaan hetkohta yli laidan heitettynä.... vaan? Lain mukaan käsiteltävänä....

      Miten ne palstan kyttä-ennustajat sanoivat talvella? Ettei käräjäoikeus ota edes käsiteltäväksi... ja joku tumpelo runoili täällä, että "toivottavasti HO tekee lopun tästä touhusta" ,jne muuta imbesilliä!

      Että siis miten?

      HO ei voi tehdä "loppua", taikka toki voikin, jos KKO ei anna jatkokäsittelyä? Mutta voimaan jäänyt kansallinen tuomio? Mitä siitä? Missä se jatkuu, voi jatkua?

      Ettei tästä paistinpannusta Kela-Kuningas ja sen HoviVäki noin vain pääse käristymästä?
      Joka leikkiin ryhtyy...

      Mutta hypoteesi on, että kyttä-palstalaiset taas ottavat tästäkin herneitä nenäänäs, ja luulevat että tämä KelaKuninkaan simputtama kansalalaisrääpäle on vihoissaan ja sidoksisissaan ja fanaattisen tietämämätön?

      Eihän toki, eihän toki. Kun HO:n ilmoitus käsittelyn jatkumisesta tuli, lausekkeella: "valituksenne tutkiminen ei edellytä jatkokäsittelylupaa" - (eli sitä ei edes tavinnut hakea, valitusasia oli selvä kuin pläkki ----) niin nyt sitten kärryt kolisee, Kela-Kuninkaan vankkurit vapisee, kansalaisen laiha hevoskaakkikin siinä näkyy...

      Ja Kirja KELA_KUNINGAS saa tilatut jatkonäytökset! Oikein sormet syyhyy näppiksellä, että pääsee taasi näiden kesätouhujen parista kirjalliseen luovaan työhön!

      Tosielämän "dekkarit" ovat satujakin tujumpia, ja tässä asiassa jos missä on tuota ainesta!

      Aikoinaan siitä hometalojutusta syntyi kolme kirjaa! 1999-2005. Ja kumma kyllä nuo kirjarääpäleet panivat soraa rötöstelijöiden hampaisiin, ja ne elävät edelleen, niitä kuulemmas luetaan. kysytään! Hometalo-ongelmat kun eivät ole vähentyneet!

      Mutta, nyt pitkään nukutun yön virkeillä aamuaivoilla jatkan erästä tekstiä, toisessa viestissä. SE löytyy kirjasta Oikeusjuttu Suomessa- Oikeusvaltiossa? Se teksti on erään tunnetun syyttäjän kirjasta, v. 2000 ja kirjan nimi on Rouva Syyttäjä ja Mafian lait!

      Ja mitähän mafiaa siinä tarkoitetaan? AIka pökkelö juttu, ettei siinä kirjoita tämä tunnettu syyttäjä huumemafiasta, vaan... mistä mafian lajista?

      • GorillaKingKong

        Hyvä hyvä, kyllä siinä kunkun kruunu helisee kun hovioikeus tuomitsee!!
        Lättyyn kaikille kelakunkuille.


    • SicTransitGloriaMundi

      joo... jotka ovat ajan tasaa Kela-Kunkun oikeusjutusta, ymmärtävät, että HO:n viskaalit ja vislaakit ihan oman maineensakin syystä joutuvat ottamaan LAILLISTA kantaa käräjäoikeuden ratkaisuun ja yleensä Kela-Kunkun röstöstelyyn.....

      Näet? Kuka tahtoisi omalla nimellään joutua tämän lahjomattoman radikaalin kansalaisen blogiin, kirjoihin, medioihin? Siis jos-kun - yrittää käyttää Lakia Väärin?

      • kela-agentti

        "Siis jos-kun - yrittää käyttää Lakia Väärin?"

        Ja tällä lain väärinkäyttöalueella huseeraa ennen kaikkea MLH ikuisine puuta-heinää- oikeustaisteluineen. MLH:n ja hänen itsensä lukuisilla eri nimimerkkeillä Suomi24:n keskustelupalstoilla tukemansa omat mielipiteet eivät ole relevantti asia. Eihän näistä aloittajan (MLH:n) hatusta vetäistyisä nettikommenteista sen enempää synny. Relevanttia lain väärinkäytön kannalta on sen sijaan se, että MLH häiriköi jatkuvasti tuomioistuimissa ja ilmeisesti katkeran loppuun saakka Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta myöten. Vaikka turhaahan tuo oikeustaistelu on, järki päässä kun on EIT:lläkin. Luojan kiitos! Ei silti pidä väheksyä niitä Kankkulan kaivoon heitettyjä kustannuksia, jotka MLH meille veronmaksajille on jo aiheuttanut ja tulee vastakin aiheuttamaan.

        Ja niin. Ennen kuin ap= MLH ehtii sanoa, niin totta kai olen Kela-agentti ja kaikkea mahdollista muuta epämiellyttävää ja epäliotettavaa.


      • EiAnnaAihetta---

        kela-agentti

        kirjoittaa katkeraa ja täysin todistamatonta puuta-heinää taas vihansa kohteesta: jonka on nimennyt MLH.

        Faktoja pöytään:
        1. Tämä MLH on käyttänyt täysin laillista oikeusvaltion oikeutta, mitä tulee puhevaltaan tuomioistuimissa.
        2. On täysin relevanttia faktaa, että hän on voittanut lukuisia oikeusjuttujaan, koska on ollut lain, näyttöjen ja perusteiden mukaan OIKEASSA!
        3. Veronmaksajille ei ole syntynyt kuluja HÄNEN oikeustaisteluistan - koska hän on tehnyt työn omalla kustannuksellaan. Asianajajien tilit eivät olet kasvaneet, julkista oikeusapua ei ole käytetty!! (Joten nimmarin kela-agentti em. viesti on Sikamaista valhetta!
        4. MLH ei "häiriköi tuomioistuimissa". Jos-kun- käyt oikeutta YHDESSÄ tuomiopiirissä: kärjäoikeus, hovioikeus, sen on matemaattisesti vain YKSI taho. Suomessa on kymmeniä tuomiopiirejä, ja hovioikeudet. Eli nimmarin kela-agentti väite tässä on Sikamaista valhettaa ja väärennettyä asiatietoa. Ei todisteita, tietenkään!!

        5. MLH:n mielipiteet ovat kattavasti relevanttia asiaa, hän ei ole mikään noviisi, eikä teoreettinen puskasta-huutelija, koska kokemusta on kertynyt kovasti, mitä oikeus-ja hallintoasioihin tulee!

        5. Nimmari kela-agentti ei tietenkään voikaan tietää, (koska elää pimeiden luulojensa ja valheidensa kopperossa) että MLH ei vedä hatusta nettikommentteja, koska hattua ei ole, ja pääkoppa toimii edelleen tervästi! Lukuisilla tahoilla hän nauttii luottamusta ja uskottavuutta, joka loogista.

        Vain katkerat, kateelliset ja pahuuden mädättämät häiriköt koettavat sohia ja piikitellä häntä vastaan.!

        NYT?

        Oli aivan loogista, että TAAS joku puskasta-huutelija alkaa purkaa turhautumistaan?
        Miksi? Siksi, että hän (arkkivihollinen) on pettynyt toiveisaan! Se sama vanha veisuu kuuluu. Harmittaa, kun MLH etenee asiassaan täysin vahvasti ja loogisesti.

        MLH jatkaa oikeustaisteluaan, ja Kela on altavastaajan asemassa. Ei VALTA ja kelan asema auttanut voittoon käräjillä, ja nyt ova kaikki käpälälaudassa, ties kuinka monta vuotta!

        Toki se näitä katkeria, kateellisia ja pahanilkisiä tyyppejä harmittaa? Harmittaa niin... että - he yrittävät mustamaalata tätä oikeustaistelijaa. Mutta ei auta.

        Ei auta...

        Tämä, joka nyt kirjoittaa nimmarila kela-agentti - on lukuisilla muilla nimmareilla vuosikausien ajan vainonnut tätä MLH:a. Sama "ääni kellossa" - eri nimmarit vain!!!

        Niistä VERONMAKSAJIEN varoista?

        Kela tuhlasi 40 000 euroa älyttömään oikeusjuttuun, ja hävisiä. Lukekaa miten Kelan absudit vaatimukset "menestyivät" (?) siinä Reumasairaalan jutussa? Ne oli veronmaksajien varoja....

        Lukekaa, että Aarno-jutun kustannukset ovat jo yli MILJOONAN euroa!
        Jne.

        Eli nimmarin kela-agentti väite siitä, että MLH:n asioissa olisi tullut hävikkiä veronmaksajien piikkiin, on NIIN ÄLYTÖNm, että sille aidanseipäätkin nauraa.

        Mutta, kela-agentti nimmaria ( ja lukuisia muita) käyttävä häirikkö tällä foorumilla kai tarvitsee aina uudelleen jonkun sylkykupin, kynnysmaton, johon purkaa pas---- nsa....

        Tosin se menee hukkaan MLH:N kohdalla...


      • E_Snowden

        Syy miksi MLH ei ilmeisesti tarvitse jatkokäsittylupaa HO:n on, että hänen vahingonkorvausvaatimukset ylittävät 10.000 € rajan.

        Käräjäoikeuden tuomiotakin lukemalla on hieman vaikea saada selvää koko sopasta, MLH ei näytä olevan niitä hyviä ja selkeitä kirjoittajia: "...liitteenä olevista haastehakemuksesta 5.1.2015 (Liite A), kirjoitusvirheiden korjauksesta 8.1.2015 (Liite B), lisäselvityksestä 16.1.2015 (Liite C) ja vastauksesta täydennyskehotukseen 26.1.2015 (Liite D)..." "...että Kansaneläkelaitos jäljempänä Kela) velvoitetaan suorittamaan hänelle vaatimuskirjelmästä 23.1.2015 (Liite E) ilmenevät yksityisoikeudelliset korvaukset"

        Tuomion sivulla 23 lukee, että korvausvaatimukset Kelaa kohti ovat noin 20.000 €.

        Huomatkaa muuten mitä MLH puhuu taas palturia - hänhän hävisi käräjäoikeudessa, mutta väittää nyt, että Kela olisi hävinnyt.

        Muutenkin hän haaskaa sinun, minun ja kaikkien veronmaksajien rahoja, kun tuomarit joutuvat tekemään työtä hänen tyhjien vaatimusten takia. Käräjätuomio oli 27 sivua pitkä, kirjallisia todisteita oli noin 40 ja henkilötodistajia noin 6 - tuomarin työtunti ei ole yhteiskunnalle halpa. Ja tätä asiaa ennen jonkun poloisen poliisin on myös pitänyt kärsiä läpi MLH:n "todisteet".


      • E_Snowden

        Syy miksi MLH ei ilmeisesti tarvitse jatkokäsittylupaa HO:n on, että hänen vahingonkorvausvaatimukset ylittävät 10.000 € rajan.

        Käräjäoikeuden tuomiotakin lukemalla on hieman vaikea saada selvää koko sopasta, MLH ei näytä olevan niitä hyviä ja selkeitä kirjoittajia: "...liitteenä olevista haastehakemuksesta 5.1.2015 (Liite A), kirjoitusvirheiden korjauksesta 8.1.2015 (Liite B), lisäselvityksestä 16.1.2015 (Liite C) ja vastauksesta täydennyskehotukseen 26.1.2015 (Liite D)..." "...että Kansaneläkelaitos jäljempänä Kela) velvoitetaan suorittamaan hänelle vaatimuskirjelmästä 23.1.2015 (Liite E) ilmenevät yksityisoikeudelliset korvaukset"

        Tuomion sivulla 23 lukee, että korvausvaatimukset Kelaa kohti ovat noin 20.000 €.

        Huomatkaa muuten mitä MLH puhuu taas palturia - hänhän hävisi käräjäoikeudessa, mutta väittää nyt, että Kela olisi hävinnyt.

        Muutenkin hän haaskaa sinun, minun ja kaikkien veronmaksajien rahoja, kun tuomarit joutuvat tekemään työtä hänen tyhjien vaatimusten takia. Käräjätuomio oli 27 sivua pitkä, kirjallisia todisteita oli noin 40 ja henkilötodistajia noin 6 - tuomarin työtunti ei ole yhteiskunnalle halpa. Ja tätä asiaa ennen jonkun poloisen poliisin on myös pitänyt kärsiä läpi MLH:n "todisteet".


      • eiAnnaAihetta

        E-_Snowen - tuttu parjaaja ja valheiden kirjoittaja on nyt aktivoinut, taas! Syy on selkeä, Kelaa vastaan oikeusprosessi jatkuu, ja mustamaalauskampanjalla koetetaan vääristellä tosiasioita.... säälittävää!

        MLH ei puhu palturia: hän ei hävinnyt käräjäoikeudessa, koska tuomio ei suinkaan ole saanut lainvoimaa! Eikä tule semmoisenaan koskaan saamaankaan!

        MLH ei haaskaa yhdenkään veronmaksajan varoja. Tässä maassa on tuomareilla vakiopalkat, ja he tekevät normaalia palkkatyötään. Vaatimukset eivät ole tyhjiä, paljon muuta tyhjempää ja typerämpää on tuomioistuimissa käsitelty ja käsitellään, veronmaksajien rahoilla!!!

        Tuomarit voivan lahjoa juttujen asianosaisia, jos palkka ei riitä.... Kela on hyvä maksumies.

        Nyt tuntuu olevan KOVA HUOLI Kela-kuninkaan narreilla! Kun hovioikeus sentään otti (syystä, monista syistä!) alioikeuden tuomion käsittelyyn....

        Tämä E_Snowen on Kelan johtajiin kuuluva Toni Juselius, niin pikkulinnut laulavat... ja teksti sopii hyvin hänen habitukseensa! Hänhän pilkkasi käräjäoikeudessa MLH:a, että
        " jos tämä MLH:n performanssi etenee.... hän kiistää, hän kiistää....!

        Eli! Ei hätää. Ei hätä ole tämän näköinen, MLH:lla. Mutta kelakonnilla on nyt hätä.
        Sitä kun ei niin vain pääse oikeusareenalta pakoon....

        Eli: EI hätää. Ei verovarojen haaskausta... vaan ihan normaalia oikeusvaltion oikeusprosessia! Perusoikeuksien mukaista, 21 § mukaista!

        Koettakaa kelakytät rauhoittua, ongelma on teidän sisuksissa, ei MLH:n!


    • tiedetäänenemmän

      Joo joo. Kyllä haisee taas tuo mlh kohdistuva mollaus ja piikittely... Säälittäviä puskajusseja ovat.

    • Faktat-ei-fiktiot

      Näömä MLH:ta solvaavat ja piikkittelvät tahot ovat yksi ja sama pulju-palju. Viesteissä näkyy rikollinen mielenlaatu. Yritys puhdistella ja suojella Kelakunkun rötöstelyä. Mutta turhaan.

      Se, mitkä seikat nousivat Kelan "salailluista uumenista" päivävaloon kesäkuussa 2015, joita Kela oli yrittänyt asiakkaalta pimittää, ovat se todistelunäyttö, joka murskaa lopullisesti Kelan yritykset päästä pakoon vahinkovastutaan.
      Kyseessä on kuin piste siinä hallintorikollisessa menettelyssä, joka alkoi Kelassa tammikuussa 2009, jatkui, laajeni... yhä uusia hallinto-ja päätösvirheitä, virheiden paikkaamista uusilla (väärillä) hallintopäätöksillä.

      Traagista on se, että käräjätuomari Markku Laine Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa antautui 100% tämän kelarikollisuuden edessä, heitti rikosten uhrin oikeudet yli laidan, kirjoitti sivukaupalla"puolustuspuhetta" - koetti valkaista tuomiovallan kalkkiseoksella Kelan haisevat laittomuudet. Laittoi "tuomiovallan laastarin" Kelan rikospaiseen päälle.

      Säälittävää.

      Nyt kuitenkin paise puhkaistaan, se ei pysy salassa ja tuomiovallan suojeluskomiteankaan suojeluksessa.

      Kun hallinto-ja päätösvallan käytöss on kiistattomat rikolliset näytöt, sellainen ei menesty loputtomiin. Kela ei ole kiusaamisellaan saanut luhistettua ja masennettua tätä asiakasta.
      (Yleensä Kela onnistuu siinä psykologisessa sarjassaan...) ja siis näitä kelakuninkaan masentamia ja luhistamia kansalaisia on melkoinen joukko! Hautausmaillakin moni, kun ei ole enää nähnyt toivoa, elämisen puitteet ja mahdollisuudet on romutettu.

      Eli tämä E_snowen, ja muita nimmareita käyttävä kirjoittaja, toimii rikollisella mallilla.
      Muistakaapa sitten tämä, kun aika ja asiat raksuttavat, ja kun tulee... mitä?

      Kela-kuningas on saman tuomiovallan alainen kuin mikä tahansa -oikeusvaltiossa.
      Se, että käräjätuomarin ressukka yritti päästä pakoon vastuutaan, koetti ummistaa katseensa virkavelvollisuuksiensa mukaiselta ratkaisulta, ja kirjoitti Hölmölän mallin perusteen tuomioon 12.6.2015.... oli vasta alkusoittoa asiassa. kelakuningas on ja pysyy tällä ja muilla julkisilla näytöspaikoilla, rötöksineen.

      Sitä saa mitä tilaa. Kela tuhlaa kansalaisten verovaroja tyhjiin ja toistuviin päätöksiin, vääriin ja rikollisiin. Sitten verovaroja tuhlautuu muutoksenhakuelimissä. Myllyt pyörivät.
      Kela huolehtii siitä, että työpaikat säilyvät, ja ne säilyvät kun pyöritetään papereita niin ja näin ja noin, aj tehtaillaan yhä uusia tyhjiä päätöksiä.

      Kelan hallinnossa muhii sikamaista ainesta.

    • lex-fin----
    • SelväTapaus---
    • lukenut---

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe