Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Saako mistään jääkaappipakastinta EI-NonFrost:lla?

Väsyämmä

UPO:n jääkaappipakastinta, jossa sulattava pakastin, sulatan jo toista kertaa kuukauden sisällä. Jääkaappiosan lämpö nousee 20 asteeseen. Ei kestä enää! Ruokaa menee haaskuuseen koko ajan.

Tekeekö joku valmistaja ja myykö joku kauppa sellaisia torneja, joissa on jääkaapin automaattisulatus, mutta pakastin pitää sulattaa itse. Ja lämpötilan säätö erikseen pakastimesta ja jääkaapista. Ei mitään tuulettimia. Ja ehkä jopa erillinen kompura kummassakin... Taitaa kyllä mennä liian kalliiksi.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei_autosulatuksen_vika

      Sulatusvapaissa koneissa on puolensa, mutta myös haittansa. Pääasiallinen haitta on ääntely kun kone naksaa ja huokuu, toiset jopa "viheltää" toisinaan. Ei kerry kuuraa. Säästää ennenkaikkea sähköä, joillekin tuo vaivattomuutta.

      Edellämainitsemasi ei kuitenkaan ole mikään "No-Frost -vika" vaan laitteessasi on jotakin oikeasti pielessä. Takuuhuoltoon tai uuden koneen hankinta edessä.

      Electrolux on kokemuksieni mukaan keittiöasentajana melko toimiva, mutta ääntelehtii ehkä hieman muita enemmän. UPO:n arvokkaammat malliit ovat myös osoittautuneet päteviksi laitteiksi. Jälleenmyyntihinta näillä vähintään 600-700e.

      Boschin arvokkaimmat mallit ovat ylivertoja, mutta maksavat myös enemmän. Harvalla jämyllä myös varastotuotteena, koska myydään yleensä vain keittiöpakettien yhteydessä kun hinta tulee kokonaiskaupassa kohtuulliseksi.

      Nojoo, laitteessasi on siis oikea vika. Kakskompuraisia ei nykyisin tahdo saada. Täytyy ostaa erillispakastin ja jääkaappi pientornimalleina, sitten asettelet nämä päällekkäin. Toimiva itsestään sulattava tosin toimii ihan hyvin... ;-)

      • erkkimerkki1234

        Kaikki tämän päivän kylmälaitteet naksuu, huokuu ja viheltää, joku enemmän joku vähemmän, johtuu kylmäainekierrosta.Freoni vaihtui ympäristöystävällisempään R600 kylmäaineeseen, mutta tilalle tuli äänet.


    • rlew

      Kyllä löytyy, mene kauppaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe