Venäläiset tulee?

haisee-jos-kaivaa

Onko Orimattilassa venäläisten turistien määrä räjähtänyt? Orimattilan kaupunki kun pumppasi jättirahat venäjänkielisten nettisivujen rakentamiseen. Onko niitä venäläisiä turisteja nyt tullut lisää? Vai oliko tämäkin hanke suurta ulostetta?

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skeidaa_haukkas

      Venäläisiä turisteja ei ainakaan Olan kylänraitilla ole näkynyt, joten tuskin on turismi lisääntynyt ja tämäkin oli kaupungintaholta rahan haaskausta.

      • olipakerranjoopajoo

        Kysykää myös siitä suuresta valokuitukaapelista, 1000 megaa sekunnissa???? Missä luuraa, kuka vei rahat?


      • Neukuttulee

        Kysykää myös kuka vastuussa Hennaan hävitetyistä miljoonista?


    • Kysymyksiäon

      Kysykää OTE projektin saavutuksista, sijoitettuihin euroihin nähden?

      • VitunOteProjekti

        OTE projekti " Muka" onnistui työllistämään kymmeniä, mutta en oikein usko että tuollaisella projektilla oli mitään osaa siihen että joku on työllistynyt, sillä se että on jossakin tekemisissä tuollaisten touhujen kanssa ja sitten työllistyy jonkin ajan kuluttua jonnekin, ei automaattisesti tarkoita että siitä tulisi myöntää sulka hattuun OTE-väelle.
        Tuollaiset kaikki huuhaa projektit joita järjestetään työllistämisen nimissä on täyttä paskaa ja nyt syksyllä alkaa jokin projekti joka on suunnattu alle 25 ja yli 54 vuotiaille pitkäaikaistyöttömille - siis yli 54 vuotiaita työttömiä aiotaan kyykyttää, vaikka jokainen täysijärkinen ymmärtää että yli 50 vuotiaan työttömän työllistymismahdollisuudet on heikot.


      • otteetkovemmiksi

        HYvä kommentti, samaa mieltä. Yleensä näillä projekteilla haetaan työtä niitten vetäjille, ja näin haaskataan yhteiskunnan eli meidän rahoja järjettömyyksiin. kyllä näihin tulisi vittu vieköön jo puuttua isommalla kädellä. Täysiä älykääpiöitä istuu Orimattilankin päättäjinä, jotka eivät tajua tuon taivaallista näistä projekteista, vaan saavat itsetyydytystä, kun niistä päättävät.


      • Käynahonlaitaan

        Ei nämä Olan päättäjät vaikuta minun toimeentuloon mitään, turhaan niitä haukutte. Olen työtön ja tulen kohtalaisesti toimeen. Saan peruspäivärahaa 32,80 päivässä, sekä ilmaisen asumisen. Pystyn pitämään kunnostani huolta, kun ei tarvi töillä rasittaa itseäni. Aina sitä on löytynyt kanarian matkaankin jostain rahaa. Juomingit haen virosta.


      • Minäilmanpaitaa

        Samoin teen minä. Jurppii välillä toisten siivellä elää. Mutta kerran tällainen mahdollisuus on annettu, niin miksi jättäisin sen käyttämättä.


      • Lepäänjanautin

        Samaten mä. Hullu paljon työtä tekee viisas pääsee vähemällä. Miksi veroa maksaisin kun Henn aan ne kuitenkin työntävät. Myyköövät vaan vuokratalot. ei haitta..


      • Joko_selkis

        Täällä myös mies joka ei tee mitään muuta kun ottaa elämän rennosti ja haistattaa vitut niillä jotka luulevat että työ on jokin " mittari tai arvo" jolla yhteiskunnassa sijoitutaan. Haistatan pitkät vitut ihmisille jotka raataa työssä niska limassa jonkun mitättömän pikkupomon alaisina, juuri nuo ihmiset jotka ovat niin onnettomia että eivät omaa sen vertaa luonnetta että seitsemästä neljään ollaan jonkin tahon alaisina ovat minusta täysin naurettavia ja myös säälittäviä.


      • Täälläonniinihanaa

        Olisiko siinä ideaa, että Hennaa hamuavat työssäkäyvät muuttaisivat kaikki sinne, kun on niin loistelias paikka. Sinne on niiiiiin ihana tulla kotiin raskaaaaan työpäivän jälkeen. Jättäköövät meille tämän keskustan jossa viihdymme ja oluet on lähellä ja viinakauppa,sossu, kela, ym.ym. Ne työssäkäyväthän eivät niitä tarvitse. Painukoot sinne vaan ihanalaan.


    • amplit

      Öööö, mitä turisti tekee Orimattilassa? Eihä siellä ole edes mitään nähtävää. Massiiviset liikekeskuksetkaan ei varmaan heitä houkuttele.

      • Onnähtävää

        Onhan! Tyhmät päättäjät. Niitä ne tulevat nullistelemaan ja naureskelemaan.


    • En-tiedä-vaikka-maksoin

      Mitä muuten maksoi nämä surullisen kuuluisat venäjänkieliset verkkosivut?
      Kuka oli aivopierun isä?

      • Dave666

        Minkäs takia noiden olisi pitänyt jotain maksaa? Eihän kyseessä ole kuin kieliversio olemassa olevista sivuista. Ainoa "kulu" lienee ollut kääntäminen jonka on todennäköisesti tehnyt joku venäläinen opiskelija. Ja jos asia kiinnostaa niin kysykää kaupungilta älkää täällä keskenänne r-u-n-k-a-t-k-o.


      • Paholais-Davelle
        Dave666 kirjoitti:

        Minkäs takia noiden olisi pitänyt jotain maksaa? Eihän kyseessä ole kuin kieliversio olemassa olevista sivuista. Ainoa "kulu" lienee ollut kääntäminen jonka on todennäköisesti tehnyt joku venäläinen opiskelija. Ja jos asia kiinnostaa niin kysykää kaupungilta älkää täällä keskenänne r-u-n-k-a-t-k-o.

        Koska kaupungin virkamies on antanut suoran vastauksen? Selityksiä sitäkin enemmän. Ja se, että Orimattila olisi pystynyt jotain järjestämään ilmaiseksi tai pikkurahalla on täyttä P:skaa. Kaveri konsultti (Ladec?)on kyllä vähintään toimeksiannon saanut.


      • AtteErkko

        Koskas olet sitten kysynyt? Kivempi levitellä törkeitä valheita kaupungin parhaasta virkamiehestä, kehittämisjohtajasta joka tuonut tälle kunnalle jo miljoonia!!


      • Jukkatietää

        Kuparisen ei kannata välittää näistä jutuista. Näitä levittelee varmaan se yksi häiriintynyt artjärveläiskokkari jolla on ollu aina kaunoja häntä kohtaa. Säälittävä tapaus tuo nainen mut Kimmo ottaa tollasen huumorilla ja tiedän että naureskelee sen jutuille.


      • artjärveläinen

    • turhainvestointi

      Mitä ne venäläiset Orimattilassa tekisi,kyllä ne tuolla rannikkokaupungeissa ja isommissa kaupungeissa viihtyvät enemmän,missä suuria kauppakeskuksissa,erikoisalan liikkeittä ja elämyksiä on tarjolla,luksusta unohtamatta rikkaimmille.

      • ouneukku

        Aiemmin niitä neukkuja näkyi paljon, kun kävivät Meka areenassa kaupolilla. Nykyisin on aika hiljaista sielläkin.


    • PersuOrimattilasta

      Valokuitua ei ole näkynyt vaikka rahaa meni.
      https://www.youtube.com/watch?v=RLVbwHHqPl8

      Hevosenlantaprojektiakin oli - rahat män mutta mittään ei tullut ulos. Muuta kuin sitä ihteään hevosista...Samassa uutisessa oli ratsastusreitistö hevoskylään ja alueen yleisilmeen päivittäminen. Eipä ole näkynyt...
      http://yle.fi/uutiset/hevosenlanta_halutaan_tuotteistaa_orimattilassa/6350255

      OTE-projekti. Sivulla 5 todetaan että Orimattilan työttömien lukumäärä oli lokakuun 2011 lopulla 674 henkilöä. Huhtikuussa 2015 kun hanke päättyi niin työttömien määrä oli Olassa 1 077 henkilöä. Määrä kasvoi hankkeen aikana 403 henkilöllä. Prosenteissa ihan mukava nousu.
      http://www.orimattila.fi/liitteet/1309.pdf

      Henna-hankkeet. Projektipäällikkö jättää tehtävänsä ja asema jää nyt haaveeksi. Ihan kun noissa kaikissa jutuissa esiintyisi aina yksi ja sama henkilö kaupungilta "puuhastelemassa".

      • pravdatotuus

        Selvästi tuossa yritetään mollata sitä entistä kunnanjohtajaa, joka on edes yrittänyt laittaa vauhtia elinkeinorakenteeseen, joka aiemmin on ollut aivan jäissä sen jälkeen kun Orimattila on ostanut palvelut Ladecilta. Ilmeisesti tilattu mollauskirjoitus.
        Tuskin kyseinen hlö on Hennan takana muuta kuin virkansa takia. Ei se niin tomppeli ole. Joku muu taho on ne asemat ja asutuskuvitelmat keksinyt ja rakentanut utopistisia unel mia.


      • Oikeaanosoitteeseen

        Mollaamisen aihetta olisi enemmän Henna hankkeen ajajista. He ovat tuhlanneet miljoonia ja kaikkien aikaa ja vaivaa mokomaan typeryyteen. Lisääkin haluavat tärvätä vielä. He ovat todelliset tollot nämä demari ja kokoomus valtuutetut. Syyttäkää heitä. Virkamiehet vain toteuttavat heidän päätöksiään ja valmistelevat. Siellä ovat oikeat syylliset.


      • peeerkkele
        Oikeaanosoitteeseen kirjoitti:

        Mollaamisen aihetta olisi enemmän Henna hankkeen ajajista. He ovat tuhlanneet miljoonia ja kaikkien aikaa ja vaivaa mokomaan typeryyteen. Lisääkin haluavat tärvätä vielä. He ovat todelliset tollot nämä demari ja kokoomus valtuutetut. Syyttäkää heitä. Virkamiehet vain toteuttavat heidän päätöksiään ja valmistelevat. Siellä ovat oikeat syylliset.

        Aivan sata samaa mieltä. Juuri nuo kokkarien ja demareitten nokkatyypit on saattanut orimattilan kuseen hennansa takia.
        Kuinka te kehtaatte ja kyllä te kehtaatte!


      • kokkareetkumoon

        Saisivat mennä risumajan variksien ja rusakoiden kanssa leppäkeihäilä leikkimään.


      • kaapeliveikko

        Näyttää olevan sitten hoono tuuri kun rahaa menee eikä mitään tule. Kertokaas nyt yksikin konkreettinen ja käsin kosketeltava tuotos mitä noista ex-kunnanjohtajan hankkeista on tullut. kaikkea touhottaa mutta mistään ei tule valmista.


      • veikkokaapeli

        Ne ovat olleet hankerahoja, ei Orimattilan kaupunkin rahoja. Turha vinoilla kun päätökset tekee kuitenkin lautakunnat, hallitus ja valtuusto.
        Kyseinen hra on aktiivinen ja edes yrittää jotain tehdä eikä virnuile joka päivä facebookissa ja tvitterissä eikä ole jättämässä laivaa oman etunsa takia niin kuin yritti yks tollo taannoin.


    • veikkokaapeli

      Hehehehe...kun niitä hankerahoja varten vaaditaan myös että kaupunki laittaa omaakin rahaa peliin. Joten kyllä siellä käydään kaupungin kukkarollakin. Mutta kun 5 vuotta kohta kulunut ja aktiivisuutta ollut niin missä on se konkretia. Kai osaat nyt antaa esimerkin?

      • tarkistalääkitys

        Esimerkkinä mm. Ladecin aktivoitunut toiminta Orimattilan suhteen, samoin Lahti Region on aktivoitunut tänne hieman enemmän. Orimattilan erilaiset projektit, pr-näkyvyys vihdoinkin, osallistuminen. Asioitten nosto näkyviin, joista tyhmät päättäjät eivät tajua eivätkä osaa lähteä mukaan tekemään niitten hyväksi mitään. Ei ole lainkaan niin hönö kuin sinä annat ymmärtää. Mutta jokainen taaplaa tyylillään samoin sinä.


      • veikkokaapeli

        Orimattilan erilaiset projektit - no näitähän tässä juuri haetaan että missä lopulta olisi jotain tapahtunut. Kun ei sitä valokuitua ole rakennettu metriäkään jne. Konkreettinen tarkoitti nyt todella juuri sitä että jotain näkyvää tehty ja rakennettu. Mutta huonompihan siitä on tosiaan antaa esimerkkejä kun ei tuollaisia kohteita löydy...Osallistuminen, PR-näkyvyys - ei viitsitä nyt jauhaa skeidaa.


      • kirkkotienntille

        Kannattaisi selvittää ihan omien luottamusmiesten toimet mihin kaatui tuo valokuitu kaapeli. Turha täällä on porata vaan ottaa oman kokkaripuolueen tyypit puhutteluun ja laittaa niihin potkua muuhunkin kuin henna asiassa.


      • Huijatut
        tarkistalääkitys kirjoitti:

        Esimerkkinä mm. Ladecin aktivoitunut toiminta Orimattilan suhteen, samoin Lahti Region on aktivoitunut tänne hieman enemmän. Orimattilan erilaiset projektit, pr-näkyvyys vihdoinkin, osallistuminen. Asioitten nosto näkyviin, joista tyhmät päättäjät eivät tajua eivätkä osaa lähteä mukaan tekemään niitten hyväksi mitään. Ei ole lainkaan niin hönö kuin sinä annat ymmärtää. Mutta jokainen taaplaa tyylillään samoin sinä.

        No mitä nuo sika kalliit "projektit" on Olaan tuonut?????? Mitä hiton PR näkyvyyttä? Monta euroa on tullut takaisin? Ei latin, latia pelkkää tuuleen huutamista ja lipalapa sana helinää.


      • Tämäontotuus

        Kallein projekti on edelleen HENNA, mitään ei ole tuonut,tuuleen vaan huudellaan puutaheinää, että nyt tulee sitä ja nyt tulee tätä, ihmisiä muuttaa virtanaan, yhtä paskanjauhantaa ollut kaikki tyynni. Näkyvyyttä ollaan kyllä saatu mutta negatiivisessa mielessä. Hölmölöitten hölmölä maine on saatu. Kannattiko siitä maksaa. Ne muutamat ääliöt helvataan seuraavissa vaaleissa ja taas menee hyvin.


    • HPsauce
    • hyväjokke

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Orimattilan päättäjät ovat tooooosi tyhmiä.

      • Niinikoskenmies

        Joo, koskee myös hennaa. Sinne suorastaan syydetään rahaa metsään. Kuinka te kehtaatte ja kyllä te kehtaatte!


      • kokkareetkumoon

        Joo sinne hennaa variksile ja rusakoille. hyvä me hennan vastustajat.


    • semmostavaanettä

      Ryssiä ei ole, mutta virolaisia kyllä riittää..

      • hjyvaviroo

        Viirulaiset tuuli tänne töihin kun soomipoika ei viitti tehdä tyota Ourimattilassakaa.


      • Hyvviitekkeetöetä

        Soomi poeka laeska ja kallis. Kuin kokkoomuski. Ei hjuva maksajan mielestä. Virupoeka tekee nopijasti ja sopivaste ja iliman kuittiloita. Toeset halluu kuitillakki tehä halavemmal.


      • leenuskainen

        Oikia meininki ilman kuittia ja kumia sitä kannattaa painaa tääysillä. Virupoeka on on hyvä poeka. Parempi panneenki sanoo Orimattilan naiset. Eivät haise niinku alkuperäset paskalle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      84
      4502
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3294
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3152
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      2987
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2935
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2736
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      43
      2659
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      234
      2401
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2216
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      47
      2165
    Aihe