Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minne elämäni on menossa?

Näen jonkin verran toisille ihmisille, mutta itselleni en näe.

Palstalla pitkään olleet ovatkin nähneet, että ennustan välillä itsekin, mutta myös kyselen. Ja kun koko ajan niskaani painavat samat asiat, kysyn myös juuri niistä. Tämä johtuu siitä, etten näe itselleni.

Saanko muutaman minua erittäin pahasti kiusaavan asian ratkeamaan? Millä tavoin? Erityisesti muutama rahallinen asia on sellainen, jotka toivon saavani ratkaistua. Työtilanne, asunto, yritykseni liiketoiminta ja muut sellaiset seikat ovat asioita, jotka askarruttavat. Myös parisuhteeni jossa elän, herättää kysymyksiä. Tuntuu, että olisin vieraantunut hänestä, ja yhteiset asiat ovat vähillä. En vain enää tiedä, mitä pitäisi tehdä. Rakastan häntä kyllä, mutta jostain syystä tuntuu että minut vain torjutaan. Valhetta suhteessa ei tietääkseni ole.

Olenko tehnyt oikeita liikkeitä liittyen yritykseni internet-liittymään?

Olen aiemminkin saanut täältä apua ja joku täällä tietää hyvin. Toivon että joku joka näkee tilanteeseen, osaisi ohjata minua eteenpäin. Tiedän, että asiat ovat osin omissa käsissäni, mutta en osaa kerätä käsiini oikeita lankoja.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opintomatkaatämävainon

      Yrityksesi tilan näet kirjanpidostasi. Hyvään tilitoimistoon kannattaa satsata, jos kirjanpitoa ei itse hallitse. Tuotteittesi kysyntä kait määrittelee yrityksesi kannattavuutta. Se määrittää aika paljon asioita. Pankit neuvovat ja kait yrittäjille järjestetään kursseja. Eikös yrittäjillä ole omat liittonsa. Koulutuspäivillähän voi luoda verkostoja ja keskustella ja kysyä muilta. Omistusasunnon voi muuttaa rahaksi ja/tai tyytyä pienempään, jolloin omat kulut vähenevät. Jos tekee töitä kotona, kait olet kysynyt verottajalta työtilavähennysoikeutta.
      Parisuhdeasioissa en osaa neuvoa: parempi seurata. Ehkä sinulla on jokin ikioma kriisi, ikäkriisi. Tehkääpä yhdessä jotain kivaa: vaikkapa Suomen kartta ja töks silmät kiinni, ja sinne yhteinen excursio satoi tai paistoi ja kirjakaupan kautta molemmille se kirja, mikä on aina kiinnostanut. Vaihtelu pienikin virkistää. Saat aikalisän. Ei kaiken pidä olla ylimitoitettua. Ystäviä kannattaa kutsua aika ajoin. Ehkä siten saat paremmin selville jotain kumppanistasi ja hänen käytöksestään. Ja kyllä elämässä käy joskus niin, että kantapäät laitetaan vastakkain. Se vaan kannattaa tehdä aikuisen sivistyneesti ja siististi.
      Voihan suhteenne säilyä ystävyytenä. Tekstistäsi ei selviä ikäsi ja oletteko olleet kauan yhdessä. Toiseen tottuminen on aika laiha lanka yhdessä oloon. Pelottavintahan sinusta lienee yksin eläminen ja sinkkutulevaisuus. Mieti. Tee jotain.

      • Hei!

        Nykyisestä tilanteestani olen toki selvillä. Siinä ei ole epäselvää. Mietinkin sitä, että ajanko yrityksen liiketoiminnan alas vai mitä teen. Hyviä vaihtoehtoja ei vain nyt tuntuisi olevan. Jos tällä menolla jatkuu missä nyt mennään, niin tilanne on erittäin selvä.

        Pankista minulla ei ole paljoa mahdollisuutta saada oikein yhtään mitään. Viime syksynä kaksi työntilaajaa, jotka työllistivät yritystäni, pistivät tilauskannat kiinni ja vielä lähes samoihin aikoihin. On erittäin vaikeata, jos kolmelta jalalta kaksi putoaa pois. Systeemini olisi kestänyt sen jos yksi jalka katkeaa. Ja tämän seurauksena luottotiedoille sai sanoa heippa.

        En kysynyt sitä, missä tilanteessa nyt mennään vaan sitä mihin päin asiat ovat menossa. Jos tietäisin sen, niin tuskin tuota viestiä olisin kirjoittanut. Liian monta rautaa vain on tulessa, ja jos nostan ne väärin, ei lopputulos ole hyvä. Sen tiedän. Kun vain tietäisin, että nostanko raudat oikeassa järjestyksessä ja mitkä raudat pitää karkaista, mitä vain takoa.


    • sinulleKatson

      Saneerausmenettely saattaa olla edessä, jos korjausliikkeet eivät onnistu. Raskas vaihe, vaikka en näe hirveän isoista rahoista tässä olevan kysymys eli siten kyllä hoidettavissa. Finnveralla oli jossakin vaiheessa sellainen taantuman ylimenolaina. Siitähän sinullakin tässä kysymys eli yritykset karsii kulujaan joita ei ihan pakko ole juuri tehdä ja vaikka olisi pakkokin niin kaikesta on pakko karsia, että itse selviytyisivat. Jokin tällainen toimi tässä kuitenkin olisi ja sitä kautta kuin tekohengitystä, että saat suunnattua asiat oikealle mallilleen taas. Lisäaikaa kuin tarvitset. Luottotiedot eivät sinulta mene, jos vetäset todella tarkat linjaukset. Pystyt kyllä ne sopimaan, mutta "turhaa työtä" tämä kyllä teettää eli sellaista, joka on kaukana itse yrittämisestäsi. Joku hyvä palopilkku sinulla on siellä, jota olet työstänyt. JOnkinkaltaiseen uuteen se liittyy mielestäni. Siitä olisi kantamaan. Minulle ei sitä näytetä, mutta tiedät sen varmasti itse hetimiten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe