Mitä ajatuksia

tallainenvuodatus

herättää seksuaalisesti kokematon aikuinen nainen? Kommentoikaa nyt ihan rehellisesti vaan!

Taas kesän korvalla heräsin ajatukseen että olisi mukavaa jos olisi joku. Ajattelin laatia deittiprofiilin mutta tulin taas jälleen kerran siihen lopputulokseen ettei kannata. Ei minulle ole olemassa ketään kun ei neljäänkymmeneen vuoteenkaan ole ollut.
Olen ollut aiemmin treffeillä on helppoa jutustella jne mutten ymmärrä hölkäsen pöläystä jatkon päälle, kuinka toimitaan jne. Sitä paitsi olen hyvin usein saanut pakit jos teen itse jonkunlaisen avauksen hommaan.
Enkä todellakaan kehtaisi tässä iässä tunnustaa kokemattomuuttani. Kuinka voisin feikata kokeneempaa kuin olen, sitä tuumailin ja lopulta jätän heitän jäleen kerran koko kiusallisen deittailun mielestäni ja jatkan eloani yksikseni haaveksien.
Joskus ihan oikeasti unohdan koko jutun koska olen elänyt valheessa niin kauan(eihän tällaista voi oikeasti kertoa kenellekään! asian vuoksi olen myös ottanut etäisyyttä vanhoihin ystäviin ja solminut kevyempiä tuttavuussuhteita tilalle).
Tuttavien tai työporukan järjestämänä en voisi myöskään alkaa mihinkään juttuun jotta juorut eivät liikkuisi. Jumalauta että on noloa. Esitän mieluusti puolivarattua tyyliin on sutinaa tai vakiyökyläilijä, vaikkei ole yhtään ketään. Ainainen yksin kuljeksiminen on myös rajoittanut ihmisten ilmoilla liikuskelua. Hävettävää olla vuodesta toiseen yksin joka ikisessä tapahtumassa.

Olen ajatellut olevani ruma ja lihava mutta toisaalta paljon lihavammat ja rumemmatkin ovat parisuhteissa. En ymmärrä mikä minussa on vikana. Tosin itseään on vaikea tarkastella objektiivisesti koska omaan naamaansa on niin tottunut. Tiedän kyllä etten ole koskaan ollut kaunotar mutta eipä nuo kaikki miehetkään valokuvamallin näköisiä ole.

Ymmärrän totaalikokemattomia miehiä jotka häpeävät tilaansa koska onhan se outoa ja noloa olla vuosikymmeniä ikätovereita jäljessä.

Ne miehet jotka toitottavat kuinka naisen neitsyys on kova juttu ovat väärässä sillä ei ole mitään niin säälittävää ja naurettavaa kuin yli-ikäinen neitsyt.

Halusin aina parisuhteen ja perheen mutta näin siinä nyt sitten kävi, ikisinkkuus ja yksinäisyys on nyt tunnustettava tosiasia. En ole erityisemmin riekaleina asian suhteen, miltei hyväksynyt tämän kaiken mutta silti todella masentava juttu. Ennen kuin miehet alkavat huutamaan kuorossa kuinka en ole huolinut miehiä jotka olivat saatavilla niin tynnen rauhallisesti voin todeta etten ole kännisiä seksinvonkaajia huolinut enkä niitä yli-ikäisiä miehiä silloin nuorempana jotka lähestyivät minua koska halusin omanikäisen miehen parisuhteeseen. Ihan yhtä laillahan miehet voisivat sitten huolia mummoikäiset naiset jos tähän asiaan vedotaan.

Oli liian vaikeaa löytää oman ikäinen, tervepäinen, pariutumishaluinen mies. Viinaan ja huumeisiinmeneviä bilehaita ja vanhoja pelimiehiä/ukkoja olisi varmaankin ollut tarjolla reikä se on rinkelilläkin periaatteella, mutta mitäpä sellaisella olisi tehnyt.

Avautukaapa tekin vuorostanne (ja niin halutessanne) yksinäisyydestänne ja häpeän tunnoistanne.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • GirlsJustWannaHaveFun_

        Eli jo 20 -vuotias on omituinen ja miehet ei muuta haluaisi kuin olla se joka naisen korkkaa. Kenelläkään ei ollut halua parisuhteeseen... Kokenut sen sijaan kuitenkin kelpaisi ennen kaikkea parisuhteeseen. Kappas vain miten erilaisia vastauksia tällä palstalla sitten onkaan.


      • jokajunaan
        GirlsJustWannaHaveFun_ kirjoitti:

        Eli jo 20 -vuotias on omituinen ja miehet ei muuta haluaisi kuin olla se joka naisen korkkaa. Kenelläkään ei ollut halua parisuhteeseen... Kokenut sen sijaan kuitenkin kelpaisi ennen kaikkea parisuhteeseen. Kappas vain miten erilaisia vastauksia tällä palstalla sitten onkaan.

        No näinpä..

        nuorena eräs mies sanoi kokemattomuuteni kuullessaan että "minulla on nyt siis kova urakka edessäni" no se homma kuihtui sitten siihen. Mies ei ilahtunut asiasta ja minä en ilahtunut reaktiosta.


      • sipsi

        Meidän seksuaalisuutta pursuva kulttuurimme tekee näköjään todella pahaa joillekin. Muistuttaa koko ajan siitä, että toiset saavat. Toisaalta ei se seksi elämästä niin autuasta tee kuin sitä saamaton kuvittelee.


      • wweeee
        sipsi kirjoitti:

        Meidän seksuaalisuutta pursuva kulttuurimme tekee näköjään todella pahaa joillekin. Muistuttaa koko ajan siitä, että toiset saavat. Toisaalta ei se seksi elämästä niin autuasta tee kuin sitä saamaton kuvittelee.

        Tosiaankin valtamediassa aina vielä esitetään p/s-asioihin liittyvät jutut sellaisena, että ihan ilman muuta niihin kaikki osallistuvat. No jotkut vammaiset niinkuin nykyinenkin ministeri Linström haastattelussa sanoi, ja joiden vuoksi hän maksullisen seksin kieltoakin piti kyseenalaisena ovat poikkeus. Ja vammaistenkin siis kuitenkin katsotaan maksullisia seksipalveluja käyttävän, puhumattakaan homoseksin harrastajista johon nykyään miehiä suoranaisesti ajetaan. (Muuten aivan kuin vammaiset nyt olisivat merkittävänäkin huorien asiakasryhmänä. Ei vammaiset taida paljonkaan olla maksullisen seksin asikkaita, eikä sitä ole varsinkaan naisettomat naistenkäsittelykokemattomat miehet. Maksullisia naisa käyttävät eniten parisuhteessa elävät miehet lisänussintatarpeisiinsa.)

        No kun tämän asian näin esitetään olevan valtamediassakin, ja se siis kulttuuurissa vahvasti niin on, niin se on selvä että ne jotka ovat jostain syystä, tai vaikka ilman mitään erityistä syytäkään, ajautuneet sivuraiteille aktiivisilta p/s-markkinoilta kokevat itsensä ja tulevat myös muiden taholtakin tulkituiksi jotenkin kelvottomiksi ja halveksituiksi ihmisiksi, ja siksikin vielä syrjäytyvät näiltä markkinoilta yhä vaan varmemmin.

        Valtameidiassa hirveästi meuhkataan vapaamielisyydestä koskien p/s-asioita, mutta samalla yhä enemmän halveksitaan ja demonisoidaankin p/s-markkinoilta syrjäytyneitä ihmisä ja ennen muuta naisettomia miehiä, kun lähinnä miehiä totaalisesti syrjäytyneinä on naisten päätyessä paritellemaan ainakin jossain määrin nuoruuden kauneimmillaan ollessaan. Nykyään vltakulttuurissa pahimpia herjoja onkin miehiin kohdistuvat luonnehdinnat kuten peräkamarinpoikuus, neitsytsetyys y.m.s. No kun p/s-asioihin liittyvät jutut ovat olleet ja ovat mitä ilmeisemmin edelleen sellaisia missä moralisointia ja omien tapojen oikeeellisuutta halutaan julistaa, niin liittyy tähän väistämättä myös niiden tuomitsemista ja demonisointia jotka eivät käyttäydy samoin. Elikkä mitään vapaamielisyyden kasvua ei ole näissäkään asioissa kulttuuriin tullut, on vaan omaksuttu aiempaan verraten toisenlaiset ihanteet ja arvot ja käyttätymistavat oikeiksi ja hyväksytyiksi, ja toisaalta tästä kaavasta poikkeavat ovat halveksinnan ja demonisoinnin kohteita.


    • asiastavttuuntunut

      Ennen vanhaan nainen ei saanut harrastaa seksiä, nykyään naisen täytyy harrastaa seksiä. Aina löytyy keino hallita naisten käyttäytymistä.

      Pysyy pienen pään pikku ajatukset poissa tärkeistä asioista. Tämä pätee myös miessukupuoleen.

      Miehet ja naiset tappelevat keskenään ja huomio on aivan muualla kuin oikeissa asioissa, hajoita ja hallitse. Palstaurpoilijat ovat pelkkiä vallan kätyreitä.

      • Sitäjuuri

        Tämä.


      • ei saanut ....taytyy.....no eihän se näin ole, jokainen yksilö on mitä on, jokainen tekee tai jättää tekemättä asioita ihan itse.

        Ja kyllä, ulkopuolinen paine yms. vaikuttaa, mutta jokainen tekee silti itse päätöksensä ja on vastuussa ihan itse tekemisistään, joillekin on luonnollista tietty käytös ja toisille taas toisenlainen.....

        Mutta se on totta, että monin eri keinoin harrastetaan "hajoita ja hallitse" politiikkaa....


      • doggfukkk

        Amen! Siten kansa pidetään lieassa!!


    • Vaikka kärsit asiasta, on hienoa että uskallat puhua siitä. Itse olen ollut yksin, parisuhteessa ja parisuhteessa yksin. Herkille ihmisille nämä asiat ovat 'maata liikuttavia' ja joka suhde on muuttanut minua, parempaan tai huonompaan. Olen kateellinen ihmisille, joiden parisuhde kestänyt vuosikymmenestä toiseen. Silti ihminen jaksaa aina unelmoida.

    • haaveisavain

      Ei se kummempia itselle ainakaan muuta kuin että samanlaisessa veneessä ollaan. Vähän vanhemmassa vain. Ei kokemuksia, ei edes treffejä. Haaveissa on kyllä aina ollut löytää joku mutta ei oikein saa aikaiseksi mitään. Deittiprofiileja kokeillut jos jonkinlaista (myös yksi IQ Elite) tai oikeastaan tehnyt melkein vain profiilieja. Ystävät, sukulaiset ja kaverit pariutuneet ja perheytyneet jo aikoja sitten. Aika friikkiä tietysti ja miettinyt onko minut tarkoitettu edes parisuhteeseen. Ehkä ei ja myöhäistäkin se alkaa olla. Merkityksettömältä ajoin vain tuntuu elämä kun ei ole ketään sitä jakamassa.

    • Corppuss

      Eipä tuolla ole väliä. Erikoista se on, mutta so what.

    • ruma-ätmi

      Vain kokematon nainen tietää miltä meistä rumista miehistä tuntuu.
      Voin sanoa että en ole käyttänyt huumeita enkä ole rikollinen jännämies vaan olen aina halunnut tasavertaisen parisuhteen. Jos nainen on kokematon niin nainen on tosi nirso koska ihan tavallisia miehiä on vaikka kuinka paljon jotka haluaisi parisuhteen mutta naisille ei kelpaa. Jos olet seiskan nainen , haluat kympin miehen, niin se vaan menee että omantasoinen ei sulle kelvannut.

      • pizzaolmikaljaakoneessa

        liibalaaba..
        jos olet seiskan tasoinen mies ja tahdot kympin naisen ja tyydyt seiskan naiseen vain koska reikä se on rinkelilläkin niin onko se parempi juttu muka?

        Mikä on tavallinen mies ja missä helvetis-sä niitä muka on? Kotona varmaan..


    • eikunelämäänvaan

      Himoittavia, mä rakastelisin sua ilomielin, jos yhtään tuntisin vetoa. Mikäli olisin kiinnostunut susta, ei kokemattomuutesi vaikuttaisi muhun.

    • 7411

      Kuten tavallista: koska et ole nuori ja kaunis niin eipä palstalaisilta tule minkäänlaisia mielen kiinnon osoituksia. Tuokin ruma-ätmi vain haukkuu sen sijaan että yrittäisi saada sinut kiinnostumaan itsestään. Eli kuten eilisen artikkelissakin todettiin niin yhtä lailla miehillä on ihan liian korkeat odotukset, ruma-ätminkin pitäisi nelikymppisenä rumiluksena saada hoikka sievä nainen.

      • Näinpä-juuri

        Hoikka, sievä ja nuori. Miehet ne on niitä hypergamisia huoria, jotka on liian suurissa luuloissa omasta tasostaan, eikä naiset... Peilistä näkyy syyllinen siihen, miksi on vielä poikuus tallella. Jos vain olisi kelvannut se oman tasoinen nelosen nainen, eikä haikailtu kympin tyttöjen perään, niin asiat olisivat olleet aivan toisin.


      • einaurata
        Näinpä-juuri kirjoitti:

        Hoikka, sievä ja nuori. Miehet ne on niitä hypergamisia huoria, jotka on liian suurissa luuloissa omasta tasostaan, eikä naiset... Peilistä näkyy syyllinen siihen, miksi on vielä poikuus tallella. Jos vain olisi kelvannut se oman tasoinen nelosen nainen, eikä haikailtu kympin tyttöjen perään, niin asiat olisivat olleet aivan toisin.

        Totta.

        En usko hetkeäkään että näin suurta vastentahtoista sinkkuutta olisi miesten keskuudessa jos he huolisivat omantasoiset naiset.

        Naisilla taas on oikeasti vaikeaa jos eivät ole kauniita. Vain todella paljon vanhemmat miehet, narkit tai juopot, moniongelmaiset, mielenterveysongelmaiset, rahavaikeuksissa olevat tai muuten vaan umpihullut ovat tarjolla.


      • einaurata

        Miehillä todellakaan ei ole mitään käsitystä omasta tasostaan. Naiset taas usein niin huonoitsetuntoisia että rima on todella alhaalla, koska media ja sosiaalinen paine sun muu matala arvostus ja itsetuntoa syövä tuuba.


      • äöåikujyh
        einaurata kirjoitti:

        Miehillä todellakaan ei ole mitään käsitystä omasta tasostaan. Naiset taas usein niin huonoitsetuntoisia että rima on todella alhaalla, koska media ja sosiaalinen paine sun muu matala arvostus ja itsetuntoa syövä tuuba.

        Miesten käsitys: olen kunnollinen eli en juo ja hakkaa naisia joten minulle kuuluu ulkonäöltään viehättävä nainen.

        Naisten käsitys: olen ilmeisesti ruma kun miehet eivät juokse perässäni vaikka olisin uskollinen ja haluaisin rakastua ja rakastaa yhtä ja ainoaa miestä koko loppuelämäni.

        Lopputulos. Miehet haluavat kaikki niitä samoja kauniita naisia ja suuri osa molemmista sukupuolista jää yksin =(


      • ulkonäöstäkii
        äöåikujyh kirjoitti:

        Miesten käsitys: olen kunnollinen eli en juo ja hakkaa naisia joten minulle kuuluu ulkonäöltään viehättävä nainen.

        Naisten käsitys: olen ilmeisesti ruma kun miehet eivät juokse perässäni vaikka olisin uskollinen ja haluaisin rakastua ja rakastaa yhtä ja ainoaa miestä koko loppuelämäni.

        Lopputulos. Miehet haluavat kaikki niitä samoja kauniita naisia ja suuri osa molemmista sukupuolista jää yksin =(

        Miesten käsitys: olen kunnollinen eli en juo ja hakkaa naisia joten minulle kuuluu ulkonäöltään viehättävä nainen.

        Naisten käsitys: olen ilmeisesti ruma kun miehet eivät juokse perässäni vaikka olisin uskollinen ja haluaisin rakastua ja rakastaa yhtä ja ainoaa miestä koko loppuelämäni.

        Lopputulos. Miehet haluavat kaikki niitä samoja kauniita naisia ja suuri osa molemmista sukupuolista jää yksin =(


        Jumaleisön sä sen hiffasit! Näinhän se menee, mutta palstapojat ei tästä diggaa.


    • ruma-ätmi

      En ole sanonut haluavani hoikkaa nuorta naista. Naiset ei halua omantasoista vaan sellaisen komea pitkän bodari miehen. 10 kg ylipainoa on miehelle jo liikaa vaikka naisella olisi 20 kg liikaa.

      • Höpönhöpön

        Mistä sinä sellaista olet saanut päähäsi että 10 kiloa on liikaa?


    • Ei tuohon ole muuta vastausta kuin se, että etsit netin kautta kokemattoman miehen.. Ei tarvitse feikkailla mitään, kun kaksi "jälkeenjäänyttä" ovatkin yllätys yllätys yhdessä ihan normaaleja.
      Se parisuhde kannattaa ehkä hetkeks unohtaa ja lähtee ihan sillä seksillä liikkeelle.

      • Nirsoja.olette

        Mutta kun sehän tekee naisesta automaattisesti huoran, jos ei halua parisuhdetta, kuin vain seksiä... Sitäpaitsi, naiset yleensä tahtoo parisuhteen sen kanssa, jolle neitsyytensä antavat. Miehille ei sitten passaa yhtään mikään.


      • Nirsoja.olette kirjoitti:

        Mutta kun sehän tekee naisesta automaattisesti huoran, jos ei halua parisuhdetta, kuin vain seksiä... Sitäpaitsi, naiset yleensä tahtoo parisuhteen sen kanssa, jolle neitsyytensä antavat. Miehille ei sitten passaa yhtään mikään.

        Eipä kannata yleistää taas yhden kirjoittajan mielipidettä "kaikkien" miesten mielipiteeksi........tuo on kyseisen kirjoittajan oma valinta/polku, hän nyt jostain syystä ajaa vain omaa "agendaansa"....


      • Nirsoja.olette kirjoitti:

        Mutta kun sehän tekee naisesta automaattisesti huoran, jos ei halua parisuhdetta, kuin vain seksiä... Sitäpaitsi, naiset yleensä tahtoo parisuhteen sen kanssa, jolle neitsyytensä antavat. Miehille ei sitten passaa yhtään mikään.

        Höpsistä:)
        Sehän on hirmu kiva ajatuksen tasolla, että antais sen neitsyytensä, tai poikuutensa sillä elämänkumppanille, mutta fakta vaan on, että kun sillä kumppanilla todennäköisesti sitten on ollut niitä muitakin, niin kysymys kuuluukin, että miksi?
        Lisäks kun parasta ennen päivämääräkin on jo mennyt umpeen ajat sitten, niin toki kannattaa jo ehkä hetkeks unohtaa kaikki sadut, joissa -prinssi uljas saapuu valkealla ratsullaan ja niin he elivät elämänsä onnellisina yhdessä loppuun saakka-.
        Minullahan on itselläni ollut ainoastaan yksi partneri, joten ymmärrän kyllä aloittaa varsin hyvin, koska lähes samassa tilanteessa siis itsekkin.

        Ei ihmisestä vielä huoraa tule, jos sillä on ollu muutama partneri ennen sitä parisuhdettaankin!
        Itse haluaisin mielellään ainakin sen yhden pidemmän vakipano jutun tähän alle, ennen kuin lähtisin vakavissaan parisuhdetta hakemaan. Toki jos oikeen hyvin sattuisi, niin miksei hetikin parisuhteeseen, mutta kyllähän se hyväks on tehä se ns. seksuaalinen sisäänajo itselleen ensi alkuun ja miettiä sitten sitä parisuhdetta. Tämä on ainakin minun suunnitelmani lähitulevaisuuteen.


    • Et varmaan ole ainoa laatuasi, vaikka siltä tuntuukin. Tuntuu olevan muodikkaampaa hehkuttaa kuinka paljon kokemuksia on karttunut, ikään kuin se olisi pakollista cv tyyliin. Minusta kokemattomuudessa ei ole mitään väärää. Monen tekijän summa, miksi olet jäänyt kokemattomaksi.

      Ei sinun kannata minun mielestä feikata mitään. Ihmisen joka sinut haluaa elämäänsä, tulee minusta hyväksyä sinut sinuna ei minään teatterin roolihahmona. :)

      Se ettei sinulla ole kokemuksia, ei tee sinusta yhtään huonompaa tai vähemmän ihanaa ihmistä minun mielestä. Olet vain kokematon ja se ei ole maailman loppu, usko pois. :)

      • "... ja se ei ole maailman loppu, usko pois. :)"

        No ei todellakaan ja monet jopa varmasti arvostavat sitä, juurikin varmasti ne hänelle "sopivimmat".....kunhan ei kohtaisi jotain aivan muuta, jos joskus kumppanin haluaa ja sen kohtaa....


    • jäännöserä

      Olihan tuossa paljon tuttua. Olen itse nelikymppinen kokematon mies. Tietysti asiaa häpeää ja se haittaa muutenkin heikkoa sosiaalista elämää kuten myös itseluottamusta.

      • itemansest

        Mistä päin?


      • jäännöserä
        itemansest kirjoitti:

        Mistä päin?

        Helsingistä päin


    • palstailija

      Henkilökohtaisesti arvostan huomattavasti enemmän kokematonta neljäkymppistä naista kun samanikäistä pubiruusua, joka on käynyt läpi kaikki kylän miehet. Sinun seksihistoria ei kuulu kenellekään muulle. Pisteet siitä, ettet ole heittäytynyt ensimmäisen pelimiehen vietäväksi, vaan etsinyt jotain kestävämpää.

      Kirjoittamasi perusteella et ole sosiaalisesti kyvytön, niin uskon sun vielä onnistuvan. Ei kannata kokemattomuudesta suoraan mainita alkuvaiheessa. Miten olet yrittänyt viedä näitä juttuja eteenpäin, kun on tullut pakit?

      • vaiketaon

        Aidosti miehestä kiinnostuneena tulee harmittavan usein pakit. Pitäisi olla kai enemmän hardtoget tai jotakin sinne päin. Miehet pitävät kyllä seksuaalisesti helpoista naisista mutta vakavampaan tapailuun jossa ei heti ole seksiä tarjolla miehiä ei löydy.
        Flirttiä ja pikkutuhmaa se tehoaa. Mutta jos se ei ole oma tyyli niin miksi feikata? Totuus tulee kuitenkin ja sitten jää taas rannalle ruikuttamaan.


    • ätmi-sinkku

      Kiinnostuuko kokematon nainen kokemattomasta miehestä. Ei kiinnostu vaan joku pelimies poksauttaa aloittajan ennen pitkään.

    • herätysliiike

      Seksuaalisesti kokemattomia miehiä harvoin kiinnostaa omantasoinen, yhtä kokematon ja sosiaalisesti yhtä tumpelo nainen kuin he itse ovat.

      Nämä miehet haluavat sen estottoman jännäjennan sen ailahtelevan siideripissiksen ja sen rahanhimoisen meikkiminnan trendikuteissaan kihertelemään käsipuoleen. Eikä siinä mitään, kaikki miehet haluavat edellä kuvatunlaiset naistyypit.

      Hassuinta tässä on se, että miehet tuomitsevat naisten haluaman jännäjarnon.

      KAIKKI on ulkonäöstä ja seksikkyydestä kiinni. Aivan KAIKKI.

      Kaksinaismoralismi on päivän ja palstan sana.

      • Lueppas minun profiili kuvaus oikeen tarkkaan!
        Mikäli oman tasoiseni kokemattoman naisen löytäisin, niin ei ole kahta sanaa olenko kiinnostunut.


    • rehellisestivain

      Seksuaalisesti kokematon aikuinen nainen Herättää minussa uteliaisuutta ja kiinnostusta. Se, että on ”joku” on elämisen laatua ja terveellistä.
      Aina kannatta hankkia kumppani jos haluaa. Treffeillä toimitaan jatkon päälle niin, että kumpikin saa mitä haluaa. Se ei ole mikään suoritus vaan luonnollista viettien mukaista elämää.
      Pakkien saaminen on luonnollistaja hyvin tavallista. Feikkaaminen on pelkästään typerää ja kokemattomuudesta keskustelu on hieno avaus.
      Yksin olemisessa ei ole mitään noloa ja hävettävää. Eikä sinussa muuta vikaa kuin saamattomuus ja pieni itsetunto-ongelma. Itseään rumina tai ”ei kaunottarina” pitävät on yleensä aprhaita panoja.
      Mitään yli-ikäistä neitsyyttä ei ole olemmassa (paitsi naisen omassa päässä) ja mitä myöhemmin aloittaa sitä kauemmin maistuu. Naisella parasta ennen aloittamisikä lienee n. 28, mutta ikäisesi ovat yleensä parhaita jos asenteessa ei ole vikaa.
      Kun mies ei ujouttaan rohkene tehdä aloitetta kuin rohkaisua ottaneena niin on sinulta pelkkää tyhmyyttä jos sellainen mies ei kelpaa.
      Pariutumishaluisia miehiä on helppo löytää kunhan et keksi typeriä tekosyitä miehen kelvottomuudesta.
      Ei minua yksinäisyys koskaan hävettänyt vaan pakkien pelko ja siksi alkuunpääsy oli huomattavasti parasta ennen päiväyksen jälkeen.

      • einiinestoto

        Se, että on ”joku” on elämisen laatua ja terveellistä.

        Tästä terveellisyydestä on revitty monenlaisia murheellisia otsikoita ja tilastoja vuosikymmenten varrella..


        hmm..entä jos ei halua olla paras pano vaan se joku ihan oikeasti tärkeä? Se rakas kumppani.
        Tästähän se kaipuu syntyy, ei niinkään sukupuolielinten yhteen liittämisestä..


    • Hiemanyli30vmies

      Kyllähän se vähän arveluttaa, mutta ei ole mikään ehdoton ei.

      Riippuu paljon siitä miten nainen itse asiaa käsittelee, tai on käsittelemättä. Jos hän on luonut seksistä kauhean mörön ja on äärettömän estoinen, niin en usko että suhde hänen kanssaan olisi mahdollinen. Enkä tarkoita pelkkää seksisuhdetta, vaan parisuhdetta.

      Kokemattomuus ei toki tarkoita sitä että olisi kaamean estoinen tms. Tunnen parikin naista jotka olivat kokemattomia n 30-vuotiaksia asti, mutta pitävät kyllä seksistä paljon, kun ovat sen makuun päässeet.

      Tärkeintä olisi oppia tuntemaan se oma seksuaalisuus. Onko seksi ylipäätään tärkeää, mitä itse siltä haluaa, missä menevät omat rajat jne. Ei kannata alkaa tekemään asioita vain miestä miellyttääkseen, jos ne eivät tunnu itsestä hyvältä.

      • einiinkyltymätö

        Ei kannata alkaa tekemään asioita vain miestä miellyttääkseen, jos ne eivät tunnu itsestä hyvältä.

        Totta!

        Nykyisin seksi mielletään suorituksena jossa tulee olla täydellisen estoton ja kyltymätön, ihan showtähtisuoritusta odotetaan. Se jos joku syö seksihaluja eikä kannusta edes aloittamaan. Kokemattomilla pahimmat paineet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe