Ystäväni on outo

OletettuNarkissos

Hei!

Ystäväni kanssa kävimme k-raudassa ja kysyin kassan neidiltä neuvoa etsiäkseni henkilöä joka olisi osannut kertoa minulle muutamista tuotteista. Kassalla palvellut nainen ei mielestäni ollut erityisen hyvän näköinen, saati mitenkään minua kiinnostava, aika perussuomalainen läskipakkelinaama, mutta ystäväni alkoi poistuttuani pokaamaan tätä naista. En kiinnittänyt asiaan muuta huomiota. Palattuamme lähtöpisteeseen alkoi hän kehuskelemaan kuinka sai puhelinnumeron tältä naiselta. Tokaisin että "hieno homma". Ystäväni kuitenkin alkoi heti tähän yhteyteen repimään leukaansa siten että alkoi väittämään minun halunneen tuon naisen. Korostettuaan riittävästi kykyjään iskeä nainen ja naljailtuaan minulle että en saanut tuota naista aloin olemaan hieman kyllästynyt koko aiheeseen. Samoin hän teki tänään tavattuamme erään naisen joka vaikuttaa mielestäni hieman löyhäpäiseltä jutuiltaan. Hänen mielestä olisin halunnut panna häntä, koska kehonkieleni kertoi niin. Pelkään että ystävälläni on päässä jotain vialla sillä hänen saadessaan suurta nautintoa tästä leuan repimisestä tunnen itse lähinnä turhautumista.

Mistä tälläinen käytös johtuu? Epäilen että ystäväni haluaa pönkittää omaa egoaan ja tehtailee näitä minun mielihalujaan päästään. Auttakaa, hänen ei varmasti ole hyvä olla... Jostain puristaa.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tutunkuuloista

      Kuulostaapa tutulta, nimittäin entiseltä ystävältäni. Sanonpahan vaan, että olisikohan sinunkin tapauksessasi kysymyksessä kaverisi huono itsetunto ja alemmuudentunne sinuun nähden? Ehkäpä hänelle on myös tapahtunut jotain, mikä saa itsetunnon poikkeuksellisen matalalle tai mielen synkäksi?

    • Tuttuaonkans

      Tutulta minustakin kuulostaa. Työkaverini, jolla on peruskoulun jälkeen vain yksi täydennystutkinto, leuhkii koko ajan sillä. Minulla ja muulla käytävän porukalla on paljon enemmän ja korkeampaa koulutusta. Me vaan kuunnellaan hänen juttujaan ja katsellaan toisaalle lievää myötähäpeää tuntien. Joku alemmuudentunne häntä mielestäni vaivaa, ei meillä ole osaamista asiaa hoitaa eikä puheeksikaan ottaa. Hän myös ohjeistaa meitä, ripittää, toruu ja harmistuu kunnolla, jos ei kuunnella.

    • L.O.Botomia

      Kertoisitko aloittaja minulle ja meille kaikille miksi puhut näin ystävästäsi? Miksi yrität kääntää yleisen mielipiteen häntä vastaan? Pelkäätkö menettäväsi hänet tai pelkäätkö että hän löytää uuden ystävän? Onko sinulla aihetta pelätä? Kahvitteleeko hän kenties jonkun muun kanssa, kenties uuden ystävän? Tuntuuko tämä sinusta pahalle? Yritätkö saada hänet näyttämään muiden silmissä niin vastenmieliselle ettei hän kelpaisi kenenkään muun ystäväksi? Saisitko hänet näin alistettua kokonaan itsellesi? Olisitko sitten onnellinen? Kuinka hirveä otus hänestä pitää tehdä että hän varmasti olisi vain sinun, SINUN IKIOMASI?
      Hyvä aloittaja. Luulen että sinun kannattaa ponnistella että ystävyytenne säilyy. Älä jatka enää tuota alistustaktiikkaa vaan näytä ystävällesi parhaat puolesi. Kerro kuinka tärkeä hän on sinulle. Osta hänelle kermaleivoksia ja tarjoile ne maukkaan kahvin kanssa. Helli ystävääsi. Auta häntä arjen pulmissa ja ole aina valmiina palvelemaan häntä. Hymyile hänelle ja kerro hauskoja kaskuja. Näin ystävyytenne säilyy kenties koko eliniän ja sinun ei tarvitse pelätä että hän hylkäisi sinut.

      • Niinja

        Älä ainakaan syytä häntä jutuista mistä et ole varma onko hän tehnyt niitä. Siitä voi koko ystävyys helposti mennä alamäkeen ja kaatua kokonaan.


    • grtp85

      ime sontaa puliveivari!!!

      • Hyväää

        Iltaa sinullekkin äkäpussi :D


    • Tavallisestiihan

      Miten helkkarissa aloittajan viesti on lähtenyt tuollaisille urille, niin kuin aloittajassa olisi vikaa. L.O.Botomian näkökulma on outo. Et itse liene törmännyt aloittajan kuvaamiin ihmisiin. Selvästikin ystävä on jotenkin poissa tolaltaan, jotain on sattunut.

      Ja nyt aloittaja kysyy muilta, silloin hän on juuri huolissaan ystävästään. Jos ei olisi, jättäisi koko heilahtaneen tyypin.

    • L.O.Botomia

      Nimimerkille "Tavallisestiihan". Mistä tiedät että aloittaja puhuu totta, hänhän voi vääristellä totuutta? Olemme kuulleet vain yhden ihmisen kertomuksen, oletko valmis tuomitsemaan sen perusteella? Mistä tiedät ettei hänessä ole vikaa? Ja missä menee raja onko vikaa vai ei? Tiedätkö sen?
      Miten voit todeta ystävän olevan tolaltaan? Oletko selvännäkijä? Edelleenkään meillä ei ole kuin toisen osapuolen kertomus.
      Mistä tiedät aloittajan olevan huolissaan ystävästään, tunnetko hänet? Hän saattaa hyvinkin toimia tavalla jonka edellisessä viestissäni kuvailin.
      Mikä saa sinut luulemaan etten ole tavannut aloittajan kuvaamaa ihmistyyppiä?
      Pystytkö vastaamaan näihin kysymyksiin ja perustelemaan vastauksesi?
      Odotan mielenkiinnolla vastaustasi. Sitä odotellessa kehoitan aloittajaa toimimaan neuvomallani tavalla.

    • Nytonasiaa

      Hyvä L.O.Botomia! Näytä noille nyyhkyttäjille!

    • Tavallisestiihan

      Vastaan siihen mitä kysytään, enkä mieti muuta enkä spekuloi. Jos aloittaja valehtelee, niin eihän hän silloin vastauksestanikaan saa mitään apua. Minulle on ollut kymmeniä työkavereita ja elämänkokemusta useista piireistä. Olen joutunut jopa työkaverin oikeusprosessin kohteeksi, josta onneksi minulle ei aiheutunut mitään. Tunnistan aloittajan kuvaaman tyypin. Olen sama nimimerkki kuin Tuttuaonkans.

      Mutta siinä mielessä epäilyksesi ja kyseenalaistamisesi saattaa olla paikallaan, että aloittaja ei ole kertaakaan vastannut meidän muiden viesteihin. Yleensä aloittaja odottaa vastauksia ja kiittää hyvistä ohjeista tai muuten vain kommentoi. Eli koko aloitus voi olla vain tökätty kiperän keskustelun aikaansaamiseksi.

    • Burkit_käteen

      Tämä keskustelusäikeen teema menee melko lailla samalle tasolle kuin joissain urbaanin kaupukimiljöön puistonpenkillä, tuntemattomien välillä on käyty keskustelua. Sellaisen tekijöiden kuten remonttimiesten, maalarien ja hanslankarien jatkuva käynti on rautakaupan kassalinjalla. Että, kyllähän se kassaneiti puhututtaa. Puuttu vain olutpurkit käsistä, joiltakin tähän keskusteluun kotoaan kirjoittavilta.

      Mutt joo..., jatkakaa... varinkin viva L.O.Botomia!

    • bgs67

      L.O.Botomia antaa ajattelemisen aihetta. Asiat pitäisi aina tutkia tarkemmin ja kuulla toistakin osapuolta ennen tuomiota. Toisia on niin helppo syyttää ja monasti tehdään syyttömistä syyllisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe