Nyt se on päätetty!

Nyt.se.on.päätetty

Kaljoittelu loppui tähän.
Eilen sain luettua loppuun kirjan Lilli Loiri-Seppä: Selviämistarinoita, Gummerus 2010. Tuli täysin selväksi, kuinka lähellä reunaa jo olen.
Pisteekis i:n päälle tänään aamupäivällä näin Oulussa Patteritien suunnasta Rautatienkadulla kävelevän Alkon mannekiinin. Vanhan näköinen pitkä mies. Parta kuin itsellään Saatanan profeetta Muhammedilla. Oikeassa kädessä omaisuus muovikassissa. Vasemmalla kannatteli housun liitinkiä. Paljas perse loisti kokonaan liitingin yläpuolella. Ei ollut alushousuja. Ulkona sentään 12 astetta ja melkoinen tuuli.
Tässä mallia Alkon mannekiinilta siitä, mihin se iloinen kaljoittelu vääjäämättä vie. Lisää malleja yllämainitussa kirjassa. Usea kirjoittaja julkisuudessa hyvinkin tunnettuja henkilöitä, kirjoittavat omista kokemuksistaan.
Eikä ollut kovin mieltäylentävä näky sekään, kun viime juhannusaattona Toppilan rannassa ne kolme ehkä kolmikymppistä naista kivellä istuen kaljaa kittasivat. Persevako paljaana puoliperseeseen asti.
Tällainenko sinäkin haluat olla?
Kirjan lähetän postissa tuntemalleni naisalkoholistille, joka muutama kuukausi sitten Minnesotahoidosta pääsi. Ei tehonnut hoito, isot rahat pienestä eläkkeestä meni hukkaan...

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerraneletäänkös

      Lisää paskaa housuun ja kaljaa koneeseen! Ei tätä elämää raivoraittiina jaksa.

    • sternbach

      Hyvä päätös! Suosittelisi kyllä lujan tahdonvoimasi lisäksi vertaisryhmää. Jos retkahtaa takaisin juomakierteeseen, niin se ei ole elämän loppu ja jokainen juomakieteessä itse on retkahtanut omilla itsepäisillä yrityksillään jopa kymmeniä kertojaennen raitistumistaan.

      Vertaisryhmät auttavat ymmärtämään alkoholismin olemuksen koko raadollisuudessaan.

      "Kaljoittelu loppui tähän."

      Jos olet päässyt tuolle ajatuksen ensiaskeleelle, niin älä hukkaa sitä, vaan hae tukea myös vertaisryhmistä.

      Lääketiedettä ei tarvita tuohon oivallukseen.

      Toivota kaikkea hyvää!

    • mies_45vee

      Minä olen viimeiset 30 vuotta juonut keskimäärin ja Enintään 15-20 alkoholiannosta viikossa, jakautuen 2-3 päivälle. Olen varsinkin suuri keskieurooppalaisten oluiden ystävä. ne ovat kalliita, mutta mitäpä ei harrastuksensa ja intohimonsa takia olisi valmis maksamaan. Toisaalta, minulla ei ole autoa joten siinä säästyy isot rahat. Mitään ongelmia minulla ei ole ollut eikä tule olemaan alkoholin käyttöni takia. Jotkut meistä vaan pystyvät kohtuukulutukseen ja osa ei.

      • mies_45vee

        hehe, korjaus: Viimeiset n. 20 vuotta. En sentään vielä 15-vuotiaan aloittanut olutharrastustani...:)


    • entinen_alkkis

      Hyvä että lopetit. Lopetin itsekin mutta olen vasta vähän aikaa ollut raitis. Join noin 1-3 krt viikossa ja aina humalahakuisesti.

    • ö-Öö

      Jep

      Monet tosiaan vaihtaa riippuvuudesta toiseen. Siis alkoholiriippuvuudesta uskontoon. Tuo Minnesotahoito on ehkä tunnetuin aa-kerhon pisnes suomessa. Kyseessähän on amerikkalaisperäinen uskonlahko, jonka jäsenet koostuvat raitistuneista alkoholisteista. Kyllä aa toimii joissain tapauksissa, sen jäsenet ei dokaa kovin paljoa, tilalle tullut kerhon palaverit ja samanhenkinen toveripiiri, siis entiset alkkikset. Kierointa asiassa on, aa.n mukaan ihminen ei voi parantua koskaan alkoholismista, sen sijaan voi toipua siitä lopun ikänsä, toveriseurassa. Lääketieteen mukaan alkoholismi ei ole krooninen sairaus.

      Hommeli perustuu kahteentoista askelmaan. Niistä kai mymmenessä mainitaan jumala, korkein voima tms. Liike kieltää kuitenkin jyrkästi olevansa uskonnollinen. Pipliassa kymmenen käskyä, vain ensimmäisessä mainitaan jumala. Että melkoista kiihkoilua.

      Minnesotassa muuten ei ole kovin pätevä henkilökunta. Ehkä muutamia lekureita ja hoitsuja. Suuri osa on "päihdeterapeutteja", joitten ansioiksi mainitaan, että ovat entisiä alkoholisteja. Kas, terpautuksi kuka tahansa voi väittää itseään, se ei ole mitenkään suojattu ja määritetelty ammattinimike. Ihan sama, kuin ostostelkkareissa pyörivät ennustajaeukot, täysin samaa kamaa.

      Timera iso pisnes. Se pitää pystyssä ravintoloita, panimoita, rekkafirmoja, kauppoja, reklaamipuulaakeja jne. Kerää julmetusti veroja yhteiskunnalle ja työllistää suomalaisia. Sen varjolla hyvä tehdä epämääräistäkin uskontopisnestä. Minnesotahoidossa ehkä muutama lääkäri ja hoitsu. Entisiä toipuvia alkoholisteja tietenkin. Mutta jumalaton määrä terapeutteja, joilla tärkein pätevyys on siinä, että ovat entisiä alkoholisteja, jotka toipuvat sairaudestaan, mistä eivät siis omien puheittensa mukaan voi koskaan parantua. Noin niinkuin käytännössä, uskomushoitoa, vois verrata ostostelkkareissa pyöriviin selvinnäkijöihin ja ties mitä tarot-korttiennustajia siellä nyt onkin. Raha lämmittää alkoholiuskiksenkin pankkitiliä.

      Noin muuten aloituksta. Ihan hyvä, jos yrität juopotella vähemmän, jos kerran olet huolestunut asiasta. Kukaan kai kenenkään kurkkuun viinaa ole kaatanut, että lähinnä oma asia, miten sitä käyttää.

      =DW=

      • Silloinen.esimies

        Tunnen tapauksen, että kun Tapsa H ei itse enää saanut pulloa huulilleen, hyvät kaverit auttoivat. Niin että kyllä niitä kaatajiakin löytyy.
        Oli entinen työkaveri ja selvinpäin ihan terävä ja kunnollinen kaveri. Sitten alkoi alamäki. Olisiko yhtenä syynä ollut epäily, että nuorella nätillä vaimolla oli salasuhde? Niinpä lähti taas kerran yövuoroon, mutta kun tuli tunnin päästä takaisin kotiin, olikin pukilla vieras mies. Tästäköhän se alamäki alkoi vai lieneekö ollut muutakin? En tunne tapausta tämän tarkemmin.


    • kippaaja-

      se o loppu ny. KIPPIS!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe