Luotain löysi elämää komeetan pinnalta! Läpimurto!

kristinusko_tuhoutui

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1436152293354.html

The Guardian kertoo, että brittitutkijoiden mukaan Tshurjumovin‒Gerasimenkon komeetan tietyt ominaisuudet, kuten sen jäistä pintaa peittävä musta hiilivetykuori, johtuvat eloperäisen aineen läsnäolosta pinnan alla.

Professori Chandra Wickramasinghen mukaan auringon lämpö sulattaa jatkuvasti komeetan pinnan mustaa ainetta, mutta samalla uutta ainetta syntyy rivakkaan tahtiin. Hän kertoo komeetalta saatujen tietojen osoittavan, että mikro-organismeilla voi olla tekemistä pinnan korjautumisen ja koostumuksen, sekä komeetan jäisten rakenteiden kanssa.

Laskeutujaa kantanut ja tällä hetkellä komeettaa kiertävä Rosetta-luotain on myös poiminut eloperäistä ainetta, joka muistuttaa virushiukkasia.

The Guardianin mukaan Wickramasinghe ja tohtori Max Wallis ovat tehneet tietokonesimulaatioita, jotka viittaavat siihen, että komeetan jäisen pinnan alla olevissa ”vesistöissä” saattaisi elää mikrobeja.

Heidän tutkimuksensa mukaan jäätymistä estäviä suoloja sisältävät eliöt voivat toimia jopa -40 celsiusasteessa. Tutkijoiden mukaan nämä mikrobit voivat muistuttaa Maassa tavattuja ekstremofiilejä, joita on löydetty maan elinkelvottomimmista paikoista, kuten arktisista vesistä tai kuumista geysireistä.

-Se siitä teidän Jumalastanne senkin uskovaiset hihhulit! Jumala ei luonut mitään missään koskaan vaan elämä on evoluution tulosta ja ratsastaa komeettojen kyydissä planeetalta toiselle. Kristinusko tuli tuhotuksi kerralla!

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mnjääh. Todennäköisesti taas on suomennettu "organic" virheellisesti eloperäiseksi. En vaivaudu kaivelemaan alkuperäistä uutisointia, koska mikäli tässä todella tärppäsi, niin ei tarvitse kohta paljoa kaivella. Sitä paitsi ei elämän löytyminen tuolta kauempaa Maan ulkopuolelta todista muuta kuin sen, että sitä sitten on siellä.

      • kristinusko_väärässä

        Todistaahan se kristinuskon olevan täysin väärässä. Jumala ei luonut mitään minnekään vaan elämä matkustaa paikasta toiseen komeettojen ja asteroidien kyydissä aivan kuten tiedemiehet ovat pitkään sanoneetkin. Elämä maahan saapui samalla tavalla avaruudesta.


      • kysy.mys
        kristinusko_väärässä kirjoitti:

        Todistaahan se kristinuskon olevan täysin väärässä. Jumala ei luonut mitään minnekään vaan elämä matkustaa paikasta toiseen komeettojen ja asteroidien kyydissä aivan kuten tiedemiehet ovat pitkään sanoneetkin. Elämä maahan saapui samalla tavalla avaruudesta.

        Miksei Jumalan saisi luoda elämää muuallekin kuin maapallolle?


      • nyrjö
        kysy.mys kirjoitti:

        Miksei Jumalan saisi luoda elämää muuallekin kuin maapallolle?

        Saisi toki, mutta ei tarvitse.


      • kristinusko_väärässä kirjoitti:

        Todistaahan se kristinuskon olevan täysin väärässä. Jumala ei luonut mitään minnekään vaan elämä matkustaa paikasta toiseen komeettojen ja asteroidien kyydissä aivan kuten tiedemiehet ovat pitkään sanoneetkin. Elämä maahan saapui samalla tavalla avaruudesta.

        No Genesiksen kirjaimelliseen käsittämiseen ei ole mitään syytä havaintojen valossa muutenkaan ole ollut enää satoihin vuosiin. Jumalasta ja luomisesta ei ole mitään todisteita, mutta ei maapallon ulkopuolinen elämä myöskään niitä vastaan todista. Vielä ei ole myöskään mitenkään varmistunut, että onko panspermia totta vai ei. Ihan OK hypoteesi se toki on.


    • KäySääliksi

      Tosi naurettavaa selitystä.

      Heh, muka komeetan törmäyksen mukanaan tuomasta syntyi elämää ja ihmisiä.

      Salli mun hekottaa heko heko heko heko heko heko heko

      Sääliksi käytte

      • nyrjö

        Jos tiede tuntuu hankalalta, niin valitse uskonto.


    • saattaaolla
    • ateismionnolla

      Ei tuolla uutisella vielä hurrata kannata. Raamattu ei väitä eikä kiellä, onko elämää muualla. Raamattu on kirjoitettu langenneelle ihmiskunnalle.

      • Aivan! :) onneksi raamattua voidaan tulkita niin monella tavalla että se sopii joka tilanteeseen.
        Esim: "Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman hallitsemaan päivää ja pienemmän hallitsemaan yötä, sekä tähdet." Vaikkei tämä kuustakaan pidä paikkaansa yhtään eikä planeettojakaan tämän mukaan ole, voidaan silti tulkita sillä tavalla että pitää paikkaansa kuitenkin :) Kyllä itselle valehtelu on sitten mukavaa.


      • mikäongelma

        Eikös kuu maasta katsoen näytä valolta taivaalla? Ei Raamattu ole mikään tähtitieteen oppikirja.


      • mikäongelma kirjoitti:

        Eikös kuu maasta katsoen näytä valolta taivaalla? Ei Raamattu ole mikään tähtitieteen oppikirja.

        Mutta kuu ole voitu luotu valoksi yöhön, koska kuu ei anna valoa. Kuu saa valonsa auringosta. Raamattu ei tosiaan kerro oppikirjana: olisi pitänyt sanoa, että luotiin iso valo päivään, ja se antaa valoaan joskus heijastuksena pieneen valoon yöllä.


      • mikäongelma kirjoitti:

        Eikös kuu maasta katsoen näytä valolta taivaalla? Ei Raamattu ole mikään tähtitieteen oppikirja.

        Ei nyt oikeastaan.. kyllähän suurimmat kuun muodot näkee ihan paljaalla silmälläkin.
        Mutta jos annetaan kuu anteeksi, miten olisi kaikki muut kappaleet avaruudessa jotka eivät ole tähtiä? Luulisi että kaikkitietävä olisi voinut mainita niistäkin. ;) vai onko luomiskertomus puutteellinen koska se on tietämättömien kirjoittama satu?


    • totuus.voittaa

      Raamatun mukaan taivaassa (on maapallon ulkopuolella) on elämää vaikka monta sataa miljoonaa - enkeleitä, kerubeja, Jeesus ja itse Jumala ovat jossain päin avaruutta.

    • saarnaamaan.siitä

      Ovatko noi virushiukkaset kristittyjä?

      • sigillum

        Raamattu kertoo myös metsänpeikoista ja puhuvista eläimistä, mutta
        niinhän satukirjoissa kerrotaan.


      • tietenkin.ne.on

        " Ovatko noi virushiukkaset kristittyjä?"
        Ei, kun ne on pikku ateisteja ; )


    • Voihanvitalis

      Ja näin myös Raamattu kertoo. Tuom.9:8-15. Puut lähtivät voitelemaan itsellensä kuningasta. Ja he sanoivat öljypuulle: Ole sinä meidän kuninkaamme. Mutta öljypuu vastasi heille: Jättäisinkö lihavuuteni, josta jumalat ja ihmiset minua ylistävät, mennäkseni huojumaan ylempänä muita puita.... Job.12:7-9. Mutta kysypä eläimiltä, niin ne opettavat sinua, ja taivaan linnuilta, niin ne ilmoittavat sinulle; tahi tutkistele maata, niin se opettaa sinua, ja meren kalat kertovat sinulle. Kuka kaikista näistä ei tietäisi, että Herran käsi on tämän tehnyt.

      • evoluution_tulosta

        Siis "Herran käsi" = evoluutio


    • lnlölnlnln

      Sieltä SAATTOI löytyä elämää. Sieltä ei siis vielä varmuudella löytynyt elämää, vaan sieltä SAATTOI löytyä.

      • Niin se on. Raamatusta emme saa senkään vertaa edes epäilyksiä.


    • "Laskeutujaa kantanut ja tällä hetkellä komeettaa kiertävä Rosetta-luotain on myös poiminut eloperäistä ainetta, joka muistuttaa virushiukkasia." Joopa, tuokaa vaan lisää viruksia, eikö niitä ole jo täällä aivan tarpeeksi, ja te iloitsette ja riemuitsette tautien lisääntymisestä, avaruudestahan ne kaikki virukset ja bacteerit on kotoisin, mitä uutta siinä nyt sitten on ? Raamattu sanoo, että " Taivaan avaruksissa, on valtoja ja hallituksia ja voimia, miksette lue Raamattua ? Mutta ne on kaikki Jumalan asettamien lakin kautta herran kurissa ja nuhteessa, eivätkä voi ylittää niille astettuja rajoja, eikä ne pääse vaikuttamaan ihmisiin. Ja mitä sitten, vaikka löytisi lapamato, mitä se todistaa ? Siellähän on ja pysyy ! Ja jos on vettä tai jäätä tai muuta orgaanista elämää, mitä sitten, siellähän on ja pysyy, ei pitäisi mennä sorkkimaan, ties mitä viheliäisiä tauteja sisältävät. Varokaa vaan !

    • janäin

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12711233

      Tein muutaman viikon tutkimusta evoluutioteorian historiasta....ja löysinpä tosi mielenkiintoisia asioita,joita ei kaikkien korvat kestä kuulla.Eli seuraavassa hieman meheviä paljastuksia Darwineista(huom! ei Darwinista vaan Darwi neista).

      Charles Darwin ei kehittänyt evoluutioteoriaa...vaikkakin hieman muovasi sitä ja lisäsi siihen ETUKÄTEEN TILATTUJA "todisteita" mm.Galapagossaarilta.

      Evoluutiotapaisia ajatuksia on esitetty jo varhain historiassa,mutta varsinaisesti nykyisen evoluutioteorian historia alkoi 1700-luvun lopussa korkeaarvoisten vapaa muurarien piireissä:Charlesin iso-isä Erasmus Darwin oli 33 asteen vapaamuurari ja hän kehitteli evoluutioteorian suurelta osin vapaamuurarien muodostamassa "tieteellisessä ja keksijä seurassa" nimeltä Lunar Society.t

      Erasmus sisällytti teoriansa kirjoittamaansa teokseen Zoonomia.Luultavimmin evoluutioteorian kehittäminen on liittynyt Ranskan ateistiseen vallankumouk seen, joka on ollut samoihin aikoihin.On ollut tarve vesittää Raamatun luomis kertomus.Erasmuksen kerrotaan olleen myöskin jesuiitta tai jesuiittojen väli kappale.

      Evoluutioteoria ei kuitenkaan vielä saanut riittävää kannatusta....ja niinpä,aikaa

      kului ja tehtävä annettiin Erasmuksen pojanpojalle Charlsille,joka muovattuaan

      sitä hieman julkaisi sen 1859 kirjana Lajien synty.Charlesin isä oli myös vapaamuurari.Luultavasti myös Charles itsekin.Charles kuului myös Parapsyko

      logiseen tutkimusseuraan,joka yhdessä vapaamuurariloosien kanssa sitten

      nosti Lajien synty-kirjan suosioon.Alkuaikoina myöskin spiritistit olivat voimak kaasti levittämässä evoluutioteoriaa.

      Evoluutioteorian rahoittamisessa ja nostamisessa oli voimakkaasti mukana myös Vatikaani,joka rahoitti sen suurelta osin.Jälkeenpäin löydettyjen "apina-ihmis" ja muiden fossiilien löytäjät ovat lähes kaikki olleet joko vapaamuurareita tai jesuiittoja,mm.jesuiitta Pierre Teilhard de Chardin,jota pidetään myös new

      age-liikkeen isänä.Ja ei mikään yllätys....KAIKKI LÖYDETYT FOSSIILIT ON

      OSOITTAUTUNEET JOKO HUIJAUKSIKSI TAI APINAN TAI IHMISEN LUIKSI.

      Ja suuri osa ihmiskuntaa uskoo....satuinpa lukemaan että jotkut haluavat ylläpitää evoluutioteoriaa,koska se tekee ihmisistä tyhmempiä ja näin ollen helpompia hallittavia.

      Evoluutioteoria on saanut maailmaamme paljon pahaa aikaa,se on osaksi synnyttänyt myös natsismin ja kommunismin,jotka tappoivat yhteensä kymmeniä miljoonia ihmisiä.Se on vienyt myös suurelta osalta ihmisistä moraalin...ja näin yllyttänyt heidät rikollisuuteen ja pahuuteen.

      Evoluutio-oppi pitäisi poistaa kouluopetuksesta ja tieteestä,se on vain huijausta ja tuhoisaa sellaista.

      Kaikkea se illuminati keksii.

      • lkjhhjkk

        Tuhoisaa se on vain uskontojen kannalta. Siksi kreationistit vastustavat evoluutioteoriaa.


    • ArtoTT

      Lukekaapa alkuperäinen uutinen uudestaan, koko uutinen on lähes pelkkää arvailua, joku saattaisi johtua jostakin ja jokin voi olla, mitään elämää ei itseasiassa ole löydetty, vaan yritetään vain arvailla jotakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      294
      3286
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2504
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      224
      1969
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      163
      1252
    Aihe