Eikö mitään ole tapahtunut kenoarvonnassa alkuaik?

tottaon

Väittääkö joku, että ei mitään ole tapahtunut kenoarvonnassa alkuvuosien jälkeen???
Minä väitän! Alkuvuosina sain voittoja seuraavasti 2 x 8 tason päävoittoa, 7 kertaa 7-tason päävoittoja, 6-tasoa ties kuinka monta kertaa puhumattakaan 5-tasosta. Mutta, kuinkas kävikään kun päiväavonta tuli - ei kertaakaan edes 5-tason päävoittoa, kerran oli 7-tasossa 6 oikein ja 50 centin-1 euron palautuksia mutta ei mitään muuta ja tässä on mennyt aika monta vuotta ja joka päivä olen pelannut ja just tasan tarkkaan samalla systeemillä kuin alkuaikanakin. Mutta nyt olen päättänyt lopettaa kokonaan aivan samoin kuin lotonkin ja kaikki muut veikkauksen pelit. Silloin voittaa aina!!!!!!!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläkylläkyl

      Kylhän se tietokone tietää!

    • kylläkyllävaan

      Kyllä se tietokone tietää

    • fdsfsdfs

      Puhut täyttä paskaa, tai sitten vaihtoehtoisesti sulla on silloin alkuaikoina ollut tuuria koko maakuntasi edestä. Tai sitten pelasit 100e/peli. Aika harhaista, onko sulla mitään käsitystä mitkä on todennäköisyydet voittaa pääpotti? Saatika voittaa säännöllisesti?

      "Mutta nyt olen päättänyt lopettaa kokonaan aivan samoin kuin lotonkin ja kaikki muut veikkauksen pelit. Silloin voittaa aina!!!!!!!"

      Itseasiassa silloin ei voita koskaan senttiäkään.

      • kemiantohtori

        Täällä toinen joka voitti myös alkuaikoina kenossa ihan riihikuivaa ja kohtuullisesti ja vain ei täyttämällä summamutikassa ruudukkoja. Nyt olen nyt muuttunut kenon vastustajaksi se lypsää köyhiltä ihmisiltä rahat samalla tavalla kuin markettien aulojen automaatit.


      • tottaon

        En muuten puhu paskaa eikä ole harhaista. Eikä tuossa ollut suinkaan kaikki. Muistuu tässä mieleen eräskin reissu Porvooseen. Olin tehnyt 5-tason kenoja systeemillä, joihin olin laittanut 6 rastia ja yhden 7-tason systeemin 8:lla rastilla. 5-tason rivejä oli jotain 6-7 kpl. Pyörittelin suurinpiirtein samoja numeroita. 7-taso onnistui ja samoin joka ainut 5-taso. Tuli aika paljon rahaa ja Porvoon R-kioskin myyjä siinä vanhassa kaupungissa sanoi miehelleni, että sinä päivänä oli tullut erittäin paljon voittoja heidänkin kioskissaan. Mitä sitten muualla Suomessa. Kyllä silloin oli toisin vaan eipä oo enää.


      • fsdfsfd

        Jos et puhu paskaa, niin sitten sulla on tosiaan ollut tuuria koko sen maakunnan edestä. Todennäköisyyksiä jos katsoo, niin tuommoinen säännöllinen päävoittojen voittaminen on äärimmäisen epätodennäköistä. Jos minä munkittaisin tuommoiset voitot, niin ei mulla olisi pokkaa inistä ollenkaan.

        Itse harvoin kenotan, mutta lähes jokaisella rivillä olen hiluja voittanut. Ja minäkin olen tässä "huijanut" todennäköisyyksiä.


      • tottaon

        No jos et oo silloin alkuaikoina seurannut voitojakoja niin et tosiaankaan voi tietää, miten niitä silloin jaeltiin. Näiden voitonjakotilastojen vuoksi minäkin ryhdyin pelaamaan. Enää niitä et mistään saa kun poistivat ne mut kuule silloin niitä seiskatason voittojakin tuli pilvin pimein. Muuten en tuota ois yhtynyt pelaamaankaan. Siltä ajalta arvotut rivit ehdin kylläkin kopioimaan eli ne on tallessa parilta alkuvuodelta.


      • tottaon

        Ja kuten sanoin, se oli silloin ennen päiväkenon tuloa ja sen jälkeen vain ja ainoastaan 50 centin-1 euron palautuksia ja niitäkin harvoi.!!


      • Pohdintoja
        tottaon kirjoitti:

        Ja kuten sanoin, se oli silloin ennen päiväkenon tuloa ja sen jälkeen vain ja ainoastaan 50 centin-1 euron palautuksia ja niitäkin harvoi.!!

        Selvästi voitonjakoa muutettu matkan varrella kun ensin on saatu kansa tottumaan peliin.


    • tgfhjijghikjh

      Ainaheittää numerolla voitoista. SYSTEMAATTISTA!

    • VainPienempiPalautuspros

      "se lypsää köyhiltä ihmisiltä rahat samalla tavalla kuin markettien aulojen automaatit."
      Erittäin osuva vertaus tuosta tietokoneohjatusta kenosta, pelin pelaamisen koko ajan vähentyessä myöskin suuremmat voitot harventuvat samaan tahtiin, mahdollisesti jopa niin paljon, että iltapäivälehtiin aletaan buukkaamaan lööppimainoksia ns. "kenon suurvoitosta".
      Kenolle kävi tietokonearvonnan jälkeen aivan sama kuin lotolle tuplausnumerovedätyksen ansiosta eli voitot loppuivat siltä seisomalta kuin seinään.

      • jyvänlöytää

        Onko jossain Isossa Sääntökirjassa määrätty että tietyn suuruisia voittoja täytyy tulla tietyin väliajoin ?? Ei, ei ole. Niitä tulee joskus useammin, joskus harvemmin.

        "...pelin pelaamisen koko ajan vähentyessä myöskin suuremmat voitot harventuvat samaan tahtiin..." Ihan vahingossa osuit asian ytimeen:))) Kyllä sokea kanakin.....


    • PAF_Rules

      Nolo temppu veikkaukselta tehdä kenosta tavallinen "hedelmäpeli", aivan samanlainen on Jokeri. En pelaa mitään tietokonepohjaisia arvontoja, palloarvonta ainoa oikea arvonta. Onneksi on tulossa päätös jossa ei jokeriin osallistuvaan kuponkiin ei saa printata niitä noloja markkinointi "mukamasnumeroita".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe