Jordania. Raiskaus -> avioliitto

fhjkfhj

Jordaniassa mies raiskasi naisen. Sen jälkeen raiskattu ja raiskaaja pakotettiin naimisiin ja mies jatkoi, nyt vaimokseen pakotetun, raiskauksia. Kunnes nainen karkasi.

Nainen itse kertoi tarinaansa jutussa joka tuli France24 -kanavalta.

Että semmosta.

8

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkkaväännös

      Näin Raamattu kertoopi. 5Moos.22:28-29. Jos joku tapaa neitsyen, joka ei ole kihlattu, ja ottaa hänet kiini ja makaa hänen kanssaan ja heidät siitä tavataan, niin mies, joka makasi hanen kanssaan, antakoon tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä, ja tyttö tulkoon hänen vaimokseen, koska hän raiskasi hänet; hän älköön hyljätkö häntä koko elinaikanansa. 5Moos.22:28. Biblia. Niin se joka hänet makasi, antakoon piian isälle viisikymmentä hopiasikliä ja ottakoon piian emännäksensä, että hän alentanut hänen: ei saa hyljätä häntä kaikkena elinaikanansa.

      • Ateisti1982EiKirj

        Raamattu on kyl täysin sekopäiden kirjoittama opus, jota jotkut vielä ihan oikeasti viitsivät noudattaa näin 2010-luvullakin (sitä en voi mitenkään ymmärtää). Tällöin sellaisen tahon aivojen tilalla täytyy ihmisellä olla jotakin täysin muuta kuin sitä tiettyä "poimuavaa aivomassaa", mitä siellä tiedetään tai (jotkut) siellä uskovat olevan...ja kenties pelkkää umpiluuta tai sahanpurua Raamattua noudattaneella!?
        Aivot on sitä varten ihmisellä että niitä myöskin osattaisi ja niitä tulisikin käyttää, eikä vain niin että ne ihmisellä on!? :)
        Onhan se tietty uskovalle kamalaa, jos uskova joutuisi käyttämään omia aivojaan tai kyseenalaistamaan jotakin väärää oikeaksi (realistiseksi)...siihenhän ei se Jumala anna lupaa! :) Silloin uskovakin pystyisi ymmärtämään todellakin muita ihmisiä, jos hän ottaisi omat aivot käyttöön.
        Uskovien ympärillä varsin monet (enemmistö) ihmisistä eivät halua elää yhtä jyrkkää, sairasta, kuluttavaa ja ahdasmielistä jne. elämää kuin uskovat vaan haluavat elää paljon vapaammin ilman, että jokin yhtäaikaa liioin ohimossa paukkuu ja rytisee, jollei enemmistö ihmisistä tahdo elää kristinuskon mukaista elämäntapaa! Suomessa on uskonvapaus, joka koskee myöskin uskovien ajatellessa muita ihmisiä. Teette itsestänne aina marttyyreitä, että teitä on solvattu tai loukattu, kun esim. sukupuolineutraali avioliitto tulee voimaan viimeistään vuoden 2017 maaliskuussa. Ei teitä ole pilkattu silloin mitenkään!!


    • atteboi

      Taas sekoitatte raamatussa kirjoitetut ohjeet sekä neuvot jotenkin uskontoon ????
      Kirjahan on vain erään ihmisryhmittymän tulkinta oikeasta sekä väärästä, yrittäen käyttää ns. tervettä järkeä ongelmiensa ratkaisuihin.
      Mitään parlamenttista lakia ei oltu rahvaan suojaksi tehty, joten "maalaisjärjen" käyttö oli vakiintunut suurimmalta osin jokapäiväisten ongelmien ratkaisuiksi.
      Jos kirjoitettua lakia oli, oli se maallinen laki/säädös, joka oli parempiosaisten suojaksi, sekä huonompiosaisten velvollisuudeksi luotu.

    • raiskausJordaniassa

      Mikä on uskonto, joka on aloittajan kertoman kauhujutun takana? Olisiko islam? Turha vetää jotain Vanhan Testamentin sairaita ohjeita tähän. Sen kaltaista paskaa noudattavat vain rauhanuskonto islamin seuraajat tänä päivänä. Ja jäljet ovat kaikkien nähtävissä.

      • a----a

        Samaa Abrahamilaista väkivaltauskontoperinnettä ne edustavat molemmat, sekä kristinusko että islam. Kristinusko vain sattuu olemaan n. 600 vuotta vanhempi ja sivistyksen myötä joutunut sopeutumaan ympäröivään maailmaan. Vasten kristittyjen itsensä tahtoa.


      • fda

        Saamme kiittää kuitenkin sekularisaatiokehitystä siitä, että kristinusko ei enää pääosin muistuta sitä islamia, jota nuo isis-porukat harrastavat. Kiitos sekularisaatiokehityksen.


      • 818

      • fedf

        Italiassa oli vielä vuoteen 1981 voimassa laki, jonka mukaan naimattoman naisen raiskaaja saattoi hyvittää rikoksensa avioitumalla tämän kanssa. Ja noin myös käytännössä usein meneteltiin. Neitsyyden menettäneen katsottiin menettäneen samalla kunniansa, jollei hän avioitunut, joten yhteisöllinen paine avioitumiseen oli vankka. Taitaa olla kristitty maa tuo Italia kumminkin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1582
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      38
      1020
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      686
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      182
      676
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe