Varakkaat nostavat Kreikan ja Suomen sosiaalituet

uskomaton.tieto

Hätkähdyttävä tilasto: Varakkaat nostavat Kreikan sosiaalituet
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/kreikka%20kuka%20nostaa%20sosiaalituet-38375
"Hyvätuloiset nostavat valtaosan Kreikan sosiaalituista, kun taas pienituloisille tukia maksetaan kitsaasti, kertoo OECD:n tilasto.

Kreikkalaisten rikkain viidennes nostaa kolmasosan kaikista Kreikan sosiaalituista. Kreikkalaisten köyhin viidennes puolestaan saa samoista tuista vain noin kahdeksan prosenttia.

Tilaston on julkaissut EU-politiikkaa seuraava Politico.eu http://www.politico.eu/wp-content/uploads/2015/07/greecenontargetedspending.png .

Saman tilaston mukaan Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia.

Australiassa pienituloisin viidennes saa yli 40 prosenttia tuista, kun taas hyvätuloisimmille niitä ei makseta juuri lainkaan. Turkissa puolestaan köyhimmille ei makseta juuri mitään, kun taas varakkaimmat nostavat 40 prosenttia tuista.

Tilasto on vuodelta 2011. Se ei kerro kuinka suuria eromääräisiä sosiaalitukia eri maissa maksetaan, vaan ainoastaan sen, millä tavalla tukisumma jakautuu eri kansanosien kesken.

Kreikka on luvannut leikata julkisia menoja vastineeksi siitä, että euromaat ja Kansainvälinen valuuttarahasto lainaavat sille lisää rahaa. Kreikan on määrä tänä iltana keskiyöhön Suomen aikaa mennessä kertoa, millaisia leikkauksia se aikoo tehdä. Kreikkalaislehti Kathimerinin mukaan Kreikka aikoo tehdä 12 miljardin euron edestä leikkauksia kahden seuraavan vuoden aikana.

Kreikka on pyytänyt euromailta 50 miljardin euron lainapakettia. Kreikka on saanut tukilainaa viiden vuoden aikana jo yli 200 miljardia euroa".

- Onko että Suomessakin varakkain viidennes nostaa melkein yhtä paljon sosiaalitukia (17% tuista) kuin köyhin viidennes (25% tuista). No toisaalta multimiljonäärit Antti Herlin ja Björn Wahlroos saavat vuosittain 250 000 maataloustukeakin, ollen Suomen suurimmat tuensaajat.
Autraliassa sentään moraali pelaa ja varakkaimmat eivät nostele sosiaalitukia kuten tuen oikeat tarvitsijat, köyhin väestönosa.

12

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosiloisia

      Ketkä olivatkaan loisia, köyhät jotka saavat sosiaalitukia tarpeeseen (työttömyys ja tulottomuus) vai rikkaat jotka loisivat niitä isojen tulojensa ja varallisuuden päälle???

      • UskomatonTotuus

        Australiassa köyhin viidennes saa sosiaalituista yli 40%, rikkain viidennes ausseista ei juuri lainkaan. Suomessa köyhin viidennes saa sosiaalituista 25%, mutta-mutta, rikkain viidennes suomalaisista saa Suomen sosiaaliturvasta 17%, siis hyväosaiset, miljonäärit ym. varakkaat!!! Loput viidennykset saavat 17-25%:n välistä sosiaaliturvastamme. Suomessa paapotaan sosiaaliturvalla siis rikkaita ja hyväosaisia melkein yhtä paljon kuin köyhiä ja huono-osaisia, vaikka köyhyysrajan alapuolella (alle 1100euroa/kk) tuloilla elää lähes miljoona suomalaista, eli lähes 20% suomalaisista.

        Lähde:

        Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
        https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/


    • TietämätönSosiaaliloinen

      Tunnen monia jotka valittavat laiskoja loisia jotka saavat asumistukea, samalla nämä henkilöt itse saavat omistusasumiseensa asuntolainan korkovähennystä, jota Suomessa saadaan enemmän kuin asumistukea ja paremmin toimeentulevat vielä. Kun tämän kertoo niin eivät millään tahdo tajuta että samanlaista sosiaaliloisturvaa sekin on, mistä he syyttävät asumistukea saavia työttömiä ja pienituloisia. Itse asiassa kyseessä on suurempi loissosiaaliturva kun sitä saa vaikka itse pystyisi hyvin maksamaan asuntolainansa ja sen korot, toisin kuin asumistukea saavat, joiden tulotaso on sitten jo todella alhainen.

    • Pummilandia

      MenoKuriHetiVoimaan kirjoitti:
      "Sossupummipskiaisille jaetaan veronmaksajien rahaa 50 miljardia vuodessa.

      Eikö voitaisi sosiaalirahaa leikata vaikka puoleen niin julkisen sektorin talous olisi kunnossa kertaheitolla".

      --

      Hätkähdyttävä tilasto: Varakkaat nostavat Kreikan ja Suomen sosiaalituet
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/kreikka%20kuka%20nostaa%20sosiaalituet-38375
      Tilaston on julkaissut EU-politiikkaa seuraava Politico.eu http://www.politico.eu/wp-content/uploads/2015/07/greecenontargetedspending.png .
      "Saman tilaston mukaan Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia".

      Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
      https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

      Suomessa köyhin viidennes saa sosiaalitukia 25% (siis huono-osaiset, työttömät, köyhät jne. jotka tukea todella tarvitsevat). Sen sijaan Suomessa rikkain viidennes (mm. miljonäärit, rikkaat, hyväosaiset ) saavat sosiaalitukia 17%!!!! SIIS SUOMEN RIKKAIN VIIDENNES SAA SOSIAALITUKIA MELKEIN YHTÄ PALJON KUIN KÖYHIN KANSANOSA! Siis rikkaita sosiaalipummipaskiaisia, jotka sosiaalirasisteina haukkuvat oikeasti tukia tarvitsevia, vaikka loisivat valtion laskuun sosiaalipummituilla joita eivät tarvitse. Uskomatonta! Muut tuloluokat saavat Suomessa sosiaalitukia 17-25%:n väliltä.

      Meno on melkein kuin Turkissa, jossa rikkain vidennes saa sosiaalituista n. 40% ja köyhin viidennes ei niitä juuri saa.

      Australiassa sentään moraali pelaa. Siellä köyhin viidennes saa sosiaalituista yli 40% ja rikkain viidennes ei juuri lainkaan. Suomessa paapotaan rikkaita ja hyväosaisia sossupummeja toisin kuin Australiassa, jossa sosiaaliturvaa saavat vain niitä oikeasti tarvitsevat.

      Jotain kertoo se että, Suomen SUURIN sosiaalitukien saaja sosiaalipummi lienee Suomen rikkain mies, useamman miljardin omaisuuden omistava Antti Herlin 304 306 euron sosiaalituellaan http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/antti-herlinin-maataloustukisumma-pompsahti-wahlroosin-tuki-ennallaan/4897784 . Muun muassa Nordean ja Sammon hallitusten puheenjohtaja Björn Wahlroos, joka tienasi viime vuonna parikymmentä miljoonaa euroa, sen sijaan kuittasi piirun verran yli 240 000 euroa sosiaalitukena, ollen Suomen toiseksi suurin sosiaalipummi ilman häpeäntunnetta. Molemmat sosiaalipummit ovat jo vuosia nauttineet Suomen suurimmista sosiaalituista, sivutoimisina maanviljelijöinä, saaden varmasti Suomen historian suurimmat sosiaalituet, Wahlroos nyt vielä ollen kirjoilla Suomen rajojen ulkopuolella.

    • tuetrikkaille

      Loiset vievät.

    • perusta

      Sairausmenoissa olisi helppo toteuttaa kelakorvaus tulojen mukaan.

    • moraalikatoko

      Sairasta kermaperspummausta!

    • PianTurkinMalliin

      Tän hallituksen aikana tukien saanti on vääristynyt entisestään, köyhiltä, pienituloisilra ja työttömiltä leikattu isotuloisille annettu

    • Anonyymi

      Tyypillistä kapitalisti psykopaattien toimintaa.

    • Anonyymi

      Solmio kohloiltako jotain muuta odotit?

    • Anonyymi

      Kun kokoomuksen ykkösnyrkki Verkkouutiset sen kertoo, pitää jokaisen pataporvarinkin uskoa todeksi.

      Hätkähdyttävä tilasto: Varakkaat nostavat Kreikan (ja Suomenkin) sosiaalituet
      https://www.verkkouutiset.fi/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-kreikan-sosiaalituet-38375/
      "Saman tilaston mukaan Suomessa rikkain viidennes saa noin 17 prosenttia sosiaalituista ja köyhin viidennes noin 25 prosenttia.

      Australiassa pienituloisin viidennes saa yli 40 prosenttia tuista, kun taas hyvätuloisimmille niitä ei makseta juuri lainkaan. Turkissa puolestaan köyhimmille ei makseta juuri mitään, kun taas varakkaimmat nostavat 40 prosenttia tuista.

      Tilasto on vuodelta 2011. Se ei kerro kuinka suuria eromääräisiä sosiaalitukia eri maissa maksetaan, vaan ainoastaan sen, millä tavalla tukisumma jakautuu eri kansanosien kesken."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe