Valakaa muhun uskoa että kaikki menee hyvin

Hendrika

Olen nyt 2 päivää istunut pojan läppärillä googlettaen mitä erikoisemmilla hakusanoilla.
Tilanne siis tämä;
Palasin turkista toissapäivänä kuukauden mittaiselta lomalta poikaystäväni luota.Tänä aikana menimme kihloihin ja minut esiteltiin perheelle/suvulle (olen ensimmäinen foreign he ovat näin läheltä tavanneet) Isän ja äidin ja veljien kanssa vietimme pitkään yöhön teetä juoden ja tulevaisuudemme haaveita ja suhteen vakavuutta selitellen.Isä oli epäilevämmällä kannalla, mutta lopulta antoi siunauksensa kuopuksensa ja minun elämän suunnitelmille.
Olisin valmis muuttamaan Turkkiin jos minulla olisi sielä mahdollisuus toimeentuloon(työhön) ilman täydellistä kielitaitoa hankalaa.
Toinen este sinne muuttamiseen on minun 3 lastani( 13v, 12v ja 8v jotka tosin asuvat isänsä luona virallisesti mutta ovat minun luona 1-3 yötä riippuen töistäni)

Niinpä plan B=Mieheni hakee turistiviisumia(yksityisvierailuviisumia). Lähettää minulle tätä ennen tarvittavat paperit maistraatissa naimisiin menoon ja hoidan vihkiluvan täällä kuntoon.
Menemme naimisiin ja heti haemme oleskelulupaa avioliiton perusteella.
Mies saa ymmärtämäni mukaan olla suomessa odottamassa päätöstä viisumin umpeuduttua.(hakee 10 päivän viisumia, hänellä on vakituinen työpaikka, geologinen insinööri)

Antakaa siis toivoa tai kertokaa omia tarinoitanne(onnelliset loput plussaa :) ) että tällä keinolla saamme olla yhdessä mahdollisimman pian. Puhelinten akut huutaa jo hoosiannaa skypen ollessa auki lähes 24/7 :D

53

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ssassddx

      Tuu hyvä nainen järkiisi,sua kusetetaan koko perheen voimin.Olet vain pääsyloppu parempiin oloihin.Kysessä on ilmeisesti nuoripoika ja vanhempi nainen ,se rakksus ei kauan kestä,miksi nuorimies katselis kolmen lapsen äitiä kuin hyötymielessä.Säästyt monelta itkulta kun unohdat ja muistelet vain lomaromanssina.

      • jore5

        Kun pillu käskyttää, silloin ei jää muuta mahdollisuutta kuin totella.


      • dsdcxcxccxcxcx

        Niin onko ikäeroa ja oletko normaalin näköinen ja painoinen? Käännytkö muslimiksi?
        Onko miehellä töitä? oletko nähnyt insinöörinpaperit?


    • hendrika

      Me ollaan kyllä samanikäsiä, reilu 3-kymppisiä. Ja tällä perheellä siellä on kyllä paremmat olot ja asuinolosuhteet kuin mulla täällä suomessa.On käyty korkeakoulut ja iso koti kauniilla asuinalueella...

      • Juuuuuuuhhhjuuu

        Noniin sittenhän jälleen kerran kaikki on hyvin, ja voit muuttaa Turkkiin kotirouvaksi ja kerta lapsiesikin huoltajuus on annettu ex miehellesi (joka kertoo paljon sinusta) niin eiköhän sinä rakkautesi kanssa viihdy siellä Turkissa, vai onko jälleen niin et yksi paskanpuhuja haaveilija siiderivalas kirjoittelee harlekiinia.


      • cvvbbnn

        Ei korkeasti koulutettut ja varakkaat turkin miehet ole turistinaisten kimpussa.ainoastaan köyhät.Eikä taatusti muuta jonkun yksinhuoltaja äidin luo suomeen. Kyllä suo mamma.parka kusetetaan koko suvun toimesta.Ota asioista selvää ja kannattas edes vähän kuunnella ihmisiä jotka suo varottaa.


      • Sidukkatäditjytää
        cvvbbnn kirjoitti:

        Ei korkeasti koulutettut ja varakkaat turkin miehet ole turistinaisten kimpussa.ainoastaan köyhät.Eikä taatusti muuta jonkun yksinhuoltaja äidin luo suomeen. Kyllä suo mamma.parka kusetetaan koko suvun toimesta.Ota asioista selvää ja kannattas edes vähän kuunnella ihmisiä jotka suo varottaa.

        Juuri näin, rikkaat ja kuuluisat Turkkilaiset hakevat naisensa ihan jostain muualta, kuin Suomesta.


      • justjooo

        ensimmäinen ulkkis jonka ovat tavanneet vaikka ovat rikkaita ja korkeakoulutettuja? don't think so...


    • jore4

      Vai että oikein insinööri. No, suomeen tultuaan hän värväytyy ilmeisesti heti insinööriksi kilometritehtaalle jossa palkka maksetaan KELA:n kautta.
      Etkä sinä muiden neuvoja tarvitse. Sinun tarinasi on toisinto tuhansien samanlaisten suomalaisnaisten tarinoista.

      • norskin_nainen

        Näinpä. Eikö suomalainen nainen ikinä opi? Tiedän kyllä, että on makuasioita, kuten se, että joku tykkää tummasta ihosta, mutta eikä sitä tummaa kaveria voisi etsiä jostain muusta kuin muslimikulttuurista? En uskaltaisi tutustua edes turkkilaiseen insinööriin tai muuhun korkeakoulutettuun, enkä tapamuslimiinkaan, samanlaista sakkia he ovat kuitenkin.

        Tunnen itsekin suomalaisnaisen, joka tutustui muslimimieheen lomamatkalla, ja hän rakastui tuohon mieheen. Nainen on ihan normaalipainoinen ja hyvännäköinen, ei ole siis niitä harmaavarpusia, jotka ottaa sen "täydellisen turkkilaisen prinssin", kun ei suomalainen huolinut tätä. Miehen saadessa oleskeluluvan tuli alistaminen ja väkivalta kuvioihin, ja mies oli aina mustasukkainen, jos nainen liikkui miespuolisten kavereiden kanssa. Lapsikin syntyi myös tälle pariskunnalle, mutta lapsen huoltajuus on nykyään äidillä, koska he ovat eronneet.


    • hendrika

      Eiköhän niitä Kelantukia pääasiassa makseta suurimmaksi osaksi suomalaisille...Unohdinpa että katkeruus se on suomalaisen dnassa, kun taas esim.Turkissa osataan iloita toisten puolesta :))))

      • Buahahhahha

        Joo niin osataan joo ja lässynlässy taas on ruskeat mallit menneet aivokuoreen asti jollain.


      • MinePolttaSinuPizzaria

        Joo, suomalaiset ovat niin katkeria ja synkkiä, kun muualla on pääasiassa iloista symppistouhua. Ilmankos meillä Suomessa on jatkuvasti mellakoita, terroria ja heimosotia!


    • pensselitäti

      Älä ystävä hyvä pilaa miehen elämää. Jos hänellä on nyt hyvä perhe ja työpaikka Turkissa, niin kuinka voisit raastaa hänet niistä eroon ja tuoda tänne kylmään ja pimeään Suomeen työttömäksi, kielitaidottomaksi luuseriksi, kolmen ison lapsen inhoamaksi isäpuoleksi?
      Suo hänelle onnellinen ja arvostettu elämä tutuilla seuduilla, nuori kaunis morsian ja omat lapset.
      Ajattele myös omia lapsiasi. Ja mieti, millaista teidän kaikkien elämä on vuoden, viiden vuoden, kymmenen vuoden kuluttua.
      En tosiaankaan voi uskoa, että kaikki menee hyvin, jos jatkat suunnitelmiesi toteuttamista.

      • Jana2

        En minäkään näe, että tuossa tilanteessa tämän turkkilaisen kannattaa muuttaa Suomeen. Hän on kuitenkin tehnyt paljon töitä tulevaisuutensa eteen. En sitten tiedä, olisiko sinulla mitään mahdollisuuksia saada Turkista jotain kausityötä esim. turismin parissa? Muun ajan saattaisit joutua olemaan pääasiassa Suomessa, koska sinulla kuitenkin on kolme alaikäistä lastakin, vaikka sitten pääasiassa olisivatkin isällään. Tilanne ei ole helppo, mutta sitä se ei aina elämässä ole! Nämä ovat niin isoja asioita, ettei tämmöisiä ratkaisuja voi tehdä missään hätäkässä. Vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. En tiedä, kauanko olette tunteneet toisenne? Aikahan sen näyttää, tuleeko onnistumaan vai ei, ja miten todellisia ne tunteet loppupeleissä olivatkaan. Tilanne olisi paljon yksinkertaisempi, jos sinulla ei olisi lapsia. Antakaa tilanteen mennä omalla painollaan.........


      • Nytsattui

        Eiköhän se ole parempi et tuolta naiselta estetään loputkin tapaamiset lapsiinsa, suomalainen isä on jo huoltajana varmaan hyvästä syystä näin todettu. Ex mies voi katsoa mukavan kodin hengettären ja rakastavan äitipuolen Aasiasta, suomalaisista äitipuolista on huonoja kokemuksia, jos lehtien juttuihin on uskomista.


      • jore4

        Tässä toteutuu taas moneen kertaan toistamani totuus. Kun horolla alkaa pillu savuta silloin mennään enempiä kyselemättä.


      • pelletouhua

        Turkkilainen insinööri, anna mun kaikki kestää. Köyhät turkkilaiset ovat turistien perään, eivät hyvin koulutetut miehet siellä yleensä hankkiudu turistinaisten kanssa tekemisiin, ainakaan vakavasti. Taas sinisilmäinen suominainen menee halpaan, jos on totta edes tuo aloituskaan.


    • tuulia30

      Uskon että te rakastatte todella toisianne. Turkissa ei esitellä naista perheelle jos mies ei ole tosissaan.
      Jos sinä muutat Turkkiin, tulet katumaan sitä. Vuosi vuodelta huomaisit että lapsesi ovat kasvaneet isoiksi niin ettet ole ollut näkemässä sitä.
      Mies on taas vapaa lähtemään kotimaastaan ja hän varmaan on halukaskin tulemaan naisensa kotimaahan. Mutta on siinä haasteensa. Onko hänellä siis työpaikka täällä Suomessa kun sanot että vakituinen työpaikka...? Jos näin on, näyttäisi hyvältä.
      Varautuisin kylläkin sinuna siihen, että mies kaipaa Turkin perhettään ja myös uskontoaan Suomeen muutettuaan. Jossain vaiheessa hän saattaa pyytää sinua muuttamaan - ja yhteisiä lapsianne joita varmaan saatte - Turkkiin. Sinuna en muuttaisi, on se niin haastavaa.
      Ja sitten! Älä suotta välitä tämän palstan katkeroituneiden miesten jutuista! En olisi ikinä uskonut että on niinkin paljon miehiä jotka ovat menettäneet naisensa tummalle miehelle. Mikään muu ei selitä tuollaista kaunaista vuodatusta.
      Joka tapauksessa toivotan sinulle onnea!

      • winwinwinwin

        "En olisi ikinä uskonut että on niinkin paljon miehiä jotka ovat menettäneet naisensa tummalle miehelle. "

        Tilastokeskuksen sivujen mukaan näyttäisi Suomalainen nainen menettäneen enemmän Suomalaisia miehiä ulkomaalaisille naisille, oho hups*

        Tilastokeskuksesn sivuilta selviää myös, että ylivoimaisesti eniten eroavat parit joissa mies Turkista, Algeriasta, Marokosta tms ko. alueilta, joten loppupeleissä se Suomalainen nainen menettää hyvin usein Turkin miehensä myös.

        Lapset on annettu Suomalaiselle isälle, näin toimitaan kun äitiä pidetään kykenemättömänä hoitamaan lapsiaan, tämä on poikkeus yleisestä käytännöstä Suomessa, jossa huoltajuus annetaan lähes aina äidille tai yhteisesti. Joten parempi, kun painuu sinne Turkkiin vaan.

        Itselleni sopisi, että mahdollisimman moni Suomalaisnainen löytäisi Turkkilaisen tumman miehen ja muuttaisi hänen kotimaahansa, me otamme sitten tänne tilalle sitten fiksumpia ja kauniimpia ulkomaalaisia naisia :) win-win


      • fghjkkkm

        Eiköhän tässä viestiketjussa suuri osa ole naisten itsensä kirjoittamia kokemuksia.Tyhmän naisen perään ei yksikään mies itke ,päinvastoin on helpottunut kun pääsee tyhmästä eroon.Kyllähän turkinpoika puhuu täyttä lööperiä,tuskin mikään insinööri on ,miksi koulutettu mies lähtis kotimaastaan,kun tietää että täällä ei työtä saa.Oletko varma että sinut on esitelty miehen omalle perheelle ja onko talo oma.Kyllä turkkilaiset keinot keksii saadakseen pojan europpaan


      • Keksin-yhden-syyn
        fghjkkkm kirjoitti:

        Eiköhän tässä viestiketjussa suuri osa ole naisten itsensä kirjoittamia kokemuksia.Tyhmän naisen perään ei yksikään mies itke ,päinvastoin on helpottunut kun pääsee tyhmästä eroon.Kyllähän turkinpoika puhuu täyttä lööperiä,tuskin mikään insinööri on ,miksi koulutettu mies lähtis kotimaastaan,kun tietää että täällä ei työtä saa.Oletko varma että sinut on esitelty miehen omalle perheelle ja onko talo oma.Kyllä turkkilaiset keinot keksii saadakseen pojan europpaan

        Saadakseen oleskeluluvan suomesta. Sen avulla voikin sitten asettua Suomen lisäksi MIHIN TAHANSA EU-MAAHAN. Se on tässä ap:n keississä ainoa syy turistipillun kanssa avioitumiseen.


      • alkuperäinen

        Kiitos sinulle :) Lapsiani ei todellakaan ole määrätty isälleen, vaan meidän eron jälkeen asuivat ex-miehen työntakia 3v minun luonani(vkonloppuisin isällään jos ei ollut työvuoroja) ja viime kesänä tulimme tähän ratkaisuun että lapset on kirjoilla isänsä luona, yhteishuoltajuus kyllä on ja hyvät välit kaikinpuolin ;)

        Helpompi se on miehen tänne tulla, kaipaa varmasti perhettään..onneksi on Skype. Ja ainakin minun työni puolesta voin viettää 2-3kk kesästä siellä(ei ole kellokorttia ja kaikki sovittavissa)

        Nyt on avioliittoluvat täällä kunnossa(mies lähetti turkista paperit ja hoidin maistraatissa kuntoon) ja miehellä yksityisvierailuviisumi kourassa. 31.8 se saapuu. Nyt tulee ikävä yleistys(hävettää kirjoittaa tämmöistä) mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää! hashtag:meilläonunelma


      • RaakaWatson
        alkuperäinen kirjoitti:

        Kiitos sinulle :) Lapsiani ei todellakaan ole määrätty isälleen, vaan meidän eron jälkeen asuivat ex-miehen työntakia 3v minun luonani(vkonloppuisin isällään jos ei ollut työvuoroja) ja viime kesänä tulimme tähän ratkaisuun että lapset on kirjoilla isänsä luona, yhteishuoltajuus kyllä on ja hyvät välit kaikinpuolin ;)

        Helpompi se on miehen tänne tulla, kaipaa varmasti perhettään..onneksi on Skype. Ja ainakin minun työni puolesta voin viettää 2-3kk kesästä siellä(ei ole kellokorttia ja kaikki sovittavissa)

        Nyt on avioliittoluvat täällä kunnossa(mies lähetti turkista paperit ja hoidin maistraatissa kuntoon) ja miehellä yksityisvierailuviisumi kourassa. 31.8 se saapuu. Nyt tulee ikävä yleistys(hävettää kirjoittaa tämmöistä) mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää! hashtag:meilläonunelma

        Doooh. Kyllä se on niin että kolme penskaa pullauttanut akka ei todellakaan ole simpsakka. Sitäpaitsi vaikutat olevan ilmiselvästi luonnevikainen joten tervemenoa.


      • Jana3
        alkuperäinen kirjoitti:

        Kiitos sinulle :) Lapsiani ei todellakaan ole määrätty isälleen, vaan meidän eron jälkeen asuivat ex-miehen työntakia 3v minun luonani(vkonloppuisin isällään jos ei ollut työvuoroja) ja viime kesänä tulimme tähän ratkaisuun että lapset on kirjoilla isänsä luona, yhteishuoltajuus kyllä on ja hyvät välit kaikinpuolin ;)

        Helpompi se on miehen tänne tulla, kaipaa varmasti perhettään..onneksi on Skype. Ja ainakin minun työni puolesta voin viettää 2-3kk kesästä siellä(ei ole kellokorttia ja kaikki sovittavissa)

        Nyt on avioliittoluvat täällä kunnossa(mies lähetti turkista paperit ja hoidin maistraatissa kuntoon) ja miehellä yksityisvierailuviisumi kourassa. 31.8 se saapuu. Nyt tulee ikävä yleistys(hävettää kirjoittaa tämmöistä) mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää! hashtag:meilläonunelma

        Sinänsä ihan kiva, että vielä täällä kerrot, mitä olitte nyt miettineet asian suhteen. Itsekin varmaan tiedätte ne asioiden realiteetit Suomessa ja entäpä tuo nopea avioituminen, mutta niistä ei sen enempää täällä, koska noista asioista saa kyllä tietoa muualtakin. Alussa kaikki on aina ihanaa, tietenkin! Mutta näissä kansainvälisissä avioliitoissa asioita kyllä joutuu miettimään aika tarkasti. Itselläni on myös ulkomaalainen. Toivotan kuitenkin tsemppiä, koska sitä todella tarvitaan!


      • inssihahahaaaaa
        alkuperäinen kirjoitti:

        Kiitos sinulle :) Lapsiani ei todellakaan ole määrätty isälleen, vaan meidän eron jälkeen asuivat ex-miehen työntakia 3v minun luonani(vkonloppuisin isällään jos ei ollut työvuoroja) ja viime kesänä tulimme tähän ratkaisuun että lapset on kirjoilla isänsä luona, yhteishuoltajuus kyllä on ja hyvät välit kaikinpuolin ;)

        Helpompi se on miehen tänne tulla, kaipaa varmasti perhettään..onneksi on Skype. Ja ainakin minun työni puolesta voin viettää 2-3kk kesästä siellä(ei ole kellokorttia ja kaikki sovittavissa)

        Nyt on avioliittoluvat täällä kunnossa(mies lähetti turkista paperit ja hoidin maistraatissa kuntoon) ja miehellä yksityisvierailuviisumi kourassa. 31.8 se saapuu. Nyt tulee ikävä yleistys(hävettää kirjoittaa tämmöistä) mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää! hashtag:meilläonunelma

        Siinä vasta lapsellinen monen lapsen äiti, sinisilmäinen turkkilaisen suhteen, geologinen insinööri hahahahaaa. Provo koko juttu, joku nainen miehen kaipuussaan unelmoi karvakouraisesta
        lammaspaimenesta, herää jo.


      • pensselitäti
        alkuperäinen kirjoitti:

        Kiitos sinulle :) Lapsiani ei todellakaan ole määrätty isälleen, vaan meidän eron jälkeen asuivat ex-miehen työntakia 3v minun luonani(vkonloppuisin isällään jos ei ollut työvuoroja) ja viime kesänä tulimme tähän ratkaisuun että lapset on kirjoilla isänsä luona, yhteishuoltajuus kyllä on ja hyvät välit kaikinpuolin ;)

        Helpompi se on miehen tänne tulla, kaipaa varmasti perhettään..onneksi on Skype. Ja ainakin minun työni puolesta voin viettää 2-3kk kesästä siellä(ei ole kellokorttia ja kaikki sovittavissa)

        Nyt on avioliittoluvat täällä kunnossa(mies lähetti turkista paperit ja hoidin maistraatissa kuntoon) ja miehellä yksityisvierailuviisumi kourassa. 31.8 se saapuu. Nyt tulee ikävä yleistys(hävettää kirjoittaa tämmöistä) mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää! hashtag:meilläonunelma

        "mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää!" Kukas tämä möhömaha on? Luulin, että olet vapaa ihminen. Ja kuka on se likka?
        Kerrot, että miehen on helpompi tulla tänne. Ehkäpä helpompi tulla, mutta entä olla? Suomen kielen opinnot heti käyntiin ja samoin tutkinnon rinnastus. Vai aiotko elättää häntä hamaan hautaan?


      • oletkoajatellut
        pensselitäti kirjoitti:

        "mutta ikävä että meni yhdeltä valkoselta terassilla kivan t-paitarusketuksen saaneelta möhömahalta kiva simpsakka nätti likka taas yhdelle "karvaranteelle". Njähähää!" Kukas tämä möhömaha on? Luulin, että olet vapaa ihminen. Ja kuka on se likka?
        Kerrot, että miehen on helpompi tulla tänne. Ehkäpä helpompi tulla, mutta entä olla? Suomen kielen opinnot heti käyntiin ja samoin tutkinnon rinnastus. Vai aiotko elättää häntä hamaan hautaan?

        Suomi on täynnä nättiä nuoria tyttöjä ,että saattaa se unelma murtua itkuksi.Oletko myös miettinyt millä miehen elätät , miehellä on varmasti kovat vaatimukset ja luulot että rahaa on käyttää mihin vain.


      • ddsccggge
        RaakaWatson kirjoitti:

        Doooh. Kyllä se on niin että kolme penskaa pullauttanut akka ei todellakaan ole simpsakka. Sitäpaitsi vaikutat olevan ilmiselvästi luonnevikainen joten tervemenoa.

        Joo oikein naurattaa..siiderivalas se on ja työtön,niinkuin mieskin Turkissa.

        Mä olen ainakin tyytyväinen kun Suomi-lorttokin saa jonkun,edes jonkun.
        Afrikkalainen voisi olla kuitenkin parempi valinta lortolle kun niillä on suuremmat vehkeet,heh ja pienemmät vaatimukset.


    • Voivoivoi

      Voin se sinulle nyt sanoa että sinulla ei siellä juurikaan ole mahdollista työllistyä vaikka kieltä vähän osaisitkin. Jotta sinut palkattaisiin pitää yrityksen palkata myös viisi turkkilaista. Ja näinä aikoina ei kukaan palkkaa ketään. Työpäivät ovat todella pitkiä ja vapaapäiviä ehkä yksi viikossa. Turisti kaupungeissa hiljenee talveksi jolloin ei useinkaan ole töitä ollenkaan. Eli kyllä joutuisit miehesi elätettäväksi. Ja miksi miehesi haluaisi jättää hyvän työn Turkissa tullakseen työttömäksi Suomessa? Miehen perhe luultavasti pitää sinua vain välivaiheena, lupalappuna EU-alueelle. Se että olet jättänyt edelliset lapset isällensä ei ole plussaa heidän silmissään. Eikä sekään että sinulla ylipäänsä on lapsia. Ajattelevat että et ole kummoinenkaan äiti.Mies varmasti kyllästyy lopulta tilanteeseen ja lähtee kävelemään. Ja oletko todella valmis jättämään lapsesi taaksesi ja aloittamaan uuden elämän uudessa maassa? Oli niin tai näin et ole kovin ihanteellinen miniäkandidaatti heidän silmissään.Toivottavasti järkesi palautuu ja unohdat Turkin sulhosi, vähemmällä pääset.

    • petkutusta

      Uskoa en todellakaan pysty valamaan. Jos kyseessä olisi mikä tahansa muu maa kuin Turkki, voisin yrittää, mutta tässä tapauksessa en. En tiedä kyseisen maan kansalaisten kanssa avioituneista kuin surullisia ja onnettomia loppuja. Ja vieläkin onnettomampia. Muuan ystäväni seurusteli aikansa turkkilaisen kanssa ja alku oli tietenkin yhtä onnea, kuten sinulla. Vähän ajan kuluttua kaikki kääntyi päälaelleen ja se mitä mies alussa muka arvosti, muuttuikin naisen vioiksi. Nainen ei olisi saanut opiskella eikä tehdä lähes mitään, mies määräsi kaiken ja vahti mustasukkaisena naista. Koulumatkojakaan ei saanut enää kulkea yksin ja opiskelu olisi pitänyt jättää.
      Miehen oma "koulutustausta" osoittautui olemattomaksi. Kaiken taustalla hääräsi ja määräili vielä miehen suku... Tämä tarina päättyi onnellisesti, nainen lähti ja jätti.

      Sinä et lapsistasi päätellen ole enää kovin nuorikaan, mikä ihme on sekoittanut järkesi?! Älä ihmeessä jätä lapsiasi, sitä tulet vielä katumaan. Olosuhteen miehen kotimaassa ovat Suomeen verrattuna kurjat, suvun painostus seuraa elämäänne ympäri vuorokauden ja kulttuurierot ovat yleensä ylipääsemättömät. Tosin sinä et olisi sinne kai menossakaan eli siis miehesi on vailla turvapaikkaa Suomesta ja käyttää näin sinua hyväksesi. Lukuisten tuttavieni kokemuksiin nojautuen en pysty uskomaan muuta. (Usein kuvaan tulee myöhemmin mukaan väkivalta.) Mihin Suomessa voi "geologinen insinööri" muuten mennä töihin ja osaako hän kielemme miten hyvin? Ja mitä hän tekee täällä ilman työtä: vahtii sinua kokopäiväisesti.

      Kaikesta sydämestäni toivon sinun parhaaksesi, ettei tästä liitosta tulisi mitään.

    • syteen

      Eipäs hendrika uskalla vastata...vai joko lie matkustannut sinne Turkkiin kultaansa noutamaan?

      • Buahahahahaaa

        kameli-insinööri


      • kanelinainen

        Kyttyrä-inssi!


      • Hendrika

        Ei ole kyse uskaltamisesta, en vain notku kuin luuseri päiviä pitkiä netissä keskustelupalstoilla. Kuinka moni tänne kirjoittavista uskaltaisi tehdä saman omalla nimellä ja kuvalla...hhmmm...mietin vain ;)


    • Etunoja887

      Komppaan tuulia30:tä. Miehen ei kannata jättää pysyvää työpaikkaa eikä Suomessa ole ulkomaalaiselle geologille töitä. Vaikka meis tulisi tänne, ei hän ole onnellinen työttömänä Suomessa. Niinpä joudut muuttamaan Turkkiin. Et kotiudu islamilaistuvaan, jatkuvaa sotaa käyvään valtioon, ja sinun tulee lapsia ikävä. Pitkän empimisen jäkeen palaat Suomeen. Sillä aikaa kuitenkin on tehty vauva, joka jää Turkkiin - tai vaikka ei jäisikään, vauvan isä jää sinne. Uskon teidän molempien olevan aidosti rakastuneita, mutta todennököinen tulevaisuus on silti tuo.

      • jklkjk

        Eiköhän rakkaus ole vain yksipuolista ja näyttelemistä ei hyvin menestynyt turkinmies huoli kolmen lapsen äitiä. Vaikka luulen että mies puhuu täyttä paskaa haluaa vain päästä suomeen ja ehkä onnistuukin siinä tyhmän naisen avulla.Naiselle jää katkerat itkut loppupelissä että olinpa tyhmä.


    • Faktat_pöytään

      Olette tällä hetkellä ilmeisesti rakkauden ensimmäisessä, huumaavassa vaiheessa. Se on ihanaa aikaa, mutta se ei koskaan kestä ikuisesti.

      Mieti tarkkaan, miten onnellinen mies voi olla pimeässä ja kylmässä Suomessa. Hän olisi todennäköisesti ensin työtön ja kävisi työvoimatoimiston suomen kielen kursseilla. Hän muistelisi työpaikkaansa Turkissa ja saattaisi katkeroitua menetetystä asemastaan.

      Sinulla on kolme lasta. Haluaako mies lapsia? Oletko sinä valmis synnyttämään vielä 2-3 lasta lisää?

      Olette varmaan näistä asioista jo puhuneet, kun kerran pohditte yhdessä asumista...

      • käynäin

        Ei kannata mennä asioiden edelle.Tuskinpa mies edes pääsee suomeen.Eiköhän viranomaiset tajua,,että kyseessä on huijaus mies haluaa vain päästä suomeen .Tuskinpa kolmen lapsen äitiä mies tosissaan katselee.Eiköhän tämäkin rakkaus pääty yhtä nopeesti kuin on alkanutkin.


    • nauruttaa

      kolmen lapsen äiti=Pakko olla pullamahanen kaksleukanen plösö :D YepYep!

    • Trollolololooll

      trolololoollllolooolololol.
      Tai sitten äärimmäisen tyhmä.

    • Herää_kysymys_

      Että montako vuotta olette tunteneet,ei sitä nyt naimisiin kovin lyhyen tutustumisen perustella mennä.
      Eikä tule olelupaa jos ei ole yhteistä historiaa,lumeliittohan tuo näiden tietojen perusteella on.

    • Äh_sittenkin_trolli

      Tämä lause paljasti.

      "Menemme naimisiin ja heti haemme oleskelulupaa avioliiton perusteella."

      Tuohan nyt tarkoittaa vuorenvarmaa kielteistä päätöstä!

    • annelitempakka

      Herää horoperse, ei se karvaranne tänne pääse.

    • apnykyäänRva

      Näistä pohdinnoista on kulunut nyt 3kk.Ja valitettavasti nuo perättömät turhat viestit jätin huomiotta.Kuten ei se pääse suomeen tai epäilevät lumeliittoa.
      viisumin mies sai 5päivässä(turistiviisumi ja rehellisesti kertoi siellä tulevansa tänne mennäkseen naimisiin)saapui tänne 31.8 ja maistraatin olin hoitanut valmiiksi ja 4.9 mentiin naimisiin.Seuraavana maanantaina 7.9 haettiin olelupa paperit,kahvilassa hörpittiin kahvia ja huolellisesti ja rehellisesti täytettiin kaikki kohdat :) Ilman mitään lisäjuttuja myönteinenpäätös tuli 28.10. Mä uskon karmaan ja tässäkin se oli suopea koska puhtaat jauhot pussissa.Näinpä ollen ensiviikolla vietetään yhdessä synttäreitä(vierekkäiset päivät ja sama syntymävuosi)Lapset tykkäävät isäpuolesta,ovat jopa ylpeitä.Samoin ex-mies ja uusi mies tulee hyvin juttuun,ovat ystävystyneet.Hieno päätös tälle vuodelle.Ja paljon tsemppiä vastaavassa tilanteessa oleville.Kaikki on mahdollista ja onni ei ole rodusta/uskonnosta/ammatista/menneisyydestä kiinni ;) me ollaan pinnan alta kaikki yksilöitä!

      • enkeliiii

        Minusta tuossa ei ole mitään ihmeellistä tässä vaiheessa. On nuo asiat onnistunut muiltakin, ja eikö olisi jo perin outoa, jos teillä jo tässä vaiheessa menisi huonosti? Se haastavin osuus, ja loppujen lopuksi se aika merkittävä asia, taitaa olla vielä edessäpäin. Nimittäin omaa koulutusta vastaavan työn löytyminen Suomesta (insinööri) muuten saman aseman saavuttaminen Suomessa. En usko, että tuon tasoinen ihminen kovin pitkään viihtyy, jos vähänkään samaa asemaa täällä ei pysty saavuttamaan. Ja tästä kai lähinnä oli kysymys tässä tapauksessa. Mutta toivotaan, että muutkin asiat järjestyvät, kun kerran niin olitte ajatelleet.


      • Buahahhahaha

        Buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha buahahhahaha satutäti.


    • Ei-niin-paha-ihminen

      Toivotan vilpittömästi onnea! Kaikki eivät kuitenkaan tästä tule iloiseksi. Minä tulin!

      • nichtzuglauben

        Tännehän voi satuilla ihan mitä vaan, pääasia että itse uskoo kertomaansa satuun. Aikansa kutakin hahahahaa.


    • TURUNKAAALO

      Riisuiko mies lentokentällä röijynsä ja huusi HAI SIE? Onko mies alaston turkulainen romanimies?

    • Teijjaaa

      Täälläpä ei taida kovin montaa asiallista vastausta saada. Toivotan aloittajalle onnea,menestystä ja paljon rakkautta elämään :)

    • Gompostiii

      Ei hän mikää inssi ole . Elintasoaan kohottava turisti vain . Joten ihanuus on vähin vaatimus .

    • lortto2

      Toivottavasti saat pimppisyövän muslimin paskainen makuupussi ja viisumi. Olet saastaa. Pysy siellä turkissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3240
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2832
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2658
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2325
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1783
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1600
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1456
    Aihe