Vakuutusmyyjän alahuuli väpätti

Totuus2015

kun kerroin tänään puhelimessa että äitini on tänään aivokasvainleikkauksessa ja ei ole juuri nyt kykeneväinen päättämään autoni liikennevakuutuksesta ja talomme kotivakuutuksesta. Olimme kahden.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi operaatio sujui suunnitelmien mukaan ja keskustelin äitini kanssa puhelimessa illalla. Myöhemmin hän saa hyvät naurut kun kerron vakuutusmyyjän hätääntyneestä ja häpeällisestä reaktiosta.

      • miksiotitpuheeksi

        Mikä tuon pointti oli?Toivottavasti leikkaus onnistui.


      • Koko juttu tuntui humalassa (viestin kirjoitusajankohtana) paljon hauskemmalta kuin se todellisuudessa onkaan. Pointti oli kai lähinnä siinä, että päällekäyvä vakuutusmyyjä meni sekunnissa ihan lukkoon kun kerroin syyn miksi juuri nyt on huono hetki lähteä kilpailuttamaan vakuutuksia. Hän pyyteli anteeksi, toivotti tsemppiä leikkaukseen ja oli selvästikin nolostunut, vaikka ei tietenkään soittaessaan voinut tietää tilannetta. Sitä keskustelua ei voi kuvata kirjoittamalla, se olisi pitänyt kuulla.

        Leikkaus meni hyvin kuten jo perjantaina kirjoitin. Nyt parin päivän jälkeen hän lukee lehtiä ja kävelee itsenäisesti apuvälineiden kanssa, kun leikkausta edeltävänä päivänä hän oli pyörätuolipotilas huimauksen vuoksi.

        Vakavia sairauksia nämä joka tapauksessa on, ja kaikkia ei pystytä edes leikkaamaan, joten pahoittelut kaikille sairaudesta kärsiville ja heidän läheisille että lähdin vitsailemaan aiheesta.


    • hoit_su

      Tosi hauskaa, naurattaa ihan hirveästi.

    • Monikohan enää edes uskoo juttujani tuon huonoa makua edustavan aloitusviestin jäljiltä, mutta pakko silti tulla kertomaan rohkaiseva tarina samassa tilanteessa oleville.

      Tänään, lähes 5 viikkoa leikkauksen jälkeen, äidilleni kerrottiin koepalan tulos minun läsnäollessa. Tulos oli harvinainen graduksen II meningeooma, vaikka ensimmäisten kuvausten perusteella kesäkuusta saakka häntä hoidettiin ensisijaisesti sen perusteella, että kyseessä olisi glioblastooma gradus IV. Mikäli ymmärsin oikein, kiinteähkö möykky oli lähtenyt kasvamaan aivokalvosta, työntänyt tieltään pois terveitä aivoja ja lopulta kasvanut terveeseen aivokudokseen kiinni. Tästä tai jostain muusta syystä johtuen hänellä oli ollut samoihin aikoihin pienehkö aivoinfarkti, joka ilmeisesti hämäsi kuvantamisessa.

      Mielestäni on jotenkin erikoista, että potilaalle lähetetään ennen leikkausta kaikenlaisia potilaskertomuksia ja tuloksia, joissa mainitaan glioblastooma useaan kertaan, vaikkakin vain epäilyksenä. Sitten lähes 2kk kuluttua gradus putoaakin yhtäkkiä kaksi pykälää. Äitini on koko ajan ollut luottavaisella mielellä ja sopivasti tietämätön termeistä, joten hänelle tämä päivä ei tuonut isoa muutosta käytännön asioissa. Hänen maailmankuvassa syöpä=syöpä ja sitä vastaan hän on päättänyt taistella. Raskainta tämä on ollut lähinnä läheisille, joilla google on käynyt kuumana.

      No täytyy olla vain äärimmäisen tyytyväinen, että erehdys sattui näin päin ja yllätys oli positiivinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1518
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1042
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe