Sarijohanna4

kysyn_nyt_täältäkin

Tietääkö joku, tekeekö tämä näkijä vielä tulkintoja?

15

1859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olllallaaa

      kysy siltä..ihme mainostusta taas

    • tiedän12

      Toisille tekee toisille ei.

    • kysyn_nyt_täältäkin

      juu ei kai sit tee kaikille, heh. Ei ainakaan mulle, ei ole vastannut sähköpostitiedusteluuni. Onhan niitä sit kai niitäkin jotka nyhtää tasapuolisesti rahat kaikilta tarjokkailta.

    • tietoinen2

      Sarijohanna on hyvä ennustaja! Mutta ei tee kaikille ennustuksia. Ja maksusta minkä ottaa niin puolet menee aina hyväntekeväisyyteen.

      • taasykst

        vai että hyväntekeväisyyteen? uskotko tosiaan tuota? paljonko se muute velottaa tulkinnasta?


    • vastausviestiin

      Tekee jos jaksaa jonottaa n.kolme-neljä vkoa.Menee hyväntekeväisyyteen ja asiakas voi laittaa myös suoraan hyväntekeväisyyskohteeseen ja näyttää siitä kuitin,jos ei usko muuten menevän.Kuten Plan ja kirkon ulkomaan apu kohteina..jne.

    • hellureijaa

      Mä en vähiä eurojani halua antaa hyväntekeväisyyteen, en anna sinne muutenkaan jos johonkin niin uuden lastensairaalan hyväksi, kun sinne olen muutenkin pistänyt. Miks lähettää johonkin maihin missä ne vois ottaa ehkäisyn käyttöön ni loppuis tuo jatkuva kakaroitten saaminen

    • Realisti42

      Kyllä tekee. Sain häneltä hiljattain tänä kesänä ennustuksen, kesti 2 vkoa kun tuli sähköpostiin ja kertoi heti, että antaa rahat kirkon toimintaan. Yksi on jo toteutunut (tosin tiedossa jo oli, että todennäköisesti toteutuu), muut enteet pitäisi olla vasta tulossa. Tekee ennustukset varmaankin korteilla, koska kirjoittaa mitkä kortit ovat jonkun vierellä. Esim. hertta 8 tai ristikuningas. Kirjoitti, että tuleva mieheni olisi hiljainen ja toisi minulle kaivattua turvaa. Tosin en ole hakemassa uutta miestä, enkä varsinkaan halua enää naimisiin, vaikka niin ennusti. Miehellä olisi ennestään hankalia ihmissuhteita takana, eikä usko uuteen rakkauteen. No se jää nähtäväksi. Suunnitelmissa kuitenkin elää vielä pidempään sinkkuna elämäntilanteen vuoksi.

      Näki työasiat sellaisena, jona olinkin jo mieleni sopukoissa suunnitellut. Lisää opintoja ja sitä kautta etenemistä työelämässä. Osasi kyllä yllättävän hyvin kuvailla mennyttä elämää ja luonteeni piirteitä. Voisin jopa sanoa, että oli nappisuoritus ja paras kuvaus tähän mennessä. Kertoi nuoruudesta sellaisia yksityiskohtaisia asioita, joita ei voi noin vaan arvailla. Tiesi myös lasteni opinnot ja elämäntilanteet. Noiden vuoksi uskon, että hän ainakin osaa kattoa kortteja. Yksi jännä yksityiskohta oli. Kävin joskus nuorena 25v. sitten kaverini kanssa päähänpistona yhdellä kottiennustajalla (eka kerta), joka sanoi tulevaisuudestani yhden detaljin. Sarijohanna kertoi myös sen melkein sanasta sanaan samanlailla. Itse enne ei ole pelottava, mutta se ennusteen samanlaisuus kyllä.

      Olen käyttänyt ennustajia satunnaisesti vuosien varrella vähän huvikseni, mutta myös pahoissa elämäntilanteissa tarkoituksella, jolloin kysymykseni ovat olleet silloin hyvin kohdistettuja. Muutamat ovat kertoneet todella tarkasti yskityiskohtia. Olen oppinut, että ajan määrittäminen ennusteissa on kaikilla hankala. He näkevät usein tapahtumat jotenkin jonona, eikä niinkään ajankohtina. Jonossa tapahtumien aikaväli voi vaihdella jopa 3v. niinkuin yhdessä ennusteessa. 3v. sitten. Piti tavata yksi henkilö menneisyydestä tiettyjen tapahtumien jälkeen, jolla olisi vaikuitusta tulevaisuuteeni. Sitä ei tuntunut koskaan tulevan, mutta nyt keväällä tapasin ko. henkilön. Olin jo unohtanut ko. ennustuksen, mutta se tuli nyt tätä kirjoittaessa mieleeni. Näinhän se sitten kuitenkin meni. Tosin erilaisena tilanteena ja eri ihminen, kuin mitä olin saanut kuvan ennusteesta. Että eipä tuohon arvailuunkaan kannata turvautua, vaan ottaa asia vastaan sellaisena kuin se sitten tulee.

      Takana on 5 eri ennustajaa ja 6 ennustusta ja kaikki näkevät asiat eri tavalla ja kertovat eri asioista. Silti jokin samanlaisuus on kaikilla ja kaikki ovat kertoneet menneisyydestäni suunnilleen samat asiat. Ei voi olla enään yhteensattumaa. Minulla on kuitenkin positiivisesti värikäs menneisyys ja luulen, että sen vuoksi näkevät niitä voimakkaasti. Ennusteita ei kannata ottaa niin tosissaan. Paras neuvo on lukea enne, saada mielenrauha ja unohtaa. Kaikki enteet eivät ole (vielä) toteutuneet tai ovat ilmenneet niin erilaisena, mutta pitää nähdä asia toisesta näkökulmasta. Ennustajat eivät välttämättä osaa tulkita näkyään oikein. Joskus myöhemmin sen vasta tajuaa, että näinhän se näki sen, mutta kuvaili sitä väärin sanoin. Esimerkkinä 3v. sitten, että menisin töihin hotellimaailmaan. Se varsinainen työ kyllä osoittautui ihan muuksi, mutta työpaikkani on tunnetun hotellin vieressä, jossa käyn työpäivinä syömässä. Tämänkin hoksasin vasta paljon myöhemmin. Eli olen oppinut, että enteisiin kannattaa ottaa pieni rako, jos tuntuu, ettei homma mene ihan sanasta sanaan. Ja sitten näkijöille kannattaa olla rehellinen. Jos haluaa testimielessä kertoa jokin asia virheellisesti, niin he saattavat alkaa nähdä jonkun toisen henkilön elämää, kun eivätkä pysty yhdistämään näkyjään oikein. Voi sitten peiliin katsoa, että mikä meni vikaan.

      Ennustajaa en suosittele kaikille. Jos on taipuvainen muuttamaan todellisuutta omiksi kuvitelmiksi tai omaa vahvan "mä tiedän"-asenteenhulluksi tulet. Sellaisten ihmisten on vaikea päästä omista kuvitelmistaan/unelmistaan irti ja haluavat muuttaa tapahtumat väkisin mieleisekseen. Sitten kun ne eivät toteudu sellaisena, kuin oli halunnut niin turhaudutaan ja pidetään ennustetta huonona. Tätä keskustelua näkee joskus palstoilla, että todellisuus on sekoitettu omiin unelmiin. Eikä tuleen kannata jäädä makaamaan. Jos sitä "lottovoittoa" ei millään tule, niin ei sen vatvominenkaan sitä edistä. Pitää osata jatkaa elämää ennusteen jälkeenkin täysin normaalisti. Mikäli ennustuksen hankkiminen pelottaa, niin kokeilkaa ensin esim. vuosiennustetta. Jos se ei tunnu kivalta ja hallitsee mieltä koko vuoden, niin ei kannata sitten koko lopputulevaisuutta ennustaa.

    • Realisti42

      Unohdin vastata

      Hellureijaa:

      Siihen lastensairaalaan taas minä en panisi eurojani. Se on sama, kuin laittaisi rahaa yksityisen taskuun! Sairaalahanke on yksityinen hanke, joka myy tulevaisuudessa palvelujaan kunnille. Vertailuna; laittaisitko rahaa esim. Saton asuntohankkeisiin? Annat rahaa Satolle, että he saavat rakentaa vuokra-asuntoja? Kunnathan niidenkin palveluja ostaa, mutta rakennuttaja on yksityinen, joka kerää voitot. Sato vaan ei ole yhtä menestyksekkäästi osannut vedota ihmisten auttamishaluun ja joutuu hakemaan rahoitusta asuntorahastosta. Mieluummin laitan rahaa kirkon ulkomaanapuun, joka auttaa sellaisia ihmisiä, joilla ei ole kulttuurinsa, elämäntilanteensa, väkivallan tai muun puolesta mahdollisuutta päästä jaloilleen. Sillä myös rahoitetaan köyhien terveydenhuolto, jossa varmasti osana on tuo mainitsemasi ehkäisy.

      • näinkinon

        Sä oot tyhmä! Ymmärrätkö, että olet ihan älykääpiö!
        Tekstikin kuin j.tukiaisen näppäimistöltä ;D
        Ketä kuvittelet huijaavasi. Noin helppoon harva menee. Yllättävän yksinkertainen! Kuka edes oikeassa elämässä elää noin riippuvaisena jonkun ihmehyypiön jutuissa? Ei nykyään kukaan. Taitaa olla katoava luonnonvara tuo ennustushuijauskin. Luojan kiitos!


      • Realisti42

        Kiva. Sittenhän meitä on 2 tyhmää. Tervetuloa joukkoon! Tämän palstan nimihän on uskonnot ja uskomukset. Huomasit varmaan? Silti sinua kiinnostaa tulla tänne lukemaan meidän vääräuskoisten juttuja ja näet vielä vaivaa kirjoittaa meille "asiallisia" kommentteja.


    • piippaa

      Hei!

      Tekeeköhän hän vielä ennustuksia? Lähetin sähköpostia osoitteeseen [email protected] mutta ei ole ainakaan vielä vastannut.

      • einiinpiipaa

        no jumalauta odota ei sari johana kaan istu kun tatti paskassa tietokoneen vieressä.
        niin piti tuo sähkposti osoitekkin tänne TAAS laittaa.. piipaa sulle tarvis tilata


    • kykkykkllyy

      ja taas pilomainontaa..hohhoijakkaa..

    • pettynyt21

      ei ole minulle vastannut. olen puolivuotta laittanut tietyn välein viestiä mutta mitään ei ole kuulunut. valikoi vissiin tarkkaan kenelle tekee vaikka kaikilla on sama raha erikoista touhua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe