Hostelli Immalanjärvi/Hotelli Immalanjärvi Oy

Olipahanurista

Välttäkää tätä paikkaa!
Paikka ensinnäkin on aivan vankilan oloinen. Paskinta palvelua mitä olen saanut missään. Eivät puhu Suomea ja erittäin huonosti englantia.
Sängyt olivat aivan paskassa ja huoneet helvetin likaisia muutenkin. Sain nukkumisesta jonkun allergisen reaktion tai sitten vaan oli täynnä jotain hyönteisen puremia..
Joku venäläinen työntekijä pöllähti paikalle aamulla kun olin vaihtamassa vaatteita eikä lähtenyt vaikka sanoin suoraan, minkäs teet kun ei ymmärrä.
Tämän lisäksi kun unohdin lompakon huoneeseen ja n. 5min myöhemmin kun sama em. Venäläinen toi lompakkoni, oli sieltä kadonnut yli 50e edestä käteistä.

Ei ikinä uudestaan! Jos jollain on vastaavia kokemuksia kirjoittakaa tänne!

33

2670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keksiparempi

      ja höpöhöpö....

    • Kaisal

      Aina siitä ohi ajaessa ajattelen, että onpa kolkon oloinen paikka. Kerran siinä yöpyi talvella tuttavaporukkaa, niin valitteli kylmyyttä ja jotain muuta mitä en muista. Sanoivat maksavansa seuraavan kerran enemmän kunnollisesta majapaikasta. Ulkolaisilla, kun on hieman erilaiset näkemykset hotellista. Niin ja sehän on vielä joku suojelukohde historiallisesti.

    • omavikaoli

      Pitäs kyllä lomailijan ymmärtää ettei mene ruski paska paikkaan

      • ambette

    • Ylpeäpatriootti

      Tähän voisi jopa ylemmältä taholta puuttua mielestäni! Pilaavat paikkakunnan nimeä käyttämällä koko alueen maineen. Majapaikkana mahdollisille ulkomaalaisille pilaavat koko Suomen maineen.
      Joukkovaade paikan sulkemiseksi tai ainakin nimen vaihtamiseksi?

      • Kylläehdottomasti

        Kannatan!

        Montako nimeä vaaditaan?


      • Kultapaska

        Mun mielestä tämä paikka pitäisi sulkea ihan ilman kanteitakin. Sen verran kamala kokemus oli.


    • Hhkolp

      No annoitko sen yli viiskymppisen vaan olla ja lähdit pois?

    • valitettavasti

      Annoin olla.. Siinä vaiheessa riitti että pääsin pois

      • Kateellinenmatkamies

        Pitivätkö vankina? Nosta syyte vapauden riistosta!


    • hostel_immalanjärvi

      hei tiedoksi vaan että ylläpito on poistanut liikaa kommentteja, eli se on poistanut myös ne kommentit, joista kävi ilmi että kyseessä on erään kusetusfirman aloittama kostopalsta.

      Aidot asiakasarviot löytyy osoitteesta http://www.booking.com/hotel/fi/hostel-immalanjarvi.fi.html#tab-reviews

      Aloittajan esittämät väitteet voi todeta valheelliseksi kuka tahansa, joka on edes kerran asioinut meillä ja huomasi majoitustoimintaan liittyvät järjestelyt. Esimerkiksi siivoukset alkavat AINA klo 12.00, joten tuo väitetty tapaus, jossa "työntekijä pöllähti" huoneeseen aamulla, on täysin mahdoton.

      Kerroshoitajan kielitaito on tosiaan huono, mutta mikään suomalainen asiakas ei ole koskaan valittanut, että tämä seikka olisi jotenkin vaikuttanut asiakastyytyväisyyteen, yksinkertaisesti sen takia, että tarjoamme laadukkaita majoituspalveluita emmekä "keskustelupalveluita". Lisäksi hotellin aulassa on maksuton yleisöpuhelin, jolla saa tarvittaessa yhteyttä mm. suomea, englantia ja mandariinikiinaa puhuvaan henkilöstöön.

      Kyseessä oleva palsta on siis tarkoitettu yksinomaan mustamaalaukseen, koska eräs puhelinmyyntifirma oli yrittänyt kaupustella saippuakuplapalveluitaan ja väitti, että sopimus on syntynyt. Päätimme kuitenkin tiedottaa tällaisesta epärehellisesta "liiketoiminnasta" jättämällä kusetusfirman fb-sivulle asiallisen asiakasarvion. Reaktiomme on voinut tuntua liian voimakkaalta, mutta se oli pelkästään osoitus siitä, että puhelinmyyntifirmat eivät ole lähtökohtaisesti tervetulleita suomalaisessa elinkeinoelämässä. Varsinkaan ne, jotka yrittävät kiertää virallisia yhteydenottotapoja, jatkavat kaupustelua aiemmasta tylystä vastauksesta huolimatta tai pitävät pintansa myös sen jälkeen kun uhri on reklamoinut.

      • E.Jokela

        Olet sinä kanssa yksi sankari kun jaksat tänne tulla puolustelemaan itseäsi. Itse aloitit juuri mustamaalaus tarkoituksessa sen palstan niin ei ole mittään sanottavaa sulla.
        Todellisella yrittäjällä ei pitäisi olla aikaa saati mielenkiintoa käydä lukemassa mitään suomi24 palstoja.

        Olet säälittävä nulikka ja häpeäksi kaikille Suomen todellisille hotelliyrittäjille!


    • MaksaNiinSaat

      Halloo, venäläisten ylläpitämä ja venäläisille tarkoitettu halpamajoitus kosteusvaurioisessa sekä asbestia sisältävässä rakennuksessa, joka entinen varuskuntasairaala. Ajattelitko jotenkin, että se olisi jotain luksusmajoitusta? Halpa hinta korreloi tavallisesti laatuun. Sitä saa mitä tilaa; maksa kunnolla ja majoitu vaikka Valtionhotelliin. Hintalappu on varmasti erilainen, mutta niin on majoituksen tasokin. Mitä v*ttua täällä vingut, jos olet köyhä tai olet tehnyt typerän valinnan? Tyhmyyteen ei ole vielä(kään) olemassa lääkettä.

    • Hyihelvetti

      Olin täällä vime viikolla pari yötä. AIVAN JÄRKYTTÄVÄ PAIKKA. Täällä joku mainitsikin omistajan(mustamaalausta tai ei) ja tosiaan aivan järkyttävä narsistinen persoona.
      Muka joku yrittäjä kun pyörittää jotain kämästä koppia majatalona. Maksakaa se parikymppiä enemmän ja menkää muualle.

      • matukeskukseksi

        no ehkä se(kin) muuttuu kohta hostellista vastaanottokeskukseksi? ai niin, unohdin. matuille pitää olla uudempi ja kunnossa oleva rakennus, jossa on myös oltava koneellinen ilmanvaihto. ehkä muuttuu sitten toisen "luxus"hotellin, hotelli Joutsenrannan kaltaiseksi jossain vaiheessa maisemaa koristamaan? noille venäläisomisteisille näyttää niin käyvän ajastaan...


      • karjalatakaisinryssiltä

        Olen itse rasisti henkeen ja vereen ja mielestäni tämä ryssien paikka on jotain niin kamalaa, etten välttämättä edes matuja änkisi sinne. Jotain ihmisoikeuksia niilläkin täytyy olla!


    • suopollaonasiaa

      Se immolan ent varuskuntasairaa joka on nyt ryssien omistuksessa pitää lailla lopettaa koska siitä leviää vaaralliasia bakreita Rämpsälän ilmaan ja vaarantaa lasten terveyden, lisänä paiksaa harjoitetaan Suomen lain ja rikoslain vastaista toimintaa monelle eri sektorilla

      • miksi108

        tuskin on venäläisomistaja muuten suojelua noudattanut, näyttää ainakin jotkut ledivalohärpäkkeet pulttaillun ulkoseiniin... kuitenkin se on sisältä ja ulkoa suojeltu rakennus, ja verovaroja käytettiin valtion omistaessa rakennuksen restaurointiin sekä remonttiin. nyt sitten pilattu. rakennusvalvonta arvioimaan tuhotyöt! miksi suojelumääräykset ei koske venäläisomistajia?


    • luurikorvaan

      Ja myös puhelinmyyntifirmat pitäisi lailla lopettaa ja omistajat hirttää.

    • ryssäonsusiruma

      ryssät on taas aktivoituneet saastutamaan kaunista e-karjalaa surutta ja härskisti aitoon KGB:n tapaan.. Terästä rajalle ja SOTKAN piiput osottamaan kohti sveton apinapopulaatiota...........

    • hostelelokuva

      Hotelli/hostelli immalanjärvi on aivan kamala paikka niin ulkoa, sisältä kun henkilökunnaltaankin.

      Olisinpa löytänyt tän palstan ennen kun kävin..

    • Sabotaasi22

      9.1 / 10
      Keskiarvo
      Perustuu 826 arvioon
      (lähde booking.com )

      Google reviews 4,6 / 5 tähteä

      TripAdvisor 4,5 / 5 tähteä

      Ei nyt ole Suomi24 arviot ihan linjassa kansainvälisten varaussivustojen arvioiden mukaan.Esim booking.com arviot perustuu maksaviin asiakkaisiin.

    • Viddu124

      Joo ryssä on ryssä vaikka voissa paistais.Kaikki fakta löytyy Sten.Muista.

    • IgorTarandella

      Neuvostoliittolaisen ravintolaopin läpi käyneenä olen valmis vastaanottamaan asiakkaista ja ravitsemaan väsynyttä matkaajaa kattilallisella ravitsevaa kaalikeittoa. Hotelimme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla jossa avoinainen näky kauniille ja puhtaalle IMMOLAN-järvelle.

      Kulakit ja Hantit palvelee teitä nöyrästi ja Venäläisellä nopeudella !


      bacaaluhcta

    • vieraskieliPahamieli

      heheheheheheh

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe