Portsarin palkka?

lemmikainen

Te jotka toimitte ammatinharjoittajina toiminimellä ravintolan ovilla, paljonko suunnilleen veloitatte tunti, jos ei ole narikkaa eikä muitakaan tuloja kuin laskutus?

13

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitapaluulet

      että yleensä hyvin alhaisen älykkyysosamäärän osaavat ovien aukaisija seisoskelijat tienaavat? Varmaan hei miljoonia! No vitt* sanoisin että 8€/h, eli samaa luokkaa kuin vartijat. Vai luuletko tosissaan, että jollain 1 viikon koulutuksella pääsee tienaamaan isojakin summia rahaa? Ei, ei todellakaan pääse.

      • efsgfsece

        No, enpä kovin korkeaksi arvaisi sinunkaan ÄO:ta tuon kirjoituksen perusteella. Kuulostaa enemmänkin siltä känni-idiootilta, joka toilailujensa jälkeen on kauhean ihmeissään portsarin puuttuessa toimintaan. Sitten ollaan täällä itkemässä kuinka tyhmiä ne on...


      • wewhyqeujqeah

        Se kertoo nimenomaan sinun alhaisesta älykkyysosamäärästäsi kun luulet, että jonkun muutaman lauseen kirjoituksesta voisi edes päätellä toisen ihmisen älykkyyttä. Juu, sinä voit luulla kato ihan mitä haluat, mutta työnnähän niitä kärryjä ensiksi vain ihan kiltisti ja ihannoi "pahoja ja kovia " porstareita minun puolestani ihan rauhassa vain, kyllä sinäkin vielä uskaltaudut jonkun kuppilan ovelle ovia aukaisemaan.... Ehkä... :-) Sitten epäilemättä olet mielestäsi vallan kahvassa kun pääset laittamaan Herrojen takkeja naulakkoon, uuuhh... Hahahhahahahhahahahha! Ja hei, tietysti olen vain kateellinen kaltaistesi mielestä, kun en " ole päässyt kahden viikon kurssin käyneen vavtijajävjestyksenvavvojaksi" Hahahhahaahhaaaaaaaaaaaaaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahah:-))


      • ewffwefwef

        Kiitos että hälvensit ne vähätkin epäilykset älyykkysosamääräsi suuruudesta ja asenne vamman laadusta. Ai niin, en itse toimi vartijana tai järjestyksenvalvojana.

        Lueppa muuten itse kirjoituksesi, ja yritä kuvitella älykäs ihminen joka kirjoittaisi tuollaista? Pystytkö siihen? En kyllä minäkään.


      • wgpeongponwpongnwo

        Et varmasti toimi joo et. Luetun ymmärtäminen ei ole sinulla ainakaan kovin hyvä, koska et vieläkään ymmärtänyt sitä tosiasiaa, että voin täällä kirjoittaa tarkoituksella ihan miten tahansa, vaikka tarkoituksella väärin ja se ei todellakaan kerro todellisesta älykkyydestäni mitään.

        Eli tuskin ÄO:si ylittää edes 60 pistettä kun et tuotakaan tosiasiaa ymmärrä. Kyllä pystyn lukemaan kirjoitukseni ja kuvittelemaan vaikka mitä samaan aikaan, sinä ilmoituksesi mukaan et, eli et osaa edes lukea etkä ajatella :-)

        Joten mitä tästä voimme päätellä? Ei ihme tosiaan, että olet (korkeintaan) kaupassa kärryjä työntelevä vartija, joka haluaisi isona kovasti pokeksi. On siinäkin jollain unelma! :-) Ei mitään, toivon todella onnea ja menestystä sinulle wanna be portsari, Hihiihhiihihihiihihihiihih :-)


      • esfsecsc

        On varsin älykästä väittää tietäväsi mitä teen työkseni, kun sinulla ei ole mitään hajua siitä kuka olen. Vielä suurempaa älykkyyttä osoittaa se, että kerrot kuinka suuressa viisaudessasi tarkoituksella kirjoitat väärin [sic]. Aivan käsittämättömän älykkääksi homma menee siinä vaiheessa, kun et tiedä älykkyysosamääristä edes sitä vertaa, että pelkkä luku ilman keskihajontaa ei kerro mitään.

        Aivan, ja erikoista lahjakkuutta osoittaa liittää kirjoituksen perään mahdollisimman pitkä hihihii tai hahahaa jakso, niin kaikki tuntemani fiksut ihmiset tekevät, muistaakseni jopa Einstein päätti suuren osan kirjoituksistaan juuri tuolla tavalla. Se ei millään tapaa saa sinua vaikuttamaan vajaalta.

        Esitänpä muuten loppuun arvauksen, olet korkeintaan 16 vuotta vanha, huonoja kokemuksia vartijoista, mahdollisesti jopa portsareista, jotka ovat joutuneet puuttumaan toimiisi. Riehunut ostarilla? Yrittänyt ala-ikäisenä baariin? Niin tai näin, aika korjaa osan ongelmista, mutta tyhmästä se ei tee fiksua. Toisaalta se, että jaksan vielä sinulle vastata ei varmaan kerro hyvää minustakaan.


      • vavtija

        Kyllä. Olen nimenomaan tarpeeksi älykäs siihen, että tiedän mitä teet työksesi. Kaltaistesi alle 60 ÄO: n omaavien mielestä siihen tarvitsee varmasti erityistä lahjakkuutta päätellä näinkin " vaikea asia ". Ja aivan, et todellakaan ole keittiön terävin veitsi kun et vieläkään ole oivaltanut, että se ei kerro ihminen älykkyydestä mitään millaisia " hihihihi " tahi " hahahah " juttuja se tälle vartijoiden pelle palstalle kirjoittaa. Ihan palstan tason mukaan mennään. Ja juu, arvasin siis oikein, että ei ole looginen päättely kykysi kovin kummoinen kun katsoo viimeisiä arvailujasi. Mikään ei osunut kohdilleen. Sitä tosin en ala täällä vajakkien kanssa sen enempää todistelemaan, koska täällä ei pysty todistamaan oikeata ikäänsä jne. Joten jätän ihan mieluusti vajakin muiden " keittiön terävimpien veitsien " kanssa tänne luulemaan, että kaikki jotka kritisoi vartijoita tai portsareita on 16 vuotiaita ostarilla riehuvia teinejä. Minulla ei ole mitään intressejä kertoa wanna be portsarille täällä ikääni, eikä mitään muutakaan itsestäni.


      • doc--

        Juurihan tuossa kerroit itsestäsi aivan kaiken, idiootti.


    • pokepekka

      15€/h alvi. noin niinku suunnilleen.

      • pokepeku

        eihän tuolla makseta veroja ja palkan sivukuluja.
        Sitten tietenkin kannattavaa bisnestä jos itsellesi jätät 5 ecua tunnille palkkaa :)


    • JimPaatero

      Minä laskutan 15€/h alv.

    • kauluslaatta

      Nuoret miehet ottakaa opiksi! Olin portsarina 20v. ja ei siinä eläkettä kertynyt kuin muutama satanen... oli käteisenä rahaa kyllä. Nyt olen samalla alalla mutta ei tarvitte ovilla seisoskella ja eläkettäkin on ruvennut erilailla kertymään ja palkkakin tulee pankiin ja tilinauhankin jo saa...

    • yrittäjävuodesta97

      Vanha nyrkkisääntö työn myymisessä. Bruttopalkka x3 alv. Tällä yksinkertaisella laskukaavalla pidät yrityksesi pystyssä yritysmuodosta riippumatta ja saat itselle normi palkan ja pystyt nostaan sen ilman laittomia vekslauksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe