Provosointia!

astonished

Naiset provosoivat. Lapsuuteni kodissa näin riittävästi parisuhdeväkivaltaa. Isäni otti alkoholia muutaman kerran vuodessa eikä änkyräkänniin saakka.
Heti huomattuaan lieviäkin päihtymisen merkkejä, alkoi äitini nalkuttamaan kokoaikaisesti. Isäni oli hiljaa ja poistui välillä ryypylle.
Vähitellen hyväntuulinen isäni hermostui jatkuvaan nalkutukseen ja lopulta sitten juostiin. Välillä puukon vauhdittamina.
Minua ei uhattu mutta äitini raastoi minut mukaansa.
Älyttömintä kaikessa on se, että tämä toistui kerrasta toiseen, muutaman kerran vuodessa.
Äitini taatusti tiesi mitä tulee tapahtumaan.

Pitkäaikaisen tuttavaperheemme rouva provosoi toistuvasti miehensä mustasukkaisuuden käytännön muotoon.
Rouva flirttaili avoimesti kenen tahansa läsnä olevan miehen kanssa kunnes herralla paloivat päreet ja syntyi käsirysyä.
Seuraavassa vaiheessa rouva sai turpiinsa.
Aina ei tarvittu paikalle miestäkään vaan pelkkä, lyhytaikainen, vaikkapa tunnin poissaolo yhdistettynä vihjailevaan kielenkäyttöön, riitti laukaisemaan väkivaltareaktion.
Jokunen lääkärissäkäynti oli seurauksena.
Sitten puoli naamaa turvoksissa todistetaan syvää rakkautta?

Luulen jotenkin ymmärtäväni masokismia mutta näissä esimerkeissä on jotain muuta.
Liekö miten yleistä? Tiedostavatko naiset itse tuon?

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kassuliini

      Siis sinun mielestäsi miehellä on oikeus puukko kädessä uhata ja hakata vaimoa jos tämä pettyy juovaan mieheen? Normaali reaktio, pitikös nalkuttaa! Niinkö?
      Joiko isäsi todella vain pari kertaa vuodessa? Muistelepa tarkemmin, uskallan epäillä että tapahtui useammin. Ja äitisi pelkäsi kuollakseen jo etukäteen ja pelosta purki mieltään puhumalla solkenaan. Etkö sinä pelkäisi jos tietäisit jo etukäteen että kohta tulee nyrkistä kun mies kerää humalaansa ja raivoaan? Kyllä isäsikin tiesi jo etukäteen mikä kuvio tässä toistuu jälleen kerran: Minä juon, tulen humalaan ja voi kun akka taas saa turpaansa! Miksei HÄN etukäteen varonut käytöstään?
      Sanot ettei sinua uhattu mutta äiti raastoi mukaan. Voi hyvä mies, ei kai äiti jätä pientä poikaa puukon kanssa heiluvan, väkivaltaisen ja humalaisen isän armoille! Tottakai
      hän sieppasi sinut mukaan turvaan.
      Ja mitä sinä teet? Syytät äitiä että hän oli kaikkeen syyllinen, hän jota on hakattu koko avioliiton ajan ja joka vei sinut turvaan humalaisen karjuvan isän luota. Ettäs kehtaat!

    • 812

      No trollihan tämä varmaankin on eikä näitä pitäisi ruokkia, mutta menköön nyt tämän kerran.

      Provosoinnin voi toki määritellä monella tavalla. Minusta lähtökohta on se, ettei väkivalta ole missään tapauksessa hyväksyttävää. Ihmisen pitää saada olla omassa kodissaan oma joskus ärsyttäväkin itsensä saamatta turpiin. Jos se puoliso pännii niin paljon, että kokee tarpeelliseksi käydä kimppuun, niin silloin pitää lopettaa suhde eikä alkaa hakkaamaan. Väkivallasta voi seurata sakkoja ja rikosrekisteri, pahimmillaan vankeutta. Menee maine, välit sukulaisiin ja ystäviin, uuden kumppanin löytyminen voi olla kiven alla. Eikö olisi helpompi vain erota ennenkuin alkaa lyömään niin säästyisi hakkaaja itsekin monelta harmilta?

    • RäkiväNainenOnTurhake

      Koko maailmahan nämä naisten konkelot tietää !! Suomalainen nainen ei vain koskaan myönnä mitään, vaikka olis kuinka väärässä. Byggmaxx mieskin hermostuu välillä ;))) Ja saa hermostua syystäkin.

    • hamelainen

      Jotkut ,etenkin itse mustasaukkaiset naiset miehestään ,ruokkivat tahallaan ukkoaan mustasukkaiseen käytökseen,etenkin jos naisella on joko huono itsetunto tai kokee jonkun naisen uhkana,jota mies on kait kehunut tai flirttaillut.Jotkut miehet on sikoja kännissä,unohtavat oman vaimonsa ja alkavat vikitellä muita ja kehua ,eipä ihme että vaimo alkaa kokea muut uhkana ja potee huonoa itsetuntoa ja alkaa härnärtä ukkoaan.Jos oikeasti rakastaa,ei pelleillä muiden kanssa.

    • lobotomiaa

      Väkivalta ja rakkaus eivät ole toistensa peilikuvia.
      Olet todella yjksinkertainen aivo invalidi.

    • kippis

      itse olet kävelevä kakkapökäle!ASENTEESI ON ERITTÄIN HEIKKOLAHJAISTA!

    • vlmsökdvnls

      "Liekö miten yleistä? Tiedostavatko naiset itse tuon?"

      On yleistä. Aikanaan Brittiläinen Erin Pizzey joka perusti ensimmäisen naisten turvapaikan sinne, sanoikin julkisesti asiasta, että suurin osa uhreista jotka hakivat turvaa hänen järjestöltä eivät suinkaan olleet viattomia itse. Eikä siis pelkästään kaivannut verta nenästä vaan olivat itsekin väkivaltaisia.

      Sitä hän ei olisi saanut sanoa ja femakot raivoistui sen verran että jatkuvia tappouhkauksia tuli vuosikausia. Jonkinlaisena "huipentumana" hänen koiransa ammuttiin omalla pihalla, jonka jälkeen Pizzey katsoi viisaammaksi lähteä ulkomaille useaksi vuodeksi.

      Tämä kuulostaa huikealta koska ei sovi hyväksyttyyn feministien maalaamaan kuvaan jossa nainen on aina uhri ja mies aina syyllinen. Mikään valtavirtamedia ei tekisi juttua aiheesta, joutuu itse hakemaan tietoa jos sitä haluaa.

    • Pirkkomarketta

      Olen itsekin nainen, mutta uskallan silti olla aloittajan kanssa täysin samaa mieltä.
      Minun lähipiirissäni on yksi tuollainen, joka "kerjää verta nenästään". En tiedä, onko hän lapsuudessaan jäänyt huomiotta ja nyt kelpaa minkälainen huomio tahansa.... Usein tuollaisen pahoinpitelyn jälkeen on ensinnäkin rajua sovitteluseksiä ja sitten niitä hyvittelyjä, jolloin mies ostelee melkein mitä tahansa nainen haluaa. Jonkinlaista kieroutunutta valtapeliäkin tuollainen meno pitää sisällään.

      Aloittajan kohdalla kiinnostaisi tietää, miten hänen isänsä aikoinaan väkivallan jälkeen kohteli äitiä. Lakaistiinko tapahtunut ns. maton alle vai oliko tuollaista hyvittelyä?

      Minun mieheni joi myös todella harvoin, muutaman kerran vuodessa tai harvemmin. Se, miksi en olisi halunnut miehen juovan noitakaan kertoja, johtui siitä, että hänen mukava persoonansa muuttui juodessa välinpitämättömäksi, äärettömän itsekkääksi ja ärsyttäväksi. Mies myös harrasti kapakkaan livistämistä eli ei riittänyt, että otti kotona muutaman, vaan sitten piti päästä baariin ja sieltä tultiin aamutunneilla häiritsevän kovaäänisesti kotiin. Valvotti minua milloin musiikkia huudattamalla, milloin rupattelemalla tai vaikka seksiä vonkaamalla. En olisi millään jaksanut tuollaista, kun perheessä oli pieniä lapsia, joiden takia kunnon yöunet olisivat olleet todella tarpeen.

      Minä siis tiesin aina jo alkuillasta, mihin se miehen "muutaman" ottaminen johtaa ja sen takia tuli näytettyä nyrpeää naamaa. Nalkuttajaksi en kyllä itseäni nimittäisi, mutta jo tuo naamani näkeminen kuulemma ärsytti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe