Nainen kaikkosi kun näki kuvani

Ahertaja85

Kyl syö miestä. koetin vasta tutustua erääseen nais puoliseen ihmiseen snapchatin kautta , noh juttua riitti mutta sitten kun hän halusi nähdä minkälainen henkilö täs pääs on. Niin poisti minut sitte :/ olenko niin ruma sitte? Ja ei ole ensimmäinen kerta kun olen kokenut hylkäyksen ulkonäköni takia ;/ mikä vit..teitä naisia vaivaa..vai onko se vika vain minussa? Kun itse kumminkin pidän itseäni iha kohtuu ihmise näkösenä. Koulu arvosanalla antaisin itselleni 7.5 (4-10) . Vit.. niin paljon.. miksi nykyään ollaan niin valikoivia. Katsotaan vain ulkokuorta ei sisimpää .

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisetetsiiprinssiä

      EJuu olet aivan oikeassa,koska itsekkin olen yrittänyt jo useita vuosia löytää mukavaa itseäni nuorempaa naista kaverikseni mutta ei ole löytynyt,koska kun suomalisilla naisilla tuo lehdissäkin usein mainittu vaatimus taso on niin suuri,koska he etsivät sitä hollywoodin olematonta prinssiä mitä ei ikävä kyllä oikeassa elämässä ole saatavilla joten mukavat ihmiset niin kuin sinä tai minä aina jätetään rannalle ruikuttamaan,koska suomalaisten naisten vaatimukset ovat niin KOVAT joihin tavallinen mies ei pysty pääsemään,kun pitää olla määrätyn näköinen,urheilullinen ja vaikka mitä muuta heidän pitkillä toive listoillaan.Esim.minä voisin saada ulkomailta naisia useampiakin,mutta heitä taas on hankala tavata ja ulkomaiset naiset katsovat myös sitä ulkopuolta eivätkä vain omaa toive listaansa,koska heillä ei yleensä sellaista ole siis ainakaan niin isoa,kun suomalaisilla naisilla,joten siksi en voi täältä maasta ketään saada,ei rahkeet niin sanotusti riitä :=(

      • Piikkisika

        Naiset yleensä vaativat vähintään peruskoulun seiskaluokan tasoista kirjoitustaito eli sitä, että osataan käyttää pistettä, pilkkua ja isoja alkukirjaimia tarvittaessa.


      • "yrittänyt jo useita vuosia löytää mukavaa itseäni nuorempaa naista"

        On se rankkaa, kun _naisilla_ on niin kovat vaatimukset :DDD


      • epatiei1

        Se muuten on ihan oikeesti rankkaa!


    • Kilttiatm

      Seiskan naiset haluu kympin miehen. Naisilla se ulkonäkö on tärkein juttu että haluaa tutustua.

      • Kuinka kauan aiot hokea tuota itsellesi? Kyseisessä artikkelissa sanottiin, että molemmat sukupuolet hakevat itseään "korkeatasoisempaa", mutta sinä jaksat jankuttaa seiskan naisista ja kympin miehistä. Ja kyllä, ulkonäkö on se tärkein juttu, että haluaa _tutustua_, koska jos toinen ei ole puoleensavetävän näköinen niin parisuhdetta ei voi syntyä. Sitten tutustumisen myötä selvitetään luonne ja arvomaailma. Elämäsi voisi olla helpompaa, kun sisäistäisit jo asian ettei tarvitsisi sitä meille muille toistella päivittäin.


      • Naisasialooser

        Vittu että olet tyhmä. Luuletko oikeasti, että 50v naimisissa olleet avioparit ovat pysyneet yhdessä ulkonäön takia? Tottakai parisuhde voi syntyä ja syntyy vaikka mies ei ole"puoleensavetävän"näköinen, naisen sen sijaan kuuluu sitä olla.

        Ja seiskan naiset haluavat vähintään ysin miehen


    • Se on sitä naisten hypergamiaa.

    • Nnnaaaainen

      Vika ei ole sinussa vaan valikoiman laajuudessa. Miesten on hyvin vaikea ymmärtää että samaan aikaan naista jallittaa 100 muuta miestä ja se on pitkälti sattuman kauppaa kuka yksi niistä sadasta valkoituu treffeille, tietysti komea ja hyvä supliikki pitää olla mut itekin kun oon joskus seuraa hakenu niin kyl niit komeita naamoja miehil on ollu noin 20 miehellä et edes kaikkiin komeisiin ei voi tutustua.
      On pitkälti siitäkin kiinni kuinka välittömän ja lämpimän tunteen itsestään mies pystyy antamaan, mikä fiilis jää kirjottelusta. Jääkö hymy huulille vai oliko vakava tyyppi. Tietysti ne vakavat karsiutuu pois jotka ei saa hymyä kasvoille, olkoot kuinka komeita vaan.

      • Tasotontapaus

        Tämän takia ei-komean on mahdoton saada seuraa


      • Niin.seon

        Kun naista tosiaan piirittää 100 muutakin miestä niin mahdollisuudet on rumalla miehellä pyöreä nolla. Ei ole merkitystä vaikka olisi maapallon mukavin mies jos on ruma.


      • Jobpjnåko
        Niin.seon kirjoitti:

        Kun naista tosiaan piirittää 100 muutakin miestä niin mahdollisuudet on rumalla miehellä pyöreä nolla. Ei ole merkitystä vaikka olisi maapallon mukavin mies jos on ruma.

        Mitä rumempaa naista lähestyt, sen suuremmat todennäköisyydet netissäkin on päästä sen juttusille koska ei rumiin ota yhteyttä monikaan tasokas mies!


    • Mission_impossible

      Veikkaan että tämä nainen johon snapissa tutustuit oli juurikin nuorempi, kaunis nainen. Ei sellane halua vanhempaa rumilusta.

      Miksi ette atm:ät ja atn:ät vaan hyväksy omaa tasoa ja tutustu samantasoisiin?

    • rumilus_

      Ihan tuttua. Mulle on käynyt usein noin

    • Kaunis_nainen_22

      Olet varmaan sitten ruma

      • sinämyös_

        Itseään kauniiksi sanovat ovat sitä hyvin harvoin


    • savav

      Mulla tuo alkoi jo teini-iässä kun sovin treffejä tyttöjen kanssa chatin kautta, sitten kun paikan päällä nähtiin niin tyttö saattoi lähteä mitään sanomatta pois. Tuntui kyllä "oikein kivalta", kyllä siinä kiroten ja manaten sai monesti tulla "treffeiltä", itsetunto aina vaan alempana. Tuohon aikaan ei oikein ollut konsteja saada omaa kuvaa koneelle (ei digikameroita yms.) niin oli pakko sopia sokkotreffejä. No, ainakin tuo on vähemmän vituttavaa kun muija katoaa hiljaa netissä kuvanvaihdon jälkeen, kuin että sama tehdään naamatusten.

      • Naisasialooser

        Olisit ottanut aseen sinne treffeille mukaan ja ampunut tyttöä naamaan.


    • KummaaNalkutusta

      Siis mitä tässä valitetaan? On oltava molemminpuolinen kiinnostus myös ulkonäön puolesta, että suhde voi edes alkaa.

      • NannaaKulkutusta

        Niin, mitä pitäisi tehdä? Jos alkaakin tällasen tapauksen kanssa ihan kohteliaisuuttaan juttelemaan, niin sehän innoissaan puskee kohti treffejä ellei sille saa sanottua että sori mutta nyt ei siinä mielessä nappaa. Ja mitä siitä sanomisesta saa, haistattelua. Joten parempi vaan kadota.


      • uusavuttomille
        NannaaKulkutusta kirjoitti:

        Niin, mitä pitäisi tehdä? Jos alkaakin tällasen tapauksen kanssa ihan kohteliaisuuttaan juttelemaan, niin sehän innoissaan puskee kohti treffejä ellei sille saa sanottua että sori mutta nyt ei siinä mielessä nappaa. Ja mitä siitä sanomisesta saa, haistattelua. Joten parempi vaan kadota.

        Ihan yksinkertaisesti riittää, kun kiittää kuvasta ja sanoo, miten asia on - ei kuitenkaan mitään kommentteja toisen ulkonäöstä tms. Voi myös turvautua valkoiseen valheeseen, että on jo lupautunut treffeille jonkun toisen kanssa, jos ei muuta keksi.

        Ei ole ylitsepääsemättömän vaikeaa ja kyllä sen verran selkärankaa pitäisi löytyä ihan jokaiselta, jos on toiselta kuvan pyytänyt. Jos joku sitten ei hyvällä usko, niin se on oma häpeänsä. Eikö tuolla s24 treffeillä voi blokata häiriköt? Ääritapauksissa voi turvautua poliisiin:

        "Kysymys: Minua loukataan ja/tai uhkaillaan netissä, mitä minun pitäisi tehdä? Vastaus: Ensisijaisesti tulee käyttää palvelun tarjoamia estolistoja ja ilmoittaa asiasta ylläpitoon. Mikäli häirintä kuitenkin jatkuu, voit olla yhteydessä nettipoliisiin. Kun ilmoitat asiasta, kerro lyhyesti mitä on tapahtunut ja kenen taholta. Merkitse selkeästi materiaaliin kohdat, mihin haluat nettipoliisin kiinnittävän huomiota ja ota mahdollisuuksien mukaan kuvakaappauksia tapauksesta. Lähetä myös suorat linkit osallisten profiileihin." https://www.poliisi.fi/nettipoliisi

        Tuollainen feidaaminen on kyllä ihan käsittämättömän tökeröä touhua, näiltä meneviltä, reiluilta, rehellisiltä ja aina niin sosiaalisilta ja empaattisilta multitalenteilta, joita lähes kaikki deitin naiset mielestään ovat.


    • tsempii

      Sellaisella naisella ei tee mitään, mutta jätä sinäkin tuo pisteytyshomma ja kattele ihmisiä avoimin silmin.

    • sincyan

      Itsehän et tietenkään katsonut naisessa ulkokuorta alkuunkaan... Kun ei ole koskaan tavannut, ei moni vaivaudu sanomaan ettei kiinnosta. Se on toki kurjaa, mutta ei sille mitään mahda. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

    • älä.välitä

      Kauneus on katsojan silmässä. Ja komeus. Sinun ulkonäkösi ei vain ollut tämän naisen mieleen.

    • Naisasialooser

      Piinaa sitä naista helvetin nössö!! Eivät ne tavoille muuten opi. Otat tavoitteeksi saada naisen mielenterveyden tuhottua ja hänet laitoshoitoon psykoottisella piinaamisella. Mitään et siinä menetä, mutta nainen saa mitä ansaitsee. Jos et aiheuta ihastumista niin aiheuta pelkoa ja vihaa.

      Niin ja tuo muuten todistaa sen, mistä olen puhunut miljoona kertaa, että tavismies, uskon kyllä että olet 7,5, on samalla viivalla ruman miehen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe