Mistä talo rommaushinnalla?

kasarmilta

Palstan asiantuntijoiden mukaan nyt on -70%, ok-talot ovat arvottomia ja tehty gyprocista.

Olemme vaimoni kanssa kiivaasti yrittäneet etsiä omaa taloa pk-seudulta, kun on lapsikin tulossa eikä kerrostalo oikein sovi lasten asuinympäristöksi.

Vaan ei löydy täältä Helsingin seudulta talon taloa ALE-hinnalla, ei edes vähän halvemmalla, hyvin vähän on tarjontaa muutenkin. Pari kertaa olemme yrittäneet tinkiä hieman, mutta aina on joku ostanut pyyntihinnalla nenän edestä.

Haluamme päästä kasarmilta pois mahdollisimman pian ja ryhtyä talollisiksi. Haluamme grillin, autotallin, autot, oman pihan ja kodinhoitohuoneen jonne lampaantaljat voi pinota. Mutta rahaa ei oikein olisi.

Missä ihmeessä ne rommaushinnalla puoli-ilmaiseksi pois annettavat gyproc-talot oikein luuraavat?

114

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KatsokaaTarkemmin

      Kyllä ainakin Espoossa on hinnat laskeneet ja voi tinkiä hinnoista.

      • rauskis_ja_nam

        onko kyprokkia?


    • älähän_hätäile
    • tapsarehunen

      Mutta rahaa ei oikein olisi???

      Pysy vaan siellä kolhoosissa muovimatolla kuuntelemassa kun seinän takana 12-päinen ahkera ja työssäkäyvä maahamuuttajaperhe ilakoi.

    • SuloVilen
      • Tarkoitat varmaankin tätä: http://www.etuovi.com/kohde/8160572
        Hakuun on turha linkittää, se toimii hetken, mutta tuossakin tuloksia oli useampi. Tuo kuitenkin ainut tuon hintainen. Tosin tuon perusteella hintapyyntö oli romahtanut 209 tonnista 195:een... En jaksa tarkistaa kauppahintoja, niistähän se romahdus nähdään.

        Tuo on mummonmökki.


      • Niin-kovin-noloa
        TheRat kirjoitti:

        Tarkoitat varmaankin tätä: http://www.etuovi.com/kohde/8160572
        Hakuun on turha linkittää, se toimii hetken, mutta tuossakin tuloksia oli useampi. Tuo kuitenkin ainut tuon hintainen. Tosin tuon perusteella hintapyyntö oli romahtanut 209 tonnista 195:een... En jaksa tarkistaa kauppahintoja, niistähän se romahdus nähdään.

        Tuo on mummonmökki.

        Sitähän tuo vuokriainen tarkoitti... vaan eipä ole hällä muuta keinoa kuin valheeseen tarttua kun romahdusta ei näy eikä kuulu :D


      • SuloVilen

      • syksy_tuloillaan


      • Niin-kovin-noloa
        TheRat kirjoitti:

        Tuo on tarjouskauppakohde, joten hinta ei ole vertailukelpoinen aiempaan pyyntiin.

        Ei noin perusvirheitä voi tehdä rommarikaan. Paitsi tahallaan. :)

        Tahallaanhan se... kuten jo aiemmin sanoin :D

        Noloa.

        Mutta näitä samoja säälittäviä kusetusyrityksiä on nähty tälläkin palstalla lukuisia :)


      • trollihai
        Niin-kovin-noloa kirjoitti:

        Tahallaanhan se... kuten jo aiemmin sanoin :D

        Noloa.

        Mutta näitä samoja säälittäviä kusetusyrityksiä on nähty tälläkin palstalla lukuisia :)

        Jotkut on vaan yksinkertaisesti jopa niin tyhmiä, että eivät ymmärrä näiden asioiden eroa. Todennäköisesti liikkeellä on yksi vähemmällä järjenjuoksulla siunattu, joka täällä monella eri nimimerkillä kirjottelee, yleensä tällä tavalla 17-18.


      • Herra_maaHerra
        SuloVilen kirjoitti:

        Oikea linkki on tämä jossa kolme kohdetta Vantaalta hintoineen, voi tosiaan hävitä nopeasti koska tarkistin viesti jälkeen linkin mutta se oli muuttunut myöhemmin.

        http://www.etuovi.com/myytavat-asunnot/tulokset?haku=M68518454

        http://www.etuovi.com/kohde/1129345?sc=M68518454&pos=3

        Ei mitään järkeä ostaa ok-taloa tuollaisella mikrotontilla. Aivan ehdoton minimi on 5000 neliötä, jos ei halua kassuasumisen ihanuutta siihen taloonsa.
        Itse asun kaukana somalikassuista, ja tontillakin on kokoa 118 000 neliötä. Lähimpään naapuritaloon on matkaa noin 500 metriä. Lähimmät vuokratalot löytyy reilun 30km päästä.
        Jos ei ole varaa kunnon tonttiin, kannattaa pysyä siellä kaupungin vuokrakämpässä.


    • ei_noita_löydy

      Ei ole myynnissä vielä taloja autoilla, ei ainakaan avoautoilla.

    • lukihäiriöinen

      Nyt ei suomessa ole vielä kajahtanut myyjille ja välittäjille asuntojen todellinen myyntivaikeus tulevalle talvelle ja ensikesäksi.

      Euroopan taantuma tulee pysymään vähintäkin samana ellei jopa syvempänä ja suomen luisuessa entistä syvemmälle laman syövereihin.

      Mitään romahdusta ei ole ollut eikä saata tullakaan,näyttää siltä että ostajajien kannattaa mikäli voi vaan jäädä odottamaan ensivuoden puolelle laskua hintoihin eli korjauksia.

      Toki voihan sitä saada mieleisenkin nytkin osttua siedettävään hintaan mutta laskua on edessä asuntojen kohdalla hyvin reilusti.


      Tiukentuvassa taloustilanteessa asunnonostajan kannattaa olla entistä enemmän varuillaan. Taloussanomat selvitti, mitä ainakin kannattaa ajatella ennen kuin nimen laittaa uuden asunnon papereihin.

      1. Älä usko ensirakkauteen

      Monet kodinostajat ovat liikkeellä sydän edellä. Oman maun mukaiseen kotiin ihastutaan päättömästi ja unohdetaan katsoa kunnolla taloyhtiön papereita, arvioi Isännöintiliiton osaamispalveluiden johtaja Kaisa Leiwo.

      Jos esimerkiksi vesivahinko tuhoaa uuden omistajan kauniin kodin, taloyhtiön velvollisuudet ovat rajalliset.

      – Vaikka kodissa on kultaiset hanat, parketit ja muuta, taloyhtiö ei esimerkiksi vesivahingon sattuessa ennallista kuin siihen perustasoon. Se tarkoittaa sitä tasoa, mikä on taloyhtiössä yleinen, vallitseva, kaikille korjausten yhteydessä tehty taso, Leiwo selittää.

      2. Muista piilevät virheet

      Tavallisimpia syitä, miksi ostaja ja myyjä riitautuvan kauppojen jälkeen, ovat märkätiloista löytyvät niin sanotut piilevät virheet, joista myyjäkään ei välttämättä ollut tietoinen.

      – Kosteusmittaus on se vähin mitä kannattaa tehdä, ja jos puhutaan omakotitalosta, kuntokartoitus on aivan ehdoton asia, kuluttajariitalautakunnan puheenjohtaja Pauli Ståhlberg neuvoo.

      Osakehuoneistossa myyjä vastaa jälkikäteen todetuista vahingoista kaksi vuotta, omakotitalossa ja mökissä vastuu on viisi vuotta. Merkittävien vaurioiden tapauksessa myyjä saattaa joutua myöntämään hinnanalennusta jälkikäteen.

      – Hyvin harvinaista on, että kauppa purettaisiin vaikka talossa olisi paljonkin vikoja, Ståhlberg sanoo.

      3. Älä sokaista pienestä vastikkeesta

      Kallista asuntokauppaa voi olla houkutteleva pehmentää hakemalla pientä hoitovastiketta. Liian pienen hoitovastikkeen pitäisi myös soittaa hälytyskelloja.

      – Taloyhtiön pieni vastike viittaa usein siihen, ettei välttämättä tehdä niitä asioita mitä pitäisi tehdä, Kaisa Leiwo pohtii.

      Hoitovastiketta katsoessa kannattaa myös olla jokin käsitys siitä, minkälainen vastike samanikäisellä ja -tyyppisellä talolla on samalla alueella.

      Isot pääomavastikkeet kielivät siitä, että remontteja on ollut paljon. Korjaukset voivat olla hyvä asia tai sitten ongelmia on ollut paljon ja niitä voi ilmetä lisää.

      4. Muista kirjata epäilykset

      Välittäjältä kannattaa pyytää kaikki mahdollinen informaatio. Tilinpäätösasiakirjat on syytä tutkia ja kysyä, onko mitään erityistä huomioitavaa.

      – Jos on jotain, mutta silti haluaa ostaa, kannattaa kirjata tarkasti kauppakirjaan, että siitä ja siitä asiasta myyjä vastaa. Muuten se jää ostajan hartioille, Pauli Ståhlberg sanoo.

      Näytössä kannattaa aloittaa taloyhtiön kunnossapitotarveselvityksestä. Dokumentti käsittää asunto-osakeyhtiön hallituksen näkemyksen seuraavan viiden vuoden aikana tulevista korjauksista ja on lain mukaan käsiteltävä vuosittain yhtiökokouksessa.

      5. Tutki vielä taloyhtiön tase

      Taloyhtiön tilipäätösasiakirjoista näkee yhtiön mahdolliset velat. Pauli Ståhlbergin mukaan kannattaa huomioida esimerkiksi, onko asunto-osakeyhtiössä asuntoja, jotka eivät maksa vastikkeita.

      – Yhtiön tase kertoo yhtiön kunnosta. Jos se on negatiivinen, siellä on velkaa.

      Jos ostaja pelkää, ettei ymmärrä taloyhtiön papereita, kannattaa pyytää joku mukaan ensimmäisiin näyttöihin.

      6. Kauppahetkellä, katso isännöintitodistuksen päiväys

      Lain mukaan edellisen omistajan vastikkeet lankeavat uuden omistajan maksettavaksi jopa kuuden kuukauden ajalta. Mahdolliset rästit näkyvät isännöitsijäntodistuksesta.

      – Jos kaupankäynti kestää kauan ja sinulla on ollut esimerkiksi kaksi kuukautta vanha isännöitsijäntodistus näytössä, tuore versio todistuksesta pitää ehdottomasti olla mukana kauppahetkellä, Kaisa Leiwo sanoo.

      7. Älä unohda asunnon ympäristöä

      Kannattaa selvittää myös ulkopuoliset asiat, kuten lähialueen kaavoitus. Jos hiljaisen takapihan viereen on lähiaikoina tulossa nelikaistainen moottoritie, kauppoja ei kannata tehdä ainakaan paikallisten talitiaisten aamulaulun tähden.

      – Kaavoitusasioista pitää kertoa, mutta tämä on veteen piirretty viiva, Pauli Ståhlberg sanoo.

      Myyjä voi hänen mukaansa periaatteessa vedota siihen, ettei tiennyt kaavamuutoksista. Silloin selonottovelvollisuus siirtyy ostajalle.

      • lukihäiriöinen

        Ja oliko siihen asuntoon sittenkään varaa?

        Lopuksi kannattaa tietysti arvioida oma talous. Helsingissä, jossa lähes puolet väestöstä asuu vuokralla, kaupungin velkaneuvonnan asiakkaista alle kymmenellä prosentilla on asuntolaina. Kun apua haetaan se tapahtuu yleensä suuremman vyyhdin takia.

        – Pääsääntöisesti velkaantuminen on lähtenyt käsistä asunnon hankinnan jälkeen, kun asunnon hankinnan päälle on tehty muita hankintoja ja käytetty korttirahaa. Asunto on ehkä ollut vielä järkevä, mutta sen lisäksi kun tulevat kulutusluotot, paketti vain paisuu. Lainan kanssa ei pitäisi olla plus-miinus-nolla, siinä pitäisi olla aina selvästi ilmaa välissä, Helsingin velkaneuvonnan Erkki Leisten arvioi.


    • 17-18

      kun totuus gyprokkikasojen omistajille paljastuu, karmaiseva ale alkaa. nyt ne elävät vielä pitkittynyttä denial-vaihetta ja koettavat uskotella itselleen ja toisilleen, että kuplahintataso on vielä voimissaan.

      totuus on, että suurin osa markkinoitten ostajakanditaateista on aloittajan tapaisia persaukisia, joilla on varaa kuin korkeintaan -70%-80% rommaushintoihin. tämä totuus paljastuu "hitaille" gyprollilatojen omistajille pikku hiljaa, kun yrittävät "elämäntyöstään" päästä eroon :D

      • kt-epävarma

        Jos tarvitsee talon esimerkiksi lasten tulon vuoksi nyt, kannattaako ostaa vai uskoa nimimerkkiä "17-18"? Eli ostanko nyt vai tuhnuttelenko siihen asti kunnes -80% on totta?


      • 678y9hin

        Koska sulle valkenee karmaiseva totuus, että sitä rommia ei vaan ole eikä tule. Puhkeaako kupla pikkuruisissa herneaivoissa?


      • Aika-se-vaan-kuluu

        15 vuotta on jo denialia takana. Joku voisi jo sanoa, että kyseessä on pahemman luokan denial tapaus.

        Mutta kyllä minä jaksan helposti vielä ainakin 5 vuotta odotella romahdusta tässä vuokralaavässäni. Sitä en sitten tiedä onko sillä enää mitään väliä siinä vaiheessa romahtaako tai ei...


      • Ikidenial
        Aika-se-vaan-kuluu kirjoitti:

        15 vuotta on jo denialia takana. Joku voisi jo sanoa, että kyseessä on pahemman luokan denial tapaus.

        Mutta kyllä minä jaksan helposti vielä ainakin 5 vuotta odotella romahdusta tässä vuokralaavässäni. Sitä en sitten tiedä onko sillä enää mitään väliä siinä vaiheessa romahtaako tai ei...

        Oletko laskenut paljonko rahaa olet tuhnutellut vuokrina taivaan tuuliin?


      • Joskus_isäntä
        kt-epävarma kirjoitti:

        Jos tarvitsee talon esimerkiksi lasten tulon vuoksi nyt, kannattaako ostaa vai uskoa nimimerkkiä "17-18"? Eli ostanko nyt vai tuhnuttelenko siihen asti kunnes -80% on totta?

        Kannattaa olla periaatteen mies ja jatkaa tuhnuttelua, kunnes ei enää pysty ostamaan omaa. Sitten voi hyvillä mielin jatkaa vuokralla, kun se on turvallista. Täytyy tuhnun muistaa, että hän on ikääntyessään samanlaista karjaa työnantajan kannalta kuin omistusasujakin. Vuokranantaja kuitenkin haluaa vuokransa, mutta omistusasuja saa lyhennysvapaata.

        Poliittisen päätöksenteon lyhytnäköisyyden johdosta vallalla on kaksi trendiä: 1) vain omistaminen tuo valtaa ja 2) rahalla mennään jonon ohi terveydenhuollossa, kohta koulutuksessakin. Kannattaa siis tämä ensimmäinen hoitaa kuntoon, jotta on edes valta omaan kotiin. Toiseen taas saa rahaa, kun hankkii ajoissa nuorena oman asunnon, jota vastaan saa lainaa ja ikääntyessään pääsee jonon ohi yksityiselle asumisesta säästyneillä rahoilla. Itse en tällaista kehitystä toivo, mutta se on vallalla oleva trendi.


      • TottaKirjoitat
        Joskus_isäntä kirjoitti:

        Kannattaa olla periaatteen mies ja jatkaa tuhnuttelua, kunnes ei enää pysty ostamaan omaa. Sitten voi hyvillä mielin jatkaa vuokralla, kun se on turvallista. Täytyy tuhnun muistaa, että hän on ikääntyessään samanlaista karjaa työnantajan kannalta kuin omistusasujakin. Vuokranantaja kuitenkin haluaa vuokransa, mutta omistusasuja saa lyhennysvapaata.

        Poliittisen päätöksenteon lyhytnäköisyyden johdosta vallalla on kaksi trendiä: 1) vain omistaminen tuo valtaa ja 2) rahalla mennään jonon ohi terveydenhuollossa, kohta koulutuksessakin. Kannattaa siis tämä ensimmäinen hoitaa kuntoon, jotta on edes valta omaan kotiin. Toiseen taas saa rahaa, kun hankkii ajoissa nuorena oman asunnon, jota vastaan saa lainaa ja ikääntyessään pääsee jonon ohi yksityiselle asumisesta säästyneillä rahoilla. Itse en tällaista kehitystä toivo, mutta se on vallalla oleva trendi.

        Juuri näin se menee. Eipä aikaakaan, kun myös koulutus maksaa. Ylellä oli juttua tänään brittiläisistä opiskelijoista, jotka myyvät itseään, kun eivät pysty maksamaan vuotuisia 12000 euron lukukausimaksuja. Jos et sitä halua tai pysty tekemään ja satut olemaan köyhä, niin et myöskään opiskele.


      • Aika-se-vaan-kuluu
        Ikidenial kirjoitti:

        Oletko laskenut paljonko rahaa olet tuhnutellut vuokrina taivaan tuuliin?

        Olen laskenut :(

        Suurinpiirtein helsinkiläisen kaksion verran.. siis jos olisin silloin 2000 vuonna ostanut niin sen hinnan verran. Ja nythän sen silloin ostetun arvo olisi miltei tuplaantunut...

        Mutta kyllä jaksan vielä tuhnuttaa, sillä kohta rommaa!


      • tuhnunnuhju
        Joskus_isäntä kirjoitti:

        Kannattaa olla periaatteen mies ja jatkaa tuhnuttelua, kunnes ei enää pysty ostamaan omaa. Sitten voi hyvillä mielin jatkaa vuokralla, kun se on turvallista. Täytyy tuhnun muistaa, että hän on ikääntyessään samanlaista karjaa työnantajan kannalta kuin omistusasujakin. Vuokranantaja kuitenkin haluaa vuokransa, mutta omistusasuja saa lyhennysvapaata.

        Poliittisen päätöksenteon lyhytnäköisyyden johdosta vallalla on kaksi trendiä: 1) vain omistaminen tuo valtaa ja 2) rahalla mennään jonon ohi terveydenhuollossa, kohta koulutuksessakin. Kannattaa siis tämä ensimmäinen hoitaa kuntoon, jotta on edes valta omaan kotiin. Toiseen taas saa rahaa, kun hankkii ajoissa nuorena oman asunnon, jota vastaan saa lainaa ja ikääntyessään pääsee jonon ohi yksityiselle asumisesta säästyneillä rahoilla. Itse en tällaista kehitystä toivo, mutta se on vallalla oleva trendi.

        Mitä hel.... on tuhnuttelu??? Suomenkieltä asiallisille palstoille, kiitos.


      • höntsä-kyssäri
        tuhnunnuhju kirjoitti:

        Mitä hel.... on tuhnuttelu??? Suomenkieltä asiallisille palstoille, kiitos.

        Tuhnuttelu tarkoittaa vuokra-asunnossa asuntojen hintojen romahtamista odottelelua. Odotellessa sitä tulee sitten samalla päästeltyä kuumia kuubalaisia suhnuja plyssisoffaan. Tästä tulee sana tuhnuttelu.

        On vain helpompi ja nopeampi kirjoittaa yksi sana kuin joka kerta erikseen selittää tuo asia.

        Ymmärsitkö? Jos et edes ymmärrä sitä, että näillä ammattimaisilla palstoilla on ammattisanastoa, niin pysy poissa... tai älä ainakaan kysele tyhmiä.


      • ok-homo
        tuhnunnuhju kirjoitti:

        Mitä hel.... on tuhnuttelu??? Suomenkieltä asiallisille palstoille, kiitos.

        Mikä helvetin asiallinen palsta? Egobuustailua, vittuilua, vahingoniloa, katkeruuttaa ja homopornoa. Valitse siitä päivään sopiva teema ja kehitä itsellesi siihen sopiva sivupersoona.


      • kysynvaan
        höntsä-kyssäri kirjoitti:

        Tuhnuttelu tarkoittaa vuokra-asunnossa asuntojen hintojen romahtamista odottelelua. Odotellessa sitä tulee sitten samalla päästeltyä kuumia kuubalaisia suhnuja plyssisoffaan. Tästä tulee sana tuhnuttelu.

        On vain helpompi ja nopeampi kirjoittaa yksi sana kuin joka kerta erikseen selittää tuo asia.

        Ymmärsitkö? Jos et edes ymmärrä sitä, että näillä ammattimaisilla palstoilla on ammattisanastoa, niin pysy poissa... tai älä ainakaan kysele tyhmiä.

        Siis ammattisanastoa, ei voi olla totta, että joku voi olla NOIN ULKONA normaalien ihmisten kielenkäytöstä?
        Ei täällä voi kysellä tyhmiä, aloittajat ja vastaajat ovat typeryydessään niin kaukana normaalista elämästä, ettei tuollaisiin kirjoituksiin kaannattaisi edes vastata, MUTTA kiinnostaisi tietää, mitä moisten lässyttäjien mielessä liikkuu, minkä tyydytyksen he saavat valheillaan?


      • ei-muuta-keinoa
        kysynvaan kirjoitti:

        Siis ammattisanastoa, ei voi olla totta, että joku voi olla NOIN ULKONA normaalien ihmisten kielenkäytöstä?
        Ei täällä voi kysellä tyhmiä, aloittajat ja vastaajat ovat typeryydessään niin kaukana normaalista elämästä, ettei tuollaisiin kirjoituksiin kaannattaisi edes vastata, MUTTA kiinnostaisi tietää, mitä moisten lässyttäjien mielessä liikkuu, minkä tyydytyksen he saavat valheillaan?

        No siitä tyydytyksestä kannattaa kysellä ihan noilta rommausviestejä kirjottavilta apinoilta itseltään.


      • 15-18
        ei-muuta-keinoa kirjoitti:

        No siitä tyydytyksestä kannattaa kysellä ihan noilta rommausviestejä kirjottavilta apinoilta itseltään.

        -70% on titta jo sunkin ainoassa elämäntehtävässäsi. velkaelvikselle jäi musta Pekka käteen. voi onnetonta kun sua näyttää vituttavan heh hee.


      • ei_taida_pystyä
        15-18 kirjoitti:

        -70% on titta jo sunkin ainoassa elämäntehtävässäsi. velkaelvikselle jäi musta Pekka käteen. voi onnetonta kun sua näyttää vituttavan heh hee.

        Nyt sun täytyy enää todistaa toi väite, jonka mukaan mua muka vituttaa :'D


      • 1-15
        ei_taida_pystyä kirjoitti:

        Nyt sun täytyy enää todistaa toi väite, jonka mukaan mua muka vituttaa :'D

        kato, pelleilijä on ryhtynyt multinikiksi todistevaatimuksineen :D

        ei vitutusta tarvitse todistaa. sen lukee rivien välistä, velkaelvis :D


      • aijai-nautinnollista
        1-15 kirjoitti:

        kato, pelleilijä on ryhtynyt multinikiksi todistevaatimuksineen :D

        ei vitutusta tarvitse todistaa. sen lukee rivien välistä, velkaelvis :D

        EIpä ollut pelleilijä siinä kirjoittajana, mutta katsos kun muutkin voisi haluta nähdä sinut äheltämässä kasaan jotain säälittävää sepustusta x'D

        Velkaa on, se on totta, mutta juuri se tekee minusta sinua paremman. Ensinnäkin siksi, että sinulle sitä ei myönnetä ;)


      • Pelleily_seis

        Toi numero-ääliö tarkoitti ilmeisesti minua. Joka kera kun joku on sen tyhmien yleistysten ja ääliömäosten heittojen kohdalla eri mieltä, on kyseessä multinicci. Allekirjoittanutta suorastaan naurattaa moinen kapeakatzeisuus ja katkeruus muiden pärjäämisestä. Silti yhteenkään pyyntöön väitteidensä paikkaanpitämiseksi ei ole tullut minkäänlaista fiksua vastausta. Ainoastaan pelleilyä, multinicciä, lautakasaa ja savea. Eläköön suomalainen sosiaaliturva.

        Aloittajalle, vaikka kyseessä olikin trollaus, vastaukseksi, että osta mahdollisimman pian. Rommia ei ole, eikä tule. On vain kysynnän ja tarjonnan välistä hintojen heilahtelua.


      • hirveää
        kt-epävarma kirjoitti:

        Jos tarvitsee talon esimerkiksi lasten tulon vuoksi nyt, kannattaako ostaa vai uskoa nimimerkkiä "17-18"? Eli ostanko nyt vai tuhnuttelenko siihen asti kunnes -80% on totta?

        Ei kai kukaan tosissaan tee lapsia suomeen vielä kärsimään ja makselemaan kreikan velkoja!!!!???? Sanoisin jo tuota aika brutaaliksi teoksi!


      • 6-12
        aijai-nautinnollista kirjoitti:

        EIpä ollut pelleilijä siinä kirjoittajana, mutta katsos kun muutkin voisi haluta nähdä sinut äheltämässä kasaan jotain säälittävää sepustusta x'D

        Velkaa on, se on totta, mutta juuri se tekee minusta sinua paremman. Ensinnäkin siksi, että sinulle sitä ei myönnetä ;)

        hah hah haa, velkaelvis ja vielä jopa tyhmempi kuin pelleilijä. sitä on vaikea ylittää mutta onnistuit, onneksi olkoon :D

        jos velka tekee susta paremman ihmisen niin suosittelen suoraan suljetulle menoa :D velattomana on paljon kevyempää, eikä huolta huomisesta :D


      • brutaalia
        kt-epävarma kirjoitti:

        Jos tarvitsee talon esimerkiksi lasten tulon vuoksi nyt, kannattaako ostaa vai uskoa nimimerkkiä "17-18"? Eli ostanko nyt vai tuhnuttelenko siihen asti kunnes -80% on totta?

        Jos suomeen tekee tällä velkaaikakaudella uusia kreikan velan kärsijöitä(kakaroita),niin pitää jo päässäkin rommata joku...kivaa tehdä lapsistakin kärsijöitä! Ei mitään inhimillisyyttä!


    • SalonPelle

      Osta Salosta hyvä mökki. Ei maksa mittää nykyään täällä. Jos 2013 hinta oli 150t, niin nyssen saa 50t. Osta erotuksella pari hyvää autoa.

      • taidat-olla-tyhmä

        Haluat varmaan tarkoittaa, että sieltä saisi nyt ok-taloja vapaanajanasunnoiksi halvalla? Ei kyllä saa... Katsoin Salosta toteutuneet okt-kaupat. Ei ollut kukaan vielä saanut 50t ostettua mitään. Ei lähellekään.

        Miksi juksaat tahallasi?


      • SalonPelle
        taidat-olla-tyhmä kirjoitti:

        Haluat varmaan tarkoittaa, että sieltä saisi nyt ok-taloja vapaanajanasunnoiksi halvalla? Ei kyllä saa... Katsoin Salosta toteutuneet okt-kaupat. Ei ollut kukaan vielä saanut 50t ostettua mitään. Ei lähellekään.

        Miksi juksaat tahallasi?

        Ennoo tyhymä, oon salolaine. Ainii, mut mehä ollaa kaik tyhymii ku tääl asutaa. Kyl täält saa 50t talon ostettuu helpostiki, mut välittäjät mielellää pyytää enämpi. Provikkapalkka.


      • kiinnostus_heräsi
        SalonPelle kirjoitti:

        Ennoo tyhymä, oon salolaine. Ainii, mut mehä ollaa kaik tyhymii ku tääl asutaa. Kyl täält saa 50t talon ostettuu helpostiki, mut välittäjät mielellää pyytää enämpi. Provikkapalkka.

        Nyt alkoi kiinnostaa. Linkitätkö muutaman tuollaisen 50t kohteen esille niin pääsisin vähän katselaan?


      • Pelleily_seis

        Joo. Mäkin oon kiinnostunut. Linkkiä vaan kehiin, jos niitä löytyy.


      • oma.kesäpaikka
        SalonPelle kirjoitti:

        Ennoo tyhymä, oon salolaine. Ainii, mut mehä ollaa kaik tyhymii ku tääl asutaa. Kyl täält saa 50t talon ostettuu helpostiki, mut välittäjät mielellää pyytää enämpi. Provikkapalkka.

        Tuohon hintaan jos lähellekään saisi kesäpaikkaa ostaa, annan heti rahat kouraan. Laita ihmeessä tietoja näistä kohteista.


      • Pelleily_seis

        Tänne voi lähettää niitä tietoja edelleen myös.


      • löyhä.pää.löyhä.vatsa

        Vieläki odotellaan tietoja 50 tonnin taloista Salossa. Paskaako kirjoitit?


      • DORKA
        löyhä.pää.löyhä.vatsa kirjoitti:

        Vieläki odotellaan tietoja 50 tonnin taloista Salossa. Paskaako kirjoitit?

        ETI ITE IDIOOTTI!!!


    • kromosomit.sekaisin

      Suomesta enää mitään kannata ostaa vaan paeta. Kuoleva maa jossa peräkylien vähä-älyiset natsipersut on alkaneet saada kannatusta ja valtaa päästen mellastamaan. Tuolla menolla muu maailma sulkee koko maan pian ulos kansainvälisestä yhteisöstä ja pelkäksi kummajaisten reservaatiksi. Taisi se Tsernobylin ydinlaskeuma osua paljon pahemmin kuin mitä kerrottiin.

      • fsndkd

        Jaa jaa.. No mistä kannattaa ostaa?


      • tyhmiikysy

        ahvenanmaalta


      • Aasiaanmuuttanut
        fsndkd kirjoitti:

        Jaa jaa.. No mistä kannattaa ostaa?

        Suomesta en tiedä mutta täällä Aasiassa missä me asutaan on tonttien hinnat nousseet 50% vuodessa, samoin tiilet ja muut raaka-aineet.


    • ok-orava

      OK-oravan mielestä oman asunnon hinta nousee min 5% vuodessa tekemättä mitään.

      • heh-ei-oo-mun-vika

        Tämä ei ole mielipidekysymys, vaan niin on ollut viimeiset 15 vuotta. Siis keskimäärin.

        Sinä pelle odotit tuon ajan ja maksoit vuokra.. :D Olitko vähän tyhmä?


      • ok-orava
        heh-ei-oo-mun-vika kirjoitti:

        Tämä ei ole mielipidekysymys, vaan niin on ollut viimeiset 15 vuotta. Siis keskimäärin.

        Sinä pelle odotit tuon ajan ja maksoit vuokra.. :D Olitko vähän tyhmä?

        Entäs seuraavat 15 vuotta?


      • ok-orava kirjoitti:

        Entäs seuraavat 15 vuotta?

        Se voidaan tarkistaa 15 vuoden kuluttua. Nousua mitä luultavimmin on (inflaatio), mutta onko se keskimäärin 3% vai 8% on sitten nähtävissä. Tietysti siihen vaikuttaa sekin, mikä on talouden yleinen tilanne tuolloin, ja sitähän ei tiedä kukaan...


      • 8-9
        TheRat kirjoitti:

        Se voidaan tarkistaa 15 vuoden kuluttua. Nousua mitä luultavimmin on (inflaatio), mutta onko se keskimäärin 3% vai 8% on sitten nähtävissä. Tietysti siihen vaikuttaa sekin, mikä on talouden yleinen tilanne tuolloin, ja sitähän ei tiedä kukaan...

        hah hah haa, pankin/välittäjän trolli se vaan jaksaa puhaltaa ilmaa kuplaan :D


      • varovastiheiii
        8-9 kirjoitti:

        hah hah haa, pankin/välittäjän trolli se vaan jaksaa puhaltaa ilmaa kuplaan :D

        Ei saa puhkaista toisen kuplaa!


      • prempaa-luokkaa
        8-9 kirjoitti:

        hah hah haa, pankin/välittäjän trolli se vaan jaksaa puhaltaa ilmaa kuplaan :D

        Numero pellettelijä ja trollittelija iskee vuokraläävästään!

        Minulle riittää tieto siitä, että kyseinen spede on alamepaa kastia :)


      • hooomoooo
        prempaa-luokkaa kirjoitti:

        Numero pellettelijä ja trollittelija iskee vuokraläävästään!

        Minulle riittää tieto siitä, että kyseinen spede on alamepaa kastia :)

        homot diggaa kasteista


      • RUH-HAH-HAH-HAAA
        hooomoooo kirjoitti:

        homot diggaa kasteista

        Et olisi paljon paremmin voinut tulla vielä naulaamaan asiaa selväksi, että huonostihan sinulla katkeroituneella vuokriaisella menee :D


      • 7-1
        prempaa-luokkaa kirjoitti:

        Numero pellettelijä ja trollittelija iskee vuokraläävästään!

        Minulle riittää tieto siitä, että kyseinen spede on alamepaa kastia :)

        hah hah haa. velkaelvis luulee olevansa parempaa luokkaa kuplavelka niskassaan :D
        kalliit huvit tosin mutta se nyt on vaan niin tyhmää ostaa kalliilla :D


      • näen-kyynelet-silmissäs
        7-1 kirjoitti:

        hah hah haa. velkaelvis luulee olevansa parempaa luokkaa kuplavelka niskassaan :D
        kalliit huvit tosin mutta se nyt on vaan niin tyhmää ostaa kalliilla :D

        Aika sama. Sinä et voisi ostaa vaikka miljoonan asunnosta lähtisi 99% hinnasta. Edelleen pitäisi jostain pikavipata 10ke :D


      • 15-1
        näen-kyynelet-silmissäs kirjoitti:

        Aika sama. Sinä et voisi ostaa vaikka miljoonan asunnosta lähtisi 99% hinnasta. Edelleen pitäisi jostain pikavipata 10ke :D

        mä en homepaskaa ottaisi vaikka saisin ilmaiseksi :D

        toisin kuin sinä, velkaelvis, joka olet jo ostanut kalliilla käsiisi jäävän mustan pekan :D


    • kyprokkaaja

      Mitä vikaa gyprokissa? Paras seinämateriaali levytuottesta, monta hyvää ominaisuutta. Kaipaatko -70 luvun myrkkylastulevyä?

      • vasemmistoporvari

        Kipsilevy on kätevä ja nopea tapa pinnoittaa seinää. Siihen vaikka tapettia päälle. Kestääkin mainiosti kun niitähän käytetään sisätiloissa. Joka sitä kritisoi, niin ei tiedä mistä puhuu.


      • halpaa_höttöä
        vasemmistoporvari kirjoitti:

        Kipsilevy on kätevä ja nopea tapa pinnoittaa seinää. Siihen vaikka tapettia päälle. Kestääkin mainiosti kun niitähän käytetään sisätiloissa. Joka sitä kritisoi, niin ei tiedä mistä puhuu.

        Kipsilevyäkin on montaa eri laatua ... esim. se tavallinen höttö, mitä asuntoihin laitetaan, sekä erikoiskova, mitä käytetään toimistoissa. Ettei ole heti reikä seinässä, kun vähän kolhaisee.


      • skeidaa
        vasemmistoporvari kirjoitti:

        Kipsilevy on kätevä ja nopea tapa pinnoittaa seinää. Siihen vaikka tapettia päälle. Kestääkin mainiosti kun niitähän käytetään sisätiloissa. Joka sitä kritisoi, niin ei tiedä mistä puhuu.

        Köyhä gyprokista rakentaa....mulla on kunnon mäntypaneelia.


    • mitämuuta

      Siis mistä muusta ne siäseinät olisi voitu tehdä kuin Gyprokista, tai muusta vastaavasta materiaalista, kerro ihmeessä mikä se muu materiaali voisi olla?
      -70 luvulla ne tehtiin myrkyllisistä laastulevyistä, näittenkö perään kaihoilet?

      • kun_et_paremmasta_tiedä

        Sisäseinät voisi muurata tiilistä/harkoista. Sitähän on nykyään kaikenmaailman ratkaisuja tähän, mutta yleensä näitä käytetään vain pesutilojen seinissä - jos sielläkään.

        Tai vähintäänkin voisi käyttää erikoiskovaa kipsilevyä sen tavallisen hötön sijaan. Tai voisihan sitä askarrella seinät vaikka vanerista. Ei tarvitsisi erikoiskiinnikkeitä pienen taulunkin yms. ripustamiseen eikä saisi vahingossa potkaistua seinään reikää.


      • kun_et_paremmasta_tiedä

        BTW ei se gyprokkikaan mikään taivas ole. Kipsilevyn pintapaperi tuntuu olevan oikein mieluinen kasvualusta homeille & jostain syystä kipsilevyssä kasvavat homeet ovat sieltä myrkyllisemmästä päästä.

        "Esimerkiksi streptomykeetin myrkyllisyys soluille vaihtelee kasvatuspinnan mukaan. Kipsilevyllä kasvettuaan se nitistää eteen sattuvia elimistön puolustusjärjestelmän soluja. Puun, betonin ja lasin pinnalla mikrobi on selvästi lauhkeampi."

        http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit


    • SuloVilen
    • waracas_äwericcö

      Tekee hyvää tietää olevansa waraccaampi kuin pellettelijä the pikavippaaja :)

    • Pelleily_seis

      Edelleen odottelen niitä syksyn rommauksia. Ostan nimittäin yhden tai useamman talon heti kun hinnat on -70%. Koska toi tapahtuu, odotan sitä malttamatomana...

      • 5-9

        sähän pelle asut itse -70% rommissa :D

        mitä sä täältä kyselet :D


      • Pelleily_seis

        Etkö tosiaan parempaan pysty. Yrittäisit edes. Vinkumisesi naurattaa jo täällä monia.

        Miten on?


      • 7-11
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Etkö tosiaan parempaan pysty. Yrittäisit edes. Vinkumisesi naurattaa jo täällä monia.

        Miten on?

        sun montaa multinikkiä korkeintaan :D

        hyvä että totuus naurattaa :D


      • Pelleily_seis

        Mulla ei ole multiniccejä. Tämänkin olen kirjoittanut jo monta kertaa. Kunka yksinkertainen toi tyyppi voikaan olla. Sääliksi käy.


      • 4-12
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Mulla ei ole multiniccejä. Tämänkin olen kirjoittanut jo monta kertaa. Kunka yksinkertainen toi tyyppi voikaan olla. Sääliksi käy.

        kalikka osui kun noin rupesi ulisemaan :D


      • Pelleily_seis

        Huomatkaa tyypin järjenjuosu. Mitenköhän mahtaa olla uskottavuuden laita. Buuuaaahhh...


      • 19-1
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Huomatkaa tyypin järjenjuosu. Mitenköhän mahtaa olla uskottavuuden laita. Buuuaaahhh...

        kiitos kun vahvistit kalikan osuman LOL


    • kuplakärsijät

      Hinnat tulee menemään jyrkkään laskuun ja velkamuulit on tyhmyyksissään ottanut vielä velkavapaata....ei taivas kuinka mänttiä sakkia.

      • 2-7

        aamen! kyllä kuplavelkaelvismuuleilla on kovat ajat edessä.

        sopulilauman mukana juoksusta saa aina maksaa :D


      • Pelleily_seis

        Kyllä taas naurattaa näiden tuhnujen avautumiset. Säälittävää sakkia.


      • 3-18
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Kyllä taas naurattaa näiden tuhnujen avautumiset. Säälittävää sakkia.

        kyllä se muakin naurattaa toi sun -70% rommi siellä ei missään :D

        hyvä että suakin :D


      • Pelleily_seis

        Ihan kun olisi lukenut ton aikaisemminkin. Tuhnu huutaa tuskaansa ja me muut nauramme. Silti velvollisuudentuntoisina maksamme veroja, jotta tuhnu saa särvintä leivän päälle.


      • 4-14
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Ihan kun olisi lukenut ton aikaisemminkin. Tuhnu huutaa tuskaansa ja me muut nauramme. Silti velvollisuudentuntoisina maksamme veroja, jotta tuhnu saa särvintä leivän päälle.

        sinä ja kymmenet nikkisi nauratte LOL


      • Pelleily_seis

        MInä nauran ja MYÖS toiset nimimerkit nauravat.


      • 10-12
        Pelleily_seis kirjoitti:

        MInä nauran ja MYÖS toiset nimimerkit nauravat.

        niin, sinä kymmenet aliasnikkisi :D sut tunnistaa kirjoitustyylistä. amatööri :D


      • Pelleily_seis

        Tarkoitatko, että jokainen, joka osaa kirjoitta ja tietää enemmän kuin sinä on yksi ja sama henkilö. On toi toivoton tapaus...


      • 20-12
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Tarkoitatko, että jokainen, joka osaa kirjoitta ja tietää enemmän kuin sinä on yksi ja sama henkilö. On toi toivoton tapaus...

        ei, vaan kaltaisesi multinikki, joka nimenomaan ei osaa kirjoittaa ja jolla ei ole koskaan mitään järkevää sanottavaa :D no hyvä, että -70% rommi on sullakin alkanut painua puupäähän :D


    • SuloVilen

      Nyt saa tontteja halvalla ja uusien talopakettien hinnat romahtaneet kun kauppa ei käy. Linkissä esimerkkejä halvoista tonteista Vantaalta.

      Talopaketteja saa alkaen 120 000 euroa ja tontti 70 000 euroa yhteensä 190 000 euroa eikö ole halpaa?

      http://www.etuovi.com/myytavat-tontit/tulokset?haku=M70480253

      • Herra_maaHerra

        Ihanko oikeasti kutsut noita eläkeläismummon porkkanapenkin kokoisia tilkkuja tonteiksi?
        Naurua kolmannella: 1, 2, 3 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........!!!!!!!


      • SuloVilen
        Herra_maaHerra kirjoitti:

        Ihanko oikeasti kutsut noita eläkeläismummon porkkanapenkin kokoisia tilkkuja tonteiksi?
        Naurua kolmannella: 1, 2, 3 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..........!!!!!!!

        Tässä on iso 5,4ha tontti metsäpalstalla Vantaalta pilkkahintaan 129 000 euroa jos kokoa halutaan. Keskustelun aloittaja on ilmeisesti lammasfarmari ja nyt rehut voi saada omalta tontilta. Lampaat viihtyvät koivumetsässä. Pinta-alaa riittää isolle katraalle ja lampaannahkoja riittänee myyntiin asti.

        http://www.etuovi.com/kohde/489829?sc=M70480253&pos=1


    • Tarjontaa_on
      • Pelleily_seis

        Ongelma näillä tuhnuilla vaan on, ettei ole rahaa, eikä luottokelpoisuutta


      • 2-8
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Ongelma näillä tuhnuilla vaan on, ettei ole rahaa, eikä luottokelpoisuutta

        onko pellellä rahaa? epäilen, että ei ole kuin velkaa ja rommannut lato :D

        toisin se on mulla. ei velkaa ja rahaa on :)


      • Pelleily_seis

        On. Äläkä epäile, sillä kykysi eivät selvästi riitä ajatteluun. Velkaakin on, mutta vain noin vuoden bruttopalkan verran. Omaisuutta taasen on lähes saman verran kuin velkaa. Siis sijoituksissa. Lisäksi ihan kaikkea, mitä vaan olen halunnut hankkia.

        Tuhnulla, mihin ryhmään kuulut taas ei ole mitään. Ei velkaa, ei luottokelpoisuutta, eikä toivoa paremmasta huomisesta. Siksi kai purat kurjuuttasi täällä postailemalla tyhmyyksiä asioista, mihin sulla ei ole kompetenssiä, eikä mitään tietoa.

        Kannattaisko siis kattella vaan peiliin ja miettiä, mikä meni vikaan. Sieltä se totuus löytyy.


      • 8-15
        Pelleily_seis kirjoitti:

        On. Äläkä epäile, sillä kykysi eivät selvästi riitä ajatteluun. Velkaakin on, mutta vain noin vuoden bruttopalkan verran. Omaisuutta taasen on lähes saman verran kuin velkaa. Siis sijoituksissa. Lisäksi ihan kaikkea, mitä vaan olen halunnut hankkia.

        Tuhnulla, mihin ryhmään kuulut taas ei ole mitään. Ei velkaa, ei luottokelpoisuutta, eikä toivoa paremmasta huomisesta. Siksi kai purat kurjuuttasi täällä postailemalla tyhmyyksiä asioista, mihin sulla ei ole kompetenssiä, eikä mitään tietoa.

        Kannattaisko siis kattella vaan peiliin ja miettiä, mikä meni vikaan. Sieltä se totuus löytyy.

        kiitos tiedosta. mukava sina huomata miten varattomia sunlaiset ns omien sanojensa mukaan "työn sankarit" övat ja sitten tuollaisella "ei mitään arvoa" omisuudella yritetään kehuskella LOL

        olet elävä esimerkki suomalaisesta sisäsiittoisesta tietämättömyyden aiheuttamasta tyhmyydestä LOL


    • halpenee
      • Pelleily_seis

        Siitä vaan. Mahtaa omistavalla luokalla ja välittäjillä olle hauskaa kun nauravat sun poistuessa nolona paikalta.


      • pruut
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Siitä vaan. Mahtaa omistavalla luokalla ja välittäjillä olle hauskaa kun nauravat sun poistuessa nolona paikalta.

        Ollaanpas sitä niin luokkatietoista! Opetatko lapsillesikin että on olemassa herrat ja narrit?


      • Pelleily_seis

        Sanoinko edellisessä viestissäni, että teen niin. Enhän mä edes ole myymässä mitään. Asia ei siis koske minua mitenkään.

        Lukutaito, tuo kadonnut luonnonvara.


      • 13-20
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Sanoinko edellisessä viestissäni, että teen niin. Enhän mä edes ole myymässä mitään. Asia ei siis koske minua mitenkään.

        Lukutaito, tuo kadonnut luonnonvara.

        jos et ole myymässä, ja täällä kuplahintoja hikisenä puolustelemassa, taitaa olla puseroon hiipinyt pelko lautakasasi -70% romahtaneesta arvosta :D

        mikä muu selittää noin aatteellisen fanaattista kuplan puolustelua :D

        tietysti voi lisätä keskustapuoluelaisuuden sekä valtion elättinä työskentelemisen :D


      • Pelleily_seis

        Tutki vähän asioita ja kirjoita vasta sitten. Sillälailla et näytä niin tyhmältä kuin nyt. Tämä siis ihan ystävällisenä neuvona sen hoitoon hakeutumisen lomaan.


      • 7-15
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Tutki vähän asioita ja kirjoita vasta sitten. Sillälailla et näytä niin tyhmältä kuin nyt. Tämä siis ihan ystävällisenä neuvona sen hoitoon hakeutumisen lomaan.

        selvästi olen oikeassa pelleilijän taustan kanssa kun se noin häneen "kipeästi kolahtaa" :D

        toki tuon agressiivisuuden voi selittää silläkin, että kun tajuaa elämäntehtävänsä arvon romahtaneen jo vähintään -70%, rupeaa huumori varmasti olemaan tiukassa :D


      • Pelleily_seis

        Ei ole, eikä kolahda. Syy; rommia ei ole, eikä tule. Todista toki väitteeni vääräksi, jos pystyt. Epäilen, ettet pysty, ja siksi heittelet avohoitopotilaalle tyypillisiä vastauksia kaikkeen. Pahinta on, että sama meno jatkuu joka debatissa samoin lauluin; lautakasa, -70%, gyprokki ja pelleilijä. Säälittävää debatointia, jos olet aikuinen.


      • 6-15
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Ei ole, eikä kolahda. Syy; rommia ei ole, eikä tule. Todista toki väitteeni vääräksi, jos pystyt. Epäilen, ettet pysty, ja siksi heittelet avohoitopotilaalle tyypillisiä vastauksia kaikkeen. Pahinta on, että sama meno jatkuu joka debatissa samoin lauluin; lautakasa, -70%, gyprokki ja pelleilijä. Säälittävää debatointia, jos olet aikuinen.

        sulla on se rommi jo allasi. -70%. näet sen, kun yrität myydä.
        ilmiselvästi se totuus on sullekin jo paljastunut, vastaustesi epätoivoisuudesta päätellen :D

        sunlaisiin agendakirjoittajiin ei kannata suhtautua yhtään sen vakavammin, mitä asennetta viestini henkivät :D


      • Pelleily_seis

        Viestisi tosiaan henkivät avohoitopotilaan mielentilaa. Siihen on hoitokeino, jos vaan tajuaa hakea apua.

        Mun taloni arvo on mulle yhdentekevä. Harmittaako?


      • 12-12
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Viestisi tosiaan henkivät avohoitopotilaan mielentilaa. Siihen on hoitokeino, jos vaan tajuaa hakea apua.

        Mun taloni arvo on mulle yhdentekevä. Harmittaako?

        heh heh hee. sun latosi arvo sulle yhdentekevä ja kirjoittelet kuplahinta-agendaa asuntojen hinnat palstalla :D

        kukahan tässä olikaan avohoitopotilas :D


      • Pelleily_seis

        Minä kerron vain TOTUUDEN vallitsevata tilanteesta. SE, ettei joku sitä ymmärrä, ei ole minun ongelmani.

        Tällä hetkellä hinnoissa ei siis ole romahduksen pelkoa. Paitsi tuon yhden avohoitotuhnun mukaan.


      • 20-7
        Pelleily_seis kirjoitti:

        Minä kerron vain TOTUUDEN vallitsevata tilanteesta. SE, ettei joku sitä ymmärrä, ei ole minun ongelmani.

        Tällä hetkellä hinnoissa ei siis ole romahduksen pelkoa. Paitsi tuon yhden avohoitotuhnun mukaan.

        hinnat ovat jo romahtaneet suurimmassa osassa suomea. siitä on vahvin fakta pidentyneet myyntiajat ja kauppojen määrien romahtaminen. se, että pks-seudulla tehdään vähän kauppaa ladoilla, ei tarkoita, että esimerkiksi sinun latosi arvo olisi entisellään. sinulla on sijainti pielessä, ja jo tuo tärkein faktori laskee arvoa merkittävästi.

        tuo toistamani -70% ei välttämättä edes riitä kaikille suomen väärässä paikassa oleville ladoille. suurimmassa tapauksessa se on 100%.


      • ei.nää.muuta
        20-7 kirjoitti:

        hinnat ovat jo romahtaneet suurimmassa osassa suomea. siitä on vahvin fakta pidentyneet myyntiajat ja kauppojen määrien romahtaminen. se, että pks-seudulla tehdään vähän kauppaa ladoilla, ei tarkoita, että esimerkiksi sinun latosi arvo olisi entisellään. sinulla on sijainti pielessä, ja jo tuo tärkein faktori laskee arvoa merkittävästi.

        tuo toistamani -70% ei välttämättä edes riitä kaikille suomen väärässä paikassa oleville ladoille. suurimmassa tapauksessa se on 100%.

        Sä tarvit 70 prossaa lisää päästäksesi keskimääräiseen älykkyystasoon.


      • 15-7
        ei.nää.muuta kirjoitti:

        Sä tarvit 70 prossaa lisää päästäksesi keskimääräiseen älykkyystasoon.

        sulla se älykkyystaso näyttää jääneen alle 70:nen :D


    • SuloVilen
      • Pelleily_seis

        Tuo ei le iso talo, eikä tonttikaan sitä ole. Hinta sensijaan jo pelkästä tontista on kohdillaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe