Samsung Galaxy J1, kuuluvuusongelma

turhautunnuut

Pari viikkoa sitten ostin em. puhelimen. Lähes koko ajan on ollut ongelmana se, etten tahdo saada selvää puheesta, koska linja pätkii koko ajan . Sanan puolikkaasta ei tahdo saada selvää mitä toisessa päässä sanotaan. Oma ääneni kuuluu kuulemma hyvin. Dna kaupassa vaihtoivat sim-kortin, mutta eipä se juuri auttanut. Ärsytti , kun puhelin tuntui toimivan dna-kaupassa, mutta ei kotona. Aikaisempi puhelin toimi kotona moitteettomasti. Onko nämä ns. älypuhelimet sellaisia, ettei niillä voi soittaa tai ottaa vastaan puheluita, ainoastaan viestitellä ja näprätä nettiä? Onko toisilla Samsung Galaxy J1:n käyttäjillä ollut vastaavia ongelmia?

53

1592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄLÄ IKINÄ osta satasen puhelimia niistä kannattaa pysyä kaukana !!!! Ongelmia ilmenee jatkuvalla syötöllä!!

    • S6owner

      Kokeileppa s6 niin tiedät miten hyvin kuuluu.Erot on suuret hintahaitarin alku ja loppupään välillä.

      • tauhkanvuoksi

        Varsin huonosti kuuluu


      • Toteaja

        Niis aina ollu surkea... lumian alle satasen puhelimiskin parempi kuuluvuus molempiin suuntiin. Sisuskalut ratkasee.


      • 787878
        tauhkanvuoksi kirjoitti:

        Varsin huonosti kuuluu

        Huomio! Taas uusi kannymanin idiotismi! Kuuluu huonosti tauhkan vuoksi, voi jeesus mikä pöljä!!


    • Puhelinexipertti

      Jopa niissä ihan halvoissa lumoissa (4 sarja) on todella hyvä kuuluvuus ja puheääni.Halvoissa android puhelimissa ongelma on huonoissa virtapiireissä joita kalliimpiin malleihin ei koskaan tohdittaisi laittaa.

    • Pek83

      Itsellä on sama puhelin käytössä ja ostin itsekkin sen ihan hiljattain... minulla ongelmana enimmäkseen se kun yritän soittaa jollekkin niin puhelimesta ei kuulu edes hälyytys ääniä... vaikka yhdistää puhelun jollekkin... vaan heti kun käynnistää puhelimen uudelleen ja kokeilee soittaa niin hyvin toimii sen yhden puhelun verran ja sit taas sama ongelma... välillä ei tohdi lähettää edes tekstiviestiä eteenpäin vaan ilmoittaa että viestini lähetys epäonnistui...

      • äimistynyt

        Minulla Pek83:n kertomaa ongelmaa ilmenee työpaikallani! Kotona ja muualla toimii ok, mutta heti kun tulen töihin, puhelut ja viestit ei lähde eikä tule. Uudelleen käynnistys saattaa auttaa hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Puhelin ollut mulla nyt reilun viikon. Nyt näyttäisi auttavan se, kun laitoin verkkotilassa päälle "vain gsm" sekä verkko-operaattoreista erikseen vielä valitsin Saunalahden, jonka liittymä minulla siis on. Nyt kyllä harkitsen liittymä vaihtamista, koska olen keskusteluista ollut huomaavinani, että yhdistelmä android saunalahti saattaisi aiheuttaa tuollaista.n


      • larssiter

        Aina saunalahti toiminu mun android puhelimissa. Selvä laitevika. Nytkin nanokortti ja toimii vaik alus epäilin et ovat perseestä. Helvettiäkö sitä simkorttia pitää olla monta kokoa.


      • Tasamaalta
        larssiter kirjoitti:

        Aina saunalahti toiminu mun android puhelimissa. Selvä laitevika. Nytkin nanokortti ja toimii vaik alus epäilin et ovat perseestä. Helvettiäkö sitä simkorttia pitää olla monta kokoa.

        Minun Samsung J1 alkoi puhumaan AkuAnkka kielellä. Kovasti pulputti, ei mitään tolkkua. Sain uuden takuuseen, mutta hyllyä se on koristanut, en ole ottanut käyttöön.


    • potukki

      Sama ongelma on minullakin, välillä kuuluu hyvin ja sitten taas ääni puuroutuu ettei saa mitään selvää.

    • huonojaovat

      maanantaikappale ja android tauhkaa kaikissa lumioissa hyvä kuuluvuus

    • tästäkinvoijohtua

      Voi johtua huonoista antenneista. Kaikki eivät käytä samoja antenneja tai sen tekniikkaa.

    • eikenttaa

      joo mulla viikon vanha puhelin j1. netti lakkaa puhelut ei mene, viestit ei mene. käytän lentokonetilan päällä ja pois niin toimii taas 5min suunnilleen. huomenna käyn liikkeessä avautumassa. just vaihoin supernopean netti yhteydenki niin ei lähellekään niin nopea kuin hitaammalla netillä paremmassa puhelimessa

      • Kuuluvuusongelmia

        Noniin. Menin avautumaan liikkeeseen ja ne halusi väkisin lähettää sen huoltoon. Nyt oon 15 päivää ootellu. Harmittaa kun niin huonon puhelimen myivät ja joudun ootteleen vaikka selvästi viallisen myivät


    • iksu_85

      Joo, ite muutin verkontilan vain gsm ni tuntus toimivan paremmin!

    • Hermotmenee

      Joo, ei kuulu minullakaan tuo J1. Ostin heinäkuun alussa sen, muuten toimi hyvin mutta puhelut ei kuuluneet. Aina niin päin, että kuulemma minun ääni kuuluu, mutta itse en kuule vastapuolen puhetta, ääni jotenkin puuroutuu. Vein puhelimen takaisin kauppaan ja se oli huollossa pari viikkoa. Sillä aikaa käytin vanhaa puhelinta, Samsung myös, eikä kertaakaan ollut kuuluvuusongelmia. Kun sain puhelimen huollosta takaisin (siihen oli vaihdettu kuuloke) niin heti ekan puhelun aikana kävi niin, että en saanut vastapuolen puheesta selvää. Vein liikkeeseen takaisin ja sanoin, että haluan uuden puhelimen tai rahat takaisin. No sain ihka uuden Samsung J1, ja arvatkaapa miten kävi?? EI KUULU SEKÄÄN!! Eli vien senkin takaisin. Operaattori on Telefinlad ja tosiaan vanhan puhelimen kanssa ei mitään kuuluvuusongelmia.

      • hyvin-toimii-J1

        Minulla on J1, äänet puheluissa on yhtä hyvät kuin edellisissäkin puhelimissa, Vika voi olla vastapuolen puhelimessa tai puhetyylissä, ei puhuta mikrofoniin, tai muuten vain sössötetään epäselvästi. Esim. jos äänet täysillä J1, kaikki huoneessa olijat kuulee mitä vastapuoli sanoo.


    • Maisakoo

      Mulla sama ongelma kuin muilla, ostin luurin reilu kuukausi sitten. Puhelin käynyt 2 kertaa huollossa. Nyt sanottiin sieltä, että Samsungilla tietävät vian joka näissä puhelimissa ilmenee, ja on kuulemma tulossa korjaava softa. Sitä ei osattu sanoa, milloin se tulee.

    • AikaSurkeaLahja

      Sama ongelma J1:n kanssa, eli ei kuulu ja kun vaihtaa GSM tilaan niin toimii. Asia ilmeni heti ekana päivänä, joten puhelin vietiin takaisin liikkeeseen ja sain uuden tilalle. Tämän kanssa ihan sama ongelma. Alussa oli Soneran liittymä ja liikkeessä neuvottiin vaihtamaan, koska asuinaluueella on kuulme heikko Soneran kuuluvuusalue. Sitten vaihdettiin DNA liittymään mutta ongelma jatkuu. Joten selkeästi joku J1:n tyyppivika.

    • Pettynyt11

      Sama vika kuin muilla! Vein takuuhuoltoon ja tänään hain puhelimen.

      Vikaa ei pystytty korjaamaan, vaan J! malliin on tulossa korjaus päivitys.

      Eli Samsungilla tiedetään tämän kyseisen mallin kuuluuvus ongelmasta. Sitä koska kyseinen korjaus softa tulee jakoon, ei ole tietoa. Toivottavasti nopeasti.

      Puhelimeni oli huollossa SCF huollossa tampereella.

      • ärsyyntynyt

        mulla sama puhelin kaverin puhe pätkii ja hälytys aani pätkii ja välil ei hälyytys ääntä kyylu ja tekstivistin kirjotus tuntuu huonolta kun näppäimet jumittaa


    • Huoh60

      Sama juttu, jo toinen Samsung J1 luuri käytössä ja vastaanottaja kuulee minun puheen, mutta minä en saa mitään selvää toisen puheesta. Ihan hirvittävän noloa näin töissä käyttää tätä luuria...

    • tinturella

      aivan paska puhelin. ostin saunalahdelta ja siellä sanoivat että voi voi..... ei voi käyttää olenkaan. kävi huollossa ja eivät voi auttaa. päivitys vain voi kuulemma mutta milloin tulee?

      • Lumia.640xl

        En pidättäisi hengitystä päivitystä odotellessa. Samsungilta tulee huonosti päivityksiä muihin kun kalliimpiin malleihin. Sen sain itsekin karvaasti huomata Galaxy K Zoomin kanssa, mihin ei tullut yhden ainoata päivitystä yli vuoteen vaikka tunnettuja ongelmia oli paljon.


      • samsungm

        Mulla Trend on toimii hyvin vaikka alle satasen maksoi, yli kk ollut käytössä.


    • Jiiyks

      Toinen J1 menossa ja tulevat puhelut puuroutuu. Korjasin ominaisuuden niin että soitan ite takas niin silloin toimii. Tosin nyt on tullut ilmeisesti softapäivitys mutta en tiedä auttaako. Trendi oli edellinen duuniluuri mutta se toimi hienosti.

    • pellehfdgd

      Hidas kuin mikä en suosittele menee rahat vaan hukkaan

    • rtyuid

      Hommasin J1-luurin eilen ja muuten olen ollut tyytyväinen, mutta mulla kanssa ongelmia kuuluvuuden kanssa. Ääneni kuuluu hyvin, mutta minä kuulen sellaista...no, joissain leffoissa kun esim. tietokoneet tai muut laitteet puhuu, niin ne kuulostavat sellaisilta tökkiviltä ja "metallimaisilta" puhetta. Pitää oikeasti keskittymällä keskittyä, ja välillä vähän päätellä niistä kuulluista sananpuolikkaista, että mitä helvettiä mulle sanotaan. Odotan kauhulla sitä, kun joku vähän epäselvemmin puhuva soittaa, sitten ei kyllä saa mitään selvää.

    • jassooss

      Omaan puhelimeeni tuli joku ohjelmapäivitys! Oletan että tämä päivitys korjaisi kuuluvuus ongelmat. Miten muilla, onko teille tullut päivitys ja onko ongelmat vähentyneet?
      Sellainen tuntuma on, että puhelimeni pelaisi paremmin. Tosin täytyy kokeilla pidemmän aikaa, ennenkuin sanoo mitään varmaa.

    • Kokeileppa sillain että ei ole Wifi päällä, meillä ainakin tuntui helpottavan kuulumista. Syytä en tiedä.. toinen J1 testissä jo.

    • 26262626giguli

      Vika johtuu yksinkertaisesti siitä, että 80e puhelimella saat 80 euron puhelimen. Ei voida olettaa, että se toimii niin hyvin kuin kaverin galaxy s4 tai iphone 6 . Jos kukaan ei vielä tiennyt niin ne tietyt puhelimet on ihan hintansa väärtejä :D Sitä saa, mitä tilaa

    • piruvieköön

      Sama kuin näköjään muillakin, vastapuolen puhe puuroutuu. Todella ikävää kun ei saa mitään selvää puheesta, varsinkin kun asiakkaat soittaa.
      Huh huh, ei kun roskiin ja uutta hakemaan.

    • Ripperupeli

      Mielestäni täysin paska puhelin: Ostin kesäkuun alussa. Oli heti kuuluvuusongelmia, puheen kuuluvuus pätki, joten laitoin takuuseen. Muutaman viikon kuluttua tuli takaisin, oli vaihdettu kaiutin. Edelleen kuuluvuus pätki. Toki joskus puhelut kuului hyvin, mutta useimmiten ei. Sinnittelin puhelimen kanssa, ajattelin, että operaattorin kuuluvuudessa saattaa olla häikkää, koska matkustelin paljon. Jospa kuuluvuus parantuisi, kun taas työt alkaisi ja olisin normaalikuvioissa. Ei auttanut! Alkoi tulla esille, että kaverit oli yrittänyt soittaa, mutta puhelimesta kuulunut, että ei saada yhteyttä, vaikka minulla puhelin on aina päällä 24 h vuorokaudessa. Kiitos riitti minulle. En edes vie puhelinta enää takuukorjaukseen, vaan vaihto toiseen merkkiin. Hyvästi Samsung!

    • kohtameneehermot

      Mulla n. 2vkoa sitten ostettu J1 ja jo toistamiseen huollossa kun sammuilee itekseen. Ekalla kerralla vaihtoivat jonku piirin ja näytön mut nyt kun lähti taas huoltoon heti seuraavana päivänä kun huollosta tuli. Nyt katoin netistä huollon tilaa niin ei mitään vikaa kuulemma ja puhelin tulossa takasinpäin. Enää kolmatta kertaa ei lähde huoltoon jos sammuu vaan puran kaupat. Mulla varmaan jo 6 Samsung ja eka missä vikaa.

    • Samsunggigantti

      Se on Samsungin halvin puhelin. Samsung yrittää tienata myös tällä j1 puhelimella. Ei voida koskaan priimaa odottaa jos halvimman ostaa.. Käytettynä esim. vanha parempi malli(s3,s4) niin jo alkaa kuulua. Köyhällä ei ole varaa halpaan.

      • eisaahyvääjoo

        Halvalla ei saa hyvää Samsungia eikä myöskään kalliimmalla..


      • Floppi_Oneplus
        eisaahyvääjoo kirjoitti:

        Halvalla ei saa hyvää Samsungia eikä myöskään kalliimmalla..

        Kalliilla ei saa hyvää Onepluss onea eikö Oneplus kakkosta.ä
        Ylihinnalla sen sijaan saa huono ja rajoitetun Oneplus 2 ja se vielä pitää tilata, edes kaupat ei moista tule myymään, olisikohan se vaikka Flop flop floooppiiiii!


      • neonhalpoja
        Floppi_Oneplus kirjoitti:

        Kalliilla ei saa hyvää Onepluss onea eikö Oneplus kakkosta.ä
        Ylihinnalla sen sijaan saa huono ja rajoitetun Oneplus 2 ja se vielä pitää tilata, edes kaupat ei moista tule myymään, olisikohan se vaikka Flop flop floooppiiiii!

        Ei saakaan koska ne eivät ole kalliita:)


    • viidensamsunginomistaja

      Mulla kans j1. Näppäimistö jää päälle eikä ota ilmoituksia vastaan. Täys paska. Saatan vaihtaa samsungin tän takia kokonaan toiseen merkkiin.

      • tottapuhut1

        Samsungin vehkeet ovat tällaisia ( Ainoastaan puhelimet, tablettimet)


    • piil

      Puhelin pätkii,ei vastapuolen puheesta selvää saa kuin joskus.Sim kortti vaihdettu,ei auttanut mitään.Suosittelivat huoltoon laittoa epäillen kaiutin vikaa.Taidanpa laittaa kovaa kovaa vasten ja vaatia toisen paremman puhelimen maksamalla välirahan itse.

    • tomppagamer

      johtuu netistä!

    • Kyllästynytongelmiin

      Itse sain isältäni ja äitiltäni tuon J1 puhelimen olisiko noin vuosi sitten.Ensimmäisenä päivänä kun sitä koitin niin heti jumitti ja akku jouduttiin ottamaan pois ja laittamaan takaisin koska näyttö ei sulkeutunut.Sama vika on toistunut kokoajan.Nyt heittää wapista,tubesta ym. pois.Ja samsung-näppäimistö pysähtyy joten..en voi kirjoittaa MITÄÄN minnekkään...puhelut alussa menivät täydellisesti kuului hyvin ym. MUTTA noin 2kk sen jälkeen yritin soittaa kamulleni testi puhelun.. kuului kamalaa (robotin) särinää ja pärinää siellä luurissa..kamuni sanoi ettei kuullut mitään mitä sanoin..sen jälkeen kun olin kaverini luona yritettiin soittaa uudelleen sama toistui monta kertaa..nyt taas kuuluu mutta välillä ei suostu soittamaan..myös akku kuluu hirvittävän nopeaan..Sanoisin että kenellekkään en suosittele tätä puhelinta..nämä halvemmat puhelimet ovat niin täynnä vikoja..Ei kaikki mutta suurin osa..Jopa entinen Nokia Lumianikin oli parempi kuin nykyinen J1..Harmi vain että uutta puhelinta en saa ostaa edes omalla rahalla ja se Nokia meni rikki..Samat ongelmat kuin J1 puhelimessakin olevat olivat myös Samsung Galaxy trend plussassani...akku loppuu tunnissa tai alle..en Samsungeista oikein enää tykkää ne ovat saaneet minut hermostumaan kamalasti kun mikään ei toimi!En jaksa näitä Samsungin jatkuvia ongelmia joten seuraava puhelin minkä ostan niin ei ole kyllä samsung!

      • samakuintuoylempi

        Niin ja vielä nykyäänkin ei suostu sammuttamaan itse niin pitää ottaa aina akku pois


    • Niz

      Huonoin puhelin jonka olen ikinä hankkinut. DNA kaupasta ostettu ja puhelin oli (toisten lajitoveriensa kanssa) huollossa oston jälkeen ensimmäiset 2kk kolmesti koska puhelut rätisevät: kuulemma tyyppivika josta ensin syytettiin käyttäjää/ohjelmistopäivityksiä ja viimeisellä kerralla myönsivät että valmistajan virhe jonka korjaavat. Nyt tekstiviestit eivät tule perille/lähde ajoittain, herätyskello siirtelee herätyksiä väärille päiville itsekseen ja puhelin heittää ulos/tilttaa ohjelmia käyttäessä. Halpa tai ei, jos jostain maksaa luulisi edes perustoimintojen toimivan. Älkää missään nimessä ostako ja lapsillekin vaikka vanha Nokian palikka on paras. Puhelimesta otettu jo kuluttajaneuvontaan yhteyttä joka kuullut myös puhelimesta valituksia ja kertonut tukevansa jos/kun menen purkamaan kauppaa. Suosittelen ottamaan sinne yhteyttä ja toimimaan samoin ettei tuota romua enää myydä.

    • Hyutrgfcg

      Samsungin tietoturv

    • kooooioooo

      Kaverini J1 testattiin ja hyvin toimi. Ei mitään ongelmia.

    • eiongelmaa

      Mulla j1 ja ei mitään ongelmaa!!

    • 12ks

      Myös akku ongelmat on samsungin heikon lenkki. Joka päivä saa ladata vaikka ei sitä käytä joku sovellus ilmeisesti jää johonki välimuistiin. Ennen oli käytässä nokia 108 kesti viikon akku. Nyt käytössä samsung joka ei ole minun mielestä älykäs vaikka se myytiin älypuhelimena

    • paskattyypit

      Tuo puhelin on tosi hyvä ja valheita nuo pätkimis jutut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nuo tosi kalliit paskat on sitä mistä pitää pysyä kaukana . 200e on se maksimi mikä on viellä järkevä.

    • samsungfani

      Mä ainakin oon ollut tyytyväinen mun Samsungiin ja se on j1 . Ihan paska puhetta että muka pätkii puhelut teiän kavereilla on vaan huono ääni jos ei kuulu .

    • Santtu.mattila

      Samsung j 1 on erittäin kestävä puhelin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1706
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1216
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1193
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1086
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      1035
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      986
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe