Pedofiiliset fatasiat

vetyu

Kuinka hoitaa niitä? Siis pedofiilisiä fantasioita? Olen kuullut jotain keskustelua kemiallisesta kastraatiosta. Voiko tätä hoitoa käyttää myös vapaaehtoisesti?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nazei

      Kemiallinen kastraatio tehdään lähes kaikille psykiatrian asiakkaille neurolepteillä ja masennuslääkkeillä.

      • Sinulla lienee puheistasi päätellen omakohtaista kokemusta...


    • Kätevää

      Jep. Jos kemiallisen kastraation haluat niin mene psykiatrilla ja sano olevasi ahdistunut, masentunut, panikoiva tai peloissasi. Saat 'masennuslääkkeet', tai neuroleptit. Vetelet niitä parisen viikkoa tai varmuuden vuoksi muutaman kuukauden niin ei päässä toimi enää mikään seksuaalisuuteenkaan liittyvä. Jos olet onnekas, eikä niin onnekaskaan tarvitse olla, niin ole kastroitu pysyvästi vaikka lopettaisitkin. Kätevää!

    • kassuliini

      Olennaista on se, että minkä ikäinen olet, oletko edennyt pelkän fantasioimisen asteelta eteenpäin, se on: Seuraatko lasten leikkejä, lapsia kadulla ja nimenomaan seksifantasioiden merkeissä? Näetkö leikkivässä lapsessa seksuaalisen kohteen?
      On tärkeää, että näet tämän tapahtumaketjun: Ensin on fantasioiminen, sitten aste asteelta sen toteuttaminen, kohteen valitseminen, se lapsi joka tuntuu erityisen haluttavalta, ja siitä eteenpäin, lähestyminen, jutteleminen... Ja viimeksi fantasian toteuttaminen käytännössä.
      Ota huomioon, että kaikilla ihmisillä on seksuaalifantasioita. Jotkut fantasioivat filmitähdistä tai naapurin rouvasta tai miehestä, ne tulevat uniinkin, ihan normaalia! Jos fantasiasta etenee kohti käytännön toteutusta, ollaan jo vaarallisella alueella. Pelkkkä fantasia ei vahingoita ketään.
      Jo melko pitkään on julkisuudessa puhuttu insestistä, siitä että isä on lukinnut tyttären kellariin ja käynyt monen vuoden ajan raiskaamassa hänet... Tämäkin on esimerkkinä siitä kuinka seksistä puhutaan julkisuudessa eri muodoissa, jopa sen sairaissa ilmenemismuodoissa. Ja hyvä niin, jälleen yksi tabu rikkoutuu!
      Mutta siitä voi olla seurauksena se, että jotkut alkavat pohtia, että onko suhde lapsiin normaali? Isä saattaa pohtia että voiko teini-ikäistä tytärtä koskettaa, - ei kai siihen sisälly mitään seksuaalista...!?
      Onko sinulle käynyt niin että olet ruvennut epäilemään itseäsi vaikka olet loppujen lopuksi ihan normaali? Tunnetko seksuaalista halua ikäisiäsi tyttöjä/naisia kohtaan?
      Sinun on kysyttävä itseltäsi että oletko ruvennut toteuttamaan fantasiaasi käytännössä. Se on hyvin tärkeää. Jos olet, mene lääkärin juttusille. Hän ohjaa eteenpäin. Älä pelkää äläkä häpeä, lääkärit ovat asiantuntijoita kaikissa ihmiseen liittyvissä asioissa.
      Kemiallinen kastraatio on kaksipiippuinen juttu. En tiedä tehdäänkö sitä Suomessa. Ehkä vankiloissa, en tiedä. Seksuaalisuus on niin monitahoinen juttu, - esim impotentit psykopaatit ovat suorittaneet raiskauksen jollain välineellä ja saaneet siitä täyden tyydytyksen.

    • En.siis.ole.alalla

      Ei Suomessa tehdä mitään kemiallisia kastraatioita pedofiileille.

      Taas täällä psykiatriaan mustavalkoisesti suhtautuvat demonisoivat. Ymmärrän, että psykiatriassakin tehdään virheitä, mutta oikeasti..ei kaikki ole paholaisesta kuitenkaan. Käytän itse lievää masennuslääkitystä ja ajoittain lääkettä unta antamaan. Se auttaa minut pysymään työkykyisenä ja toimimaan elämässäni. Onko siinäkin nyt jotain kastroitu? Tiedän saavani nyt kuraa niskaan ja olen kätyri ym. Pakko oli tämä kuitenkin sanoa.

      Pedofiliasta: fantasiat ja toiminta ovat eri asia. Ellei pedofiili toimi, hän ei ole vaarallinen lapsille eikä mitään kastraatioita kukaan edes harkitsisi. Sitä paitsi maailmalta on tietoa, ettei kastraatiokaan aina auta..
      Pedofiileja hoidetaan ihan normaalisti psykiatrian piirissä. Pitkään alalla olleilla on kokemusta asiasta ja asiasat voidaan konsultoida tietävämpiä. Hoitoa haluavat voivat hakeutua ihan normaalia reittejä hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe