Someron Autokeskus Oy

asentaja123

Mikä firma on Someron Autokeskus Oy? hakee ainakin mol.fi työntekijöitä paljon. onko isokin yritys?

67

7758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimaksapalkka
    • muhmad

      Tää kaveri on se joka tuli irakist vai iranist ja siellä väitti olevansa joku sähköinsinööri no joo uskokoon kuka mitäkin haluaa mutta ensin tästä tuli kebab yrittäjä ja yritys meni myttyyn sitten opiskeli muka opettajaksi no kappas morkusta pitikin tulla koulunkäyntiavustaja taisi jäädä kaikki opinnotkin puoli tiehen kun ukko ei ehtinyt istumaan salon aikuiskoulutus keskuksessa opiskelijan penkissä.

      On tosi hallitseva yksilö eli asenne on juuri sitä mitä noissa lähi idän maissa miehellä voi olla eli olen boss(diktaattori) ja piste ja täällä tehdään kuten minä sanon niin.

      Tää tapaus yrittää millo mitäkin no palkat on ainaki maksamatta jääny joten se varmaan kertoo kaverista ihan tarpeeksi.

    • uohuoh

      en kyl voi minäkään suositella tuon hepun työpaikkoja jos haluaa että saisi palkkansakin.

    • örkky

      juu älkää vaa erehtykö täl hepul töihi ja tää oli neuvo

    • pahlevi

      Onko tämä samaa sarjaa, kuin se toinen muslimi, mikä tuhosi liikekiinteistön vanhan ykköstien varrella. Suuria suunnitelmia silläkin oli. Mihin näitä täällä tarvitaan? Mieluummin rahat suomalaisille.

    • Italia

      On taas pientä rasistista meininkiä meillä täällä Somerolla ja kauheets epäilyksiä. Omistaja ulkomaalainen ja loput näytti netin mukaan olevan suomalaisia, jotka tarjoavat palveluita. Höh höh, junttimaalais meininkiä, mut sellasii me suomalaiset ollaan, epäilevii ja ei muutoshakusta, siksi monet muut kansat pärjää paremmin yritysten kanssa maailmalla, ku me, suomalaiset ku eivät ole valmiina muutoksiin.
      Herätkää elämme 2000 lukua!

      • pahlevi

        No nettisivut eivät vaikuta kovin asiallisen firman sivuilta. Nepotismiakin näkyy. -
        Ulkomaisten "bisnismiesten" uhoa ja jälkeensä jättämiä jälkiä on nähty ennenkin. Koetahan vähän lukea ja hankkia tietoa. Katso vaikka Lahnajärven tapauksia.
        Junttimaalais, just joo, mitäs sinä stadilainen sitten Somerolla teet?
        Somalit, irakilaiset, turkkilaiset sun muut pärjääkin niin hienosti suurilla firmoillaan, joo-o.
        Herää sinä vain huomaamaan, että ennen sharian julistamista täällä on minun ihan luvallista suosia aitoja kotimaisia, AINA ennen jonkun ulkomaisen firmaa tai työpanosta,
        Mikä muuten kannustaa näitä joitain aina huutelemaan rasistiaan ja aina on kaikki muut parempia kuin suomalaiset? Eiköhän sinne somaliaan tai turkkiin pääse muuttamaan, sinne vaan.


      • tinde99

        Ja hyvin ulkomaalaisaikana hoidettu Syvälampi myös, älä unohda.


    • Sisu72

      Tää on vähä sama asia ku pakolaiset Suomessa, ei saa tulla tänne ja ei ainakaan tehdä mitään meidän Suomessa tai ainakaan Somerolla ja suomipoika ei uskalla ku mutista omaan partaan. En tunne kaveria mut pääasia et yrittää, tuskin se TEILLE harmia tekee vai tekeekö?

      • Tinde99

        Ei tee, kunhan ei tule näkyviin. Mutta miksi ihmeessä käyttäisin muhametti-rutsan firmaa? Suosin aina ennemmin niitä jotka ovat isänmaallisia, ja tekevät OMASSA maassaan töitä. Vaikka kiinalaisia.


    • Sisu72

      Tinde99 eihän kukaan käske tai pyydä sua käyttämään mitään heidän palveluita ja tottakai voit suosia ihan mitä ja ketä tahdot. Se Suomen sota ja isänmaallisuus aika on ohi jollet ole huomannut ja rajat auenneet EU:n myötä, mitähän tulevaisuus on 50-200 vuoden päästä kun ihmiset muuttaa vieläkin enemmän. Mieti sitä ja valmistaudu muutoksiin.

      • Bahlevi

        Tottakai Suomen itsenäisyysaika on ohi, senhän näkee tänä vuonna hyvin. Samoin on selvää, että tulevaisuus Suomessa on islamistien- lisääntysmisvauhti on sellainen, että nykyinen tulijamäärä riittää jo siihen. Ei tarvi edes tulla yhtään ainoaa lisää. Ellei nykyisiä aleta rivakasti poistaa, minareetteja on jo 50v päästä enemmän kuin kirkkoja, ja ei tarvi mennä 200v eteenpäin, 70-80v riittää siihen, että kirkkoja aletaan järjestelmällisesti räjäyttämään. Tämä siis kertoo muutoksesta, viis sinällään rakennuksista.


      • Anonyymi
        Bahlevi kirjoitti:

        Tottakai Suomen itsenäisyysaika on ohi, senhän näkee tänä vuonna hyvin. Samoin on selvää, että tulevaisuus Suomessa on islamistien- lisääntysmisvauhti on sellainen, että nykyinen tulijamäärä riittää jo siihen. Ei tarvi edes tulla yhtään ainoaa lisää. Ellei nykyisiä aleta rivakasti poistaa, minareetteja on jo 50v päästä enemmän kuin kirkkoja, ja ei tarvi mennä 200v eteenpäin, 70-80v riittää siihen, että kirkkoja aletaan järjestelmällisesti räjäyttämään. Tämä siis kertoo muutoksesta, viis sinällään rakennuksista.

        Jossain maassa on jo annettu muslimeille kirkko, joka muutetaan moskeijaksi. Olisikohan Ruotsi, en muista.


    • volvo1

      Miten on mennyt Someron autokeskuksella? Oletteko tehneet kauppoja? Myynnissä olevat Audi A3 ja Renault Laguna ovat ainakin ostettu tori.fi:stä ja laitettu myyntiin isommalla hinnalla. Ei taida sellainen kauppa olla kovin kannattavaa, että ostetaan tori.fi;stä katsastamaton auto ja laitetaan se kuntoon ja katsastetaan ja yritetään myydä sen jälkeen voitolla. Eiköhän se käytetyn auton kauppiaalla ole kaksi vaihtoehtoa, joko ostaa merkkiliikkeiden vaihdossa tulleita autoja merkkiliikkeistä ja yrittää myydä niitä tai toinen vaihtoehto on tuoda autoja ulkomailta.

    • NÄNYT

      Someron autokekslla ei ole asentajia eikäautonpesijää.kun joku ottaa yhteyttä on vastaus että ryhdy yrittäjäks Maksa vuokraa ja osat. Loput on yrittäjän voitto.

      • Perussomerolainen

        Ilmastointihuolto hoitui hyvin ja sovittuna ajankohtana. Palvelu oli hyvää. Kiitoksia on nyt hyvä odotella helteitä.


      • Herätin

        Yrittäjä itse kirjoittanut tuon. Tuttu tapa hänellä kirjoittaa.


      • Anonyymi
        Perussomerolainen kirjoitti:

        Ilmastointihuolto hoitui hyvin ja sovittuna ajankohtana. Palvelu oli hyvää. Kiitoksia on nyt hyvä odotella helteitä.

        Yrittäjän oma kommentti


    • OstakaaOpel

      Mikähän lafka mahtaa olla? Mulla auto myynnissä ja kyselivät sähköpostilla autosta, kovin ovat kiinnostuneita ja halusivat että toimitan Somerolle...
      Vastasin että auton saa hakea Helsingistä hintaan 6500e :D

    • hyväkauppa

      menin kerran myymään romuläjää sinne, autoa ei saanut edes käymään mut laitoin isokokosen kaverin takaluukkuun murisemaan,auton vapaalle ja työnsin sen sinne :) äijä hymyili ja sano onko oikea v8 :) katoin taivaalle ja sanoin,jeesus :) siihen kaveri sano et ei ku sun auto. sanoin juu osta pois ja kaveri makso ja kun lähdin ni hymy oli korvissa auton uudella omistajalla :) ei oo varmaan enää :)

      • Takapaksi

        Jäikö kaveri takalaatikkoon Boratille kylkijäisiksi?


      • kuutamoyrittäjiäkö

        Auto hajottamonko poikia epäillään asiantuntijoiden kommenteista ja kuutamo korjaajia, millä ei ole valoja kun joutuu pimeässä tekemään myöskin auto kauppaa.


      • KasiaMatki

        Väitti, että autossa moottori, vaikka oikeasti kaveri takalaatikossa hurisemassa!
        Oli kuulemma matkinut kasia niin lahjakkaasti, että Boratti mennyt halpaan.
        Olisi kannattanut matkia V-12, niin olisi saanut isommat rahat, mutta niiden
        venttiilimäärien kanssa menee jo kieli lunastuskuntoon.


      • EiBoratti

        Se on erehtynyt liikkeestä ja myynyt Jehoville. Ei varmaan ollut naapurin
        autokauppa sentään noin tyhmä. Tainnut navigaattori sohlata...


      • hyväkauppa

        kyllä tää oli oikea paikka ku pihaan ajo ja ovi aukesi ni kauhiat käsikarvat levahti asfaltil :)


      • hyväkauppa
        hyväkauppa kirjoitti:

        kyllä tää oli oikea paikka ku pihaan ajo ja ovi aukesi ni kauhiat käsikarvat levahti asfaltil :)

        anteeksi siis työnsi ni tosiaan ne käskarvat ku levahti ni tiesi olleensa oikeassa paikassa


      • hyväkauppa

        ja sit viel ne luonnonkiharat mitkä pamahti rasvan alta :)


      • boratborat

        ai luoja mä nauroin kippuras hyvänkaupan jutulle....


    • Hakeetaas

      Tämä firma hakee taas myyjää.... Mikä lie homman nimi tälläkertaa?

      • Monialakonserni

        Tällä kertaa kyse yrityspohjan laajennuksesta. Kaikki luottokelpoiset
        tervetuloa yrityspohjan laajennukseen!


      • JokoSammutetaanValot

        Yrityspohjaa pakko laajentaa kun romut ei käy kaupaksi ja kyliltä löytyy monia parempia korjaamoita. Rahat taitaa olla lopussa. Moneskohan automyyjä siellä on nyt haussa? Karvakäsi hiillostaa myyjää myymään ylihintasia romuja ja kun ei tulosta tule niin kiukuttaa.


    • mosj

      karvakäsi vaa ite myymää autonsa vai onko liian alentavaa ryhtyä auto myyjäksi kun nyt on tittelilkä toimitusjohtaja.

      • okkaljakööri

        Katos on pojat kovin kateelisia ja taitaa olla omalla korjaamolla pultit löysässä.
        Ilman lappua ei saa korjattua, täytyy olla vika lista.
        Tämä korjaamo on tähän astisista ollut ihan ok.


    • Asfkl

      Mikä vittu teitä vaivaa? Mieshän on todella hyväsydäminen tyyppi. Miettikää joskus vähän tarkemmin sanojanne, siis aivan todella rasistista ja kamalan näköstä kommenttii... Hävetkää.

    • entinenduunari

      Tiedän kyseisen puljun vähän turhankin hyvin enkä todellakaan voi suositella kenellekään joka haluaa kunnon auton ostaa tai korjauttaa autonsa kunnolla. Tuolla tehdään niin helkkarin nopeella aikataululla kaikki ettei siä tuu kunnon jälkee. Myytävät autot on käyty sen verran läpi, että juuri leiman saa. Olen erehtynyt olemaan tuolla työharjoittelussa ja tiedän tasan tarkkaan kuinka siellä toimitaan. Työntekijää ei arvosteta pätkän vertaa ja koko ajan hengitetään niskassa. Tää Simo luulee tietävänsä autoista kaiken juuri noilla sähköinsinööri ja kebab taidoilla. Tiedän paljon muutakin mitä en täällä ala huuteleen. ÄLKÄÄ IKINÄ EKSYKÖ TUONNE!!!

      • Tsemppiä

        Sinuu kyllä vedätettiin pitkään ja pahasti. Toivon mukaan saat ihan töitä, jostakin oikeasta paikasta. Mutta parempi todellakin välttää paikkaa, sekä asiakkaana että työntekijänä. Kai muistit kertoa työkkäriin yms. että tämä ei pääsisi toistumaan jonkun toisen kohdalla..


      • Harkkari

        Tästä on puhe. Mainoksissa sana nuoriso tulisi vaihtaa orjaksi, sillä ei siellä kenellekkään palkkaa makseta.


      • sahlalo

        Kyl perus somerolainen persut tuntee. Aina valittamassa jostakin, niinkuin Salossakin.


    • Reilumies

      Palvelu mielestäni kohteliasta ja asiallista.

    • sienna90

      autohuijari

    • sososomerossa

      Turpa kii salolalainen

    • NöyräKansa

      Yksi ulkomaalainen mies kyykyttää ja pakkopyllyttää koko Someroa. Kertooko se sitten ulkomaalaisista enemmän vai suomaloisten lammasmaisuudesta ja alistuvaisuudesta niin en tiedä.

    • JarkkoL

      Myy rikkinäisiä autoja. Ei osaa tehdä huoltoja. Ja autot hajoilevat tien päälle. Osaa olla myös erittäin sovinisti

    • Isanta48

      Tiistaisessa lehdessä oli puheena olevan firman ilmoitus, että automyynti ja -pesu ovat siirtyneet uudelle yritykselle ja yrittäjälle. Niin uusi asia ja äkkiä tapahtunut, että uutta yritystä ei ole vielä missään rekisterissä eikä numerotiedustelu tunne uuden yrittäjän puhelinnumeroa..

    • autoliike

      ei löydy vieläkään someron autoliike oy

      • somero

        Someron autocenter se nyt on


    • akkujajarrut

      Kuka niitä autoja ostaa kun ovat lumenalla. Akut on loppu ja jarrut jumissa?

    • Jesssssss

      Haastaa Kamuxin ja on pörssiin mahdolisesti listautumassa. Kauppa käy kuumana ja autot vaihtaa omistajaa.

    • Kaiki_tykkä

      Mina myydä sinulle auto, naida sinu huonosti pidety vaimo ja sina huuta minolle.

      Sinula ehjä auto ja minolla hyvin huoletu vanha vaimosi.
      Kaiki onnelaisia.

    • Anonyymi

      kuka poltti karvakäden aarteet? Vai poltti itse?

      • Anonyymi

        Tää on se kaveri mitä uhkailtiin kun Somerolla oli poliisi operaatio.
        Tää tekee pimeest töitä sit väittää että ei ole muka maksettu ja posti tuo laskun.
        Älkää sekaantuko hankala tapaus


    • Anonyymi

      Juttu on nyt niin, että yritys käyttää hyväksi ammatillisen koulutuksen työssäoppimista. Ilmaista työvoimaa saa ammattikoulusta puoleksi vuodeksi. Mitään ei tarvitse maksaa työstä.

      • Anonyymi

        Pakkohan se on kun muualta ei työntekijöitä saa kun on niin paskamsinen


      • Anonyymi

        Somerolla ei kai menesty yksikään autoliike. Silloin on pakko olla halpaa työvoimaa.
        Nyt siellä pihassa on turhan paljon autoja seisomassa. Niitä pitäisi saada myytyä, ei niiden sijoitusarvo nouse kun autot vanhenevat.

        Itse en ole ikinä ostanut autoa autoliikkeestä. Viimeisin autoni on ollut minulla jo kohta 20 vuotta, ja sen ostin käytettynä suoraan omistajalta. Se on tunnettua merkkiä, joka on hyvin kestävää tekoa.


      • Anonyymi

        Moni ammattikoululaisista lienee aika tumpelo, ei osaa mitään. Toovottavasti vaihtavat ammatikseen vaikka myyjän, automyyjän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Somerolla ei kai menesty yksikään autoliike. Silloin on pakko olla halpaa työvoimaa.
        Nyt siellä pihassa on turhan paljon autoja seisomassa. Niitä pitäisi saada myytyä, ei niiden sijoitusarvo nouse kun autot vanhenevat.

        Itse en ole ikinä ostanut autoa autoliikkeestä. Viimeisin autoni on ollut minulla jo kohta 20 vuotta, ja sen ostin käytettynä suoraan omistajalta. Se on tunnettua merkkiä, joka on hyvin kestävää tekoa.

        Olen huomannut saman, kun meillä on talo Somerolla.
        Tuo autoliike näköjään vain ostaa lisää autoja, koska piha on jo täynnä. Eikö pitäisi välillä myydäkin niitä?
        Onko siellä korjauspuoli, jossa korjataan asiakkaiden autoja?

        En uskaltaisi tuonne viedä, jos kantavana voimana on harjoittelijat.

        Minulla on ihan luottokorjaaja Somerolla, hyvä kaveri. En viitsi mainostaa tässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen huomannut saman, kun meillä on talo Somerolla.
        Tuo autoliike näköjään vain ostaa lisää autoja, koska piha on jo täynnä. Eikö pitäisi välillä myydäkin niitä?
        Onko siellä korjauspuoli, jossa korjataan asiakkaiden autoja?

        En uskaltaisi tuonne viedä, jos kantavana voimana on harjoittelijat.

        Minulla on ihan luottokorjaaja Somerolla, hyvä kaveri. En viitsi mainostaa tässä.

        En ymmärrä näitä puheita,olen korjauttanut autoani monta kertaa aina on homma toiminut mallikkaasti ,hinnat on kohdallaan ja mikä parasta ei tarvi odottaa paria viikkoa .


    • Anonyymi

      EIkö tämä olekaan niistä kahdesta veljeksestä, joista toinen on ollut Nokialla töissä, lienee insinööri. Sitten jommalla kummalla oli Shellin lähellä, Joensuuntien päässä ravintola puutalossa. Toinen taitaa asua kaukana tästä, toiseen suuntaan Joensuuntietä.

      Sen vähän mitä niistä tiedän, niin ovat kunnon väkeä.

      • Anonyymi

        Ihan sama kaveri on... Vuokrat jäi maksamatta pitzerioistaan ja nyt ravintolakin huollettiin kuntoon toisen yrittäjän nimissä olihan se 3kk auki nyt taas tyhjillään ja ensimmäinen autonraatokin tullut raflan pihaan. (täyttää varm koko someron raitin niillä auton raadoilla)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan sama kaveri on... Vuokrat jäi maksamatta pitzerioistaan ja nyt ravintolakin huollettiin kuntoon toisen yrittäjän nimissä olihan se 3kk auki nyt taas tyhjillään ja ensimmäinen autonraatokin tullut raflan pihaan. (täyttää varm koko someron raitin niillä auton raadoilla)

        Tuossa lienee se vika, että Somerolla on liikaa ravintoloita. Olen niitä joskus laskeskellut. Kaikki lienevät Joensuuntiellä. Eihän nuo kaikki voi millään saada asiakkaita!

        Forssassa on taas ravintolat hajallaan enkä siellä osaa niiden määrää laskea. Ei niitä montaa liene keskustassa. Joskus kaipaisin halpaa lounaspaikkaa siellä. 70-luvulla kävin Kultajyvässä, nyt en enää. Tyydyn halvempiin paikkoihin. Yksi ihan hyvä ja halpa ruokabaari on tiedossa noin 10 km päässä Forssan keskustasta!


    • Anonyymi

      Voisihan tuota Kasilinja Oy:täkin hieman tutkia, että mikä on hän miehiään?

      • Anonyymi

        Diaarinumero R 07/1021 ja Espoon käräjäoikeus jos joku haluaa tilata tuomiolauselman seksuaalirikostuomiosta. Tuomiolauselman saa kätevästi tilattua kuka tahansa sähköpostia lähettämällä tai soittamalla Espoon käräjäoikeudesta. ㅤ Petri Tapio Siven 281068-0111 Ylenjoentie 86 31400 Somero Kasilinja Oy


    • Anonyymi

      Jaa että persutkin on vedetty taas mukaan tuolla aiemmin : )
      Niitten vikahan se .
      Mitäpä se kertoo firmasta kaikkien muiden puolueiden kannattajille , jos liikevaihto on 103 tuh.e ? Siitä liikevoitoksi ilmoitettu , oliko nyt 21% . Jokainen voi tarkistaa .
      Ja esiintyy kulisseissa suurena autoliikkeenä kaikkine palveluineen ?
      Notta onko kaikki ihan ok?
      Mielipiteitä ylisuvaitsevaisilta odottaen .
      Kiitos .

    • Anonyymi

      Taitaapi keräillä vanhoja tojotia Afrikan vientiin , miks ei myös Lähi-Idän köyhille alueille . Sen toteuttamiseen tarvitaan pimeää orjatyövoimaa että onnistuu .Jos maksaisi maamme lakien mukaan , niin bisnes lopahtaisi siihen paikkaan .
      Näin on näreet sen voi jokainen laskea kuka on joskus "kelkkonut" wanhoja autonromuja ympäri maata jne .

    • Anonyymi

      Älkää nyt Simoa solvatko.
      Komea mukava ja salskea mies😂

      • Anonyymi

        Yritti naittaa minua veljelleen.
        Teki naimakauppoja mun mutsin kanssa.

        Onneksi mutsikin on järki ihminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe