Mitenkä Autismiliiton

kiinnostaaa

vanhusprojekti voi käytännössä tietääkö joku?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhusprojekti

      Siirtyi ansaitulle eläkkeelle.

    • teoreetikko_laudatur

      Kuten kaikki muutkin RAYn projektit aikoinaan. Mihin liitolle myönnetyt varat ovat "valuneet"?

    • tyydyttämätön

      Tyytyväisille Asseille

    • silikoonilaaksot

      Huomasin, että vanhatkin assit ovat liian nuorekkaita eläkkeelle. Kun silikoonit tuli vaihtoon, hain tyky kuntoutusta, mutta sanottin että olen liian terve Aspergerista huolimatta ja lähetettiin takaisin sorvin ääreen. Eli silikoonit vaihtoon ja duuniin: http://www.hs.fi/ura/a1305978782148

    • www.asy.fi

      Autismi- ja Aspergerliiton Ikääntyminen autismin kirjolla -projekti on koonnut yksien kansien väliin parisenkymmentä pienoismuistelmaa, joissa kerrotaan, millaista on ollut elää Aspergerin oireyhtymän kanssa. Kirja sisältää myös kymmenen syvemmin autistisen ihmisen tarinan.

      Tarinat ovat eri ikäisten autismin kirjon ihmisten tai heidän omaistensa kirjoittamia ja kirja on kuvitettu kuvataiteilija Tuuli Aution vesiväritöillä. Kirjan voi tilata itselleen tai edustamalleen organisaatiolle postikulujen hinnalla osoitteesta [email protected].

    • autisti86_pelottavaa

      Miksi sinun pitää mainostaa noita juttuja täällä? Olet kertonut aivan julkisesti, ettei autisminkirjon ihmisten tulisi mainostaa itseään missään? Oletko siis kiero ihminen eli väärindiagnosoitu? Vedät Hagmanin poislähdön jälkeen (yrität vetää) kaiken omiin nimiisi, vaikkei koko aspergerin syndroomaa enää ole edes olemassa? Kaiken lisäksi valikoit ihmiset eli ne kaikkein sinun mielestäsi heikoimmat ts.jotka eivät ole kykeneviä puolustautumaan näennäisen auktoriteettisi alle, mikä jo useampaan otteeseen on osoittautunut jokseenkin säälittävän naurunalaiseksi. Tämän kaiken lisäksi yrität vuosi toisensa jälkeen agitoida viattomia autistien läheisiä oman mielesi mukaiseksi "yksilöksi". Käytät neurolepteja, elät harhoissasi osaamatta ottaa huomioon ihmistä yksilönä, joka autismidiagnoosistaan huolimatta on kykenevä ilman lääkityksiä, elämään täysipanoista elämää yhteiskunnassamme. Olet niin sisäistynyt ts. manipuloitunut heikkouttasi liiton toimintatapoihin siellä vuosia toimittuasi apulaisena, ettet enää osaa erottaa oikeasti faktaa fiktiosta. Faktan vmukaan toimitaan, sinun tarkoituksesi on johtaa ihmisiä harhaan.

    • neuroleptivastainen

      Ja miksi lähes kaikki autistit ovat läskejä? Senkö vuoksi että Autismiliiton sekä sen jäsenyhdistysten kokouksissa syötetään aina PULLAA? - Neuroleptilääkitykset myös lihottavat. Sekä muuttavat ihmisen normaalin aivokemian vääristyneellä tavalla siten, että aivot suoltavat mitä vain mitä pidetään sitten omasta mielestä sinä ainoana totuutena. Näin syntyvät harha-aistimukset, joiden syntyperä on pääosin selitettävissä syntymekanismeineen kemiallisten yhdisteiden väärinkäytöllä. - Miksi ASYn jäsenet käyttävät vaarallisia neurolepteja, joiden vaikutuksen alaisena ei kannattaisi kirjoitella julkisuuteen paikkansapitämättömyyksiä agitoimatta herkkiä autisminkirjon ihmisiä syyllistymättä vääryyksiin.

      • huolestunutasiasta

        Minä olen kanssa huolissani kuinka neuroleptit voivat vaikuttaa autistien käytökseen mahdollisesti tehden heistä pidemmänpäälle hankalampia.
        En voi väittää tutkineeni asiaa perusteellisesti, mutta tällainen arvelus on herännyt...


      • neuroleptivastainen
        huolestunutasiasta kirjoitti:

        Minä olen kanssa huolissani kuinka neuroleptit voivat vaikuttaa autistien käytökseen mahdollisesti tehden heistä pidemmänpäälle hankalampia.
        En voi väittää tutkineeni asiaa perusteellisesti, mutta tällainen arvelus on herännyt...

        Minä olen tutkinut asiaa jo pidemmän aikaa ts. vuosia, löytyyköhän tästä jo tieteellisiä tutkimuksia..?

        Olen myös ERITTÄIN huolissani siitä, kuinka neuroleptien pitkäaikainen käyttö/käyttö lapsille aiheuttaa vanhuusiän dementiaa tavallista nuorempana. Tämä asia pitäisi ottaa esille laajemminkin.

        t.Aspergerinfo


    • Aspergerinfo

      Löytyykö omakohtaisia kokemuksia neuroleptien pitkäaikaisesta käytöstä? Millaisiin oireisiin niitä ollaan teille määrätty, mistä toimipisteistä, kenen lääkärien toimesta?
      _______________________
      aspergerinfo.foorumi.eu

    • HUUHAAAAAAAA

      IKÄÄNTYMINEN AUTISMINKIRJOLLA -PROJEKTI !??

      RAY!!

      Tulokset=0.

    • eläke-eukko

      Tulokset < 20 ihanaa tarinaa jaettavaksi myös HUUHAAAAA:lle

      • copyright

        Niitähän on jo vuosien mittaan kertynyt tänne nettiin vaikka kuinka paljon. Lukemaan oppineet ja lukemansa ymmärtävät pystyvät poimimaan tarinoita sähköisessä muodossa vaikka mistä. Copy jokin lause - paste lauseen perään toisaalta ja print. Näin voi vaikka kuka tehdä omasta assiudestaan omakustanteen omalla oikealla nimellään. Viitteitä kirjan loppusivuilta ei tule unohtaa.


    • vanhusprojekti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe