Ripsipidennykset

JennaKär

Paljon puhutut ihastuttavat ripsipidennykset! Helpottavat kummasti naisten arkea.. mutta mitä sitten kun tulee tämä varjopuoli? (kuva kertoo varmasti mitä tarkoitan.)

Itse kauan epäiltyäni päätin kokeilla! Kaverit suosittelivat ja kertoivat kuinka helpot on että kannattaa mennä ottamaan. No ensimmäinen 2 kuukautta meni hyvin ja voi sano että jäin kyllä koukkuun nätteihin ripsiin. Aina kivat ja jippii!

No sitten näihin varjopuoliin n. kuukausi sitten huollosta seuraavana aamuna kun heräsin ihmettelin kun silmien aukaiseminen on niin vaikeaa no toisen silmänhän sai avata auki sormilla kun oli kirjaimellisesti muurautunut umpeen. Peilin edessä hetken itseäni katsoen ja todeten että ylös tai sivulle katsomisesta ei tule mitään. Allerginen reaktiohan se oli.... Syytä siihen tarkalleen ei vieläkään tiedä mutta voisin väittää että monen asian summa (huolimattomasti pistetyt ripsikuidut, liika liima, omien ripsien kärsiminen)

Tämän jälkeen kävin vielä kerran huollossa (2-viikkoa sitten). Tältä reissulta selvisin ilman reaktiota mutta ripsethän pysyivät viikon hyvinä ja sen jälkeen tippuivat yksi kerrallaan pois. Silmissä kun ripsikuituja oli alle 10 niin päätin ottaa kaikki pois koska jos huoltoon menisin niin joka tapauksessa joutuisin maksamaan uusien "ripsien" hinnan.

Kun sain pidennykset ripsistä pois niin ei voinut todeta kuin sen että omat ripset olivat lyhentyneet kolmekertaa lyhemmäksi mitä ne oli ennen ripsipidennyksiä ollut!! Voin sanoa että otti päähän aivan p********** tai ottaa vieläkin kun peilistä katsoo olemattomia ripsiä. Eniten tässä ärsyttää se että ne kerkesivät olemaan mulla 4kk ja kuinka paljon ne sai tuhoa aikaan sinä aikana.. Ikinä en olisi uskonut! Tyytymätön kun en koskaan ole ollut omiin ripsiini niin nyt voi sanoa että ei kovin naiselliselta enää tunnu. Mutta täytyy vaan toivoa että risiiniöljy tekisi ihmeitä omille ripsilleni. (jos tuloksia tulee niin kuvia pistän siitäkin)

Tämän kirjoitin vaan sen takia kun itse yritin googlettamalla löytää muitakin ihmisiä kenelle olisi samoin käynyt ja kyllähän niitä löytyikin aivan hirveästi mutta kuvallisia vertauksia ei vastaan tullut.

kuvat osoitteesta: http://jennak.blogi.net/blog/1/Ripsipidennykset/

2

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maxerum

      Ikävä tilanne. Suosittelen maxerum luomu ripsiserumia tilanteen nopeampaan ratkaisuun. Toki senkin tuloksien näkyminen vie hetken. Siitä myös hyvä tuuheus niille jotka eivät enää voi pidennyksiä käyttää.

      Muistakaa että ripsipidennyksen pituus ja kuitupaksuus vaikuttavat siihen miltä ripset näyttävät kun pidennykset joskus poistetaan. Jos olet pitänyt 12-15 mm niin voi odottaa aika huonoa kuntoa. Harvalle suomalaiselle voi laittaa yli1cm pituisia kuituja ilman että omat alkavat haurastua. Fiksu tekijä ei tietenkään niitä edes laita. Mutta monesti kuulee asiakkaalta että 13 mm kiitos. Että hohhoj vaan..
      Jos on tullut allerginen reaktio niin ehdottomasti ei koskaan enää pidennyksiä päähän.

    • Ripsitaikuri

      Kuvien perusteella ripset eivät ole oikein asennetut. Asiakkaana et voinut sitä tietenkään tietää, mutta ripsien kärsiminen johtuu luultavasti siitä. Allerginen reaktio tulee myös helpommin jos liimaa on liikaa tai kosketuksissa ihon kanssa. En tarkoita olla jälkiviisas vaan en haluaisi että ihmiset luulevat että näin se aina menee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe