Onko pienen ja pyöreän mahdotonta löytää seuraa?

PieniJaPyöreä

Alan pikku hiljaa uskoa, että ainoastaan normaalipainoset tai hyvin hoikat naiset kiinnostavat ihmisiä, etenkin miehiä. Kun kuitenkin kaupungilla on saanut huomata, harvassa ovat laihat tai kohtuudella lihaksia omaavat mies. Hyvin monella miehellä on "elintasovatsa" tai vähän enemmänkin painoa, silti heidän naiskriteerinsä tuntuvat olevan kaikkein tiukimmat.

Itse painan alle 90 kiloa, mutta se tuntuu olevan suuri este edes juttelemiseen. Rakastan leipomista ja ruoanlaittoa. Minulla on parikin sairautta, jotka ovat saanet aikaan sen, että haluan elää jokaisen päivän täysillä ja pitää hauskaa. Nautin arjen pienistä asioista ja kokkaan mielelläni myös ystävilleni, kaloreita laskematta.

Kun jokainen päivä voi olla viimeinen, haluan että se on onnellinen ja myös hyviä makuja täynnä. Uskon kuolevani onnellisempana jos olen nauttinut esim. ison ihanan annoksen salaattia "kaikilla mausteilla", kuin jos olisin puputtanut pelkkää porkkanaa tai kurkkua. Tiedän että on myös erittäin maistuvia kevyitäkin aterioita ja niitäkin teen, mutta jos tekee mieli grillimakkaraa, se on sen kertainen valintani.

Joillekin olen kauhistus, enkä huolehdi itsestäni, en kunnioita kehoani kuin temppeliä, saastutan ruoansulatusjärjestelmäni rasvalla ja suolalla. Se suokoon heidän mielipiteeksensä, mutta minulle sopii tämän hetkinen tilanne. Ja jos rankan päivän jälkeen iltapalaksi nautimme lapsen kanssa kulhollisen jäätelöä kera suklaakastikkeen, teen sen ilman omantunnon tuskia.

Lapseni ovat normaalipainoisia, ja heidän syömisiään katson tarkemmin, itse voin herkutella silloin kun he ovat joko nukkumassa tai ulkona. He saavat tehdä omat valintansa kun ovat vanhempia. Mutta itse pyrin takaamaan heille normaalipainon terveellisillä ruoilla ja riittävällä liikunnalla (tosin en pakota heitä hulluna liikkumaan, lapset nyt luonnostaan liikkuvat tarpeeksi, jos se heille suodaan). Eikä se jäätelökulho harvoin pilaa heidän koko tulevaisuuttaan, kun aamulla jatkuu monipuolinen perusruoka.

Mutta tässä tarinaa kerrakseen. Alkuperäinen ajatus onkin, mikä tekee ylipainoisesta naisesta "läskin" ja ylipainoisesta miehestä "elintasovatsan omaavan kunnon miehen"?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NiiNohNii

      Sellane juttu, että laihduttaamalla eläät terveellisemmän ja pitemmän elämän. Lapsesi varmaan haluais pitää sut kauan äitinä ? "Läskinä" voit laihtua, kaljuna et kasvata tukkaas takaisin, sillai ollaan eriarvoisessa asemassa. Tuntuu se tukan puutekin estävän kaikenlaista. En peittele kaljuani, vaan olen vetänyt aivasn kaikki loputkin pois.

    • jokaksihaittaa

      Merkittävä ylipaino ja lapset niin ei varmasti ole paljoa kiinnostuneita.

    • pienihoikka

      Otappa itseäsi niskasta kiinni ja tee itsestäsi pieni ja hoikka, näin annat lapsillesikin oivan esimerkin itsekurista ja itsehallinnasta, varmasti nautit myös elämästäsi itse enemmän normipainoisena, ei sinun tarvitse tehdä sitä miesten silmää ilahduttaaksesi vaan ihan itsesi ja lastesi iloksi. Kirjoitit "kun jokainen päivä voi olla viimeinen haluan että se on onnellinen ja hyviä makuja täynnä " pienenä ja hoikkana se olisi varmaan vielä onnellisempi ja hyviä makuja ei ole ainostaan rasvaiset ja suolaiset herkut, kaiken tämän ilon lisäksi myös seuraa löytyisi helpommin etenkin miesseuraa.

    • YhäYksin

      Valitettavasti on niin, että ylipainoisena ei miestä saa. Ehkä sitten saa, jos on todella kauniit kasvot ja on nuori. Yli nelikymppinen lihava ei kelpaa parisuhteeseen. Ihmiset ovat nirsoja, vaikka sitä on usein vaikea myöntää itselle rehellisesti.

      Nykyään miehetkin haluavat heti valmiin parisuhteen. Hyvä ystäväni sairastui syöpään ja laihtui sen vuoksi hoikaksi. Kun hän alkoi käydä taas tanssimassa, niin hän löysi parisuhteen tosi nopeasti. Sitä ennen lihavana kukaan ei katsonut perään. Eräskin entinen tanssikaveri oli todennut, että voi kun olisin hoksannut viedä sinut treffeille pullukkana, koska silloin minulla olisi ollut mahdollisuuksia sinun kaltaiseen iloiseen ihanaan naiseen. Nyt nimittäin tämä hoikka nainen saisi miehiä niin paljon kuin haluaa, joten on sitä valinnan varaakin halutessaan.

      Minäkin tykkään hyvästä ruoasta, mutta koska teen reissuhommaa, niin syömismahdollisuudet ovat rajalliset. Illallisillakaan ei aina voi valita, että mitä haluaa eikä se sapuska ole usein mitään laihdutusruokaa. Kotona yritän syödä kevyemmin ja pitää lenkkipäivistä kiinni.

    • SopusuhtainenKulkija

      Voisiko olla, että lihavuus, ylipaino tms. viittaisivat että kiinnostus omaan, aitoon ja oikeaan, hyvinvointiin on kadonnut. Nainen joka ei ole kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan niin.....hhhmmmm.....niin :O voisiko hän aidosti olla kiinnostunut kenekään muunkaan hyvinvoinnista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe