vastaanotto auvilaan

tahtokaavaan

Joko puutarhaoppilaitokselle on pakolaisia alkanut tulla? Se olisi oikein teille jämsäläiset perzereiät!

53

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulleunelmaa

      Olisi niin ihanaa saada väriä tänne Jämsään!

      • märkä1

        Aika mustavalkoiseksi se menisi kun ei edes monipalveluja meinaa löytyä kantaväestöllekkään sille viriili ikäiselle joten tappamiseksi menisi ainakin ajan.


      • budha

        Väriä kylläkin mutta muslimiväestöstä jotka suvaitsevat vain oman käsityksen elämästä että sillä lailla se Suomi eliitti taas tietää suvaitsevaisena muista .Aasiasta tulee vielä joitakin arvoja muita kohtaan ainakin työn arvo.


    • koomi

      menköön allahit sinne konttimaan viisi kertaa päivässä mistä tulivatkin. Minä en ainakaan rupea elättämään nuorija ukkeleita, töihin vain ja äkkiä!

      • märkä1

        Nykypäivän sotalapset ovat vähän isompia ja nuorisolla ei ole nykyään velvotteita vanhempiaan kohtaan että veneellä vain parempaan impivaaraan ja matka kumiveneellä ei ole mikään matka kun kävellään muutenkin satojakilometrejä naapuri kylään ja merikin on vain kuin meidän kylän kaivovesi.


    • Jaksakaakatsoa
    • Iida-866

      Ihanaa Tuula Peltonen, saataisiin tänne ihania työmiehiä.

      • VELTTOMULKKU

        TAKOITIT VARMAAN PANOMIEHIA!!!!


      • Silmille

        Ja tietenkin opettajille olisi taattu tulevaisuus eläkeikään asti ja kansa maksaa kun näitä mamuja koulutetaan,lisäksi eläke "eduskuntatyöstä" Kyllä se niin on ,että kaiken takana on AINA oma etu .


    • dfghhgfd

      ja pispalaan tulee yksityinen keskus. että ilta lenkille vaan ken uskaltaa.

      • Pöllömöllönen

        Missäs siellä Pispalassa semmoisia tiloja on?


      • pöllömöllönen2

        tvh


    • hemppuli_

      Mikä teitä pelottaa niissä pakolaisissa, sekö et ne tulee ja vie teidät naiset/miehet, teidän työpaikat joissa teitä v...taa käydä vai mikä? Kaikki vaan huutaa ja uhoo mutta kukaan ei pysty sanomaan mitään konkreettista miksi eivät tänne voisi tulla. Ja väkivaltaa ja rikoksia täällä on ilman niitäkin.

      • paluulippu

        Kyllä konkretiaa on jo siinä, kun laskee, että mitä tämä pakolaisten hyyssääminen tulee veronmaksajille maksamaan. Kahden turvapaikanhakijan aiheuttamat kustannukset ovat enemmän kuin yhden perushoitajan palkka kaikkine sivukuluineen. Jos kerran valtiolla on kaikista hallituksen väitteistä huolimatta rahaa, niin kyllä sen sijoittaminen meidän omaan hyvinvointiimme on paljon järkevämpää kuin tukea sillä nuorten arabimiesten turismia.


    • Helsinginvesseli

      Eikö Jämsä olekin entistä maatalousaluetta? Muistaakseni siellä on läjäpäin vanhoja pientiloja, joissa on nykyisin tyhjiä navetoita jokaisessa. Niissä on valmiiksi seinät ja katto, sähköt ja juokseva vesi. Tarjotkaa niitä vastaanottokeskuksiksi. Kyllä oikea pakolainen niihin pesän tekee.

    • sika_kapitalisti

      Porvarit haluaa erityisesti mamuja suomeen... halvaksi työvoimaksi polkemaan palkkoja alas esim. Pohjanmaan kasvihuoneille 3-5 euroa/tunti... erityisesti RKP on aktiivinen mamujen Suomeen haalinnassa. Sama on taka-ajatuksena saada lähes ilmaista orjatyövoimaa muihinkin porvarien paskahommiin, mitä jo nykyisin arvonsa tunteva suomalainen ei enää suostu tekemään. Suomalaiset teki 60-luvulla Ruotsissa juurikin myös niitä paskahommia, mitä ruotsalaiset ei enää suostuneet silloin tekemään. Trelleborgin rengastehtaan paisto-osastolla oli joka ainoa työntekijä suomalainen työnjohtajaa myöten. Ei sinne ruotsalainen silloin suostunut enää töihin menemään. Kun hallitus vielä junttaa nyt läpi työpaikkakohtaisen sopimisen työehdoista, niin siinä ei ole enää suomalaisella mitään mahdollisuuksia saada töitä, kun mamu ottaa homman vastaan puolta pienemmällä palkalla, mitä suomalaiselle pitäisi maksaa. Porvari hykertelee, kun saa taas rahapussiaan lihotettua tuollakin konstilla. Kyllähän mamukin ymmärtää, että ei sillä palkalla Suomessa elä, mutta mamu hakeekin sossusta lisäksi avustuksia huonon palkkansa lisäksi. Se on pääasia, että porvari saa halpaa työvoimaa omaisuutensa kartuttamiseen ja valtio maksaa mamun elättämisen, mutta eihän se taas ole porvarilta pois, vaan enimmäkseen muilta suomalaisilta.

    • selja7715

      Mikä pakolaisissa pelottaa ? Kahden teinitytön äitinä, minua ainakin pelottaa, kun maahanmuuttajat meinataan sijoittaa koulun viereen. Tuskin ne 30v miehet Peltosta ahdistelee, mutta kuka näitä nuoria tyttöjä suojelee ?

      • Kokemustaon

        Niin kaikkihan niistä on lastenahdistelijoit. Voi se ahdistelija olla myös kantaväestöstä.


    • Tule_mukaan
    • Hoo.Hoo.Moilanen

      " on taka-ajatuksena saada lähes ilmaista orjatyövoimaa muihinkin porvarien paskahommiin, mitä jo nykyisin arvonsa tunteva suomalainen ei enää suostu tekemään. "

      Mitäs itkemistä siinä sitten on, jos joku muu tekee sen, mikä meille ei kelpaa?

      "Kun hallitus vielä junttaa nyt läpi työpaikkakohtaisen sopimisen työehdoista, niin siinä ei ole enää suomalaisella mitään mahdollisuuksia saada töitä"

      Aika ristiriitaista viestintää on tämä punakommarin maailmantuska.

    • punakommari

      Toivottavasti edes mamut ei ala tekemään porvarin huonopalkkaisia paskahommia. 100 vuotta sitten oli Jämsän ökyisännillä pellot ja navetat täynnä huonopalkkaisia piikoja ja renkejä... vaan onkos vielä tänä päivänä? Saa maajussi yksinään selkä kumarassa harmaantuvan päänsä kanssa vääntää kaikki hommat... niin paskahommat kuin paremmatkin hommat. Kukaan ei tule enää paskapalkalla hänelle töihin.

      • AiSläm

        Ne piia ja rengit eivät ottanneet tehtäväkseen muuttaa Suomea islamilaiseksi valtioksi.


    • jämsänkomii

      Tänne tuli evakot -40 luvulla ja vei meidän työt ja naiset ja nyt tulee nämä pakolaiset.

    • sesiitä
    • Ruotsinmalli

      https://www.youtube.com/watch?t=494&v=qLH6fbjw8ZA

      Ruotsin 70-luvulla tehty päätös monikulttuuriseksi muuttumisesta alkaa kantaa hedelmää. Halutaanko olla parin kymmenen vuoden päästä samalla tiellä kuin Ruotsi nyt? Tai paljon nopeammin koska maahanmuutto on räjähdysmäisesti lisääntynyt.

      • Jotakin.rajaa.sentään

        Se tapahtuu mikä tapahtuu. Luuletko, että Jämsä voi jäädä joksikin kalevalaiseksi tuohikulttuurin saarekkeeksi muun maailman sisään ja vaikuttaa siihen minkälaiseksi Suomi muodostuu? Kai seuraavaksi aletaan rakentaa piikkilanka-aitoja Jämsän ympärille?


    • AL-L

      Hyvät keskustelijat, haluaisin ehdottaa sellaista keskustelua, jossa pelon ja kauhukuvien lietsomisen sijaan nostetaan konkreettisesti asioita, joita tulee ottaa huomioon turvapaikkahakijoiden vastaanottokeskuksen perustamisesessa. Konkretiaa. Ei kukaan kiellä, että ongelmia on. Suomi on tähän asti ei ole kovinkaan hyvin onnistunut pakolaisten kotouttamisessa, siitä ei pääse mihinkään. Mutta, kun turvapaikkahakijoita on tulossa Suomeen, se on myös faktaa. Ketään ei voida jättää pakkaseen paleltumaan, sekin on fakta. Kulttuurieroja on, uskonnot ovat erilaiset ja se saattaa tuoda haasteita. Mutta... mitä voimme tehdä, ettei uhkakuvat toteutuisi?

      Me (Ania-Eco) emme ole perustamassa Jämsään vastaanottokeskusta. Eli emme hae vinkkejä. Mutta kun se keskus tulee, se tulee koskemaan kaikkia asukkaita. Ja me voisimme miettiä, ja etenkin maahanmuuttopolitiikan vastustajat jotka ymmärtävät sitä, ei niin ruusuista asian puolta; voisimme miettiä mitä voimme tehdä ettei lapsiperheiden äitien tarvii pelätä. Onko se tietyt pelisäännöt keskukseen, onko se yritysten aktivoituminen ottamaan turvapaikkahakijoita mukaan tutustumaan yhteiskuntaan ja sen rakenteisiin, vai mitä voimme tehdä?

      Tätä palstaa pidetään suoli24:nä, mutta tätä palstaa ihme kyllä lukee paljon ihmisiä. Tämä on ihan hyvä kanava tavoittaa useampi jämsäläinen. Voisimmekö kiistelyjen sijaan miettiä rakentavia ratkaisuja? Ja viestiä eteenpäin?

      Vaikka olen sitä mieltä, että pakolaisia tulee auttaa, minuakin närästää moni asia. Esimerkiksi ettei löydy vanhuksille rahaa ym., mutta turvapaikkahakijoille löytyy. Ymmärrän kuitenkin, että elämässä tulee priorisoida ja joskus tehtävä ei niinkään miellyttäviä ratkaisuja.

      Olisiko tällä palstalla oikeasti mahdollisuutta kehittää tätä asia? Turhien jankittamisten ja molemminpuolisten haukkumisten ja epäasiallisen kommentoinnin sijaan?

    • Pohjatiedotkunnossa

      Me (Ania-Eco) emme ole perustamassa Jämsään vastaanottokeskusta.

      Omituinen lausahdus, kun kuitenkin teitte Auvilan vuokraamisesta tarjouksen...

      • AL-L

        Teimme tarjouksen koska meillä ei ollut tietoa kaupungilta, kyselyiltä huolimatta, onko Jämsään jo tulossa vastaanottokeskus. Maahanmuuttovirasto on meitä lähestynyt ja kysyimme kaupungilta onko kuviot jo selvät ja jos ei ole, me voimme tehdä sen. Ania-Econ strategiaan ei kuulu vastaanottokeskuksen perustaminen ja tässä valtion taloudellisessa tilanteessa minusta on arveluttavaa tehdä voitot muiden hädällä. Me olisimme perustaneet vastaanottokeskuksen niin, että valtiolle jäisi vain todelliset vuokrasta, ruokahuollosta ja henkilökunnasta sekä terveydenhuollosta koostuvat kustannukset. Kunta päätti sen minkä päätti ja meille se on ok . Olimme omalta osaltamme yrittäneet tehdä asioiden eteen jotakin maahanmuuttoviraston pyynnöstä.


      • MetrinLaku

        Ja seliseli....vai ei voitot kiinnosta...


      • AL-L

        Voit halutessasi tarkistaa asian Maahanmuuttovirastolta, millä ehdoilla olisimme olleet mukana. :)


    • PikkuNuoriOppilas

      Entäs me Auvilaan väistöön menneet Kankarisveden Koulun oppilaat?

      • AL-L

        Teillä ei ole mitään hätää :)


    • JormaEko

      http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015100920494222_cm.shtml

      Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksesta ote kohdasta raiskausrikokset: " Maahanmuuttajien väestöön suhteutettu rikollisuustaso oli raiskausrikoksissa lähes kahdeksankertainen kantaväestön kokonaisrikollisuustasoon verrattuna. Korkein rikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden."

      Perustele tuota meille AL-L äläkä jauha paskaa kuinka pitää sopeutua ja ymmärtää. Ensimmäisessä linkissä kustannuksista, ihanan halpaa. Kaikki ymmärtävät ettei jokainen pakolainen ole rikollinen mutta vastapuoli eu tunnu ymmärtävän että todennäköisyys on "aivan vitun suuri". Vastaavaa tolastofaktaa löytyy kyllä jos tuo ei riitä.

      • Judoka

        Tämähän luo vain uutta yrittäjyyttä itsepuolustuskouluttajille, vai onko edes sellaisia? No tässä ilmainen vinkki.


    • AL-L

      Vau mitä tekstiä. Omalla nimellä sitä ei varmaan uskaltaisi laittaa!? Puskista anonyymiäänellä on helpompi haukkua? Sen osaa jokainen. Selkärankaa vaatii omien sanojen Takana avoin pysyminen :)

    • Breitbart

      Anne-Marie Waters kirjoittaa Breitbart-julkaisussa:

      Noin 20 vuotta sitten asuin Hollannissa, Amsterdamissa. En tiedä, onko tilanne tänään sama – siellä asunnon vuokraaminen on ylitsepääsemätön tehtävä – etenkin jos elät budjetilla kuten minä. Vaikeuksien jälkeen löysin melko kohtuullisen asunnon, josta pakenin keskellä yötä repun ja koko omaisuuteni kanssa, koska isännöitsijä ei halunnut hyväksyä, etten ollut kiinnostunut seksiin hänen kanssaan.

      8 kk myöhemmin olin uudessa asunnossa, jonka jaoin ystävättären kanssa. Myöhään eräänä iltana, kun istuimme hänen huoneessaan juttelemassa, joku tuli sisään asuntoon. Hän riisui saman tien housunsa ja käveli huoneeseen typerä “minulla on oikeus” -ilme kasvoillaan. Me pakenimme asunnosta saman tien reppujen ja omaisuutemme kanssa. Olin kahdesti samana vuonna joutunut jättämään asuinpaikkani inhottavien pienten miesten takia, jotka luulivat, että heillä on oikeus kohdella naisia ikään kuin me olisimme hänelle velkaa seksiä.

      Molemmissa tapauksissa isännöitsijät olivat marokkolaisia pakolaisia. Kerran taksikuski ajoi minun ja ystäväni ohitse useita kertoja. Hän heitti meitä aika karsealla lahjalla, mutta hän ei osunut.

      Äskettäin matkustin Kööpenhaminasta Malmön kaupunkiin junalla. Vain muutaman hetken päästä näin uuden Ruotsin edustajan: nuori blondi nainen oli lenkillä, kun hän kohtasi ryhmän miehiä (minua on kritisoitu, koska kuvailen heitä “Lähi-idän näköisiksi miehiksi”, mutta sitä he juuri ovat), jotka alkoivat heti vainota blondia – sulkemalla tien, huutamalla ja kopeloimalla naisen genitaaleja. Heti sen jälkeen todistin “pro-Palestiina” -mielenosoitusta keskellä Malmöä, enkä epäile ollenkaan, että kaikki osallistujat olivat juutalaisia vihaavia islamisteja, mikä on tavallista uudessa Ruotsissa.

      Ruotsista on tullut Euroopan raiskausten pääkaupunki. Sen hallitus on syyttänyt kaikkia ja kaikkea tästä, alkaen lisääntyvästä nettiraportoinnista säähän. Norjalla ja Tanskalla on myös hälyttävän paljon raiskauksia, mutta ne sentään ovat valmiita myöntämään syyn.

      Norjassa uusi tilasto paljasti, että 100 % väkivaltaisista katuraiskauksista Oslossa oli “ei-läntisten” pakolaisten tekemiä. Sama juttu Tanskassa, jossa suurin osa raiskauksista on muslimipakolaisten tekemiä.

      Englannissa tapahtuu raiskauksia raiskausten perään – kymmenet tuhannet nuoret brittiläiset tytöt ovat mukiloituja, kidutettuja, hakattuja ja raiskattuja järjestäytyneiden jengien toimesta, jotka koostuvat muslimeista. Ja nyt meillä on Saksa. Kun Merkel avasi maansa portit sadoille tuhansille pakolaisille Lähi-idästä ja Afrikasta, avasi hän samalla portin raiskata saksalaisia naisia.

      Raiskaus ja seksuaalinen häirintä kuuluu saksalaisiin vastaanottokeskuksiin, joista se on levinnyt läheisiin kaupunkeihin. Saksassa tapahtuvia raiskauksia kutsutaan jo “epidemiaksi”, mutta saksalaiset viranomaiset ja lehdistö pysyvät hiljaa. Tosiasia on, että saksalaiset viranomaiset, jotka tietävät, että useat turvapaikanhakijat ovat raiskaajia, päästävät nämä turvapaikanhakijat vapaiksi saksalaisten naisten sekaan – he ovat päättäneet, että saksalaisia naisia saa raiskata, aivan kuten muut viranomaiset ympäri Eurooppaa ovat päättäneet.

      Eurooppalaisten naisten täytyy ymmärtää, mitä on tapahtumassa. Tämä on todellista raakaa naisvihaa, jossa nainen on orja, jota on oikeus raiskata, jos hän ei alistu. Miehet ajattelevat, että naiset ovat samanlaisia kuin omassa kotimaassaan, ei heillä ole muuta tietoa.

      Raportit paljastavat, että suurin osa “turvapaikanhakijoista” Euroopassa tulee maista kuten Pakistan, Somalia, Afghanistan, ja muista maista, joissa naisia on aina kohdeltu oksettavasti. Kyse ei ole “yksittäistapauksista” tai “pienestä vähemmistöstä”; kyse on normaalista tavasta ja kotimaan laista.

      Useat miehet, jotka ovat matkalla Eurooppaan, on kasvatettu uskomaan, että nainen, joka ei ole kokonaan peitetty, pyytää että hänet raiskataan. Lain mukaan Pakistanissa raiskattu nainen voidaan kivittää kuoliaaksi. Mitä ihmettä me odotamme näiltä miehiltä, jotka ovat kasvaneet tällaisten lakien mukaisesti? Mitä ihmettä uskomme tapahtuvan, kun näitä tulee massoittain Eurooppaan? He tuovat naisvihaa, joka tulee hyvin tutuksi eurooppalaisille naisille. Pakolaiset jättävät paljon asioita taakseen, mutta eivät uskomuksiaan.

      Naisaktivistit Saksassa lähettivät kirjeen viranomaisille. Siinä he kuvailivat, kuinka jotkut miehet vastaanottokeskuksissa näkevät naiset alempiarvoisina ja uskovat naisten olevan vapaata riistaa."

      • sdfgpoi

        Näitä tulee piisaamaan hesassa raiskattu nainen juna asemalla, ulkomaataustainen
        mies. Näitä tulee piisaamaan, mutta yksikin on liikaa. Näitä Orpo laski 10000 maahan ilman mitään kontrollia. Kaikista olisi pitänyt ottaa sormenjäljet ja dna
        ja tunniste numero papereihin, että olisi tietty kuka henkilö on, raiskaaja ei jätä
        sormenjälkiä. Nyt tämä porukka on täysin kontrollin tavoittamottomissa kun ei tiedä kuka henkilö on ei papereita jos on niin väärennetty.
        Voi per####le Orpo minkä tyräyksen teit. VALTIO MAKSAA!!! VALTIO ON
        VERONMAKSAJAT EI VALTIO MITÄÄN MAKSA.


    • gODWETRUST

      ALLAHU AKBAR

      • Hallaallah

        https://www.youtube.com/watch?v=qLH6fbjw8ZA

        Ruotsalaisen journalistin haastattelu pitkään jatkuneen momikulttuurisuuden edistämispolitiikan tuloksista.

        Samaan ollaan nyt pyrkimässä Suomessakin ja se saavutettaneen suhteellisen lyhyessä ajassa.


    • Oimaammesuomisynnyinmaa

      Well... Tämä aalto tulee aiheuttamaan muutaman vuoden päästä alkaen järjettömän suuret kustannukset kunnille kun kotoutusvaihe päättyy ja sosiaalituet jäävät kuntien maksettaviksi.
      Ja vuosi vuodelta kustannukset tulevat lisääntymään tulijoiden määrän kasvaessa ts. Jämsänkin kunnallisveroprosentti tulee nousemaan uusiin korkeuksiin.

      Siinä missä nälkää kurnivin sisuksin kantajuntti haalii lippulappusen toisensa perään kelalle tai sossulle saadakseen edes jotain apua heikkoon tilanteeseensa, asylympartalapset perheineen ovat saaneet jo automaattisesti kaiken ja enemmän mitään kenenkään kyselemättä omaisuudesta tai tuloista.
      Näin se vaan menee.

      Eurooppa ja Suomi siinä mukana on sairastunut humanitarian nimissä itsetuhotautiin josta on vaikea parantua ja jälkitaudeista kansa kärsii vuosisatoja, kunnes jää vähemmistöksi omassa maassaan ja kuihtuu hiljaa pois.

      Viimeiset kantaväestön edustajat muistelevat vanhempiensa kertomuksia vapaasta Suomesta ostaessaan menolippua viimeisen kerran täältä pois, hunnuttomaan maailmaan. Jos sellaista vielä jossakin tuolloin on.

    • Jämäkätotteet

      Kun kerran olemme väistämättömän edessä, on pakko sopeutua enemmän tai vähemmän tilanteeseen.
      Epäkohtien ja todennäköisten uhkakuvienkin esiin tuominen ei asiaa muuta miksikään kun kansalaisten mielipide ei vaikuta millään lailla tähän pakolaisasiaan.

      Kuten kantaväestössäkin, on myös maahantulijoiden joukossa mahdollisesti rikollista ainesta ja se on otettava myös huomioon kuten myös se että suurella todennäköisyydellä tulijat ovat maista ja kulttuureista joissa naisen asema on järkyttävän huono ja nimenomaan miespuolisilla tulijoilla on suuria ongelmia suhtautumisessa länsimaisia tapoja noudattavia naisia kohtaan.

      Yksi tärkeimmistä asioista joita tulijoille täytyy opettaa, on juuri tämä asia.
      Että vaikka tytöt tai naiset pukeutuvat vartalonmyötäisiin asuihin ja ovat hiukset vapaina niin se ei tarkoita sitä että on lupa hyväksikäyttöön, nimittelyyn, kosketteluun tai seksuaaliseen väkivaltaan.

      Nämä asiat uskontoon liittyvien pelkojen lisäksi ovat varmasti ne suurimmat syyt miksi islamilaisista maista tulijoita vierastetaan.

      Tiedotusvälineet ovat kyllä pitäneet huolen siitä heidän kulttuuristaan tiedetään ainakin meille kielteiset asiat.

      Eli heti ensimmäisenä hetkenä, ennen kuin yksikään vieras lähtee omin avuin kylän raitille, nämä asiat ja mitä Suomen laki niistä sanoo, on kerrottava kaikille.

    • Hämeenjunttila

      Niinpä, itsepä olette drinkkinne sekoittaneet: Juokaa vinkumatta. Sitä paitsi mullikoulu tuskin on ainoa, toinenkin tulee melko varmasti...viikonpäästä alkanee tapahtua...mitä tulee uhoamiseen keskustelupalstoilla; pölypöksyjen uhoa se on, jälkeä ei vain näy. Todellisuus saattaa yllättää suvaitsevaiston ihanalla tavalla, miehille islam on taivaan lahja.

    • alicepekka

      ja rikokset vaan kasvaa sitten täällä Jämsässäkin, hyi helvetti, kaikkea ei tarvi suvaita

      • perusjämsäläinen

        Ei tartte, ei. Mutta minkäs teet. En pidä ajatuksesta yhtään. Minulla ei ole tarvetta pelastaa maailman vähäosaisia, omassa elämässä on tarpeeksi haastetta. En jaksa maalailla uhkakuvia enkä vimmastua suotta. Vastaanottokeskus tulee, jos tulee, sille emme voi mitään. Minua vituttaa tasapuolisesti niin nämä kukkahattutädit kuin äärivastustajat. Olette kummatkin naurettavia, normielämän mittasuhteet kadottaneita raivopäitä, jotka vääntelette totuuksia mielenne mukaan.
        Suurinta osaa meistä jämsäläisistä tuo vastaanottokeskus ei hetkauta suuntaan tai toiseen. Yhteenkään pakolaiseen en aio henkilökohtaisesti tutustua, mutta en myöskään jaksa kuunnella jatkuvaa uhkakuvilla vinkumista.


    • vuohipaimen

      Kyllähän joku maatalousoppilaitos on paras paikka pakoloisille. Siellä voisivat pojat kasvattaa muutamia vuohia, niin saisi kylän tytöt/naiset ehkä olla rauhassa, ehkä.

    • Yleriklaang

      Eikös siinä Auvilassa asustele taxiautoilioitakin sopivasti, niin määsee matut kauppaan?

    • juurina

      Nyt sitten on totta että ALLAHIT TULEE ??Saatanan peltonen ., täytyy ilmoittaa että tulee myös sun kotiseudullesi JUUKAAN?? Kyllä muija olet oikein piru ihmisen muodossa?? No täytyy varmaan myydä asunto, ettei tarvi kärsiä ja pelätä??Kyllä muuttuu tää kaupunki erämaaksi, ei ole ihmisiä liikkeellä??EIKÖ teidän aivoihinne sovi että tavallinen kansa kärsii, mutta ALLAHIT on jumalia??

      • Kaupantekoon

        Osoittaa aika yksinkertaista järjenjuoksua kuvitella, että pakolaisten tulo on jonkun yksittäisen ihmisen tai kukkahattutädin syy. Kun taustalla sentään on koko maailman ja ennen kaikkea Euroopan politiikka.

        Sinun kaltaisesi ihmisen kannattaa tosiaan myydä se asunto, joskin pahasti epäilen, ettei sinulla mitään myytävää ole. Sitten onkin aikamoinen ongelma edessä löytää semmoinen paikka, jossa ei ole ulkomaalaisia, tai semmoinen maa, jossa ei ole pakolaisia. :-D


      • mamuilkaa

        Älä nyt hermostu.Ei ne päiväs aikaan liiku, pääset vanhoista tavaroista eroon ja jos sattus et on nais kaveri ja se ei ole ennen lenkkeily ni nyt alkaa. akkat painaa nelinkontia parta sotalapsien syliin. Että jokohan omille ukoille rupeis kelpaan se oma tuulipukuinen siideri valas. Nyt ei tarvi jämsän taksien ajaa tyhjänä terveisiä.


    • isisleiri

      Jämsäläiset äidit saa nyt ruskea silmäisiä terroristejä vävy pojikseen kun on se koulu samoissa tiloissa. Ei ne partanaamat ulos tule itteensä palelluttaan.

    • unelmatäty

      No Peltonen siellä huuteloo, maksaisit velkasi , sinuna minä häpeäisin?? Kuule oletko varma että mulla ei ole omaa asuntoa?? Sanon edelleen menköön kaikki jotka palvovat

    • sitäsaamitätilaaaa

      Voi että mä nautin tästä! Tämä on ihan oikeen teille Jämsäläiset!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe