Tupakointi SALLITTU?

savuttouuttakaipaava

Olen selaillut Niiralankulman vuokra-asuntokohteita ja ihmetellyt,, kun kaikissa lukee'tupakointi sallittu'!?

Onko tosiaan Niiralankulmassa niin takapajuisia vuokranatajat, että antavat jokikisen kämpän savuttaa?

Uskoisin, jos olisi vaikkapa kokotaloryhmä savuton, niin asukkaita riittäis.

59

1686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vvvvvvvvvvvvvvvvv

      On savuttomia taloja mutta niissä ei ole koskaan vapaita asuntoja.

      • Anonyymi

        Niku, eli Niiralan Kulma Oy on nimenomaan valikoitunut palvelemaan asukkaita, joille ei makseta riittävästi palkkaa, tai heitäei hyväksytä työelämään syystä- tai toisesta lainkaan. Myös luottotiedot saattavat olla kadoksissa?

        Miksi Nikulla asuvan pitää ”nauttia” asumisoikeuden lisäksi tupakan- sekä muiden päihteiden savukaasuista ja muista ”hajuista” vain siksi, että naapuri on riippuvainen päihteistä?

        Nykyisin uudet vuokrasopimukset edellyttävät tupakoinnin tapahtuvan siihen varatuissa paikoissa, mutta toteutuuko se, vai onko tilanne sama kuin ”vapaarahoitteisessa” mm. rivitaloasumisessa, että jos joku polttaa ja tuuli ei ole suotuisa, niin siinäpähän hengität tupakka-askin mainostamat 70 syöpävaarallista ainetta joka sisäänhengitykselläsi?

        Saako myös tehdä muuta todettua haittaa lähimmäisille kuin myrkyttää heidät kaasulla?


    • entupakoi

      Talot ovat kuitenkin niin hataria että vaikka itse ei polttaisi niin naapurien savut kulkeutuvat elementtien raoista, tekniikkakuiluista ja ilmanvaihdon kautta sekä ovien ja ikkunoiden tiivisteiden raoista savuttomankin riesaksi.
      Ja on se perkele kumma että juuri alimmissa ja köyhimmissä sosiaaliluokissa riittää sitä rahaa poltella savuna ilmaan!

      • olet_sinä_hurja

        No niin, siinä meille tuli sosiaalipsykologin syväluotaava analyysi.


      • niin-se-on
        olet_sinä_hurja kirjoitti:

        No niin, siinä meille tuli sosiaalipsykologin syväluotaava analyysi.

        Miten niin hurja, juuri noin se on, ja itsekin sen tiedät. Yksi psykoperse tuli jo osoittamaan, että vika ei ole ympäristössä, vaan noissa pahkapäissä itsessään.

        Suurin osa noista syrjäytyneistä on ihan itse hommannut itsensä sinne. Tietty nikun taloissa asuu nekin, jotka on sairauden takia syrjäytyneet. Ja ne siellä kärsii, jonottaa vuosikausia parempiin taloihin, jos on satuttu osoittamaan paikka tuollaisesta sikalasta.

        Kyllä olisi Aatulle töitä.


      • Anonyymi

        Uskumatou!!! Törkeätä tyhmyyttä?


      • Anonyymi

        Hi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskumatou!!! Törkeätä tyhmyyttä?

        Vai mitä...


      • Anonyymi

        Voi voi. Juuri katelen tuossa strömssöötä. Lipsu ja Läpsy siellä juttelee niitä näitä. Ihanaa, aivan ihanaa.. Kannattaa ottaa mallia n vaikka näistä. se on siinä vaihtonäppäimen se Caps Lock-näppäinyläpuolinen näpykkä.


    • dfgsfghfghdfghfgh

      Nikun kohderyhmää on syrjäytyneet, alkoholistit ja narkit jotka arvostavat kovin myös sitä vapaata käryyttämistä. Reiluna Niku sen heille sallii, onhan se vuokratulo sossun kautta varmaa. Muutenkin taitaa olla niin että sossuasiakkuus on Nikulle vip-passi, jolla saa esimerkiksi häiriökäyttäytymisen suhteen vapaat kädet; sossuasiakkaalle riittää häiriöilmoituksen perumiseksi juoppokaverin kirjoittama todistus siitä ettei muka ollut paikalla, siinä kun vuokransa itse maksava joutuu vastaavassa tilanteessa keräämään naapureilta nimet ilmoituksen aiheettomuudesta (kun Niku itse oli ensin sekoittanut sukunimet ja varoittanut väärää tyyppiä).

      Jos käyt töissä (ja olet muutenkin ns. normaali immeinen), kierrä Nikun talot kaukaa. Omakohtaista kokemusta valitettavasti on, ja jos tulee omistusasunnosta joskus tarve lähteä, menisin enemmin veneen alle. Jos jonkun ihmeen kautta sattuisikin ok naapurit, viimeistään toistaitoisten huoltomiesten kanssa menee hermot.

      • sdlkfjsklfjkd

        Niin ja ne ok naapurit ovat vain tilapäinen onni, kaikki järkevät normaalit ihmiset pyrkivät pois noista kaupunkien ja kuntien vuokraloukoista. Seuraava asukki voi olla taas mikä tahansa puliukko, nisti tai muu sekopää.


    • tiedostakiitollinen

      Valistappa, missä olisi SAVUTTOMIA Nikun asuntoja?

      • savuttomat

      • sauhuttelija64

        Alavassa, Pappilanmäellä,Jynkässä ja Saaristokaupungissa ainakin. terv viisi vuotta odottanut että pääsi savulliseen taloon


      • Anonyymi

        Samoin tietoa etsii...


    • eivoisiollatotta

      Siitäpä just ärsyynnyinkin, kuin luin, että Jynkässä remontoitu asunto, tupakointi sallittu????

      • savuttomat

        Jynkässä ainaskin Katraantie 14 kun korjattiin, niin talo B tuli savuttomaksi. Siinä on kolme taloa, A, B ja C talot. Ei tietoa, onko numerossa 16 myös yksi savuton talo, vissiin on. Kolme taloa siinäkin numerossa.


    • tupakointivaarantaa_

      Olikos se vuosi sitten kun joltain Nikun prinsessalta kärähti kämppä tupakoinnin seurauksena. Vain 80000 euron lasku ja tietty yhteiskunnalle!

      • aaaaamens

        Jaahas taas tää "lasku yhteiskunnalle" persrunkkari iski.
        Ei maksa yhteiskunta.


      • siinäse
        aaaaamens kirjoitti:

        Jaahas taas tää "lasku yhteiskunnalle" persrunkkari iski.
        Ei maksa yhteiskunta.

        Niin, jotta vuokralaiset maksavat. Vuokriin lisätään kaikki rästit sun muut toisten aiheuttamat vahingot. Kunnolliset asiansa hoitavat vuokralaiset kustantavat kaikki.


      • Nortti_iskee_miehen_katu

        Viisaalle aaaaamensille tiedoksi; Vaikka Niku on osakeyhtiömuotoinen niin Kuopion kaupunki on omistajana eli yhteiskunta. Ja se vasta vääryys olisi jos muut vuokralaiset maksaisi näitä muutamien aiheuttamia jättiremontteja! Normaalit ikääntymisestä ja käytöstä johtuvat rempat on asia erikseen.
        Tupakoikaa apinat edelleen!


      • tälleensemenee

        Ei maksa yhteiskunta juu.
        Talon rakenteiden palovahingot maksaa vakuutusyhtiö. Asukas vastaa itse tuhoutuneesta irtaimestaan ja talon palovakuutuksen omavastuuosuudesta joka on noin 8000€
        Ja kun hullu pistää asunnon palasiksi maksaa Niku joka sitten laskuttaa/ulosmittauttaa kulut. Jos särkijällä ei ole korvata jää se yhtiön tappioksi=nostetaan vuokria. Sossukaan ei kuopiossa maksa asukkaan perseilyjä, toisin kun jossain turussa.
        Aika vitun reilua vai mitä.


      • toisetmaksavat

        Noin se menee. Ja kaikki jotka jättävät vuokransa maksamatta heidän vuokrarästit siirtyvät muiden vuokralaisten maksettavaksi. Jos ei olisi yhtään vuokravelkoja, vuokrat pysyivät paremmin alhaisempina, mutta taitaa mennä niin, että vuokravelat kasvavat vuosi vuodelta.


    • Vihreä_Nortti

      Minulla polttaa kaikki naapurit niin samahan tuo on sitten itekkin poltella.

    • Bensaa_postiluukusta

      Tässäkin nikun 20 asunnon talossa yksi ja ainoa äijä vetää norttia parvekkeella aamusta iltaan ja vaikka kuinka on tukkinut kaikki koneellisen ilmastoinnin röörit, niin että homeongelmat taatusti iskevät seuraavalla asukkaalla päälle, tulee löyhkä sisälle helposti. Koko kesänä ei ole voinut tuulettaa tai kuivata pyykkiä tai allerginen lapsi edes käydä parvekkeella. Kiitos tämän -Yhden- qsipäämulqun. Sattuman oikusta avoimin ja positiivisin mielin jouduttiin nikun kämppään muuttamaan mutta kyllä kaikki ennakkoluulot ja oletukset näistä asukkaista ovat käyneet toteen. Äkkiä pois!

    • pakkorairis

      Meidän vuokrataloyhtiön hallituksen valtuuttamana (hallituksen sihteeri) isännöitsijä kielsi alkoholin juonnin vuokrataloyhtiön alueella, muttei tupakointia. Perusteli päätöstä sissä, että alkoholihaitat koko Suomessa ovat runsain mitoin suuremmat, kuin tupakoinnin.

      Tässä on oikeustieteellisesti kuulemma jotakin vialla, mutta kun en ole koulutukseltani oikeustieteilijä.

      Kuitenkin maalaisjärjellä:

      Kuinka pitkälle vuokrataloyhtiön omat sisäiset järjestyssäännöt voivat poiketa Suomen perustuslaista ja Suomen muista laeista?

      Voisiko vuokrataloyhtiön hallitus päättää kokouksessaan 48§:ssä: "Ikävät asukkaat hirtetään kuoliaaksi lasten leikkikentällä lasten ja kaikkien nähden pelotukseksi muille vuokrataloyhtiön LVI-ammattihenkilöstön puolesta."?

      Kuinka pitkälle vuokrataloyhtiön tai asunto-osakeyhtiön hallituksen valta verrattuna muihin lakeihin päätösvalta ulottuu?

      Tästä seurasi se, että vuokrataloyhtiön isännöitsijä alkoi soitella poliiseja asuntoihin, joissa epäiltiin juotavan alkoholia, vaikka mitään häiriötä ei oltu aiheutettu. Silti heti putkaan, jos mittari värähti vähänkin vaikkapa lukemaan 0,22.

      Piti puhaltaa nollat, tai muuten joutui putkaan ja vuokrasopimuksen irtisanomisprosessi saman tien käyntiin.

      Kuinka pitlälle poliisi voi avustaa mahdollisia laittomia vuokrataloyhtiön tai asunto-osakeyhtiön sisäisiä järjestyssääntäjä, jotka ovat Suomen useiden lakien vastaisia?

      • rrjjrjgj

        Enpä ole ennen kuullut moista.
        Eiköhän tuo ole lainvastaista?
        Alkoholin nauttiminen voidaan kieltää vuokrataloyhtiön alueella julkisissa tiloissa, kuten käytävillä ja pihalla, mutta ei asuntojen sisällä.
        Taloyhtiön järjestyssäännöissä on erikseen pykälät häiritsevästä käyttäytymisestä, jonka alkoholinkäyttö voi aiheuttaa, mutta ei missään taloyhtiössä kielletä alkoholin nauttimista omassa asunnossa.


    • peterpanjamuutsadut

      Kiva tarina, mutta pelkkää fantasiaa ja höpöhöpöä! :) Ei Suomessa poliisi vie ketään putkaan minkään "taloyhtiön säännön" takia! Sensijaan aika moni alkoholisti ja juoppo ja naapureiden kiusaaja vakaasti väittää että "määäh ittu khännizzä oooohhh eeen oo mhiiitää juonu ja poooliisi silti vie mut putkaaaaa!" Samanlaisia tosin on nämä tervakeuhkot.. "ittu 10 vuotiaasta oon röökiä vetäny enkä mää mitään hajua tääl haista ihan turhasta ittu valitatte mulla on oikeuksia ittu!"

    • vähänajatelua

      Eikös Nikussa asuntosihteerit/vuorauksestapäättäjät voisi ohjata lapsiperheet koulujenläheisyyteen samaan talorykelmään?

      Lapsille olisi seuraa toisilleen ja lapset saisivat elää/kasvaa turvallisemmassa ilmapirissä, ellei sitten oma/omat vanhemmat lukeudu samaan kalja/tupakkaköyriin!
      Onko ollut mahdollista?

      • IdeanaHyvä

        Mitenkäs ohjaat kun jo kerran asunnon saanutta kalja-rööki-idioottia ei muuttamaan saa kuin häätämällä, ja sehän ei Suomessa onnistu. Luottotiedot on menetetty kun on pakko ollut saada röökiä ja bisseä, eikä töitten perässä joudu minnekään muuttamaan. Ja kuten ylempänä jo todettu, yksikin kalja-rööki syrjäytynyt pelle mädännyttää koko talon, pahimassa tapauksessa koko talorykelmän.


    • Niiralansuorakulma

      Niiralan kulma on niiralan kulma. Savutonta tai alkoholitonta nikun taloa ei oikeasti ole, sama kuin etsisi ruotsista kolmea viisasta miestä ja neitsyttä... Joku siellä aina jotain käryyttää varmasti, oli se sätkää tai jotain muuta...

      • voikuvotus

        Kaljasalkku- ja sätkääijää riittää! Ei prkle!
        Vuokrat on pilvissä asuntojen kuntoon ja asumisrauhaan nähden.


    • Hyväniin

      Sehän on tosi hyvä että jossakin saa vielä polttaa. Tupakoitsijoille hyvä asumiskohde. Tupakoimattomat pysyköön muualla.

      • sitäpä.mieltä.juu

        Olen yrittänyt pysyäkin, edes ketään tuttua ei asu Nikulla. Vaikka asuisi, en kävisi kylässä.

        Tupakoitsijoita on vaan valitettavasti muuallakin, meidänkin talo on savuverhon takana kun porukka öyhyyttää parvekkeilla. Olisi kiva saada joskus palokunta suihkuttamaan jotain sikariveikkoa lasittamattomalla parvekkeellaan.


      • KeinotOnmonet
        sitäpä.mieltä.juu kirjoitti:

        Olen yrittänyt pysyäkin, edes ketään tuttua ei asu Nikulla. Vaikka asuisi, en kävisi kylässä.

        Tupakoitsijoita on vaan valitettavasti muuallakin, meidänkin talo on savuverhon takana kun porukka öyhyyttää parvekkeilla. Olisi kiva saada joskus palokunta suihkuttamaan jotain sikariveikkoa lasittamattomalla parvekkeellaan.

        Meitsi jätti lomareissun ajaks ämpäriin parvekkeelle piimää, *SKAA yms. hyvälle tuoksuvia tuotteita. Kas kun mulla on OIKEUS tehdä omalla partsilla mitä haluun! Kun palasin kotiin, ei naapurin keuhkosyöpänen *usipää enää sikariaan poltettu. Miksiköhän..


      • HöhööHirvi

        Voimafantasiaa vaan.


      • KeinotOnmonet
        HöhööHirvi kirjoitti:

        Voimafantasiaa vaan.

        Jos HöHööHirvi fantasialla meinasit että hajupommi ei olisi totta, olet kyllä niiiin väärässä. Täyttä totta ja toimi juuri niinkuin oli tarkoitettukin, idiooteille pitää puhua niin että nekin raukat ymmärtävät, idioottien kieltä. Vai tarkoititko Hööhirvi että ihmiset jotka omassa kotonaan eivät tahdo haistella syöpäkeuhkojen löyhkää, kun yksi ainoa idiootti voi terrorisoida kokonaista taloyhtiötä - ovat ressukoita, ahdasmielisiä ja saamattomia alistujia? Heheh think again! Vaikkapa omia lapsiaan keuhkosyövältä varjelevat, tai omia asuntosäästöeurojaan arvostavat ihmiset voivat olla yllättävänkin agressiivisia, pirullisen kekseliäitä ja aikaanasaavia......................... >;)


    • tuparittuleekaikille

      Niku antaa varmaan uudelle asukkaalle sätkäpussin ja filtterit ja paperia, ettei uusiasukas näyttäisi /tuntisi itseään köyriinkuulumattomaksi, näinkö se menee?

      • mikäihanailta

        Juuri näin. Helvetin isot kurkkupöntöt lemuaa täynnä natsoja!! Taksit pyörähtää pihoilla kun sossurahat tulee tilille, pirssistä purkautuu tatskattuja tyyppejä kaljasalkkuineen. Ja kohta pörähtää pizzataxi ja sitten ambulanssi tai mustamaikki.


      • entinenasukas

        Tuota olen joskus itsekin katsellut ja ihmetellyt vierestä. Asuin nuorena Nikulla muutaman vuoden eikä ole tullut ikävää takaisin. Miten Suomessa ja Kuopiossa voi olla sosiaalitoimella varaa rahoittaa tuollaista deekujen toimintaa?
        Onko joku ajatellut kaikessa viisaudessaan, että näin tietty porukka vaikenee kännissä hiljaiseksi kun saa päänsä jollain päihteellä sekaisin.
        Eikö soskulla luulisi olevan muitakin rahareikiä kuin porukan juottaminen? Esimerkiksi lastensuojelu?
        En halua tällä leimata kaikkia Nikun asukkaita, mutta ne kovaäänisimmät näkyvät ja kuuluvat eniten ja pilaavat koko talojen maineen. Ikävä kyllä.


      • nikulaane

        (offtopic) Niin olen itsekin huomannu miten paljon Spurguilla on rahaa laittaa kaiken maailman hullutuksiin, tosin ne tuhlaa kaiken rahansa samana päivänä kun ne saavat, loppu kuu elellään muiden rahoilla. Antaisi sosku ja kela vaan ruokalappuja niinkuin kirkkokin niin ei ne saisi kaljaa eikä röökiä...


      • veke4444
        entinenasukas kirjoitti:

        Tuota olen joskus itsekin katsellut ja ihmetellyt vierestä. Asuin nuorena Nikulla muutaman vuoden eikä ole tullut ikävää takaisin. Miten Suomessa ja Kuopiossa voi olla sosiaalitoimella varaa rahoittaa tuollaista deekujen toimintaa?
        Onko joku ajatellut kaikessa viisaudessaan, että näin tietty porukka vaikenee kännissä hiljaiseksi kun saa päänsä jollain päihteellä sekaisin.
        Eikö soskulla luulisi olevan muitakin rahareikiä kuin porukan juottaminen? Esimerkiksi lastensuojelu?
        En halua tällä leimata kaikkia Nikun asukkaita, mutta ne kovaäänisimmät näkyvät ja kuuluvat eniten ja pilaavat koko talojen maineen. Ikävä kyllä.

        Jollai pariskunnilla on eri asunnot nikulla,esim. Koiravedenkadulla alku päästä
        pariskunta asuu samassa,Miehellä toisessa talossa saman kokoinen asunto.ei se koskaan ole siellä aina yöt ja päivät naisen asunnossa,ja työttömiä kumpikin
        eli sosiaalihuoto maksaa kummankin kämpän vuokrat,sen verran tunnen niin ei kuulemma kannata mennä töihin itse sanoivat.sen takia pitävät kahta asuntoa saavat paremat edut sosiaalihuollosta,jos sama osoite niin saisivat vähemmän kaljarahaa.


      • meeri345

        Päivät parvekkeella vetävät tupakkia ja juovat kaljaa sossun rahoilla,
        mulle sanoivat olet hölmö kun käyt töissä,kalliiksi tulee yhteiskunnalle,menisivät vaikka marjoja poimimaan.


    • tupakankirot

      Taitaa tuo "tupakointi sallittu" olla niinku kosiskelua tupakoivia asukkaiksi, kun monessa vuokrailmotuksissa törmää siihen, ettei saa tupakoida. Mutta pitkän päälle huonoa mainosta ja johtaa huonompaan suuntaan. Savuttomaan ollaan menossa ja eiköhän se parveketupakointikielto tule vielä voimaan. Julkisissa laitoksissa on järkiään tupakointi kiellettyä ja kansan on ollut tottuminen. Ei junissakaan ole enää vaunuosastoja tupakoiville jne..

      • spukettaja

        Minä olen ainakin valmis maksamaan vaikka enemmän vuokraa jos pääsisi Spurgu, huumehörhö/kriminaali ja tupakka vapaaseen taloon asumaan. Tosin sitä taloa kutsutaan omakotitaloksi...


    • Tupikkirulla

      Hei ei liity nikuun mutta tupakointiin,meni keväällä jalka poikki makasin kyssissä melkein kaksi viikkoa,ihmettelin kun tupakka ukot tuli leikkaus salista niin ekana pyysivät tupakalle sitten vasta kipulääkettä,hoitajat ei tietenkään kuljeta näitä raukkoja tupakalle,sanoivat että tupakka motivoi hölmöjä vaikka olis jalja poikki niin tupakalle pääsee

      • häkänarkkarit

        Saman huomaa esim. COPS sarjassa tai Poliisit: ssa .. kun tyyppi on ensin tappanut jonkun tai ajellut humalassa ja ryöstänyt pankin, ja ammuttu ja tainnutettu ja painettu maahan - 20 vuoden vankeustuomio tai teloitus uhkaa niin mitäpä nämä sankarit aina ensimmäisenä kysyvät.. ."saanks mä polttaa yhe röökin?" Kertoo hyvin millainen riippuvuutta aiheuttava huume on kyseessä. Heroiini nistit harvemmin vahingoittavat muita ihmisiä, mutta röökinvetäjät vähät välittävät vaikka tappava savu leviää kaikkialle ympäristöön ja normaalien, terveiden ihmisten ja LASTEN puhtaisiin keuhkoihin. ITSEKKÄITÄ PASKIAISIA !!!


      • savutonKys

    • savutonsäästää
    • fgsdfgdfgdfgdfgfg

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/rambo-veitsella-rintaan-lahes-4-vuotta-vankeutta/2122252

      Esimerkiksi tällaisen sankarin sana kokemukseni mukaan painaa Nikulla enemmän kun naapureiden tekemät ilmoitukset häiriökäyttäytymisestä ja poliisivisiitit. Ilmeisesti vaihtuneesta paikkakunnasta päätellen lähtö jossain vaiheessa tuli, mutta sitä ennen talosta lähti kaikki kynnelle kykenevät, ne jotka vuokransa itse maksoivat.

      Asuntolainan maksaminen pelkästään hymyilyttää kun muistelee tuota meininkiä.

      • MattuMaakarin

        No jos tuommoisen hylkiön sana painaa enemmän kuin sinun sana. Mikä sinä sitten olet? Itse asunut 20 vuotta NiKun asunnossa ja aina kaikki mennyt OK!


      • verkki
        MattuMaakarin kirjoitti:

        No jos tuommoisen hylkiön sana painaa enemmän kuin sinun sana. Mikä sinä sitten olet? Itse asunut 20 vuotta NiKun asunnossa ja aina kaikki mennyt OK!

        Jos olet itse samaa porukkaa kaikkihan menee aina ok. Se vaan ulkopuolisista näyttää villille tuo nikun asukkaiden touhut. Itse olen vieraillut ja eipä ole hinkua muuttaa noihin ja itsekin olen sitä mieltä etten nikun taloon muuttaisi vaikka saisin ilmaseksi asunnon vuokrata.


    • sdertyoo

      Mee katselemaan vaikka linnapellonkatu 32:een ja sen ympäristöön jos etsit vastausta miksi saa tupruutella. Koetappas estellä sitä jengiä....

    • omakotinen

      Kuules niin on mennyt hysteeriseksi touhu, että ei edes taloissa joissa on oma erillinen piha saa polttaa, eli vuokrat nousevat mutta nihilistisiä sääntöjä sataa niskaan!On ymmärrettävää ettei kerrostalojen partseilla saa polttaa koska ne ovat vieri vieressä ja savun kulkeutumista ei voi estää, itsestäänselvyys on myös ettei asunnoissa saa polttaa, mutta tuttavani muuttaa NIKU:n omakotitaloon ja sinne on lyöty sellanen ukaasi ettei omalla pihalla saa polttaa vaikka lääniä olisi paikka valita!Eli NIKU:n asukasdemokratia on irvikuva ja tämä tupakointi on vaan esimerkki siitä mihin vuokra-asumisen kanssa mennään eli sanelua asumisvapauden sijaan siitä on kyse!

      • Kysyn_vaan_

        Jos tupakka on kielletty niin saako tuprutella höpöheinää?

        "Lidl on ehkä tunnetumpi halvoista vihanneksista ja kinkuista, mutta Sveitsissä supermarket myy nyt myös kannabista"


    • Anonyymi

      Sama ongelma valtaosassa Kuopion vuokralääviä, rappukäytävät ja huoneistot täynnä jotain viinan/kaljanhuuruisia tupakansavuja, ruuan käryjä, mädän hajua (koko rakennus homeessa) ja jos on tehty mitään remontteja voi olettaa että ne on tehty mahdollisimman halvalla päin persettä ja asunto haisee jollekin liimalle, jne. Savuttomia taloja ei ole tarjolla millään hinnalla.

    • Anonyymi

      Kamalia ne kurkkupöntöt porttien pelissäkin, ihviporukkaa siinä aina kessulla kun tulet kotiin.

    • Anonyymi

      Suapiko polttoo piippuva?

    • Anonyymi

      Jep!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2082
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      168
      1618
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1302
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1168
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1048
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe