Mitä jos ei vastaa puhelimeen terapeutille??!

envastaatälviikol

Ootteko jättäneet vastaamatta terapeutille puhelimeen/viesteihin pitkäksikin aikaa? Mitä siitä seuraa?

Mua ei tällä hetkellä ahista tmv, en vaan silti jaksa vastata sille, koska edelleenkään en ole saanut vastauksia siihen miksi ne kirjottelevat täyttä p*skaa mun tietoihin. Kohta en kyllä jaksa enää asiakuutta jatkaakaan kun aina se on sitä samaa..!!

Ne on muutaman kerran sanoneet että niille nousee huoli, jos en vastaa puhelimeen. Onko "huoli" syy soittaa poliisit mun kotiin? Etenkään jos en ole sanonut tekeväni itselleni mitään, en vain vastaa puhelimeen. Oon ollut jo viikon vastaamatta ja ajattelin olla vielä tän viikon, koska sen jälkeen tulee vasta se tietty terapeutti töihin, jolle voi jopa puhua .

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kökkö1234

      Julkisen terveydenhuollon henkilökuntaa?

      Tuskin ehtivät kovin paljoa sinua ajatella. Huonolla tuurilla joku voi tulla oven taakse.

      • alkuperäinenkirj

        Perjantaina aikoivat tulla kotikäynnille, saas nähä aukasenko niille ovee. Se kun riippuu siitä että soittaako se p'skatekstin kirjottaja huomenna.


    • Paternalismista_eroon

      Olettaen, että olet täysi-ikäinen, käske heitä lopettamaan paternalisointisi, jättää sinut rauhaan elämään omaa elämääsi, kuten tahdot.

      Valitettavasti psykiatreilla on ässiä hihat täynnä. Heitä ei voida oikeudessa syyttää oikeastaan mistään, koska kaikki toimintansa lasketaan lain edessä hyväksyttäväksi, jos tekevät sen auttamisen nimissä. Siksi voivat häiritä kotirauhaa, uhkailla, pakottaa, myrkyttää, vangita, sitoa, herjata ja niin edelleen niin paljon kuin sielunsa ja omantuntonsa sietää. Siinä on aika voimattomassa asemassa. Psykiatrien kanssa on myös lähes mahdoton järkeillä, koska kaikki ammattikunnan linjan kanssa erimielinen nähdään harhaisena tai sairaudentunnottomuutena, mikä johtaa usein lisäannokseen kotirauhan rikkomista, uhkailua, pakottamista, myrkyttämistä, vangitsemista, sitomista ja herjauksia.

    • Pokke

      Ei mitään hätää, luulen että saat olla rauhassa. Itse en päästä enää avohoitoa sisälle vaikka ovelle tulevat. Merkillistä käytöstä avohoidosta koska olen viestillä perunut käynnit ja ilmoittanut etten sisälle päästä. Nyt ei ole näkynyt ovella reilu viikkoon ketään, tosin olivat soittaneet mihin en jaksanut vastata. En vaan kertakaikkiaan jaksa enää niitä käyntejä ja sitä paskaa mitä ovat kirjanneet. Toki ihan asiallistakin tekstiä löytyy mutta suurimmaksi osaksi paskaa. Nyt vaan aika näyttää että ovatko vihdoinki jättäneet rauhaan. Luulisi heidän olevan tyytyväisiä että yksi tajuaa jättäytyä joukosta toivottomana tapauksena ja pysyä hiljaisena, näkymättömänä kotona. Itse en halua heiltä mitään-kunhan eivät kävisi kotona tai pakottaisi mihinkään. Ainoa minkä takia voi olla ettei rauhaa saa on suora itsetuhoisuuteni mutta siltäkään he eivät voi minua "pelastaa"

      • tapausVaikea

        Oletko Pokke kuitenkin jatkanut Brintellixiä? Onko se auttanut yhtään vielä?


      • Pokke

        En ole jatkanut brintellixiä vaan lopetin itse pari viikkoa sitten. reilu kuukauden söin ja voin todella huonosti. Nyt ei mene mitään lääkettä.


      • tapausVaikea

        Okei. Harmi, jos sinulle ei ollut siitä apua. Itse en tiedä kokeilisinko, kun olen jo väsynyt lääkevaihtoihin.


      • Pokke

        En itsekkään enää jaksa lääkekokeiluja. Parmpi olla ilman.


      • tapausVaikea

        Onko sinulla kokemusta Cymbaltasta?


      • Pokke

        Ei ole


    • alkuperäinenkirj

      Sinänsä aika jännä juttu kun heinäkuussa kävi lääkäri ja terapeutti, ehdottivat, lopulta suorastaan painostivat aloittaa lääkityksen, josta todellakin kieltäydyin! Ei osanneet edes kertoa siitä lääkkeestä mtn. Sanoivat ettei aiheuta riippuvuutta tmv vaikka täältäkin sai eri käsityksen. No sen käynnin jälkeen on tietoihin tullut teksti että mulla on lääkeyliannosriski! En oo koskaan sanonut kellekään ottavani lääkkeitä!!! Tuntuu siltä että toi olis niiltä niinku ns.kosto. "koska et aloittanut meidän kehumaa lääkitystä, ni kärsi sit tollasesta tekstistä."

      Laitoin ks.lääkärille vähän viestiä ni käski soittaa. Ongelma on vaan siinä etten todellakaan halua puhua psykkenkaa joka kirjaa tietoihin p*skaa heti jos sitä ei miellytä!

      Ps. Mistä kautta saa pyydettyä KAIKKI itseäni koskevat potilastiedot? Lähinnä siis ton terapiapaikan kirjotukset ja päivystyksen kirjotukset.

      • Paternalismista_eroon

        Näin. Kokemasi on ihan tyypillinen kohtaaminen psykiatrian kanssa. Eikö ole reilupeli tuo psykiatrinen "hoito"? Saat kuulla valheita valheen perään mukamas sinun parhaaksesi. Oikeasti toimenpiteet tehdään kaikkien muiden paitsi sinun parhaaksesi.

        Psykiatrit kostavat helposti, jos heitä kyseenalaistaa tai loukkaa mitenkään. Epäsuora kostaminen on todella helppoa, koska kaikki mitä psykiatrit kirjoittavat virallisiin kantoihin voidaan perustella hoitoon liittyväksi. Jos yrittää valittaa oikeuteen, että olet tullut herjatuksi, ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa, koska psykiatrit pystyvät valitsemaan sen kymmenestä "hoidollisesta" perustevaihtoehdosta millä kirjaamansa oikeuttivat. Jos soitat psykiatrille saattaa olla, että voivat nauhoittaa puhelun ja käyttää sitä sinua vastaan. Taas saat lykyn herjaavia... tai siis hoidollisia huomioita tietokantaan. Kaikkia tietoja itsestään ei tietääkseni edes saa vaan osa on valtion salaisuus. Sinut voidaan salaisissa asiakirjoissa nimetä vaikka valtion viholliseksi, jos oikein kuspää psykiatri kohdallesi on sattunut. Toinen kikka mitä käyttävät on sanoa, että tietojen antaminen voisi olla asianomaiselle haitallista... ja taas... hoidollisista syistä. Henkilöhän ei voi ymmärtää kirjattua "lääketieteellistä" tekstiä, kun on niin "sairas"...

        Ainoa ratkaisu tähän psykiatriseen pelleilyyn olisi viedä alalta pakottamisoikeudet ja mahdollisuus vaikuttaa lakituvassa. Psykiatria pitäisi laittaa samaan asemaan yhteiskunnassa kuin aikanaan laitoimme uskonnot. Vapaaehtoiseksi. Jokaisella pitää olla vapaus uskoa Jumalaan tai Skitsofreniaa, ja vapaus olla uskomatta.


      • alkuperäinenkirj

        Laitoin sille viestiä että soittaapi mulle soittoajallaan. Pitäsköhän laittaa potilasasiamiehelle viestiä, jos ei tietojen muuttaminen/väärän tiedon poisto muuten onnistu? Kunhan ovat muuttaneet tiedot oikeiksi, ni lopetan koko p*skan. Kokoajan muuttuu törkeemmäks tuo touhu.

        Mieluummin oon ahistukseni kanssa yksin kuin että juttelen joidenkii kanssa, jotka kirjottaa tietoihin p*skaa! Esim jos joskus tarttee johonkii jonku lääkekuurin, ni uskaltaako lääkärit sellasta määrätä kun tiedoissa lukee lääkeyliannosriski!! Mistään niille juttelusta ei oo kertaakaan ollut mitään apua, ahistus on kyllä tullut pahemmaks aina niiden tapaamisen jälkeen, että siinä niiden "apu".

        V'ttu mitä p'skaa oikeesti!! Ei ne lääkäritkään saa mitä tahansa tietoihin kirjoittaa, vaikka kaikki lääkärit onkii sillee että älä välitä niistä kirjoituksista! (Eihän niistä sais välittää vaan antaa lääkäreiden kirjottaa paskaa ja ite kärsiä niistä!)


      • alkuperäinenkirj

        Kun oon joskus laittanut jollekin itsetuhoista viestiä, ni sen takii lukee tiedoissa että on lääkeyliannosriski.. Hieman outoo. MIksei lue suoraan itsemurhariski tmv? Mistä ne ton lääkejutun keksivät kun en oo koskaan sanonut vetäväni lääkkeitä tmv!?

        Se sanoi poistavansa ton sanan tuolta, koska se häirihtee. (jännä kyllä edelleenkii että se tietty sana ilmestyi tietoihin HETI kun kieltäydyin lääkkeistä.)

        Sitten tuli puhetta yhestä muusta jutusta. Se kokoajan puhui KUN aloitat sen lääkkeen käytön, KUN otat liian ison annostuksen sitä, ni se aika muuttuu jne. Piti jotenkii itsestäänselvyytenä sitä että aloitan lääkityksen ja OTAN YLIANNOSTUKSEN!!!


      • alkuperänen

        Jännästi näköjään se toinen keskustelujuttu on hävinnyt..!!!


    • palataanasiaankiitos

      Kyllä minulta on jäänyt vastaamatta. Syy oli vain oma väsymys ja nukuin sikeästi puhelimen soidessa. Näin on käynyt muutaman kerran. Unihäiriöistä kärsivä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe