Massa-Työttömyys

Massatyöttömyys

Nyt tuodaan työvoimaa lisää ulkomailta täysin hallitsemattomasti. Mutta miten suomen massa-työttömyys ongelma hoidetaan ? Kuka maksaa afrikan väen lomailun ja levon suomessa ? Kuka kustantaa kela-lomat ja täyden ylläpidon ?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PoliittinenTyövoimapula

      Varmaan se vartiainen ( sdp-kokoomus ) alentaa tai puolittaa oman palkkansa nyt? ja agitaattorit, tarja ja jaakonsaari ja urpilainen, rinne, ne alentaa palkkojaan ? ja naivit vihreät luopuu eduistaan heti. Niin siten tulee elatusapua pakolaisille.
      Ja varmaan nyt se suurin ongelma on se, että toi isis on nyt rantautunut suomeenkin ( imaamien ovela suunniteltu taktinen kansainvaellus ja miekkalähetys).. Ja meidän verovaroin elätämme käenpoikaa, terrorisolut täällä ylläpidetään kela-lomilla, täyshoidossa jne...

    • amnesianetujapohtiva

      Massatyöttömyys Suomessa, arvoisat työikäiset-, kykyiset ja jotkut ehkä jopa haluiset keskiverto-Argentiinalaisen kansanedustajan tuloa kuussa verovaroista työttömyysedun nimisenä nostavat ja käyttävät kansalaiset, hoidetaan seuraavasti;

      Yritysten välillisten kulujen, byrokratioiden ja ulisuurten ja pitkien ansiosidonnaisten, sekä ylipalkkaa saavan virkamiesarmejan aiheuttamaa taloudellista umpikujaa hyssytellään neljän pääpuolueen toimesta ja lisää halpaa kiltin tottelevaisen EU- valtion hövelisti saamaa ulkomaanvelkaa ottamalla vielä niin kauan, kunnes olemme saavuttaneet sellaisen valtionvelan asteen (sanokaamme 200 - 300 miljardia), että yksikään taho ei maailmassa enää myönnä lainaa.

      Kuten varmaan olette hahmottaneet, Suomen maine aiemmin tasapainoisena Venäjän kaupan guruna, tasapainoisena velan maksajana ja tasapainoisena EU-määräysten tottelijana pystyy vetämään nenästä vielä vuosia, pahimmissa painajaisissa jopa vuosikymmeniä muita maita siinä, ettei kyseessä ole velanmaksajan huijauksesta.
      Kärsimättömimmät isänmaalliset haluavat olla näkemässä tämän vedätyksen lopul ennen kuin kuolevat vanhuuteen, ja siksi prosessia saadaan nopeutettua seuraavasti;
      suomeen päästetään maahan niin paljon pakolaisia läntisiä kieliä puhumattomista valtioista - pääasiassa pohjois-afrikasta ja arabimaista- että heidän aiheuttama käännöspalvelu-kieltenopetus-perusopetus-kulttuurin edellyttämät erikoisruokavaliot- asutuskustannukset sekä lähes mahdoton työllistyminen takaavat sellaisen verokuorman, että kymmenien vuosien odottelu kriisiytymisestä voidaan lyhentää murto-osaan. Vaarana tässä suurpuhalluksessa piilee, että suomi kirii itselleen sellaisen maailmanpelastajan maineen, että EU ryhtyy valtiontakaajaksi ja vedätys jatkuu. Sen jatkuminen kuitenkin tuo uuden ongelman; Kulttuuri jossa synnyinkerroin on 8,1, syrjäyttää koko synnyinkerroin 1,7 kansan ja siten koko vellla eläminen, velkojen uudelleenjärjestely sekä koko uskottavuus velkaa maksavana maana muuttuu. netissäkin liikkuneet laskelmat viimeisestä geneettisestä Suomais-ugrilaiset sukujuuret omaavasta kansalaisesta reivataan vuodesta 2210 lähemmäs nuorimpien nykypolitikoiden eläkeikää.
      Unohdinko jotain ? Ai niin, eli kuka tämän maksaa ? Vastaus kuuluu; nykyiset työssäkäyvät, yrittäjät sekä tulevat työssäkäyvät ja yrittäjät.

    • kelalomailua

      Varmaan idealisti ahtisaarikin alentaa tulojaan isis taistelijoiden hyväksi ??

    • vatulointia

      Miljoonien pakolaisten lauma tulvii joka puolelta. Seuraavaksi alkaa ISIS rekrytoinnin niille jotka eivät ole jo valmiiksi kätyreitä.

      Ja mitä tekee Sipilä?
      Vatuloi!

      Vatuloikoon niin paljon kun huvittaa mutta ei julkisuudessa tai kun naisia ja lapsia on lähettyville! Pesköön edes kätensä vatuloinnin jälkeen. Just kun supermarkettien kassoilta saatu törkylehdet poistettua niin eikä Sipilä sitten vaan ala vatuloida TV-kameroiden edessä!

    • semenijo

      Suomea "vatuloidaan" sellaiseen kuntoon, että täällä katsellaan kuola valuen netissä jotain liettualaisen marketin kärrypojan nollasopimustyöpaikka-ilmoituksiakin ja lähdetään kuppainen asuntovaunu rekisteröimättömän auton vetokoukussa vironlaivan yli ja hurmioidutaan 250 euron kuukausitulosta. Siinä teille "futurea" tämän maan osalta. Vilkuttakaa jo hyvästit 500 euron työttömyysrahoille, 740 euron takuueläkkeille ja ilmaiselle terveydenhuollolle. Hei hei!...

    • nato

      saatana rasistit, onhan paljon suomalaisa ulkomaaile muuttaneet ja muuttamassa ihan huviksen vaan kuin sitten nämä pakolaiset Suomeen tulossa jotka pakenevat sotaa,
      massa työttömyys ei johtuu pakolaisten tulleista vaan itse suomen hallituksesta ja nimenomaan itse suomalaisten takia koska tykkäätte vain juopotella eikä tehdä töitä,
      mol.fi sivulla on vaikka kuin paljon vapaita työpaikkoja mutta kun laiska on laiska niin ei vaan lämpenne herätä aamulla töihin koska silloin on paras krapula aika
      ainahan te jauhatte paskaa kun aasiasta tulevat pakolaiset suomeen mutta ette edes uskalla te pelkkurit puhua mitään vastaan venäjäläisista jotka ovat enemmistö ulkomaalaisesta Suomessa , päinvästoin menette naimisiin niiden kanssa jonka jälkeen kun oleskelulupa on myönnetty niin teidät potkitaan ulos ja itse naiset tuovat sitte niiden omat perheensä suomeen, no niin mulkut, ei enää paskan jauhamista pakolaisista

      • vihreäfasisti

        itse jauhat jotain omaa huuhaatasi....... vihaat suomalaisia... olet siis vasemmsitovihreäfasisti ?


      • dfgfgfghgfh

        Jos hoonosoominen 'nato' on tyyppiesimerkki maahanmuuttajasta, ei ihme, ettei sopua synny. Voihan hän tosin kirjoittaa potaskaa provosointimielessä; täällähän yritetään lietsoa kansoja toistensa kurkkuun, jotta saataisiin aikaan oikea sekametelisoppa. Vai mitä?

        Tärkeitä termejä maahanmuuttajan ja pakolaisen opetella: kunnioittaminen, ahkeruus, nöyryys, sopeutuminen, joustavuus, ystävällisyys, kiitollisuus, vaatimattomuus, avuliaisuus.


      • dfddsgsdfgsh
        dfgfgfghgfh kirjoitti:

        Jos hoonosoominen 'nato' on tyyppiesimerkki maahanmuuttajasta, ei ihme, ettei sopua synny. Voihan hän tosin kirjoittaa potaskaa provosointimielessä; täällähän yritetään lietsoa kansoja toistensa kurkkuun, jotta saataisiin aikaan oikea sekametelisoppa. Vai mitä?

        Tärkeitä termejä maahanmuuttajan ja pakolaisen opetella: kunnioittaminen, ahkeruus, nöyryys, sopeutuminen, joustavuus, ystävällisyys, kiitollisuus, vaatimattomuus, avuliaisuus.

        Ja kartettavia asioita mamulle: ylimielisyys, ylpeys, ahneus, halveksunta, epärehellisyys, väkivaltaisuus, itsekkyys.

        Näillä jo pitkälle pötkittäisiin.


      • jaheti

        "mol.fi sivulla on vaikka kuin paljon vapaita työpaikkoja"Miksei ne saat,an pakolaiset mee niinhin, niitähän kehutaan ahkeriksi.


    • massatyööttömyyspäällä

      Työvoimapulalla ja homoilun tyrkytyksellä mentiin vastuuttomasti pari hallituskautta ja maassa oli massa-työttömyys. Kuten on nytkin. Vakavaa massa-työttömyys ongelmaa yritetään peitellä !

    • karmeetilanne

      Massa- työttömyys jyllää. Edellisillä naivi-idealismi-hallituksilla oli pää syvällä homopersiissä. Tällä nykyisellä on mtk ek ahneus-linja. Ja toimintakyvyttömyys vaan jatkuu. esim. Rajat vuotaa ja ollaan brysselin loukussa. Suomi köyhtyy ja... lainalla eletään.

    • toteamus

      Massatyöttömyys saa uuden merkityksen, kun euroopan unionin komissio määrää lähiaikoina, ehkä jo ensi keskiviikon kokouksessa että kaikki tulevaisuuden EU- alueelle tulevat pakolaiset jaetaan jonkinlaisella matemaattisella kaavalla. Suomelle tullaan osoittamaan muita maita runsaammin, sillä täällä kansalliskiintiöt ovat olleet päättäjämaiden vinkkelistä olemattomat.

      Lisäksi täällä on helsinkikeskeisyys kaikessa aiheuttanut valtavia määriä tyhjää asuin-ja liiketilaa ympäri suomen. Jotenkin ironista että vaikka helsinkiä on totuttu pitämään "kansainvälisimpänä" kaupunkina, on sitä kohta tasaisesti kaikkialla.

      Tämä ei ole rasismia vaan toteamus mihin Suomi on menossa. Melko vähän on tehtävissä, asiat päätetään ihan jossain muualla kuin täällä.

      Asia koskettaa työttömiä, erityisesti pitkäaikaisia ja vähäisen koulutuksen omaavia seuraavasti;
      Jos avoimia töitä on johon ei erityisosaamista tarvita, siihen hakee erityisesti näitä maahan tulleita, ehkä jopa Suomea oppimattomia sillä heillä ei usein ole mitään koulutusta.

      Mitä tästä voi päätellä? Sen että suomalaisen, Suomessa, ilman kunnollista tuoretta koulutusta, työllistymisestä tulee ain avain epätodennäköisempää.

      Kannattaa uudelleenkouluttautua jos ei halua jäädä paikoilleen koska se on ainoa keino päästä pois työttömyysputkesta. Sama ohje pätee niin suomalaisille kuin pakolaisillekin, tasapuolisesti.

    • lisäävelkaa

      ikävä kyllä, ei tältäkään hallitukselta onnistu mikään.
      - syynä se kun turaaja idealistit on taas vallassa..- esim. kiva pyhä sädekehä idealismi mielikuvva rakentavat, jne ( ---näin arki ja realismi unhoittuu..).
      rikkaat idealistit ei pysty käytännön asioita hoitamaan
      --- massa-työttömyys on taas jääny piiloon, - vain huuhaa idealismi kukkiin,,, näin kai ajetaan nyt 4 vuotta taas,, ja velkaannutaan lisää !!!!

      • osaamispulavaivaa

        pahalta tosiaan näyttää, taas kerran pääministrinä on huru ukko ja presidenttinä suuri tyhjänpuhuja, suun muikustelija.
        Eli todellista asiaa ja osaamista ei siis ole.....Erilaisilla mielikuvilla pelataan vain aikaa.


    • bvkk2

      Juhana Vartiainen tietää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe