kun 15 tuhatta onkin 40 tuhatta

jesuisolli

Mediassa on valehdeltu suomalaisille, ei niitä ole tulossa viittätoistatuhatta. Laitetaan pari lisää.. 40 tuhatta on uusin luku (28.8) (saattaa muuttua)

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/maahanmuuttoviraston-uusi-arvio-hatkahdyttaa-suomeen-tulee-jopa-40-000-turvapaikanhakijaa/5285218

Kun virallinen kustannus YHDELLE on 15 000 euroa / vuosi niin näppäränä lasketaan kulu suomalaiselle veronmaksajalle...

600 000 000 siis KUUSISATAAMILJOONAA EUROA!

Kiva summa, onko meillä varaa? Jos tuntuu, että taskun pohjalla on riittävästi kahisevaa niin kivat sulle. Jos taas on tunne, että sinua verotetaan jo nyt ihan tarpeeksi niin... otappa Google käteen ja näpyttele sen poliitikon yhteystiedot jota äänestit/ajattelet äänestää ja laita oma vaatimaton mielipiteesi. Jos sinne sähköpostilaatikkoon tulee 1-2 viestiä niin voi voi. Mutta jos sinne sattuu tulemaan kymmeniä ellei satoja viestejä niin ehkäpä edustajasi saattaa alkaa ajattelemaan sinunkin etuasi. Tämä ei muuten maksa kuin vähän aikaasi, kohta voi olla ettei muuhun olekkaan enää varaa. Minä muuten laitoin "omalleni" jo ihan muutaman rivin viestiä - asiallisesti ja selvästi.

Hyvää päivän jatkoa.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • painajaisuneni

      Tämä on hirveätä. Suomen maa tuhotaan. Kuin miehitys. Rikolliset maaahn tunkeutujat, Välimeren äijät, tulevat Suomen ihmisten sosiaaliturvaa viemään. Vievät kaiken: Hammaslääkärit, koulut, vaanhainkodit - kaikki annetaan pahoille jätkille vieraista maista. Huonot loisijätkät tuhoavat meidän ihanan maan. moni suomalainen jopa tapetaan. Tämä on kuin sota. Sisällisota. Pahat poliitikot tuhosivat meidän maan. Miehitys.

      • sivistystä

        Tämä asia ei nyt liity varsinaisesti edelliseen asiaan. Kuuntelin vaan eilen tiedotusvälineestä, kun Keskustan kansanedustaja sanoi, että hän olisi onnellisempi, jos nyt 70 vuotta 24.8.15 juhlivat olisivat 7 vuotta. Johan on hävytöntä. Minkä suuri ikäluokka voi, että on syntynyt juuri sodan jälkeen. Onneksi tämä kansanedustaja itsekin on jo vanhempi-niin saa niskaansa saman halveksinnan. Oi, miten pettynyt olen jälleen kerran äänestettyäni kepua. Itse olen 35 vuotias, silti ihmettelen vanhempiin ikäpolviin kohdistettua rasismia.


    • verilammikot

      Suuret ikäluokat rakensivat Suomen sodan jälkeen. Nyt Suomea hävitetään. Tosin lapsilla, jotka nyt syntyvät Suomeen, tulee olemaan hirveää. Islamin varjossa, pelko koko ajan kintereillä. Kadut muuttuvat verilammikoiksi. Maa on kuin Syyria tänään. Ja heitä ei huolita enää mihinkään pakoon.

      • amerikka.kutsuu.meitä

        Mihin me lähdettäis pakolaisiksi? Kenties Unelmien Ihmemaahan Amerikkaan.


      • vapautemmehinta

        Kaivakaa jostain "Vapautemme hinta" -kirja. Kirjassa on esitelty kuvin ja nimin jokainen kaatunut suomalaissotilas ja -siviili Talvisodassa 1939-1940.

        Katsokaa niitä kuvia ja sanokaa ääneen: he kuolivat turhaan. He antoivat kaikkensa, kuolivat hirvittävillä tavoilla ja kestivät sen ajan kiduttavan tuskan. Nyt heidät on unohdettu ja se miksi he taistelivat ei ole enää minkään arvoista.


    • maukkamies

      Nyt tarvittais Hitlerin kaltaista johtajaa,tilausta olis ennenkuin on liian myöhäistä

    • esimerkkinä

      Keskustalla on itsellään "vanhuksia" eduskunnassa. Anttila, Kääriäinen, Pekkarinen ja Väyrynen ym.ym. . Kyllä puolueen, joka on valtionjohdossa pitäsi olla esimerkkinä ja ei lietsoa vihaa 70 vuotiaita kohtaan.

      PS-puolueen edellisessä eduskunnassa oleva vanhin edustaja lahjoitti palkkionsa kuntaan, josta oli kotoisin. Ja siellä kunnassa, sillä rahalla palkattiin kaksi-kolme lähihoitajaa vanhuksia hoitamaan. Siinä esimerkkiä kaikille "vanhoille" eläkkeellä oleville kansanedustajille ! Koska Keskusta, Kokoomus "vanhukset" lahjoittavat palkkionsa ?

    • Jaaha125

      Mukava herätä uuteen päivään kun samantien kouraisee mahanpohjasta, Suomi menetetty etkä mitään voi tehdä. Huomattavasti ennemmin olisin rintamalla jotta edes pystyisi taistelemaan.

    • montakokkiaisosoppa

      Niiden ei kelpuutettujen takaisin palauttaminen on itsessään koomista . 3-4 poliisia per henkilöä kohden ja lentäen perille asti.

      Mielestäni pitäisi olla joku muuttuva 0,0-0,3 % verotus kaikesta osoitettuna tilapäisille oleskelulupien kustannuksiin. Maahan pysyvästi jäämisen ehto on työllistyminen. Ei päivärahalle jäämistä sallittaisi ellei ensin työllisty siten että oikeus päivärahaan muodostuu. Takasin pois joka ukko kun näkymät sallivat.

      Tämä tämän hetkinen pakolaistilanne on nimittäin vasta alkusoittoa kuin rokki bändillä lämmittelijä soittaisi.

      • suomiontyhmienmaa

        500 albaania pitäisi palauttaa, he saavat 1000 euroa "käyttörahaa". Mikä on se syy miksi alunperinkin lähtivät Suomeen käymään. Albaniassa ei mitään sotaa ole, eikä turvapaikkaa saa edes teoriassa.. mutta pojat lähtivät hakemaan rahat pois. Suomen naurettava systeemi siis lahjoittaa automaattisesti tuet kaikille, jotka hetkeksikin eksyvät Suomen maan kamaralle.

        Albaniaan siis palautetaan 500 albaania lennoilla. CHARTER-LENNOILLA! Mutta, Albanian valtio teki Suomelle keljumaisen tempun, sillä Albania ei suostu ottamaan kuin 50 palautettavaa albanialaista kerralla. Jokainen voi laskea montako lentoa pelkästään Albaniaan joudutaan tekemään. Albanialta todellinen pelimiesliike ja vittuilu suoraan päin Suomen naamaa. Ja Suomi tietysti nielee kaiken paskan mitä sille syötetään.

        Tämä on aivan turhaa resurssien haaskausta, Albania tekee tahallaan kiusaa ja tämä tukisysteemi on ehdottomasti muutettava! Ei tässä ole mitään järkeä, Suomi todellakin on koko maailman sosiaalitoimisto, mutta omat kansalaiset eivät tukea ja rahaa saa. Hyvä esimerkki on, että työllistämismäärärahat ja starttirahat ovat tältä vuodelta jo loppu!

        Ulkomaalaisille turvapaikanhakijoille kuitenkin rahat tuntuvat riittävän loputtomiin.


    • NauraaItkee
    • tiukkatäti

      MIKSI MEDIA VALEHTELEE JA YRITTÄÄ JATKUVASTI MANIPULOIDA IHMISIÄ MAMUMYÖNTEISIKSI. TOTUUS ON, ETTÄ VALTAENEMMISTÖ SUOMALAISISTA EI HALUA TÄNNE MAAHANMUUTTAJIA, VAIN TYÖPERÄINEN MAAHANMUUTTO ON OK.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe