Persut on elämäänsä kyllästyneitä

Joku_on_kyllästynyt

"Ruotsin entinen pääministeri Fredrik Reinfeldt arvelee, että maahanmuuttovastaisen ruotsidemokraatit-puolueen ydin koostuu suurimmasta osasta maan rasisteja ja voimakkaasti muukalaisvihamielisistä ihmisistä, sanomalehdet Aftonbladet ja Expressen kirjoittavat".

http://yle.fi/uutiset/ruotsin_entinen_paaministeri_arvelee_ruotsidemokraatteja_elamaansa_kyllastyneiksi__ryhmanjohtaja_raivostui/8269558?origin=rss

Miten voi ymmärtää, että 800 000 äänestäjää äänesti ruotsidemokraatteja, Reinfeldt pohtii.

Hän uskoo, että puolue on kaikkien niiden kotipaikka, jotka uskovat ongelmiensa johtuvan siirtolaisista.

– Sen lisäksi mukana on suuri joukko tyytymättömiä äänestäjiä. He ovat tyytymättömiä elämäänsä ja asuinalueisiinsa. He epäilevät kaikkia vallanpitäjiä, Reinfeldt kirjoittaa.

Reinfeldt epäilee, että ruotsidemokraatit ovat poikkeavia, eivätkä tunne samaa luottamusta muihin ihmisiin, yhteiskuntaan ja demokratiaan kuin muut äänestäjät. Reinfeldtin kirja Halvvägs (Puolivälissä) julkaistaan tiistaina.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heippodei

      Poliittinen eliitti eri maissa tietää että heidän aikansa on loppu. Reinfeldt puolueineen lopetetaan jos ei seuraavissa niin sitä seuraavissa vaaleissa.

      En kyllä ymmärrä miten joku noin kuplassa elävä kehtaa julkisesti ottaa kantaa kysymykseen joka on hänelle tuttu vain eliitin omista medioista ja kahvittelutuokioista tekopöyristelyineen, päinvastoin kuin Reinfeldtin uhreilla joita hän kutsuu rasisteiksi.

      • Kokoomus on kyllästynyt myös Suomessa perussuomalaisten toilailuihin ka kyvyttömyyteen. Ei ollut sattuma, että kärkihankkeita esittelemässä oli tänään vain kaksi hallituspuolueiden puheenjohtajaa ja kolmas lennätettiin Alaskaan.


      • FailedStateRuotsi

        Näinhän se on. Juuri nyt demarit ovat ottaneet yhteyttä Ruotsin Kokoomukseen ja puhuneet yhteistyöstä. Ollaan valmiita kuoppaamaan kaikki ideologiset erimielisyydet. Ne ovat yksi ainoa puolue, eliitti, jolle tärkeintä on maahanmuutto. Ei väliä arviolta 200 000 köyhästä eläkeläisestä, peruskoulun romahtamisesta kehitysmaatasolle tai yhteiskunnallisten levottomuuksien ja turvattomuuden kasvamisesta.

        Käytännössä poliittinen eliitti on yhdistynyt ja ruotsalaiset näkevät vuosi vuodelta yhä selkeämmin keisarin ilman vaatteita. Kaikki puolueet ovat yhtä ja samaa ja niillä on yksi ainoa kaikennielevä tarkoitus, avata rajat ja pistää koko Ruotsin valtio matalaksi. Tämä projekti on niin tärkeä, että kun 65% ruotsalaisista alkaa olla huolissaan kehityksestä (rappiosta?), niin ne lopulta yhdistyvät puolueeksi, jolla on vain yksi tarkoitus, valtion lopettaminen rajoina, kaikkia koskevana lainsäädäntönä, kansallisuutena, omistuksena ja kaikella muulla mahdollisella tavalla.

        Ruotsissa on käytännössä yhden puolueen oppositio ja seitsemän puolueen hallitus ja tämä hallitus haluaa Ruotsin valtiona huitsin nevadaan. Näistä opposition toimintaa pyritään estämään, ruotsiksi blokkaamaan. Se ei saa ääntään kuuluville medioissa ja sen ainoa toivo ovatkin Tanska ja Norja, joiden televisioasemat lähettivät non-stoppina ruotsidemokraattien vaalivideoita Ruotsiin, kun Ruotsin kanavat ne estivät. Luonnollisesti demareiden Mona Sahlin riekkui asiasta Tanskaan, josta Tanskan kansanpuolueen Pia Skjaargaard vastasi samalla mitalla takaisin Sahlinille.

        Jotkut vaativat myös riippumattomia ulkomaisia vaalivalvojia Ruotsin vaaleihin, koska niissä epäillään vaalivilppiä tapahtuneen. Erityisesti huomiota on kiinnittänyt eri puolueiden lipukkeiden esiintyminen vaaleissa; jokaista puoluetta äänestetään erillisellä lipukkeella ja ne pitää poimia jo etukäteen esille äänestyspaikalla, mistä kukainenkin voi nähdä, mitä puoluetta mennään äänestämään. Missä se vaalisalaisuus tässä on?

        "Swedish election policy of always displaying the ballot papers for voters to select in public, making it impossible for many voters to vote secretly, has been criticised as undemocratic. Many use subterfuge and select bunches of additional ballots which they do not actually intend to use." https://en.wikipedia.org/wiki/Elections_in_Sweden

        Eikä se ole jäänyt vain blokkaamiseen, vaan mm. ruotsidemokraatteja vastaan on tehty suoria hyökkäyksiä. Nyt puhutaan poliittisesta väkivallasta, käymisestä ihmisten päälle ja omaisuuden vahingoittamisesta. Kirveellä on käyty hakkaamassa kotiovia, lähetetty tappouhkauksia ja jopa puheenjohtajan vaimo pahoinpideltiin metroasemalla.

        Ruotsin tilanne on riistäytynyt jo siinä määrin käsistä, että mm. Malmön tilannetta on jopa ihmetelty Yhdysvaltoja myöten. Juutalaisethan pakenevat Malmön kaupungista ja kaupungin synagoogakin on jouduttu ympäröimään aidoilla, joita vartioidaan ympärivuorokautisesti.

        Tätä samaa ollaan tuomassa Suomeen nyt "Ruotsin mallin" nimissä. Ruotsia ei kannata kopioida. Se maa on nähnyt parhaimmat päivänsä ja muutaman vuoden sisällä moni tullee vaatimaan samanlaista aitaa Suomen ja Ruotsin välille, mitä nyt on rakenteilla Unkarissa.

        Ruotsissa ei ole enää toimivaa poliisia, jolla olisi voimaa tai tahtoa puuttua levottomuuksiin. Tämä maa on yksinkertaisesti liukumassa kohti tilannetta, jossa valtio kuten me sen olemme oppineet ymmärtämään lakkaamassa olemasta ja tilalle astuu anarkia. Lukuunottamatta tietenkin paremmintietävää ja -elävää södermalmilaista eliittiä, joka elää omassa punavihreässä kuplassaan yksityisten vartiointiyritysten valvomilla asuinalueilla ja yksityisissä kouluissaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe