Voisiko joku vilkaista...

Väsynyt_mies

Tilanteeni on vaikeassa jamassa. Vaistoni sanoo, että nyt ollaan pohja ohitettu, mutta jotenkin tuntuu että silti on hankala paikka. Tuntuu edelleen siltä, että kaikki mitä yritän, valuu pois käsistäni.
Pelkään vain, että kohta lähtee kaikki mitä omistan, käsistäni eikä jäljelle jää kuin paikallisen jäteyhtiön laatikko. Työtilanne on äärimmäisen vaikea, ja tuntuu siltä että sama mihin ryhdyn, lyön lähinnä päätäni seinään. Välillä vähemmän, välillä enemmän. Alkaa olla voimat lopussa - mitä minun pitäisi tehdä. Yritän kyllä löytää töitä, mutta pääsääntöisesti ainoa viesti mitä saan on, että kiitos mielenkiinnosta. Ei osunut.
En enää jaksa panostaa parisuhteeseenikaan, koska yksinkertaisesti voimat eivät riitä. Panostaisin siihen, jos jaksaisin, mutta kun vähänkään mitään mietit, aina saa olla kaivamassa lompakkoa. Eikä se tunnu hyvältä, kun pitää oikeasti miettiä laitanko tämän 20 euroa tankkiin vai kauppaan vai mihin.
En edes tiedä enää, mitä tekisin kun yksinkertaisesti en vain jaksa. Ne työt teen, jotka eteeni tulevat, mutta joka suunnasta on joku käsi ojolla, eikä ole mitä siihen käteen tukkia tilkkeeksi. Luottotietoja ei enää ole, kun kaksi työnantajaa laittoi työhanat kiinni ykskaksyllättäen. Ja yksi lasku jota olin yhtä operaattoria laskuttanut, maksettiin sieltä päin viikon myöhässä joten siitä lähti lumipallo liikkeelle. Eikä siinä enää sitten saanut pidettyä mistään sovituista kiinni eikä voinut luvata kenellekään mitään. Velkaneuvonnasta en saanut hyötyä paitsi sen että sieltä ei saa mitään apua. Sossusta turha yrittää mitään, kun olen ns. yksityisyrittäjä. Taitaa olla ainoa keino pysäyttää velkaantuminen, olla se että kirjoittaa testamenttinsa niin että testamenttaa ne velat valtiolle ja lopun tiedättekin.

8

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PalavaPensas
    • gueen_of_hearts

      Jos jatkat samaan malliin, menetät parisuhteesi sekä jäät onnettomasti työttömyyden kierteeseen (sehän on jo selkeästi väistämätöntä). Neuvoisin vaikuttamaan asioihin joihin voit vaikuttaa; kumpaan voit vaikuttaa enemmän, työtilanteeseesi vai parisuhteeseesi? Vastaus lienee selvä. Kaikista näistä tärkeintä sinulle pitäisi olla rakkaus joka ei maksa rahaa. Toivottavasti tästä oli apua sinulle.

      • Väsynyt_mies

        Valitettavasti vain ei parisuhdetta jaksa, jos koko ajan on pelko perseessä että lähteekö kämppä ja muut asiat alta. Panostan vähät voimani siihen, että ainakin yritän tehdä asioille jotain, mutta ilman työtä en halua ainakaan kiusata toista osapuolta turhaan. Rakkaudella en tee yhtään mitään jos nälkä kurnii suolissa eikä ole tietoa mihin pääsee kun luottotiedot on menneet eikä luottoa saa mistään eikä keltään. Se vain ei auta jeesustella sen asian kanssa.


    • Väsynyt_mies

      Voisiko joku oikeasti katsoa....

    • Unijukka15

      (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

      1.paholainen: Totuus on kohdattava sellaisena kuin se on. Sinulla on paljon näkemyksiä eri asioista, et vaikuta ainakaan pinnalliselta ihmiseltä. Mieti miten tuot näkemyksiäsi esille toisten ihmisten seurassa. Kysymys voi olla myös "kateudesta", taikka sen tapaisesta negatiivisesta jännitteestä sinun ja muitten välillä. Mieti keneen oikeasti voit luottaa! Löydä myöskin huumoria eri tilanteista, jos se vain suinkin on mahdollista. Pysy vilpittömästi totuudessa, tapahtui mitä tahansa, sillä muuta et lopulta voi. Älä myöskään itse luokittele asioita liian jyrkästi, mahdollisuudet uuteen löytyvät ehkä sieltä mistä et niitä ole osannut hakea.

      2.sauvojen 7: Kohtaa kaikki asiat ilman pelkoja. Et saavuta mitään liiallisella yrittämisellä. Toimi kun hetki on otollinen, älä yritä pakottaa asioita tapahtumaan. Kun elämäntilanteesi on stressaava muista myöskin lepo ja se että selkeällä mielellä näet asiat usein myöskin uudessa valossa. Mitään ei saavuteta vain puskemalla päätä seinään. Muista rentoutua, asiat tapahtuvat niin kuin ovat tapahtuakseen. Selkeällä mielellä näet mihin asioihin nyt pystyt vaikuttamaan.

      3.maljojen 9: Monet asiat ovat kiinni ihmisen "omasta keskuksesta". Ihminen heijastelee tiettyä elinvoimaa. Kun ihminen on väsynyt tämä elinvoima ei enää jaksa virrata. Tämä näkyy heti kaikissa asioissa ympärillämme. Kehoitus lepäämään, levon avulla mielesi selkeytyy ja näet asioissa eri puolia. Mieti rytmiä milloin pyrit vaikuttamaan asioihin, joskus oikea ajoitus voi olla ratkaiseva.

      4.Maljojen ritari: Älä lakkaa koskaan luottamasta elämään! On mahdollisuuksia jotka näyttäytyvät vain tietyissä tilanteissa! Irtaudu siitä että näet asiat pelkästään "negatiivisina", sisäinen muutoksesi heijastuu myöskin ympäristöösi. Toisaalta lopulta kaikki johtaa kasvuun. Älä sido itseäsi liiaksi eri asioihin. Keskity vain yhteen asiaan kerrallaan. Ulkoiset rajoitukset ovat lopulta myöskin ihmisen sisäisiä rajoituksia. Luota elämään voit nähdä enemmän mahdollisuuksia!

      • Väsynyt_mies

        Hei!

        Kiitos kun viitsit katsoa minulle. Näyttää, että osaat katsella oikein kunnolla. Se mikä minua huolettaa eniten, on se miten avopuolisoni aikoo asioissa edetä. En aio olla hänelle jarruna jos hän päättää lähteä, mutta en tiedä mitä hän sitten aikoo. Samaten se kiinnostaa tietää, löydänkö päivätyön vai jatkuuko tämä kituuttaminen vielä, sekä se miten kauan se jatkuu.
        Mistä tunnistan otollisen hetken? Yritän kyllä etsiä sitä, mutta vaikeaksi vain menee sen hetken löytäminen. Hyvin vähän tuntuu olevan asioita, joihin pystyn vaikuttamaan.
        Olen sentään kyennyt tekemään asioita, joita olen kyennyt kunnolla tekemään liian kauan sitten. Välissä oli jopa vaikea parisuhdekin, joka näin jälkikäteen katsottuna oli sellainen, että olisin ehkä päässyt helpommalla jos en olisi koskaan siihen ryhtynyt.


    • gueen_of_hearts

      i told you so

    • Unijukka15

      Hei! Oikean ajoituksen ja hetken tunnistat varmasti paremmin silloin kun olet yhteydessä "omaan itseesi". Kuten todettua niin muista tuo lepäämisen merkitys, lepää niin että olet virkeä ja ajatuksesi kulkevat luontevasti. Älä ajattele asioita liian raskaalla tavoin, elä kepeämmin! Toisten ratkaisuille et tietenkään mitään voi, mutta kun saat "raskauden" elämästäsi häivytetyksi niin osaat löytää paremmin myöskin uusia tilanteita ja mahdollisuuksia! Hyvää syksyn jatkoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe