Nyt on tarjolla pillua ilman kumia

atm25

11

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gtuhhft

      Ätmilläkin on nyt mahdollisuus saada HIV

      • 876

        Ainahan se on ollut mahdollista.


      • Ätminki

        No ei todellakaan


    • Fdslkfdlkfdslkmfds

      Miksi poliisia kiinnostaa antaako huorat kumilla vai ilman? Miksi tämä on kontekstissa "poliisi" tärkeää?

      Poliisi voisi vaikka keskittyä OMAAN vastuualueeseensa. Toisaalta oikeistohenkiset ihmiset nyt jostain syystä tykkäävät ajatuksesta että ihmistä voi ostaa joten....

      • 17ja12

        Mikäköhän on poliisin vastuualue? mm. vastaaminen yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta, rikosten ennalta estämisestä, kattavasta rikostutkinnasta. Rikoslaissa on omat pykälät ja momentit seksuaalirikollisuuteen ja lasten hyväksikäyttöön.

        Eniten pitäisi kiinnostaa kohta: " Suojaamattomasta yhdynnästä ei Erikssonin mukaan löydy netissä ilmoituksia, mutta poliisi on saanut asian tietoon oman kenttätyönsä kautta." Onko oma kenttätyö maksullisen naisen ostoa ja kokeilua, antaako kumilla vai ilman. :D


      • FDdskjfdlkjfdslkjfds
        17ja12 kirjoitti:

        Mikäköhän on poliisin vastuualue? mm. vastaaminen yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta, rikosten ennalta estämisestä, kattavasta rikostutkinnasta. Rikoslaissa on omat pykälät ja momentit seksuaalirikollisuuteen ja lasten hyväksikäyttöön.

        Eniten pitäisi kiinnostaa kohta: " Suojaamattomasta yhdynnästä ei Erikssonin mukaan löydy netissä ilmoituksia, mutta poliisi on saanut asian tietoon oman kenttätyönsä kautta." Onko oma kenttätyö maksullisen naisen ostoa ja kokeilua, antaako kumilla vai ilman. :D

        Miksi sitten poliisi ei ota kantaa vaikkapa urheiluseurojen kirjanpitoon koska sekin on teoreettisesti (ja käytännössä) konkreettinen poliisin intressin kohde?

        Lähinnä tällä jahtaan sitä että miksi asiassa pitää poliisin olla se asiantuntija, kumitta sorkkiminen ei ole rikos eikä se ole vääryys ja se on verrattavissa esim. pikaruuan syömiseen terveydellisenä riskinä ja riskikäyttäytymisenä. Ennemminkin näkisin että se taho jolla on varaa ja uskottavuutta puhua asiasta on THL.

        Onneksi poliisi on huolissaan kondomeista. Mitään muita huolenaiheita tässä maassa varmaan ei olekaan.


      • 164

        Ehkä urheiluseurat peittävät toimintaansa paremmin, jonka vuoksi poliisi ei saa vihiä kirjanpitoasioista. Urheiluseuran kirjanpito ei tapahdu julkisella paikalla, johon jokaisella on vapaa pääsy. Poliisikaan ei suoraan pääse käsiksi urheiluseurojen kirjanpitoon, eikä heillä ole mahdollisuutta saada samaa kenttätietoa urheiluseurojen kirjanpidosta.

        Poliisin ei tarvitse olla asiantuntija, tietenkin lehti myy, tai lehteä luetaan kun poliisi on sanonut jonkun lausunnon, mielipiteen tai näkemyksen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on varmaan koko olemassa olonsa ottanut kantaa suojaamattomaan sukupuoliyhdyntään, mutta eihän kukaan niitä lue.

        Poliisit ovat huolissaan monistakin asioista, mutta valtio päättää kuinka paljon poliiseja missäkin käytetään ja mihin työtehtäviin. Kenttäpoliisit tekee omaa työtä ihmisten parissa, muut poliisin virat ovat asia erikseen ja he keskittyvät oman osa-aluensa työhön.

        Lehden motiivit on se todellinen seikka. Lehtien tarvitsee tuottaa rahaa, joten helpoiten sitä tuotetaan poliiseilla. Tavallinen mattimeikäläinen "Helsinkiläinen Pentti 45v kertoo Suomen seksibisneksestä" = lehti meni konkurssiin. Poliisi kumminkin on ollut keskustelemassa seksityöläistenkanssa, jolloin lausuntoon on otettu lukuisiin raportteihin kirjoitettuja kohtia, mitä kenttätyössä on eri poliiseilla tullut vastaan. Virka ammatti kerää aina enemmän lukijoita, rahaa, mainostuloja kuin joku r-kioskin tai k-kaupan kassan selitykset.


    • YksLuuseri

      Onko lama aiheuttanut myös sen että moni tavallinen opiskelijatyttö alkaa myymään itseään helpon rahan toivossa? Luulis sitten ainakin että seksiä saa ostettua halvemmalla mitä enemmän siitä tulee tarjontaa ja kilpailua markkinoille. Ihmettelen vain sitä että miten se on muka yhä mahdollista että nainen voi pytää yhdestä panosta 300-400 euroa.

      • 414

        Saattaa siinä pieni vaikuttava tekijä olla, tosin rahaa saa nopeammin, helpommin ja verottomasti seksillä. Myös pilluja on vähemmän tarjolla kuin kulleja, joten kysyntää on.

        Vanhemmat ja elähtäneimmät, tai vain kurpahtaneimmat huorat ovat laskeneet hintoja, sillä heillä se pahin kato tai sanotaanko täys työttömyys iskee. Mikäli verrataan nuorta alkoholiin, niin nuori on laadukas tuote, vanhempi ja kulahtaneempi joka ei voi kilpailla nuoren kanssa on käytännössä tapio tai suomiviina. Keski-ikäiset ulkomaalaiset tarjoavat palveluitaan 50e, eli siellä on hinta ilmeisesti kohillaan. Niin, eikä se ole tyhmä ketä pyytää, vaan se ketä maksaa. Nuorella herkulla on kysyntää 20-60-vuotiaista, vanhalla haaskalla ei. Herkku voi määritellä hinnan pilviin, haaska joutuu tyytymään vähempään tai poistumaan kokonaan markkinoilta. Eläkeiän lähestyessä alkaa se haaska olemaan hinta/laatu-suhteeltaan oikea.


    • lärpsis

      Puhumattakaan rupsahtaneesta ja kaljusta lerppamulkusta. Siitä ei viitsi tod. maksaa mitään. Jollei ole sitten miljonääri, niin rups. kurppakin voipi imaista tuota katkarapuaan... ;) Tosin kukapa viitsii ukkoa omanaan katsella, oli rups. tai ei. Ovat riesoja putkiaivoja. Mulkkuahan saa irtonakin, myös kurppa. Omaa sikaa ei tarvitse pitää :D :D Et sillain, täs ku tasa-arvost puhutaa ... PÖLJÄT!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe