Jättäkää lapsemme rauhaan !

eitätäomalleosalle

JUMALAUTA! Tänään su 6.9 n.klo 16, kaksi ilmeisen todennäköisesti satalinnasta karannutta heiveröistä avuntarvitsijaa ahdisteli kahta 12v. tyttöä Viikkalan koululla. Olivat tulleet harjavallan suunnasta ja ohi mennessään katselleet tyttöjä jotka siis olivat koulun pihalla leikkimässä, jatkaneet matkaansa keskustan suuntaan, mutta tulleet hetken päästä takaisin ja alkaneet huutelemaan tytöille ja lähteneet seuraamaan heitä. tytöt olivat lähteneet viereisen asuntoalueen suuntaan karkuun, mutta sinne nämä reppanat eivät olleet enää seuranneet, eli asiansa ei ilmeisesti ollut kovin tärkeä. Poliisille ilmoitettu ja ilmoitus kirjattu, muuta ei kuulemma voi tehdä. Miehet olivat siis olleet polkupyörillä liikkeellä, toisella sininen liian pieni joku jopon näköinen ja toisella joku harmaa pyörä. VAADIN, ETTÄ VASTAANOTTOKESKUKSISSA ON OLTAVA HENKILÖKUNTA PAIKALLA 24/7 (näin ei kuulemma ole, vaikka pitäisin tätä itsestäänselvyytenä) EIKÄ YKSIKÄÄN TURVAPAIKANHAKIJA POISTU KESKUKSEN ALUEELTA ILMAN SUOMALAISTA SAATTAJAA. Ja ennen kun joku neropatti alkaa sepittämään tarinaa ihmisoikeuksista ja vapaasta liikkumisesta niin huomautan että nämä ihmiset ovat paperittomia turvapaikanhakijoita, joiden taustoja ketään viranomainen ei tunne, vai onko ne saatana sittenkin turisteja.

Anteeksi kielenkäyttö, mutta nyt on pikkasen kierrokset korkealla.

73

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KamatKantoonJaKarkuun

      Itse olemme perheen kanssa muuttamassa poriin. Sellaiselle asuinalueelle jossa lapsien ei tarvitse pelätä aikuisia mamurikollisia. Emme uskalla jäädä tänne pohjoispuolelle. Nyt vasta viidesosa rintamakarkureista tullut ja niin ylimielisinä tuossa kulkevat ja huutelevat kantaväestölle.

      • TulevaisuudenNäkymä

        Muslimi pakolaisia, kun Suomeen vielä saadaan lisää, niin käy näin: http://paavotajukangas.com/2015/02/19/ruotsi-hyvaksyy-nyt-jo-muslimien-lapsiavioliitot/
        Pitää sitten muistaa, että muslimi pakolaisissakin on se kiihko-muslimien, ehkäpä jopa Isis porukkakin vielä normi musujen seassa.

        Isishän saa harrastaa seksiä lakiensa mukaan vihollisen (eli me kaikki muut) kanssa seksin suojaikärajan ollessa heillä tässä ympäripyöreä: 0. Eli heti, kun paikat vaan vauvalla kestää jotenkuten, niin melaa mekkoon surutta, eikä välttämättä edes kestä paikat, vaan repeää rikki, pahimmassa tapauksessa kuolee.


      • rentohomosapiens

        Täällä Porissa on paljon enemmän "mamuja" kuin Harjavallassa. :D
        Mutta ihan sopuisasti elellään täällä "mamujen valtaamassa" lähiössä mekin.
        Mukavempia mun tuntemat "mamut" kuin aina naama norsunvitulla valittavat "kantasuomalaiset".
        Viime viikollahan se keskus vasta aukesi siellä, siinä menee aikaa että pakolaiset pääsee sinuiksi paikan kanssa, Satalinnakin siellä korvessa niin aika voi käydä tylsäksi jos ei pääse liikkumaan.
        Muuttakaa toki minne haluatte.


      • OletPaskanjauhaja

        Lopeta suvakki tuo sairas patologinen valehtelusi. Kerro nyt yksikin tuollainen porilainen lähiö joka on täynnä mamuja? Väinölään ängettiin kymmenen vuotta sitten 30 kurdia/afgaania ja niistä 99% hipsi helvettiin porista kun ensimmäinen lumihiutale osui nenän varteen.

        Pori on tuhat kertaa mamuvapaampi kuin harjavalta.

        Äläkä turhaan pidä naapurisi kebab miehen takia asuinpaikkaasi monikulttuurisena. Mene harjavaltaan katsomaan millainen on monikulttuurinen asuinpaikka.


      • Missäjärkesi
        TulevaisuudenNäkymä kirjoitti:

        Muslimi pakolaisia, kun Suomeen vielä saadaan lisää, niin käy näin: http://paavotajukangas.com/2015/02/19/ruotsi-hyvaksyy-nyt-jo-muslimien-lapsiavioliitot/
        Pitää sitten muistaa, että muslimi pakolaisissakin on se kiihko-muslimien, ehkäpä jopa Isis porukkakin vielä normi musujen seassa.

        Isishän saa harrastaa seksiä lakiensa mukaan vihollisen (eli me kaikki muut) kanssa seksin suojaikärajan ollessa heillä tässä ympäripyöreä: 0. Eli heti, kun paikat vaan vauvalla kestää jotenkuten, niin melaa mekkoon surutta, eikä välttämättä edes kestä paikat, vaan repeää rikki, pahimmassa tapauksessa kuolee.

        On sinulla sairaat ajatukset. Siellähän Harjavallassa on onneksi sairaala sinunlaisia varten


    • Pakolaiseksiporiin

      Suunnitelmissa meilläkin tuo muutto. Milläköhän hinnalla sitä joutuu talonsa myymään? Lapsia harmittaa kun koulu vaihtuu ja kaverit jää.

    • Ongelmajäte

      Nyt pitää vaatia päitä päätäjien päitä "vadille" kuka ottaa vastuun kun jotakin pahenpaa tapahtuu. Asun itse ydinvoimalan naapurissa mutta olo on paljon turvallisenpi kuin teillä harjavallan asukkaat.

      • Varoitus

        Erotkaa kirkosta.Sieltä ne rahaa saavat. Sipilä selittää ettei suomalaisten tarvitse pelätä sosiaaliturvan heikkenemistä. Paskat,oliko se tulevana torstaina kun hallitus julkaisee kaatuneen yhteiskuntasopimuksen tilalle uusia toimenpiteitä. Kyllä on kova leikkuri käynnissä,giljotiini. On leikattu paljon ja nyt leikataan lisää. Sosiaalitirva on heikentynyt suomessa rajusti ja tulee heikkenemään. Lääkäreillekin on pitkät jonot päästä ja nyt ne vaan pitenee kun mamut ensin,ne on niin sairaita. Afrikassa ei tunneta sanaa terveydenhuolto,poppamihet tanssii nuotiolla ja taudit häipyy. Voi hyvää päivää. Mihin helvittiin sitä muuttais,Islanti?


      • MitesTähänkKommentoitte

        Oletko varma ettei kirkko haluaisi jäsentensä eroa,jäisi kerätyt rahat heille,tuskin kukaan tai ketkään osaisivat ostaa kanneta kirkkoa vastaan rahan jakamiseksi kirkon jäsenille tai siitä eroaville.


    • Vastuuhenkilö

      Yhteys Jaana Karrimaahan. Hän on vastuussa tästä Harjavallan pakolaishuijauksen toteuttamisesta ja näin ollen kantaa myös vastuun pakolaisten aiheuttamista ongelmista ja rikoksista.

      • rupukansa

        Se mitään vastuuta kanna. Ei harjavallan rikollislääkärinkään tarvitse syytteeseen joutua. Viranomaisilla on syytesuoja. Niin kauan kun kansa matelee tämän paskahallituksen edessä joka suosii rikollisia ja palkkaa niitä korkeimpiin toimiin, niin kauan.meno on kuin laitumella. Suomen miehet senkin nöyristelee.


    • Tinttityytyy

      Moni täällä kirjoittaneista, suunnittelee, suorastaan uhoaa muuttavansa lähitulevaisuudessa Poriin. :) Ei siinä mitään, Pori on hieno paikka ja turvallinen
      isommaksi kaupungiksi. Kuitenkin, jos te maahanmuuttajia pakoon lähdette niin
      Porista heitä toki myös löytyy. Toki Porissa, heillä on rutkasti enemmän liikkumatilaa
      ja mahdollisuuksia tulevaisuudessa sopeutua Suomeen, jos Suomeen pysyvästi jäävät.

      Syrjässä oleva Satalinna, ei varmasti ole se paras paikka
      sotaisesta maasta pakoon lähteneille ihmisille. Sairaala muistuttaa jo itsessään kasarmia tai vankilaa ja paikkakunnan ihmiset itse omine ongelmineen ( kaduilla
      alkoholin vaikutuksen alaisia ihmisiä, työttömiä ja homppuisissa asuissa kulkevia ) saavat jotkin pakolaiset varmasti helposti " sulautumaan " paikkakunnan erikoiseen katukuvaan.

      • lolreps

        Hyvin sanottu. :D Juuri näin.
        Olen itsekin homssuinen harjavaltalookin edustaja, vaikka tyhmä en olekaan (kuten satuilevat rasistit). :)


    • Jaaha125

      Taitaapa aika sama olla minne muuttaa. Jos sen 4 vastaanotto keskusta viikossa perustellaan niin eiköhän niitä kohta ole joka paikassa. Kunhan ne kohta päästetään irti niin voipi monelta hymy hyytyä. 2015 kesä taisi olla viimeinen suomalainen kesä, ollaan tilattu väkivalta ja pelko Suomeen.

    • MittaTuleeTäyteen

      Tässä on ongelmana n. 70% nyt olevasta pakolais määrästä. He kaikki ovat muslimi rikollisia, Isis jengiä, tyhjäntoimittajia ja maleksijoita loppu joukko.

      20%-30% on aitoja hätää kärsiviä. Kaikki muut tulevat heidän siivellään.

      En tiedä kumpaa inhota enemmän? Tätä muslimi-roska sakkia, vai vihervassu suvakki laupeuden ja lammasmaisuuden sinisilmäisiä hölmöjä, jotka tänne rajat avaavat roistoille?

      • pyllyssäsjytkyttääkanki

        Ketkäs ne siellä hallituksessa istuukaan, PERSULIT. Nyt jytkytetään, Hahhahahaha.
        Muista äänestää ensikerrallakin persuja, ne kun on saaneet vanhusten, lasten ja köyhien asiat kuntoon, ai niin ja kreikallekaan ei annettu sitä kolmatta tukipakettia.

        Ei ku....

        Saanenko kysyä mistä teitä täysiä idiootteja sikiää, sukujuhlista??


    • muttinen
    • nakkilamuija

      Aina mahtuu joukkoon jotain jotka eivät ymmärrä maan tapoja.Kuitenkaan ei voi leimata kaikkia pakolaisia jotka pääsääntöisesti ovat paenneet sotaa ja epäinhimillisiä oloja.Näitä sodan jaloista paenneita pitää auttaa ja antaa heille kaipaamansa turva ja inhimilliset puitteet normaaliin elämään.

      • sinivalkoine

        Murto-osa näistä on pakolaisia. Suurin osa on paremman elintason hakijoita. Asiantuntijatkin alkaa olla tätä mieltä.


    • EnnusteTodellaHuono

      Mä kerroin muutamalle joitakin vuosia maassamme olleille puolitutulle arabi miehille, jotka muslimeita, että pedofilia on meillä Suomessa halveksituin rikoksen muoto ja suojaikäraja seksissä 16v.

      Ne oli hetken hiljaa ja katsoivat toisiansa ja räjähtivät sitten nauruun. Kehuskelivat, että kotimaan nurkilla olivat aikanaan nuorempina 20-30 vuotiaina paneskelleet 9-13 vuotiaita tyttöjä. Eivät oikein ymmärtäneet mitä järkeä meidän suojaikärajoissa on.

      Kummeksuivat käytäntöämme. Kertoivat myös ilman sen suurempia häpeilyjä, että vuohia ja lampaitakin olivat nusaisseet. Normi meininkiä kuulemma heillä päin.

      Eivät ole enää tuon kertomansa jutun jälkeen olleet edes mun puoli tuttuja. Jotenkin meni maku heihin. Sinänsä ei toi heidän kertomansa nyt ihan puskista tullut. Suojaikärajahan on heillä 9-12v.

      Mutta kun tuollaisesta paikasta pistetään tänne iso joukko muslimi äijiä ja joista iso osa oman maansa roisto ainesta, sitä vihonviimeistä kuonaa ja heillä helvetin hyvä pokerinaama vielä ja feikki-nyyhky tarina takataskussa valmiina. Suojaiät heillä heiluu 9 ja jopa 12 ikävuoden haarukassa tajunnassaan, joillakin ei varmaan tuotakaan. Menee varmaan tovi, ennenkuin sisäistävät uuden maan lait, jos edes menee sittenkään jakeluun joillain?

      Niin onko ihme, jos on ongelmia luvassa? Kun uudet vieraamme vielä siinä Islam huurussaan, joten isäntämaan arvostus puhdas nolla, sekä paikalliset naiset vääräuskoisia huoria heidän päässänsä ja kantis miehet onnettomia vihervassu vässyköitä, osa homoja, loput aisankannattajia, vääräuskoisia Uunoja, jotka avaavat oven vielä viholliselle (Islam muslimi harras sellainen on isäntä, muut vääräuskoisia koiria, pitää tajuta kuin he ajattelevat).

      Hehän halveksivat tällaista yhteiskuntaa (sinänsä en ihmettele) ja isännän elkeet alkavat heillä välittömästi, kun Islam vielä antaa sitä herra kansan tunnetta heihin. Just ihan niinkuin natsikin tunsivat aikanaan ylemmyyttä itsestään.


      Onnea vaan Harjavalta ja SPR:n kukkahattutädit, jotka tortut kosteina, mahlaa valuen hyysää meidän etupäässä 25-50 vuotiaita sänkinaamaisia sota lapsiaan.

      Troijan hevonen on saapunut maahan "nauttikaa".

    • vihakiimaton

      olisko sulla esittää todisteita, muuten ei tää paskanlevitys ja juorukellojen jollotus mene enää läpi. Ikävää sinänsä että jos näin tapahtuu oikeesti, niin en usko, ellei ole kyse perheenjäsenestä. katos kun täällä Valloissa nyt kaikenlaiset puistokemistit ja vähäjärkiset ämmät sepittelee näitä juttuja ihan työkseen, varmaan Nakkilassakin..
      Jokainen tietysti repii kiksinsä mistä haluaa, mutta tarinoiden keksiminen ja vihakiimassa ryventä ei oo enää terveen ihmisen hommaa..
      ps, tyttöjen ja poikienkin kannattaa varoa kaikkia miehiä, myös niitä penkeillä maleksivia persuja. pelossa ei kuitenkaan voi elää. Älkää sellasta lapsiinne tartuttako.

    • KiimatontaVihatonta

      Vihakiimaton,olet suorastaan söpö tuossa naiviudessasi. Menepä nyt vaikka alkajaisiksi Wikipediaan ja laita: Suojaikäraja. Siellä on kartta ja ikälukemat. Niin siinäpä sulle eka haluamasi todiste. Toinen todiste on kmtässä ketjussa vähän ylempänä, missä suora linkki Ruotsiin ja lapsimorsian asiaa. Siinäpä sulle taas todisteita.

      Sen jälkeen keitä vaikka kahvit ja tuumaa sekä ynnäile päässäsi hieman juuri näkemääsi. Sitten (hurja kohta) mene ennakkoluulottomasti (suvaitsevainen on myös tietenkin ennakkoluuloton, näin ymmärtäisin) mv lehden sivuille ja ala tutustumaan uutisiin ja muuhun siellä. Siitä se lähtee silmien avautuminen..ehkä..

      • vihakiimaton

        Te hölmöläiset ootte aina kovia jakelemaan ohjeita kaikille joilla äo on isompi kuin kengännumero (toisin kuin itsellänne).
        Todiste on "vähän" eri asia, kuin nettilinkki wikipediaan. tai mitä vittua-sivustolle. Oletko 15v pentu vai jotenkin kehityshäiriöinen?

        Jatka toki valistustyötä omiesi parissa, vaikutat oikein tasapainoselta kuten kaikki aivopestyt mv-pellet.
        Mä painun täältä älyllisesti viriilimpään seuraan, ennen kuin pää alkaa nykimään.
        Kaffetta vasta kuudelta- :D


    • näino

      On hyvä olla tarkka mutta tosiaan kaikkea ei kannata uskoa.

      • eiole123w

        Ette voi olla noin pumpulissa kasvaneita. Jos vähänkään on seurannut uutisointia ja lukenut muista uskonnoista, tietää että kaikki tuo on raakaa todellisuutta. Se mikä Suomessa katsotaan tuomittavaksi rikokseksi, on arkipäivää muslimivaltioissa. Maailma tuomitsee, mutta siihen ei pystytä vaikuttamaan. Se että sinä et sitä usko, ei poista sitä tosiasiaa että se on totta. Hävetkää ja käyttäkää tämäkin aika itsenne sivistämiseen.


    • mamu kun mun pihalle astuu..ei astu pois vaan kannetaan

    • Sällitriviinjakuulemaan

      Mitä sitten mahtaa tapahtua kun joku tulleista sotveteraaneista kohtaakin voittajansa ja pääsee vaikka hengestään,tuomitaanko suomalainen suoraan vai alkaako asioiden selvittely silloin kun se olisi pitänyt alkaa jo paljon aikaisemmin.Luoja paratkoon,jossakin vaiheessa tapahtuu vielä jotakin jossa uhrina on myös muun maan sotaveteraani.
      Mihin perustuu vastaanottokekuksen asioden vähättely,miehiä kun ovat pitä
      isi heidän myös ymmärtää suoraa puhetta ja kertoa heille etteiät he voi jatkaa aloittamallaan tiellä koska se tulee johtamaan heidän tappioonsa,vähemmistönä kun ovat ja vieraina toisen kulttuurin omaavassa maassa eli maan tapoja kuuluu noudattaa vaikka se tuntisi kuinka huonolta vaihtoehdolta.

    • isänakkilasta

      Poliisi ei kirjaa ilmotuksia pyörällä ajelusta, se kun ei toistaiseksi ole rikos.

      Tällainen satuilu on häiriintynyttä, en haluaisi kirjottajaa tai hänen kaltasiaan lasteni läheisyyteen.

      • taruaihmeellisempi

        Sulla on varmaan vahvat näytöt satuilusta?


      • mikäpykäläkieltää

        Missä kohtaa suomen laki kieltää pyöräilyn naapuripitäjään?
        Missä kohtaa suomen laki kieltää ihmisille (lapsille) puhumisen?
        Olivat ihan huudelleet että "i love you!"
        Jopas on ahdistelua.
        Jospa kuitenkin annettaisiin poliisienkin tehdä töitä ihan oikeiden juttujen parissa, eikä lapsellisesti soitella ihan joka kerta poliisille kun näkee erivärisen ihmisen liikkeellä.
        Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
        Älkää pelotelko niitä lapsianne mustilla miehillä, niin ei lapsiparkojenkaan tarvitse kärsiä painajaisista, eikä säikkyä jokaista vastaantulijaa.


      • perverssihhhjjj
        mikäpykäläkieltää kirjoitti:

        Missä kohtaa suomen laki kieltää pyöräilyn naapuripitäjään?
        Missä kohtaa suomen laki kieltää ihmisille (lapsille) puhumisen?
        Olivat ihan huudelleet että "i love you!"
        Jopas on ahdistelua.
        Jospa kuitenkin annettaisiin poliisienkin tehdä töitä ihan oikeiden juttujen parissa, eikä lapsellisesti soitella ihan joka kerta poliisille kun näkee erivärisen ihmisen liikkeellä.
        Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
        Älkää pelotelko niitä lapsianne mustilla miehillä, niin ei lapsiparkojenkaan tarvitse kärsiä painajaisista, eikä säikkyä jokaista vastaantulijaa.

        Onko sinusta aikuisen miehen sopivaa huudella noin vieraille lapsille? Ikävää, jos tämä on suvakkien mielipide


      • välihuomautus
        mikäpykäläkieltää kirjoitti:

        Missä kohtaa suomen laki kieltää pyöräilyn naapuripitäjään?
        Missä kohtaa suomen laki kieltää ihmisille (lapsille) puhumisen?
        Olivat ihan huudelleet että "i love you!"
        Jopas on ahdistelua.
        Jospa kuitenkin annettaisiin poliisienkin tehdä töitä ihan oikeiden juttujen parissa, eikä lapsellisesti soitella ihan joka kerta poliisille kun näkee erivärisen ihmisen liikkeellä.
        Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
        Älkää pelotelko niitä lapsianne mustilla miehillä, niin ei lapsiparkojenkaan tarvitse kärsiä painajaisista, eikä säikkyä jokaista vastaantulijaa.

        Polkupyörällä saa ajella kuka hyvänsä ja mihin hyvänsä, kunhan se pyörä ei ole varastettu.

        Tuosta lapsille huutelusta sen verran, että kyllä sitä pidetään aika kummallisena jos täysin ventovieras mies (tai nainen) rupeaa huutelemaan leikkimässä oleville lapsille. Oli se huutelija sitten musta, valkoinen tai keltainen tai punainen ihonväriltään niin kyllä se herättää huomiota.


      • Alibabaja40rosvoa
        mikäpykäläkieltää kirjoitti:

        Missä kohtaa suomen laki kieltää pyöräilyn naapuripitäjään?
        Missä kohtaa suomen laki kieltää ihmisille (lapsille) puhumisen?
        Olivat ihan huudelleet että "i love you!"
        Jopas on ahdistelua.
        Jospa kuitenkin annettaisiin poliisienkin tehdä töitä ihan oikeiden juttujen parissa, eikä lapsellisesti soitella ihan joka kerta poliisille kun näkee erivärisen ihmisen liikkeellä.
        Mitään rikosta ei ole tapahtunut.
        Älkää pelotelko niitä lapsianne mustilla miehillä, niin ei lapsiparkojenkaan tarvitse kärsiä painajaisista, eikä säikkyä jokaista vastaantulijaa.

        Meneppäs huutelemaan noiden lähtömaissa tytöille, että "I love you". Seurauksena sekä tyttö, että huutelija menettää päänsä. Semmoinen huutelu muslimimaassa on törkeä loukkaus. On se niin ihana kulttuuri.

        Vääräuskoisia saa sitten toisaalta kohdella miten vaan.


    • LasseK

      Poliisilla varmasti tärkeempääkin hommaa, kädet täynnä töitä ilman satujakin

      • näyttäämaailmalta

        Poliisinkin on etsittävä esivaltansa.


    • teiänki.ongelma

      niin se asuinkunnan vaihtaminen voi tosiaan olla aika lyhytnäköinen ratkasu, kun näitä keskuksia tarvitaa joku neljä per viikko lisää, pikkasen epäilen ettäkö esim pori sellaselta säästys, sen sijaan useampikin keskus sinne avataan tod näk aikalai pian..

    • Elxsuvis

      Poliisi ei voi mitään, kun kyseessä on kunniakansalaiset.

      Normi menettely tällaisissa taauksissa on, että yleisöä varoitetaan lapsien ahdistelijoitten olevan liikkeella ja pyydetään ilmoittamaan poliisille, jos jotain epäilyttävää tapahtuu tai tuntomerkkeihin sopivia tyyppejä liikku lasten lähettyvillä.

    • ärsyttää-pakolaiset

      tooi tättä on vitumaista sanoa mutta poliisit ei tee yhtään mitään jos kyse on pakolaisesta mutta jos itte paikka kuntalainen tekee jotain nii kyl sitten on heti neljä maijaa pihassa oon tässä odotellut koska tulee eka tapaus kun ( suomalainen isä on hakannut pakolaisesta paskat pihalle ) että kuinka kauhee kohu tommosestakin nousisi? harjavallan kaupunki voisi kustantaa jokaiselle muksulle sähkölamautimen pysyy pakolaisetkin housuissa kun saisi vähän virtaa roppaan

      • eihysteriaa

        hyvät harjavaltalaiset asukkaat. olette eläneet siellä maalla rauhassa todellisuudesta. itse asun porissa ja täällä on paljon maahanmuuttajia ja muita ulkomaalaisia ollut jo vuosikaudet.eikä täällä ole minkäänlaista ongelmaa ollut heidän kanssaan koskaan. ovat ystävällisiä ja hyvin käyttäytyviä nuoria naisia ja miehiä sekä lapsia. jos he ovat jotain huudelleet tytöille ,niin ei se tarkoita että raiskaavat kaikki liikkuvat naiset. lopettakaa se hysteriä siellä ja muistakaa,että asenne ratkaisee aina.kyllä ne pelottavat miehet ovat suomalaisia , esim . siwassa suomalainen mies puukotti 15 v. tyttöä. ja 15 v. suomalainen tyttö murhasi koulukaverinsa. suomalaisia pelätä tarvii,ei maahanmuuttajia. mutta tervetuloa vaan tänne poriin , mutta täällä sitten tapahtuu aika pahoja asioita suomalaisten keskuudessa.


      • vpkpalomestari

        Mitä nyt yksi porilaistyttö raiskattiin ja poltettiin elävältä. Semmoista rauhallista rinnakkaiseloa.


    • missä-maalais-järki

      aivan juu ei mitään hätää harjavallassa kun harjavalta on yhtä isokin kuin pori ja jos pakolaisija tulee se 500 kpl nii ei sekään ole mikää ondelma ja ihan normaalia että aikuiset pakolais äijät huutelee pikku muksuille rakkauden tunnustuksia ja ei tarvi pelätä eikä epäillä yhtään pakolaisista ne on niitä sankareita jotka on lähtenyt sotaa karkuun ja jättänyt naiset sinne sotimaan että ei muuta kuin harjavallan satalinnasta vaan hakemaan omaa kämpään pakolainen ja vietät hänen kansa hauskoja hetkiä ja viellä plussaa jos taloudessa asuu viellä teini tyttö että pakolainen viihtyisikin viellä että kaikki on ihan vitun jees jees

      • mamujenpuolustaja

        sinulle missä-MISSÄ MAALAISJÄRKI .onko tämä on eka kerta kun lapset siellä harjavallassa näkee tummaihoisia ihmisiä ? no nyt korkea aika sitten katsoa netistä heidän kulttuurin kuuluvista tavoista.nämä ,jotka nyt on huudelleet i love you joillekin tytöille,tarkoittavat vaan hyvää ja saman he sanovat varmaan kaikille,koska ovat iloisia ,kun saivat majapaikan väliaikaisesti. olen jo 2 vuotta seurustellut tälläisen turvapaikanhakijan kanssa, ja hänellä on 2 lasta ,joiden äiti kuollut iranissa sodassa.tämä mies on afgaani ja hänen elämästään 35 vuotta afganissa käyty sotaa. ovat tykkääneet asua täällä porissa ja lapset käyvät koulua ja isä opiskelee suomen kieltä,että pääsisi töihin. ottakaa asioista selvää ennenkuin te harjavaltalaiset alatte vainoomaan näitä kovan kokeneitä ihmisiä. sinun aikuisena ihmisenä pitäisi rauhoittaa nyt perheesi ja erikoisesti lapsesi,etteivät mamut ole tullut tänne ilman todellesta hätää. eivät juo viinaa ollenkaan ja ovat kohteliaita .


      • Elämätänähnyt

        Voi elämän kevät tätä naiviutta.


      • kovaonpuute
        mamujenpuolustaja kirjoitti:

        sinulle missä-MISSÄ MAALAISJÄRKI .onko tämä on eka kerta kun lapset siellä harjavallassa näkee tummaihoisia ihmisiä ? no nyt korkea aika sitten katsoa netistä heidän kulttuurin kuuluvista tavoista.nämä ,jotka nyt on huudelleet i love you joillekin tytöille,tarkoittavat vaan hyvää ja saman he sanovat varmaan kaikille,koska ovat iloisia ,kun saivat majapaikan väliaikaisesti. olen jo 2 vuotta seurustellut tälläisen turvapaikanhakijan kanssa, ja hänellä on 2 lasta ,joiden äiti kuollut iranissa sodassa.tämä mies on afgaani ja hänen elämästään 35 vuotta afganissa käyty sotaa. ovat tykkääneet asua täällä porissa ja lapset käyvät koulua ja isä opiskelee suomen kieltä,että pääsisi töihin. ottakaa asioista selvää ennenkuin te harjavaltalaiset alatte vainoomaan näitä kovan kokeneitä ihmisiä. sinun aikuisena ihmisenä pitäisi rauhoittaa nyt perheesi ja erikoisesti lapsesi,etteivät mamut ole tullut tänne ilman todellesta hätää. eivät juo viinaa ollenkaan ja ovat kohteliaita .

        Montako vuotta sille moniosaajalle opetetaan Suomen kieltä luuletko tosiaan että se sun oma pieni koti afgaani menisi joskus töihin onhan sitä jo ainakin tuo 2 vuotta jo elätetty ja koulutettu veronmaksajien kustannuksella tulee lähiö valaan mokka...... saanti yhteiskunnalle suhteettoman kalliiksi yrittäää ilmeisesti epä toivoisesti kanssasi naimisiin että saisi kansalaisuuden olisi sitten lopun ikänsä täällä elätettävänä koska sullehan tulee kenkää heti kun se saa kansalaisuuden eivätkö nämä Suomalaiset mustan makkaran metsästäjät ikinä edes opi pienen päästä valitetaan lehtien palstoilla mitenkä se minua kohteli sen jälkeen kun sai kansalaisuuden toivottavasti nuolet edes itse haavasi etkä enää kirjoita noita tyhmyyksiäsi ihmisten luettavaksi


      • toivotaan
        mamujenpuolustaja kirjoitti:

        sinulle missä-MISSÄ MAALAISJÄRKI .onko tämä on eka kerta kun lapset siellä harjavallassa näkee tummaihoisia ihmisiä ? no nyt korkea aika sitten katsoa netistä heidän kulttuurin kuuluvista tavoista.nämä ,jotka nyt on huudelleet i love you joillekin tytöille,tarkoittavat vaan hyvää ja saman he sanovat varmaan kaikille,koska ovat iloisia ,kun saivat majapaikan väliaikaisesti. olen jo 2 vuotta seurustellut tälläisen turvapaikanhakijan kanssa, ja hänellä on 2 lasta ,joiden äiti kuollut iranissa sodassa.tämä mies on afgaani ja hänen elämästään 35 vuotta afganissa käyty sotaa. ovat tykkääneet asua täällä porissa ja lapset käyvät koulua ja isä opiskelee suomen kieltä,että pääsisi töihin. ottakaa asioista selvää ennenkuin te harjavaltalaiset alatte vainoomaan näitä kovan kokeneitä ihmisiä. sinun aikuisena ihmisenä pitäisi rauhoittaa nyt perheesi ja erikoisesti lapsesi,etteivät mamut ole tullut tänne ilman todellesta hätää. eivät juo viinaa ollenkaan ja ovat kohteliaita .

        Olisiko millään mahdollista että muuttaisit sen Afgaanisi kanssa pois Porista vaikkapa tonne Harjavaltaan niin ei Porin sossun tarvitsisi enää elättää teitä ja kouluttaa tätä mokka...... ja sen tyttäriä kaupunki säästäisi paljon veroeuroja ja olisi siellä varmaan paljon tälle seurustelu kumppanillesikin saman henkisiä ystäviä ja tiedä vaikka itse saisit useampaakin mokka.......


      • maksaja
        kovaonpuute kirjoitti:

        Montako vuotta sille moniosaajalle opetetaan Suomen kieltä luuletko tosiaan että se sun oma pieni koti afgaani menisi joskus töihin onhan sitä jo ainakin tuo 2 vuotta jo elätetty ja koulutettu veronmaksajien kustannuksella tulee lähiö valaan mokka...... saanti yhteiskunnalle suhteettoman kalliiksi yrittäää ilmeisesti epä toivoisesti kanssasi naimisiin että saisi kansalaisuuden olisi sitten lopun ikänsä täällä elätettävänä koska sullehan tulee kenkää heti kun se saa kansalaisuuden eivätkö nämä Suomalaiset mustan makkaran metsästäjät ikinä edes opi pienen päästä valitetaan lehtien palstoilla mitenkä se minua kohteli sen jälkeen kun sai kansalaisuuden toivottavasti nuolet edes itse haavasi etkä enää kirjoita noita tyhmyyksiäsi ihmisten luettavaksi

        Voisitko muuttaa sen mokka....... kanssa pois Porista laskisi sosiaali menot huomattavasti


      • afgaanimies
        kovaonpuute kirjoitti:

        Montako vuotta sille moniosaajalle opetetaan Suomen kieltä luuletko tosiaan että se sun oma pieni koti afgaani menisi joskus töihin onhan sitä jo ainakin tuo 2 vuotta jo elätetty ja koulutettu veronmaksajien kustannuksella tulee lähiö valaan mokka...... saanti yhteiskunnalle suhteettoman kalliiksi yrittäää ilmeisesti epä toivoisesti kanssasi naimisiin että saisi kansalaisuuden olisi sitten lopun ikänsä täällä elätettävänä koska sullehan tulee kenkää heti kun se saa kansalaisuuden eivätkö nämä Suomalaiset mustan makkaran metsästäjät ikinä edes opi pienen päästä valitetaan lehtien palstoilla mitenkä se minua kohteli sen jälkeen kun sai kansalaisuuden toivottavasti nuolet edes itse haavasi etkä enää kirjoita noita tyhmyyksiäsi ihmisten luettavaksi

        en asu tämän afgaanin kanssa ,hän asuu tyttäriensä kanssa, naimisiin en mene suomalaisen enkä ulkolaisen kanssa.tätä miestä ei voi mitenkään verrata suomalaisiin juoppoihin isovatsaisiin miehiin. hänellä siistit vaatteet, ja kaikki pelit toimii oikein hyvin.itse olen hyvintoimeentuleva eläkeläinen ja nähnyt kaikenkarvaisia suomimiehiä,mutta kaikki juovat liikaa viinaa.olen onnellinen ,ettei tarvi katsella enää heitä. afgaanimies on hyvin treenattu kroppa,koska käy kuntosalilla.hampaat vitivalkoiset ja hoidetut.kyllä häntä on ihana katsella ! seksinpuutteestakaan ei enää tarvi kärsiä,kun kaikki toimii paremmin kuin hyvin.


      • kovaonpuute
        afgaanimies kirjoitti:

        en asu tämän afgaanin kanssa ,hän asuu tyttäriensä kanssa, naimisiin en mene suomalaisen enkä ulkolaisen kanssa.tätä miestä ei voi mitenkään verrata suomalaisiin juoppoihin isovatsaisiin miehiin. hänellä siistit vaatteet, ja kaikki pelit toimii oikein hyvin.itse olen hyvintoimeentuleva eläkeläinen ja nähnyt kaikenkarvaisia suomimiehiä,mutta kaikki juovat liikaa viinaa.olen onnellinen ,ettei tarvi katsella enää heitä. afgaanimies on hyvin treenattu kroppa,koska käy kuntosalilla.hampaat vitivalkoiset ja hoidetut.kyllä häntä on ihana katsella ! seksinpuutteestakaan ei enää tarvi kärsiä,kun kaikki toimii paremmin kuin hyvin.

        Siinä katsos on se ero että Suomimies joutuu tekemään työtä ei ole päivisin aikaa käydä kuntosaleilla ja hammaslääkärinkin joutuu maksamaan itse,en ole tiennytkään että sossu maksaa vielä kuntosali kortitkin vuokrien ja merkkivaatteiden lisäksi niin ja täytyyhän ravintokin olla huippu luokkaa kun noin on timmissä kunnossa no saahan hän varmaan ruokaa kun mummeleita polkemassa niin ja luultavasti myös rahallisen korvauksen kuitenkin on kiva kuulla että maksetaan mamujen kuntosalit ja merkki vaatteetkin vielä verorahoilla ymmärrän kyllä että olet katkera kun et koskaan Suomalaista miestä saanut mutta ei kuitenkaan tarvitsisi ihan kaikkea täällä paljastaa.


    • Nakinpaskaa

      Nakkilalaiset saisivat pitää naamansa ummessa. Siinä mökökylässä valkoihoiset kyttäilevät toisiaan niin, että naama mustenee. On sitten mustaa miestä omastakin takaa eikä tarvitse ensimmäistäkään maahanmuuttajaa ottaa kylän agraarimaisemia pilaamaan.

      • vakiasukkaat

        harjavallassa kuohuu kovasti,kun satalinnaan tuli muutama maahanmuttaja asumaan väliaikaiseksi. kaikki pelkäävät ,että mamut varastaa, raiskaavat naiset ja lapset. voi pyhäyksinkertaisuus teitä,ei tarvi mennä kyttäämään sinne lähistölle ollenkaan.heillä on tapansa elää ja teillä omat. kyllä siellä harjavallassakin on vuosikymmenien aikana sattunut törkeitä rikoksia, ovathan nämä mamut olleet vasta viikon siellä.ei heidän piikkinsä voi laittaa vakiasukkaiden rikoksia.miettikää tätä !


    • käjetristiin
    • eroarahasta.fi

      Rauha ei irtoa rahallla. eikä kasvojen menetykselllä.

    • Mahtavaa

      Jos lähtis tienaamaan mamuille rahaa.

    • HellsBells

      Ei kyllä se on nii että Harjavallan päättäjät (kaupunki/suurteollisuuspuisto eli tehtaat) tässä on takana, näistä kulttuurimme "rikastuttajista" tulee kuule teidänkin työpaikkojen viejiä kaiken muun ohella! Sanokaa sanoneen niin se vain valitettavasti on!! Että onnea vaan sillekin alueelle, ei perhana mitä touhua! Tehdas ja kaupunki saa halpaa työvoimaa parhaassa iässään olevista mamuistaan, aloittavat pian koulukuljetukset mamulinnasta lähikuntien amiksiin.

    • 1511
      • giii

        Ottaa ihan rauhallisesti nyt. SK on korjannut uutisen, poliisi oli saanut tiedon tapahtumasta.


      • Ihmettelenviranomaisia

        Ei kai se ihan paskapuhetta ole, kun poliisi on saanut tiedon tapahtuneesta.

        Sekin pitää näköjään myös paikkansa, että poliisi ei ole tietoon mitenkään reagoinut.

        Jos saattaa asian poliisin tietoon, ei ilmeisesti riitä, vaan täytyy tehdä "virallinen" rikosilmoitus.

        Voikohan se vastaaottokeskus informoida asukkailleen, että suomalaiset eivät pidä alaikäisten tyttöjen ahdistelusta?

        "Lounais-Suomen poliisi on saanut tiedon tapauksesta, mutta rikosilmoitusta ei ole tehty."


      • niinsevaanon

        Virallista rikosilmoitusta ei voi tällaisesta asiasta tehdä.
        Huutelu ei ole suomen laissa rikos, eikä sitä voida millään pykälällä luokitella ahdisteluksi.


      • profemakko
        niinsevaanon kirjoitti:

        Virallista rikosilmoitusta ei voi tällaisesta asiasta tehdä.
        Huutelu ei ole suomen laissa rikos, eikä sitä voida millään pykälällä luokitella ahdisteluksi.

        Riippuu mitä huutelee. Mikään huutelu ei ainakaan Suomessa ole soveliasta käytöstä. Sen voisivat vastaanottokeskuksen tädit suojateilleen kertoa.

        Seksuaalinen häirintä on Suomessa rikos ja se pitää sisällään myös seksuaalissävytteisen huutelun.


      • islam

        Täältäkin voisi sillä perusteella nostaa syytteen aika pirun montaa suomalaista vastaan, jotka huutelee "vitun läskihuora" "hyvä perse" "haluuks parrua"-tyyppisiä kommentteja!
        Ja kyllä, näitä huudellaan myös alaikäisille, etkö muka ole koskaan kuullut? Huudetaanko niistä netissä?

        Turvapaikanhakijat tulevat maista, joissa lapset ovat tärkeitä ja heille ollaan ystävällisiä.
        Tarinat lapsiraiskauksista ovat äärimuslimien tekosia, kuten esim isis. Nämä ihmiset, jotka maastaan pakenevat, pakenevat niitä samoja äärimuslimeja, kuin me täällä pelätään. Hekään kun eivät jaa samoja arvoja kuin äärimuslimit, vaikka uskonnon nimi onkin sama.


    • Pekkkis
      • 1014

        Ja vaihtoi kengätkin samalla? Ei taida olla sama lapsi, ylemmän kuvan lapsen säären pituus sopisi isommalle lapselle kuin Aylan.
        Vaan mitä väliä vaikka olisikin siirretty parempaan kuvauspaikkaan?
        Hukkunut kuitenkin.


      • epäilevätuomas

        Tämä on sitä "oikeata journalismia".

        Meitä kustaan silmään ahtopaineella.


      • propagandaatuokin

        Ylemmässä kuvassa on alemman pojan veli, joka hukkui myös.


    • jallajoo

      mun viestejä ei ainakaan julkaista,ehkä oon sit liian kriitinen, mut huomioikaa ettei suurinosa negatiivisista kertomuksista edes pääse läpi, koska toset uskooo meiät huijareiks,kun yritämme suojella kantaväestöö, mut tosiaan oon laittanu pal mielipiteit, mut ne on boikotoitu,sitä on nykyinen uutisointi

      • shitbullia

        Pääse läpi mistä? Mä oon ainaki suoltanu tänne paskaa tuutin täydeltä ja kaikki on julkastu!


    • Tälläistätänään

      Tänään lenkkeilin Harjavallassa niin näin omin silmin kun nämä mamut huutelivat kaikille vastaantulijoille. Koulukadulla huutelivat alakoulu ikäisille tytöille. Huutelu ei ole rikos, mutta on se helvetin epämukavaa. Varsinkin kun nämä liikkuvat 3-5 hengen ryhmissä niin en haluaisi törmätä pimeällä yksin heihin ikävä kyllä.

      • käsitteetkuntoon

        Onneksi satalinnan t u r v a p a i k a n h a k i j a t eivät voi olla sitten syyllisiä. Siellä kun ei ole yhtään mamua.


    • hämmästyttääkummastuttaa

      "Poliisille ilmoitettu ja ilmoitus kirjattu, muuta ei kuulemma voi tehdä. "

      Poliisi on ollut kuitenkin asian eteen hyvinkin ahkerana.

      Juttu on sen enempää tutkimatta lemattu nettihuhuksi ja maakunnan ykköslehdessä on aloitettu aggressiivinen kampanja tällaisia "nettihuhuja" vastaan.

      Vähättely tuntuu oudolta, kun tiedetään, että turvapaikanhakijat ovat julkisuudessa kampanjoitujen syyrialaisten naisten lasten sijasta suurimmaksi osaksi irakilaisia ja somalialaisia miehiä. Aikaisemmasta kokemuksesta tiedetään, että kyseiset ryhmät ovat lukumääränsä nähden eniten edustettuina suomalaisissa raiskaustilastoissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2796
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      98
      2103
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      145
      899
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe