Jaajosta tuli kapitalisti

SanonpaVain

Jopas on J. Linnonmaalla puheet muuttuneet vallan itsekeskeisen ja rahan ahneen kapitalistin julistuksiksi.
Näinhän se raha ihmistä muuttaa. Jaajokin rupesi toitottamaan heti kapitalisitipropagandaa kun saavutti hieman menestystä urallaan ja rahaa alkoi tulla tilille. Surkean nolo takinkääntäjä ja muuntautuja-nilkki.

35

1282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paatsi

      tuo on totta. siksi en tuota kokoomusradiota kuuntele.

    • se.siitä

      Sosiaalidemokratian sisäpiiri on aina kapitalistinen (etuoikeutetut vakiduunarit ay-liike ja ek) ja sisäpiirin sisäpiiri oligarkia, harvainvalta.

      vapaatunarien kaataja

    • NimensäMukainen

      SSSuomiPop Aamulypsy komppaa siinä määrin hallitusta että nimeen voisi lisätä vielä sunnuntailypsyn, ylityölypsyn ja arkipyhälypsyn. No kun ei ole itseltään pois, niin selkänahastaan maksavan pieni- ja keskituloisen duunarin voi aina laittaa maksajaksi ja lypsettäväksi. Yököttää noin poliittinen ohjelma, joten vaihdoin pysyvästi kanavaa.

    • MuuttakaaSinneViroon

      Veronapisee muiden hyväosaisten kanssa liiasta verotaakasta ja loisivien työttömien korkeasta perusturvasta(?) vaikka telkusta nähty millaisessa lukaasissa Mr. Linnonmaa asustaa. Ei pitäisi moisilla vuosituloilla napista ja itkeä korkeaa verotusta, koskaan ennen ei ole paskanjauhannalla vastaavaa elintasoa Suomessa saavutettu. Ärsyttävää että radiostakin alkaa musiikin lomassa tulla SSSuomen yhtä ainoaa oikeaa EK-totuutta, vaikka maassa on 900.000 köyhää, joiden perusturva on huomattavasti alle Euroopan neuvoston suositusten, josta Suomi on saanut noottiakin.

      • PerisOnKingi2017

        Se on jotenkin niin uusAvuton ja veikeä herrasmies, kerran budapestissä poikain kanssa koheltaessa.


    • Perisfani

      Jaajosta kun tuli isä, niin johan alkoi sen päiväiset lapsiperhemarinat. Kun kalakauppias soittaa ovikelloa klo20 niin maailman kauhein asiahan tuo on (!?). Hirveän aggressiivisen huudo säestämänä saimme tuosta asiasta kuulla tänä aamuna.

      Harvan penskat kahdeksalta nukkuu, mutta jaajon elämässä on nyt äärimmäisen räjähdysherkkä vaihe, kun kaksoset parkuu ja nukkumatti ei tuu.. :)

      Onneksi Perälä ei ole vielä isä. Sit kun noi kaikki kolme paasais univajeesta ym. pissa-kakka-vaippa-kärry-puklaus-rahanmeo-vapaa-ajanpuute-ongelmista, niin sitten vaihdan kanavaa. EN vielä. Perälä on hulvaton tyyppi. Täysin omanlaisensa hömelö.

      • kakkaalaks

        Hyvä kirjoitus, yritin juuri sanoa samaa novasta, mutta ei oikein mennyt perille.

        Tosi kiva kun on lapsia, mutta voihan radiossa puhua muutakin, kuin sitä kuinka paljon oli kakkaa tai puklua milloin missäkin


      • HalooTapiola

        Espoon Nallet


    • Samoillalinjoilla

      Olen ikäväkseni huomannut saman. Ajattelin, että josko se menisi ohi ja vanha kunnon Jaajo palaisi. Nyt on jo kuitenkin pakko todeta, että en kestä enää herran ylimielisiä juttuja kuunnella. Miksei voinut pitäytyä kevyessä läpässä, kun pitää lähteä politikoimaan ja arvostelemaan "vääryksiä" täysin putkinäköisesti. Harmi, koska tykkäsin niistä vanhoista huumoriaamuista tosi paljon.

    • Linnonherra

      Ei muuttanut raha Saku Koivua, mutta J. Linnonmaan kyllä.

      • junttila

        riippuu ihmisen fiksuudesta/junttiudesta, miten paljo muuttaa.


    • fghjll

      Kun kerran herran mielestä on sama tekeekö duunari töitä arkena vai pyhänä,niin lypsykin voisi tulla myös pyhäaamuina. Ja se Annin itkeminen siitä että työt alkaa klo 6 alkaa ärsyttämään. Eiköhän tässä maassa aika moni joudu siihen aikaan töihin tulemaan.

    • gydsoxoi

      Kuunnelkaapa Eurooppalaisten radioasemien lähetyksiä niin ei siellä ole läheskään sellaista naurun rätkätystä ja sonnan jauhantaa kuin Suomen radioasemien lähetyksissä kuulee, nykyään kaikkein pahinta kuulee Ylex:llä, ainoa mitä viitsii Ylexiltä kuunnella on naisten juontamat ohjelmat, Poikolaisen ja Hätösen jutut kyllä menevät navanalle aika usein mutta ne pysyvät kylläkin siedettävinä ja hyvän maun rajoissa.

      Lähes kaikki miespuoliset juontajat ovat kuin teinipoikia jotka nauraa räkättävät räkä poskella omille jutuilleen niin että tuskin saa selvää mitä puhuvat, vääntelevät asioita ja keksivät omia läppiään jutuista, todella surkeaa juontamista, kyllä mediaverolle täytyisi saada parempaa vastinetta..lisäksi teeveen uusintojen uusinnat, se on nyt helppoa kun rahaa tulee ja laki on rahan tulon takeena.

      Olenkin siirtynyt kuuntelemaan Eurooppalaisia radioasemia ja unohtanut kotimaiset räkänokkien jutut.

      Onneksi on kuitenkin vielä Poikolainen ja Hätönen ja pari muuta flikkaa ja heille pisteet ja palkkaa lisää, he ovat Ylex:n kantava voima ja ääni!

      • pepunjakaja

        Ja tämä liittyi Jaajon todella paljon. Se ylex:n juontaja on Poikelus eikä mikkään Poikolainen.


    • fewfew

      Amulypsyssä ainut hyvä asia on Jaajo, sen yhden hirnumista ei jaksa hullukaan kuunnella.

    • potkutor

      Tänään taas kokkari jaajo oli vauhdissa,kun oli tapaus jossa se alkon myyjä oli saanut potkut,ja voittanut jutun oikeudessa.Tietoisesti vertasi tapausta uuden työntekijän palkkaukseen,ja tietenkin nämä kaksi muuta lammasta oli samaa mieltä

      • Olisipajaajovieläsesama

        Niinpä. Välillä jo melkein meinaa luulla, että nämä kaksi muuta ovat eri mieltä näistä ainakin minusta erittäinkin oleellisista asioista. Mutta todellisuudessa en ole varma, kun eivät halua tai uskalla sitä mr Jaajon läsnäollessa tuoda esille. En siis kuuntele enää Lypsyä, en radiosta enkä podcastina, niin hauskaa kuin vielä pari vuotta sitten olikin yhdessä heräillessä. Sopivassa kohdassa kun kuului hyvät huomenet, niin tiesi ehtivänsä ajoissa töihin. Mutta on tämä kellokin siihen ihan hyvä.


    • lypsytonloppu

      Ei ole tullu sitte enää kuunneltua aamulypsyä. Jaajon juttuja kyllä kuuntelisi, mutta Annin hirnuminen on sietämätöntä ja Perälä yrittää olla Jaajon oppipoika vitseineen. Lisäksi nämä Anni ja Perälä ovat nyt joka tv-ohjelmassa, kun muka niin hyviä ovat...

      • Olisipajaajovieläsesama

        Oho, siis Jaajoko ei ole ohjelmissa tai peräti elokuvissa? Anni on suoraan sanoen aika tylsä. Hän kertoo esim. Instassa olevansa lomamatkalla keräilemässä tarinoita kuulijoille, mutta enpä näin yhtäkkiä muista häneltä yhtäkään naurun arvoista tarinaa. Ja jos jotain vitsiä tulee, niin siihen tulee lisänä, että hei tämä ei sitten ollut totta. No ai jaa. Perälä taas on minusta oma itsensä, mutta ehdottomasti parempi silloin kun Jaajo on puikoissa. Muuten yrittää liikaa pelehtiä ääniefektien ym. kanssa. Tulee kuva, että jutut eivät sinällään riitä. Jaajo on radiopersoonana ihan omaa luokkaansa, mutta tämä nykyinen kapitalistiperheenisä-homma on todella syvältä ja vie hyvätkin jutut kirkkaasti miinukselle.


    • Iikapuaeiih

      Annin rooli on näköjään hirnua Jaajon vitseille. Muuten koettaa sönköttää jotain väliin.

    • Eivainkestä

      Olenpa tässä muutamana päivänä pitkästä aikaa avannut Aamulypsyn ja kas. "Bisnes", "Innovaatio", "Virtualtraveller", "Ekstiimran", "Maisouda", "Miljonääri", "Niin kauan kuin yhteiskunta toimii niin, että kaikilla pitäisi mennä samoin, niin..." No, tulipa kuunneltua, eikä tarvitse taas enää hetkeen kokeilla.

      On se kumma, että silti ei tunnu löytyvän ketään muuta, joka osaisi homman yhtä hyvin. Sellainen, jolla olisi samanlainen spontaani tilannetaju ja -nopeus ja jolle toisaalta tulisi mieleen vähän erilaisiakin juttuja "valepuheluineen" jne. Mutta joka ei tyrkyttäisi omia yhteiskunnallisia ajatuksiaan tai toimisi noin räikeän kaupallisesti. Minusta saisi erittäin uskollisen kuulijan.

    • Herraisäsentään

      Sieltähän se taas alkoi. "Ei tarvi kenenkään mennä duuniin kun ihmiset alkaa äänestää vasemmistopuolueita, höhöhööö." Ihan on taas perillä Mr. Linnonmaa. Miksi, oi miksi hän ei voi pitää noita poliittisia kannanottoja omana tietonaan, vaan niitä pitää _jatkuvasti_ tuutata eetteriin. Tai no, mikäs minä olen The vuoden juontajaa arvostelemaan, ehkä en vain enää kuulu kohderyhmään.

      • ghjklöö

        Tämä Jaajo kun ei ole koskaan normaalia päivätyötä tehnyt,niin olisi hiljaa.


    • poprocksuomi

      aivan samaa mieltä useamman kanssa, itse aloin kuunteleen suomipoppia ja aamulypsyä joskus 2008, jutut olivat tosi hauskoja ja musiikki oli jotenkin parempaa/vaihtelevampaa, oli masentavaa kun aamulypsy loppui joksikin aikaa, sitten kun jaajo palas takaisin oli tosi mukavaa kuunnella jaajon perälän ja anninkin juttuja, nauraa sai etenki töissä kun sitä yksikseen pyöräkoneen ratissa kuuntelin, jotenkin tuntuu että suunnilleen samaan aikaan kun sipilän hallitus nousi valtaan ja alkoi tämä työläisten ja muiden köyhien kurjistaminen myös aamulypsy muuttui, tämä on tietenkin vain oma mielipiteeni, jotenkin tämän kolmikon ja myös juha vuorisen jutut muuttuivat jotenkin porvareita ja yrittäjiä suosivaksi, näitä lähetyksiä kun kuunteli tuli tunne että normaaleja työssäkäyviä alettiin mollaamaan ja pitämään ahneina, tämä tuli selväksi täysin jaajon ja myös perälän suusta, mutta myös annin ja vuorisen, myös työttömiä ja muita tavallisia köyhiä syyllistettiin, myöskin tämä iltapäivän juontaja jenni alexjandrova kirjoitinkohan nyt oikein? teki myöskin selväksi ettei hänen mielestään sunnuntailta tarvitse maksaa kuin normipalkkaa koska nykyaikana ei olla enää kirkollisia niin kuin joskus ennen, muutenki tuo jennin ja samin ohjelma on melkeen suurinta paskaa mitä olen koskaan kuullut, no eipä enää jaksa aamulypsyä kuunnella kun hyvin harvoin eikä nuo porvarin kätyrit enää jaksa edes naurattaa, muistihan jaajo useasti mainita ohjelmassa myös suuresta roolistaan syke sarjassa, taitaa tuo lypsyjengikin kuulua sipilän sisäpiiriin, no omasta puolesta tuo ohjelma saa loppua, kaikella on aikansa ja aamulypsy on menneen talven lumia, muuttakoon nimen vaikka kapitalistin aamu jorinaksi, itse kuuntelen nykyään suomirokkia juontajien jutut nyt eivät mitään huumoria kyllä ole mutta mielestäni ihan hyviä juontajia hyvää musiikkia eikä ole jatkuvasti mainoksia niin kuin suomipopilla

      • pesäpalluva

        Minäkin kirjoitan pitkiä tekstejä enkä käytä lauseen lopussa pistettä notta nui


      • jfdgjklkkkliu
        pesäpalluva kirjoitti:

        Minäkin kirjoitan pitkiä tekstejä enkä käytä lauseen lopussa pistettä notta nui

        Ja sun ainoa ongelma on pisteen puuttuminen. Pelle. Piste


    • fefehh

      Yrittäjien lapsista harvemmin kommunisteja tulee ja hyvä niin! Tietävät, että ITSE on leipänsä tienattava eikä käydä toisten lompakoilla.

    • nanopenis

      Jaajo on tilinsä itse tehnyt. Siinä on mies joka osaa laskea huumoria myös itsestään. On hienoa että hoitaa lapsiaan. Ette näytä ymmärtävän Jaajon huumoria. Porvari laskee usein itestään huumoria.
      Olen köyhä taloudellisessa merkityksessä, mutta tuo ohjelma juontajineen rikastuttaa aamujani.
      Parasta mitä radiosta aamuisin tulee!

      • gfcyttf

        Jaajo ja Anni mahtavia; Perälä vähemmän. Työstä Jaajo puhuu, niin kuin asia on.


    • Kakkajuvanen

      Kokkare pelle koko ukko. Luokkakokous on ihan paska leffa. Ruma liinatukka. Narsisti ja h..mo.

      • vaihdakanavaa

        Sinun kaltaisia persuja varten on Järviradio ja sen laatujuontaja Hannu.


      • Kakkajuvanen

        Haista sääkin porvari paska. Stubbin hevoshammas ...kele! Ryöstä enemmän kansaa! Kuuntele porvari jaajoa ja paskaa musiikkia! Vedä hanskaan.


    • hfhfhfhf

      Täähän on tosiaan mennyt sellaiseksi, että kolmikolta hävinnyt tyyliin normaalin ihmisten rahankäyttö taju. Käytiin/oltiin/mennään syömään 50euron pihvit työpäivän päätteeksi ymym. satanen sinne toinen tänne.
      Lisäksi vituttaa ärettömästi tätä valitus kun joutuu töihin heräämään 5 aikoihin. Eiköhän suomessa ole satojatuhansia/miljoonia jotka joutuvat, ja neljä kertaa pienenmällä palkalla kuin tuo kolmikko.
      Ja joo kun Jaajosta tuli isä aamulypsy tavallaan kuoli ja jutut pyärivät paskavaippojen ympärillä ja mainostetaan noita omia paskoja ohjelmia/projekteja pelkästään.

      On tää silti hauskin aamuohjelma kun välillä tulee väläyksiä entisestä Jaajosta mutta eipä tule kauaa kestämään että koko ohjelma kuiopataan lopullisesti.

    • Jarzzzza

      Sellanen se on aina ollut.Kultalusikka perseessä syntynyt rikkaan perheen kakara

    • Anonyymi

      "Tietyille puolueille on hyvä mitä enemmän on työttömiä." tjsp. Ei herranjestas. Toivon todella, ettei kukaan oikeasti tuollaista luule yhdestäkään puolueesta. Se on sitten eri asia, mikä puolue on työnantajan ja kuka työntekijän asialla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe