Naisten väkivalta

ihmettelijäiänikuinen

Näin kaverini silmä mustana kadulla eilen. Luulin, että oli saanut baarissa turpaansa. Ihmettelin, kun kaveri oli normaalia enemmän häpeissään ja yritin lohdutella, kunnes järkytyin kuullessani, että hänen vaimonsa, jonka minäkin tunnen hyvin (opiskelimme yliopistossa samaan aikaan) oli lyönyt häntä.

Lopulta vyyhti purkautui, kun kaveri sanoi, että vaimo on lyönyt, potkinut, repinyt, haukkunut, heittänyt lautasilla ja veitsillä päin jo vuosien ajan, mutta ei kaveri ei tuhan häpeän takia uskalla tehdä mitään tai puolustautua. Hän muistutti kuinka yhteiselle ystävällemme kävi, joka sosiaalisessa mediassa puhui tyttöystävältään kokemasta väkivallasta. Kaveri haukuttiin lähinnä naisten taholta pystyyn munattomaksi luuseriksi, joka ei kestä pientä lyöntiä. Yksi tällainen pieni lyönti oli imurin varrella takaraivoon, josta tuli aivotärähdys.

Silti minua järkytti tämän tuntemani, entisen korkeastikoulutetun naisen harjoittama järjestelmällinen väkivalta, kun kulissit pidetään muuten niin kunnossa. Kaverini itse taas on niin sanottuja kilttejä miehiä, jotka ottavat kaiken vastaan.

Rupesin miettimään muitakin tuntemiani miehiä, lähes jokainen heistä on kokenut väkivaltaa naisen taholta. Mikä oikeus naisilla on käyttää väkivaltaa ja miksi se on vähemmän tuomittavaa kuin miesten harjoittama? Harvoin media edes nostaa sitä esiin. Suurimmat haavat lyönneistä tulevat kuitenkin ihmisen sieluun, ne todelliset mustelmat. Samoin naiset harjoittavat muunlaista väkivaltaa, kuten verbaalista vähättelyä ja solvaamista. Pari kertaa olen nähnyt juhlissa näin tapahtuvan ja miettinyt, että kuinka ilkeä ja itsekäs ihminen on kyseessä, että solvaa ja nolaa oman kumppaninsa muiden edessä.

En väitä, etteivätkö miehet löisi ja käyttäisi väkivaltaa, mutta kaikki väkivalta on väärin, eikä sille ole koskaan oikeutusta. Toivon, että useammat miehet hakisivat apua ja puhuisivat kokemastaan, niin tälläkin saralla päästäisiin kohti oikeaa tasa-arvoa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HommaHoidettu

      Minä syötän tuollaiset akat jätemyllyyn.

    • KommenttiKeijo

      Tällaisessa "suhteessa" vallankäyttö on siirtynyt totaalisesti naisen puolelle eli halu hallitta. Lisäksi nainen voi rankaista vielä miestä avuttomuudesta sanoa vastaan ja tehdä asioita naisen haluamalla tavalla.

      Kiltit miehet yleensä "ajautuu" jos ovat kykeneväisiä suhteeseen, dominoivan naisen puolisoksi, koska heillä ei ole kapasiteettia ts. Miehekkyyttä ylipitää tasa-arvoista suhdetta. Domivoiva nainen taas sitten häpeää miehen munattomuuta ja täten nolaa miestä myös julkisestikin.

      Naisen väkivaltaisuus voi johtua myös mielisairaudesta. Tasapainoton ihminen ei pysty säätelemään tunteitaa jolloi suuttumus voi ilmetä väkivaltaisuuna. Näissä tapauksisa kiltit miehet voivat taasen käänteisesti päästä parisuhteeseen tällaisen epästabiilin naisen kanssa, koska nainen on epätoivoinen ja haluaa turvaa ja kiltti mies ottaa naisen siipensä alle ja saa pikku projektinsa rakastaa naisen terveeksi ts. Projisoi kaiken hoivatarpeensa naiseen.

    • igug

      Ei tietenkään ole oikeutta. Ja sama neuvo näissä tapauksissa miehille kuin naisillekin: Jättäkää pahoinpitelevä puoliso välittömästi. Tai sitten haetaan apua välittömästi, mutta se on tietenkin pitkä tie. Jos siihen mennessä on ollut turhan monta mustaa silmää eikä ole enää jäljellä mitään positiivista minkä vuoksi taistella niin ei muuta kuin ero vireille.

      Ja ne kännipäissään juhlissa töpeksijät eivät sitten jaksaneet pitää kulisseja kunnossa niinkuin ystäväsi rouva jaksoi.... Ihmettelen vaan että mitähän moittimasi ihmiset ovat sitten loppujen lopuksi sanoneet? Tulee mieleen ikuinen kiista kotitöistä ja väsynyt puuskahdus tyttöporukassa kun penteleen mies ei tee mitään. Sellaista se nimittäin on kun mies ei aneluista huolimatta mitään tee ja nainen paahtaa viimeisillä voimilla mutta apua ja ymmärrystä ei mistään koskaan saa vaan kaikki vaativat vain lisää.

      Ratkeaahan asia toki vaikkapa siten että nainen ymmärtää jatkossa jäädä kotiin koska itseäkin käytös hävettää ja mies edustakoon juhlissa yksin. Raskastahan se on väsyneenä lähteäkin kun jokatapauksessa pitää ennen lähtöä hoitaa koko perheen vaatetus kuntoon sekä lahjat, kortit ja aikataulut. Juhlimisesta säästyneellä ajalla saa hienosti siivottua jne. tai keittelee vaikka tulevan viikon ruokia pakkaseen. Ja mitä enemmän jää kotiin sitä vähemmän osaisi muualla ollakaan jatkossakaan ja sitä enemmän piiri pienenee vain tehtyjen ja tekemättömien askareiden ympärille. Parempi painua palkkatöistä suoraan keittiön puolelle. Eihän tällainen puolisoaan nolaa vaan itsensä koska itsekin olet miettinyt kuinka itsekäs ja ilkeä voi "juhlatuulella" oleva nainen olla. Luulisi että pässinä kaikki muutkin nimenomaan julkiseen käyttäytymiseen kykenemätöntä ihmistä pitää eikä todellakaan sitä johon piruilu kohdistuu.

    • VahvaPanoMies

      En koskaan lyö naista vaan otan hänet krhun syleilyyn ja puristan sen verran, että nainen tajuaa kumpi on vahvempi. Siinä vaiheessa nainen yleensä kiihottuu ja homma pättyy panoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe