Narsismiin opettaminen

ettäsilleen

http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1443773975886.html

Juuri siinä iässä, jossa mormonilapset opetetaan kastamalla siihen, että heidän uskontonsa on parempi kuin muiden, on haitallinen vaikutus heidän kehitykseensä. Toki mormonien itsensä kannalta se on aivopesuun paras aika, koska tuolloin lapset saavat narsistisen ylemmyydentunteen uskontonsa(kin) osalta ja se voi jatkua läpi koko elämän.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghjdghjdghjhg

      Tuo pätee moneen konservatiiviseen lahkoon.

      • kjkjhgfdfh

        Harvoissa on kaste juuri tuossa iässä...


    • viha862

      Järjestelmälliseen vihaan opettaminen ja kasvattaminen on tehokkaampaa. Viha on suuri henkinen energianlähde, mutta sitä pitää käyttää hallitusti, systemaattisesti, rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Silloin yleensä ns. normaali vihaan valmistautunaton ihminen raunioituu usein menettäen työkykynsäkin.

      • viha862

        Eli väsyttämismetodi laillisin keinoin, mutta hallittu viha antaa tähän lähes loputtomat energiavarat.


      • viha862

        Esimerkiksi työpaikkakiusaaminen perustuu juuri tähän metodiin. Viha on kuitenkin irrationaalista ja puolustautuja pärjää hyvin systemaattisesti rakennetulla vastavihalla käyttäen tarvittaessa järeitä otteita työpaikan ulkopuolella.


      • viha862

        Vihaan tulee vastata vielä voimakkaammalla systemaattisella vihalla ja väkivaltaan vielä suuremmalla väkivallalla. Näin minä olen toistaiseksi pärjännyt vaivatta.


      • kysynvain

        Oletko narsisti?


    • Ygrad

      En usko että mormonismi on sen pahempi kuin muutkaan uskonnot. Sen totuudesta en sitten tiedä. MAP kirkko on lähentynyt yleisvirtauksia ja siitä on tullut aika kantaaottamaton yhteisö. Etenkään johtajat eivät ota kantaa julkisesti juuri mihinkään. En ihmettelisi yhtään jos kirkon perustaja Joseph Smith jäisi pikkuhiljaa taka-alalle kirkossa hänen kiistellyn ja epämääräisen taustansa vuoksi. Uskon myös että kirkon opit Jumalan luonteesta muuttuvat ajanmittaan. Uskonpa myös että kirkko jakaantuu vanhoillisiin ja uudistusmielisiin. Esimerkiksi naisen rooli kirkossa jakaa kirkkoa.

      • kaksipisteto

        kirkkohan on jakaantunut jo 1800- luvulla ja on nyt puolustuskannalla joka asiassa kun Smithin tarinat ovat osoittautuneet tarinoiksi, niin Amerikan historia, papyrukset kuin kaiken maailman muut kielien käännösyritykset. Tumma ihokaan ei johdu väärästä valinnasta taivaassa, vaan auringon valon ja D- vitamiinin saannin vaikutuksesta iholla maapallolla.

        Totta ovat vain naimiset ja aarteen etsinnät .Kirkko, jotta säilyisi, joutuu todella häivyttämään sen mitä alunperin oli tarjoamassa ja miksi Smith sen perusti, mutta siinä se eroaa muista uskonnoista täysin, ettei uskalla rehellisesti myöntää että se tarjoaa aivan uutta jumalaa, joka on vain mormoniuskonnossa .
        Se on perusasia joka jo osoittaa että että se tarjoaa tuotetta jota itsekin joutuu häpeämään. Jos se alkaa julistaa mitä uskoo , niin kirkkoon liittyneet jotka luulivat olevansa yhä kristittyjä kaikkoavat ja uusien saaminen vaikeutuu merkittävästi . Jos Jeesus on sisäänheittotuote niin sen huomaaminen ettei häntä ole koko kirkossa, on yhtä varma uloslähtösyy.

        Ihminen voi uskoa vaikka mihin, mutta moniko uskoo ihmisestä jumalaksi kehittyneeseen olentoon joka asustaa jollain planeetalla perheineen ja petkuttaa Raamatussa bulvaanin avulla ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe