Eurooppalaiset häädetään kodeistaan

Tilalle_muslimeja

Saksalainen sairaanhoitaja häädettiin kodistaan, jossa hän oli asunut 16 vuotta, jotta kaupunki voi antaa sen muslimi "pakolaiselle". Jostain syystä hoitaja oli hieman näreissään tapahtuneesta ja valitti asiasta median haastatteluissa. Tämä puolestaan suututti kaupungin pormestarin. Kuinka joku julkeaa valittaa ääneen siitä, että heidät häädetään uusien kunniakansalaisten tieltä?!

http://www.therebel.media/germans_evicted_from_their_homes

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyysärit.telttaan

      Suomessakin voisi häätää hyysäreitä pois kodeistaan, niin pääsee pakoloiset katon alle.

    • kodittomuuskoedessä

      Tämä suuntaus on tulossa. Ensin häädetään kaupunkien asunnoista, julkisen sektorin työsuhdeasunnoista, sitten muiden yhteisöjen asunnoista, nuorisoasunnoista ja opiskelijat myös saavat lähteä.
      Viimeisenä tullaan hitaasti kohti omistusasuntoja, jännittävää nähdä, miten aikovat ihmisiltä takavarikoida omistusasunnot. Ruotsissa ei ole paljon omistusasuntoja, velalla ovat eläneet, eli pankit omistavat melko suuren osan asuntokannasta.
      Suomen tilanne toinen, täällä on yritetty omistusasunto saada maksetuksi melko lyhyellä laina-ajalla. Ensin täältä varmaan pyritään kesämökkien ja kakkosasuntojen kimppuun.

      • Pol_Pot

        Suunnitelma uuden uljaan Monikulttuurisen Euroopan luomiseksi on jo olemassa. Suomalaiset pakotetaan kaupungeista maalle, missä heidät pistetään pakkotyöhön kolhooseihin, jotta kaupunkien uusilla kunniakansalaisilla riittää syötävää.


      • cmi

        Pakkomamutus hoituu näppärästi kiinteistöveron rankalla korotuksella.
        Monella pienituloisella ei ole sen jälkeen "varaa" asua asunnossaan.

        Tosin meillä voisi käyttää myös järkeä ja majoittaa tph:t kaminatelttakyliin.
        Sellaiset olothan monella YK:n kin pakolaisleirillä on.
        Kun olot ei ole liian hyvät jää surffarit vähemmälle.


    • hoppsan

      Vastaavaa on tapahtunut Ruotsissa ainakin Tukholman alueella. Pakolaisille on annettu asuntoja jolloin tavalliset keskiluokkaiset syntyperältään ruotsalaiset joutuvat asumaan jonnekin maaseudulle tai maksamaan pimeitä vuokria ym. vastaavaa. Esim. akateeminen työssä käyvä pari (2 lasta) joutuu asumaan kaksiossa koska muuhun ei yksinkertaisesti ole varaa (maksavat itse asumiskulunsa).

    • 7plus11

      Halla-aho ehdotus parakkikylistä toteutuneen kevääseen mennessä. Paitsi että pakolaisten sijaan parakkeihin päädymme me suomalaiset.

      • parakkiinkyllä

        Juuri näin! Tätähän se parakkikylä tarkoitti. Valmistaudutaan menemään niihin, pakkosiirto tulee kuitenkin. Saankohan stubbin naapurikseni. Mikäs olisi mukavampaa kuin käydä aamulla pesemässä hampaita hänen vieressään metsän reunassa. Hänellä niitä onkin tarpeeksi, ei ole viime aikoina kyllä näkynyt..


    • Warthog

      Televisio uutisissa joku nuori likka sanoi että me suomalaiset olemme tienanneet elintasomme jotenkin niin että muu maailma on nyt sen takia köyhempää.
      Milläköhän tämä perustelee väittämänsä? Vieläpä erittäin törkeänä loukkauksena?
      Eipä tästä kauaa ole kun suomalaiset raahasivat polttopuita hevosella, eivätkä olleet edes kuulleet afrikkalaisten ja muslimien ongelmista. Stalinin päättämästä Suomen uudelleen asutuksesta ja alkuperäiskansan tuhoamisesta eivät suomalaiset edes tienneet, mutta huomasivat juonen ja puolustivat itseään viimeiseen asti. Siksi etttä kotia ei viedä, saa asua kotona.
      Mutta nyt ne afrikkalaisten ja muslimien ongelmat ovatkin meidän syytä? Omat köyhät saavat olla köyhinä? Suomalaiset leipäjonossa, maahantulijat syömälakossa?
      Kuuleppa tyttö, minun isoäitini matkusti linja-autossa pois Karjalasta, ja autoa pommitettiin vaikka katossa oli valkoinen ympyrä jossa oli punainen risti. He joutuvat pysähtymään aina, kun lentokoneen ääni kuului, ei voinut aina tietää kumman puolen lentokoneet ne olivat. Monta kuoli sillä matkalla. Mutta mummoni säilyi.

    • nöyristellään

      Suvakki-vajakit voisivat antaa asuntonsa näille rikastuttajille. Saisivat jatkaa kodissaan heidän palvelijoinaan.

    • Vieraat_ensin_olkaa_hyvä

      Kyllä Helsingissä on mm. valmistelut jo salaisesti käynnistyneet myös kuten muuten jo tähänkin saakka raivata ja vapauttaa asuintiloja uudisasukkaiden käyttöön!
      Kuten oli myös sattuman kautta julkisuuteen tullut SUURMOSKEIJAN keskuksen rakennukselle haettu ja puuhattu arvokas ja keskeinen tontti, jonka ensin apul. kaup. johtaja Ritva Viljasen mukaan tulisi olla täysin maksuton ja olisi näin "suuri kunnia" Helsingille (siis asukkaillemme veronmaksajille) olla apuna "vieraillemme" auttaa heidän jatkuvaa kotoutumistaan myös moskeijan rakentamisessa.
      No asiasta joutui ihan vastuualueidensa mukaan kaupungissa vastamaan myös Anni Sinnemäki joka puolestaan "kumosi" juuri annetun lausunnon - ja väitti "ettei kukaan ole mistään ilmaisesta tontista puhunut tai lupaillut"!
      No jo tässäkin eri suuntaisissa lausunnoissa näemme missä kaupungin hallinnossa mennään! Yksi sanoo yhtä, toinen toista...kolmas jotain muuta ja sinne päin...?!
      Mutta kuten tunnettua, on Vihreän liikkeen edustajana siis myös epäpätevänä kaupungin johtoon valittu Sinnemäki halunnut vaieta moskeija-hankkeen eli tontin kanssa edelleen...
      Mutta valmistelee samanaikaisesti yllättävän em. "muslimiseurakunnan" kannatuksen kasvua tämän populaation myötä mistä kaikki ovat tietoisia, näkökulmasta myös heidän sijoittumistaan kaupunkiin ja siis asukkaiksi ja osaksi tätä jo nykyisellään huomattavaa edun- ja etuuksien saajien joukkoa, jonka kaupunki ja veronmaksajat -siis te maksette!
      Olitte sitten suosiollisia tai vastahankaan tälle, tullaan maahanmuuttajat asettamaan kaupungin asunnoissa etusijalle KIIREINEN!
      Kiireisiä on ollut jo monet muutkin myös kantaväestöön kuuluvat, ja opiskelijat jne.

      Mutta heidän noin runsaat 25 000 hakijaa jatkuvasti opiskelijat, vailla vakituista asuntoa asunnottomat jne. saavat jatkaa edelleen epätoivoista jonottamistaan, sillä nyt nämä kaupungin johdon ( Hki - vihr., vas., sdp:n ja rkp:n mm.) ja maan hallituksen vieraat saata ohitusoikeuden - siis kuten aina ennenkin on tapahtunut!
      Tätä ei julkisesti myöskään koskaan kerrota, sillä se aiheuttaisi vaan "turhaa polemiikkia" epätasa-arvoisesta kohtelusta, ja sitähän ei ole kuten kaikki 'hyvin tiedämme'?!

    • Warthog

      Jos ja kun suomalainen haluaa monikulttuuria, suomalaisen on itse matkustettava hakemaan/saamaan sitä.
      Veronmaksajien ei siihen kuulu osallistua.
      Viimeksi kun ulkomaalaisia miehiä oltiin tuomassa Suomeen tuhansittain, vastassa oli Suomen armeija. He saapuivat aseilla tähdäten.
      Entäpä nykyisin? Aseettomat sotilaaat ensin, on maailman kuuluisin Troijan hevonen.
      Kunnes hyökkääjä saa aseita. Malmössa on ammuttu huvikseen jo yli 40 kösikranaattia. Montako on varastossa tositoimia varten?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1950
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      137
      1350
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1029
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      982
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      947
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      113
      917
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      761
    Aihe