Säälittävän köyhä mielenosoitus

kaunottarenmies

Ja saatanan rumia läskiä oli ne naiset siellä. Kyllä minäkin siitä mieltäni osoittaisin. :)

23

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuu5

      Niin, no eihän se ole yllätys kenellekään sivistyneelle, että tuollainen pienen piirin kerhotoiminta ei saa kannatusta. Tuollainen ulkomaalaisviha, ennen kuin on edes kertaakaan tavannut näitä uusia tulijoita, kertoo erittäin matalasta älykkyydestä. Täällä netissä taas joku naiivi oman arvon kohottaja esittelee olematonta ajatuksenjuoksuaan, levittelemällä tänne suomi24:n mikkeli osioon kauhutarinoita siitä, mitä seurasi kun tuli ulkomaalainen ihminen kaupunkiin! Kaikki naiset tuli heti raiskatuksi ja kaikki kaupat oli heti varastettu tyhjäksi!

      Mikä tämän ulkomaalaisvastaisen propagandan levittämisen motiivi on? (Pahoittelut pulustajille, monta (2) vaikeaa termiä). No tämän toiminnan motiivi on täsmälleen sama kuin natsipuolueella oli saksassa 30-luvulla. Silloin kohteena oli juutalaiset. Ihmisten pelottelua tuntemattomalla yritetään käyttää vallankäytön välineenä, näitän uhkia ilmestyy natsiperinteen mukaan aina sitä mukaa, mikä taho nyt kulloinkin tuntuu uhkaavalta natsin näkökulmasta. 40-luvulla se oli ensin juutalainen, sitten englanti ja näitten jälkeen neuvostoliitto ja usa, lopulta koko muu maailma oli väärässä ja vain hitler oikeassa! Siinä sivussa tapettiin 5 miljoonaa viatonta tämän "jalon aatteen" nimissä.

      • realistieihyysää

        Kyl sunkin silmät ehkä aukenee, jos sinä tai joku läheisesi joutuu ns rikastetuksi Eihän kukaan kiellä apua sitä oikeasti tarvitsevilta. Nyt onkin kyse siitä, mitä porukkaa tänne tulee. Aseikäisiä salskeita kassit täynnä olevia nuorukaisia.


      • KerrohanMitkä5miljoonaa

        "Siinä sivussa tapettiin 5 miljoonaa viatonta tämän "jalon aatteen" nimissä."


      • Herännyt

        No ongelma on siinä ettei niiden edes tartte tehdä mitään raiskauksia rikoksia yms. Vievät maan perikatoon joka tapauksessa pelkällä oleilullaan. Hallitus vähättelee että haittamaahanmuuton kustannukset ovat vain 0,5% valtion budjetistä.

        Samaan aikaan finanssineuvonta neuvoo kansalaisia olemaan tarkkana asuntolainoissaan, puolenkin prosentin ylimääräinen marginaali tekee vuosien mittaan ison summan. Neuvotaan olemaan polttamatta tupakkaa koska siitä tulee niin isot kulut ajan mittaan. IL-"uutisissa" kerrotaan kansalaisille kuinka suuria määriä menee rahaa hukkaan kun ostaa pullovettä viikottain. Alkoholissa ja makeisissa on haittaverot koska niiden kuluttaminen nostaa yhteiskuntaan kohdistuvia terveysmenoja.

        Jotain rajaa siihen valtion eli yhteiskunnan rahankäyttöön!
        Myös hallitus mukaan talkoisiin!!


      • Holokausti.on.myytti

        Totuu5 on paremminkin "totuus". Natsit eivät varmasti olleet mitään hyväntekijöitä kaikessa saatanallisessa okkultistisuudessaan. Silti heidän keskitysleireillä kuolleiden ihmisten määrää on rankasti ja tarkoituksella liioiteltu. Voittajat kirjoittavat historian omaksi edukseen, eikä liittoutuneiden ja NL:n "isä aurinkoisen" tekemistä kansanmurhista ole niin ollen paljoa puhuttu.


    • annaMunkaikkiKestää

      "(Pahoittelut pulustajille, monta (2) vaikeaa termiä)"

      Älä suotta pahoittele mitään. Sinuna olisin huolissani kirjoitustaidoistani.
      Varmaan ihan kiva fiilis nyt, kun ensin lähdit pätemään, muttet omaa edes kirjoitustaitoa. Olet nolo.

    • lol123

      Hahhah! Vieläkö joku jaksaa kiukutella siitä mielenosoituksesta? Kyllä nyt on jollain todella vakava pakkomielle kyseiseen tapahtumaan, ei voi muuta sanoa.

      Mielenosoitus sujui hyvin.

      • lapsettaako

        Mielenosoitus sujui hyvin .Puhujat puhu kyllä täyttä asiaa. Mikä tämä "totuus5"on tyhmä lapsellinen kakara .joka ei viellä ole saanut silmiään auki.


      • Totuu5

        Niin, samalla tavalla natsien vastustajiakin arvosteltiin 30-luvun saksassa.


      • hjkllö
        Totuu5 kirjoitti:

        Niin, samalla tavalla natsien vastustajiakin arvosteltiin 30-luvun saksassa.

        EI sulle voi muuta sanoa, kuim että olet tyhmä.


      • JussiJuonio
        Totuu5 kirjoitti:

        Niin, samalla tavalla natsien vastustajiakin arvosteltiin 30-luvun saksassa.

        Keskustelu ei edes alkanutkaan, kun joku veti jo natsikortin esille.


    • Yksipäättäjä

      Asioista voi olla monenlaista mielipidettä. Suomi 24 ei muuta maailmaa suuntaan eikä toiseen.
      Kuinka moni mielestään vääryyttä kokeva on ollut yhteydessä päättäjiin ?
      Niin, ei kukaan.
      Jos oikeast haluat asioihin muutosta, niin jotain muuta se vaatii, kuin räksytystä nettipalstoilla.

    • Odotettavissa

      Minkäs sille teet, mielenosoitus oli niinkuin tekijänsä. Ei voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu. Mitä muuta voi odottaa porukalta, joka syyttää suomen talousongelmista pakolaisia! Yhtä hyvin voisitte syyttää vaikka ruotsin kuningasta ja menisi ihan yhtä oikein.

    • dffddfgh

      Nyt tulevat mamut ovat aikaisemmin tulleille rasite. Aiemmin tulleet eivät halua tänne elintasopakolaisia kärjistämään suhteita kantaväestöön.

    • Korhinen_vaan

      Mä lopetin nälkä päivä keräyksee ja taksvärkkii osallistumisen kun näin ekan tumman. Maantiedon ja historian tunnilla asia kävi vielä selvemmäksi. 2000vuotta ja norsun paskamaja. Rooma 2000 vuotta sitten ja osa rakennuksista/patsasista on vieläkin pystyssä. Ne mitä otetaan on harva vähemmistö ja mihi mun fyffet on nälkäpäivänä menny? ei ainakaa siihe et iphone mies tulee itkee kuinka velli on pahaa ja kalakeitto pierettää nii kovasti. Yks jos toineki tosin itki ku ampumahaavoja palelti. Nää jätät on tukenut terrorismia omalla kovalla rahallisella panostuksellaan muuten eivät olisi täällä ja toine asia mistä tietää onko Muhammed Abdullah, kun on löytynyt tuhansia ja taas tuhansia väärennettyjä passeja. Mä valmistauduin zombi invaasioo mut kai nääki menee no brain no pain...

    • vjhghghfg

      Aloittaja on tunnevammainen idiootti joka ei ole ymmärtänyt tilaisuuden tarkoitusta. Eihän sen tarkoitus ollut - etsi idiootialoittajalle vaimo...tositeeveetä, vaan rohkean kansanosan mielipiteen ilmaisu. Kiitos heille. Olisin tullut perheineni jos olisin ollut paikkakunnalla. Kiitos järjestäjille.

    • dfgery54

      Tiedoksi:Tulevat lähes poikkeuksetta Irakista, jossa on myös turvallisia alueita. Parasta olisi laittaa heidät lähialueilleen. Tänne tulijoista vain kolmannes saa luvan jäädä ja käsittelyajat ovat ylettömän pitkiä.
      Virossa säikähtivät kun selvisi että pelkkä kotouttaminen kustantaa 170.000 euroa/mies ensimmäisen kolmen vuoden aikana. Sen jälkeen ei ole kuitenkaan vielä integroitunut, vaan on lähtöpassi kädessä tai kielikursseja yms. edessä vielä loppuelämäksi. Näin kävi 1990-luvulla tänne tulleille Somalimiehille. Tv:ssä kerrottiin että moni ei koskaan ole töitä täällä tehnyt.

    • Katupartiot

      Olipas taas aloitus. Pistäisit sinäkin jotakin tämän suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin säilyvyyden eteen.

      Oulussa on katupartiot aktivoituneet, toivottavasti Mikkelissäkin. Joidenkin pitää olla suomalaisten puolella, kun poliisit ei ehdi.

    • eppätietone

      jaa mikä

    • hpop

      Ennen aikaa lahjoitin nälkään näkeville rahaa keräyksiin, mutta en ole sitä tehnyt 30 vuoteen koska kuulin ylikansoittumisesta muuta kautta kuin TV:stä jossa näytettiin vaan nälkää näkeviä. Tänä päivänä kun ei välttämättä enään avustukset pääse perille, niin nyt ne sitten ovat tulleet hakemaan täältä elinpaikkaa, koska oma elinympäristö tappelee keskenään olemasta olosta ja vallasta. Kuten tulee täälläkin olemaan 20-30 vuoden kuluttua.

    • jokurotisentään

      Virossa on päätetty ottaa 150 pakolaista seuraavan kahden vuoden aikajaksolla.. Ei ole mitenkään tyhmä veljeskansa. Tuollainen määrä on juuri sopiva, sen pystyy kotouttamaan ja laittamaan töihin.

      Väkilukuun suhteutettuna Suomi ottaisi n. 650 pakolaista kahdessa vuodessa. Valitettava totuus on se että tuo määrä tulee päivässä..

      Historia tulee tällaisen maahanmuuttopolitiikan sallijat ankarasti tuomitsemaan. Pelottaa ajatella että täälläkin on kohta Ruotsin meiniki kun mamut alkaa ghettoutua.

      Surullista.

      https://www.youtube.com/watch?v=Kq5Ox6Zofsg (ruotsidemokraatin puhe suomeksi tekstitettynä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe