MAAILMA TUHOUTUU TÄNÄÄN!

SE_ON_LOPPU_NYT

Lahko on varmasti aivan yhtä oikeassa kuin tällekin palstalle kirjoittelevat hourut, joten teillä ei ole pienintäkään syytä tai oikeutta arvostella sitä...mikäli nyt jostain kumman syystä profetia ei toteutuisikaan!
Yhtä hyvin voidaan silloin väittää uskovien rukoukset kääntäneen Jumalan mielen ja Hän armahti vielä tämän kerran ihmiskuntaa -sillä niinhän väitätte muissakin toteutumattomissa tapauksissa! Pelästussanoman huru-ukko on yrittänyt kieroilla epäonnistuneita povauksiaan toiseen muotoon niin, että väittää esimerkiksi kyseessä olevan liukuma-aika, tai muuta vastaavanlaista huuhaata, joita kukaan normaali ja henkisesti terve ihminen ei usko. Vastaavanlaista paskaa tuutin täydeltä on tuottaneet lukemattomat muutkin yksilöt ja yhteisöt, joten amerikkalainen lahko ei ole yhtään sen vääremmässä kuin te tyhjänpäiväiset povarit jotka nimitätte itseänne uskovaisiksi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yhdysvaltalainen lahko: Maailma tulee tuhoutumaan huomenna

Kristitty yhdysvaltalainen lahko uskoo, että lokakuun 7. päivä 2015 on päivä, jolloin maailma tuhoutuu.

Yhdysvaltojen Philadelphiassa päämajaansa pitävä eBible Fellowship ennusti maailmanlopun tulevan alkuperäisesti toukokuun 21. päivä. Kun tämä ennustus ei käynyt toteen, lahko päätti uudeksi maailmanlopun päiväksi keskiviikon.

– Sen mukaan mitä raamatussa esitetään, näyttää siltä että lokakuun 7. on päivä, josta Jumala on puhunut: Päivä, jolloin maailma lakkaa olemasta, lahkon perustaja ja johtaja Chris McCann sanoo brittilehti Guardianin mukaan.

Hänen mukaansa maailma tulee tuhoutumaan palamalla.

Lahko on keskittynyt erityisesti internetin välityksellä tapahtuvaan raamattuopetukseen. Lahkon Facebook-sivulla on yli 500 000 tykkääjää.

Guardianin mukaan ennusteet maailman tuhoutumisesta tänä keväänä ovat peräisin edesmenneeltä kalifornialaiselta radiojuontajalta Harold Campingiltä. Vuonna 2011 hän varoitti kuulijoitaan maailmanlopusta, jonka olisi hänen mukaansa pitänyt tapahtua sen vuoden toukokuussa ja kun näin ei tapahtunut, ennuste siirtyi niin ikään lokakuulle.

McCannin mukaan Campingin ennustuksissa oli perää, sillä silloin Jumala valitsi keskiviikon maailmanlopusta selviävät seurakuntalaiset, McCann sanoo.

Guardian huomauttaa, että tiedemiehet ovat tehneet lukuisia ennustuksia siitä, milloin Maa tuhoutuu. Mikään näistä ennustuksista ei kuitenkaan osu huomiselle. Suosituimman tieteellisen teorian mukaan Auringon lämpötila nousee ja sen pinta-ala kasvaa niin suureksi, että Aurinko lopulta ”nielaisee” Maan. Tämä tapahtunee joidenkin tiedemiesten mukaan noin 7,6 miljardin vuoden kuluttua.

26

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuulah

      onneksi tämä ei pidä paikkaansa. silloin ei raamattu toteutus ollenkaan. esim. ilmestyskirja sekä tuhat vuotinen valtakunta ei olisi sen jälkeen mahdollista.

      • sinettisormus7

        ... totta, minäkin sanoin juuri noin miehelleni, kun kuulin tuon uutisen, että monet raamatun ennustukset ovat vielä toteutumatta, totta kyllä on, että lopunaikoja eletään ...


      • sinettisormus7

        ...ps. sanoin kyllä vielä näin, että tosin on mahdollista, että tämä päivä voi joltain muilta osin olla merkittävä päivä henkimaailmassa , mitä siellä tapahtuu ja voi näin vaikuttaa myös meidän elämään, esim. joku sota puhkeaa, jolla on vaikutus koko maailmaan, huom, vain esimerkkinä ... kuitenkin jotain suurempaa, jolla on vaikutusta monille, jää nähtäväksi, mitä päivä tuo tullessaan, mutta tuota tärkeämpää on pitää katseet Herrassamme, Jeesuksessa Kristuksessa!


      • TeilläVainHURUukkoJumala

        Kyllä te niitä huru-ukkoja yms. olete, jos uskotte, että maailmanloppu tulee. Niitä on ennustettu aikojen alusta asti jo, ja typerät, tyhmät täällä vaan enää uskovat Jumalaan ja Heidän lupauksiinsa. Tosiasia on, että täällä i maailmanloppu tule ilman Jumalan sitä aiheuttamista. Sillä seuraava mahdollinen esim. asteroidiosuma tai -hyökkäys tulee vasta n. 100 vuoden päästä, johon mennessä varmastikin on jo keksitty ja kehitelty keinot, millä senkin kiviryökäleen pistää turvallisesti palasiksi ja/tai ehkä jollain rakettien siihen kiinni ampumisella saadaan se ohjattua takaisin avaruuteen, kauas maapallon kiertoradalta, ja sellä sitten akuempana räjäytettävä.

        Täällä ei myskään ole tuhatvuotinen Valtakunta yhtään mahdollista ennen kuin Jumala hipyy kokonaan koko tästä galaxista. Luuletteko, että jollain jumala-olennolla olisi Oikeus täällä mitään tuhota tai aiheuttaa thoa/pahaa maapallolle? Ei tosiaankaan ole, he eivät ole mitään muuta kuin avaruushyttyset/-itikat, jotka ovat tulleet varastamaan tänne oikeuksiaan toimia mitenkään väärin, ketään kohtaan, tai maapalloa kohtaan. Tuhatvuotinen Boa-/kyykäärmeJumala, joka kalkkarokäärmeenäkin olisi sen helsitimellään varoittamisen sijaan aina jo osunut uhriinsa kuolettavasti. Huru-ukko on myös Jumala, joka pilannut ja tuhonnut jo aivonsa ja niiden kapasiteetin, hallusinoimalla täällä kaiknelaiset "mielikuvat" jo vuosien ajan. typerä, hieman hullu ja aian vastuuton ihminen enää uskoo Raamattuunkaan, mitä siellä on Ilmestyskirjassa ennustettu tai sanottu millä oikeuksilla Jumala & kumpp. tulevat tänne tekemään. Minulla on todisteita siitä, että niin monet muutkin ihmiset ovat nähneet näitä alhaisia häväistys"näkyjä", selvännäkijöitä ja sivistyneitä terveitä ihmisiä myöten.


      • 543453453

        5435434


    • Lallehujaa

      Jorman ja veijosen antamat päivät ovatkin siis väärässä! Loppu tuleekin jo tänään.

      • Muistakaa

        Uskovat eivät osallistu tällaisiin paholaisen aloituksiin.
        Eivät tuo mielisairaan linkkejä Raamatulliselle profetiat palstalle.
        Sillä mitä Jeesus kehoitti tekemään?


      • Oikea_totuus_on_tämä

        ..uskovaisethan ne niitä linkkejä mielisairaiden maailmanlopuista kertoviin kirjoituksiis ovatkin kaikkein innokkaimpia lähettelemään, kuin itsekin mielisairaina niitä kirjoittelemaan.
        Tätä tosiasiaa vastaan on täysin turha väittää! Internetistä löytyy lukemattomasti todistusaineistoa asiaan liittyen ja minkaanlaiset selitykset ei niitä toisiksi muuta!


      • jii.kuhala

        Lopun aikoina hörhöjen määrä on kasvava ja suuri,.tämä on merkki.


    • 1970-l. julkaistiin tiedekirja jonka muk. jo 500 milj. v. päästä aurinko kärventää maapallon rutikuivaksi korpuksi.

      • Niinpä_

        Siinäpä sitten joutuu niin eBible Fellowship kuin sen suomalainen vastine Pelastussanomat käyttämään vähän pitemmän puoleista liukuma-aikaa yrittäessään peitellä valeitaan toteutumattomista povauksistaan.


      • SMJU

        Aurinko on nyt keski-ikäinen, joten voimme odotella sitä kärventymistä vielä muutama miljardi vuotta.



    • Voi_huuto

      Olisivat nyt samalla ilmoittaneet minkä aikavyöhykkeen kellonaikaan maapallo tuhoutuu tulella.

    • tuhoutuuko

      tuhoutuuko????

      • dsfsdfasdgdf

        dasgfdgadfgfdsg


      • vahvaoletus

        ..eiköhän menene pelästyssanomalaiselle liukuma-ajalle......


    • Aloittaja. Luotatko Luojaan vai luotuun?
      Morsian odottaa tempausta. Tempauksen takarajavuoden laskukaava: 1948 (Israel-valtio) 80 (ihmisen ikä max) - 7 (vaivanaika) = 2021.

      Uskoni mukainen lähitulevaisuus: Tempaus, vaivanaika, 1000-vuotinen rauha.

      - Rapture
      1 Thess 4:17 Then we which are alive and remain shall be caught up together with them in the clouds, to meet the Lord in the air: and so shall we ever be with the Lord.

      https://www.google.fi/#q=rapture of the church

      - Tribulation
      Mark 13:19 For there will be worse trouble at that time than there has ever been from the very beginning, when God created the universe, until now; and there will be nothing like it again.

      https://www.google.fi/#q=great tribulation

      - Peace
      Revelation 20:1-3 And I saw an angel come down from heaven, having the key of the bottomless pit and a great chain in his hand. And he laid hold on the dragon, that old serpent, which is the Devil, and Satan, and bound him a thousand years, And cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal upon him, that he should deceive the nations no more, till the thousand years should be fulfilled: and after that he must be loosed a little season.

      https://www.google.fi/#q=god's kingdom

    • tietoturva

      Jeesus ilmoittaa HYVIN SELVÄSTI Raamatussa ,että....Kukaan ei tiedä sitä päivää ja hetkeä ...muuta kuin Isä ...ei edes poika (Jeesus)
      Elikkä asia on salattu ja sinetöity lopunhetkeen saakka .Se myös pysyy salattuna.No mitä näihin lahkoihin tulee ,josta myös varoitettiin niin ne on valhetta.
      Varoitus on myös vääristä profeetoista lopunajan jaksossa sekä kopio Jeesuksista ,joita ilmestyy ja on jo ilmestynyt ja on saanut ihmisiä harhaan Amerikassa ,Venäjällä,Japanissa esim ja listaa voisi jatkaa.
      Siis vääriä valhe profeettoja kaikki ,jotka tietävät tarkan päivän omasta mielestään.Vaikka kukaan ihminen sitä ei tiedä.
      Siis näin asia menee Raamatun mukaan.Kukaan uskova uudesti syntynyt ei silmäänsä räpäytä moisten lahkojen ennustuksista.

      • Olet oikeassa. Ei kande ennustella tarkkoja päivämääriä. Jostain syystä Raamatussa on mainittu seikkoja, joiden perusteella voimme arvioida aikaraameja ns. lopunajan tapahtumille.

        Juutalaiset ja tietyt henkilöt VATIKAANISSA tutkivat hyvin tarkkaan ajanmerkkejä. He odottavat messiaitaan ja antikristuksiaan. Siksi heillä alkaa olla kiire rakentaa TEMPPELI.

        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=the third temple being built

        VIDEOT

        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=the third temple being built&tbm=vid


      • tietoturva

        Kyllä...aikaraamit on ja Raamatun teksti käy Toteen NYT maailmassa ja aika vauhdilla.Israel on omalla paikallaan ja kansaa virtaa Israeliin kuten on ennustettu .Israel on polttopiste ja vielä juovuttava malja kansoille koko maailmassa ja myös komapastuskivi.Se teloo itsensä ,joka Israelia yrittää potkia.


      • Hyvä "tietoturva" - Ei pidä paikkansa, ettei muka tiedä, et halua lukea mitä päivää Jeesus tarkoitti sanomalla "siitä päivästä". Se päivä ei ole tempauspäivä. Tempauspäivä ei ole edes mitenkään merkittävä Jumalan näkökulmasta. Sitä tärkeämpiä päiviä on monta muuta mutta tempaus tietysti aloittaa ajanjakson, joka saattaa kaiken loppuun.
        Tämä lause, "siitä päivästä ei tiedä kuin yksi isä" on tullut hyvin yleinen tietämättömien lymäase niitä vastaan jotka tahtovat odottaa Jeesusta aidosti. Katsokaas jos sinä odotat Jeesusta palavasti, haluat hänen tulevan heti huomenna, etkä koskaan sanoisi ettei kuule siitä päivästä tiedä kuin yksin isä, ei se päivä niin vain tule. Silvästi puheessa on pelko Jeesuksen paluusta.
        Matteus 24:35-26 lukee selvästi että se päivä tarkoittaa tuhatvuotiskauden päätöstä, jolloin taivas ja maa katoavat pauhinalla ja alkuaineet sulavat. Siitä päivästä ei tiedä edes poika, vain yksin isä.
        Sitten toinen asia!
        Miksi täällä on tapana puhua päivämäärien ennustamisesta ja minut liitetään Veijoseen päivämäärien takia? Mehän tuomme päivämääriä aivan eri perusteista kumpikin tavallamme. Minä en tuo mitään lukkoonlyötyjä päivämääriä muuta kuin Ilmattaren valheellis-suosiollisella kielikuvamuutoksen kautta. Hän vääntää kaiken "millisekunnilleen viimeinen ja vuorenvarma lukkoonlyöty" jne. jne. paskaa. Kun taas minulla on tapana seurata aikaa. Koen olevani aikain vartija, enkä profeetta!
        Jos minä lasken mahdollisia aikoja ja löydän asioita jotka voivat johtaa yhtälöön jossa jokin tapahtuma saattaisi tapahtua, vaikkapa Raamatun valossa, kuten Omerin laskenta, niin siihen ei liity profetaalista "olen 100% varma että..." puhumattakaan että sanon sen Jumalan sanana tai viestinä.
        Itselläni on kaksi pääprofetiaa, joissa kummassakaan ei ole ainoatakaan päivämäärää. Ensimmäinen on pelastussanoma, miten sato tullaan korjaamaan ja toinen on säkkipukuisen profeetan tunnistaminen ja hänestä julistaminen ennakkoon, jottei tämän tarvitse siinä sen ajan kiireessä itse esitellä itseään pari vuotta jotta saisi arvoisensa vastaanoton, koska se on epäileväinen joka tapauksessa.


    • tietoturva

      Arvoisa Jarmo ....minä uskon todella ,että Herran tulo on lähellä ja juuri Raamatun tekstin mukaan.Se mitä sinä uskot niin se on sinun asia .Monta väännöstä ja selittäjää kyllä on kuultu ,mutta Raamatun teksti täyttyy ja todella sitä se päivä on salattu ja se hetki kun Jeesus tulee ja hakee omansa maasta ja hieman myöhemmin muuttuu silmänräpäyksessä uskovat ,jotka ovat Herran omia uudestisyntyneitä ja ensin jo kuolleet ja sitten muuttuneet ja he yhdessä nousevat ja kokoontuvat Herran ympärille .Alkaa myös se taivaallinen juhla ateria.
      Jeesuksen tulo on tässä sukupolvessa ,mutta tarkkaa aikaa ei tiedä kukaan.

      • Jarmo_EiKirj

        Kunnioittavimmin: Otathan huomioon käytännön faktat, ettei tarvita kuin 365 kpl odotusta/ennustetta/"ilmaan heittoa" maailman miljardien ihmiset kesken jokaiselle vuodelle ja Hoosea 3:7 sanoo vielä ettei Herra tee mitään, ellei ensin siitä kerro palvelijoilleen profeetoille. HERRA EI SIIS TEE MITÄÄN, ellei ensin kerro...
        Ja siitä päivästä... Minun siis pitää kopioida se tänne koska ette lue:
        Matteus 24:35-36 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
        Kyseessä on siis se päivä, jolloin taivas ja maa katoavat.


    • Taivaat ja maa ja katoavat ...ydinsota .Niinä päivinä Kun Herra saapuu purkautuu myös tuho .Se tuho on sitte sellaista mitä ennen ei ole koettu.Antikristus on silloin jo maanpäällä ja kristityt ovat vielä seassa ,mutta niihin aikoihin Herra hakee omansa pois ja uskon vakaasti ,että tuho on erittäin voimakas.
      Herra on ilmoittanu monille ihmisille kuten myös minulle suotiin ilmoitus ...Näyllä hengessä ja puheella samaan aikaan...aihe oli näin lyhennettynä ....Herran tulo on lähellä(ilman tarkkaa hetkeä)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1622
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1184
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1074
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      703
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe