28.8. kristitty perhe mestattiin Aleppossa

aleppontapaus

28.8. Aleppon lähellä 8-henkinen kristitty perhekunta mestattiin muslimien toimesta, kun eivät vaihtaneet islamin uskomusjärjestelmään.

Pojalta leikattiin sormenpäät irti. 29- ja 33-vuotiaat perhekunnan naiset joukkoraiskattiin, raiskaajat olivat hurskaita muslimeja, ihan tavallisia koraaninsa lukijoita.

Sitten koko perhe mestattiin ripustamalla ristille kuin Jeesus Kristus.

Asiasta raportoi Christian Aid Mission. Canterburyn anglikaaninen piispa järkyttyi tästä niin, että esitti Englannain pääministerille, että hurskaiden muslimitappajien ja muslimiterroristien sijasta maahan otettaisiin mieluummin kristittyjä oikeita pakolaisia.

Suomi ottaa nimen omaan islamisteja ja muslimeja maahan. 85 % Suomeen tulevista laittomista maahan tunkeutujista on miehiä. Suurin osa on muslimeja ja Irakista, jossa ei ole sotaa. Suomeen on tullut myös paljon ISIKSEN jäseniä (maasas ISIS-väkeä n. 300 henkilöä) sekä kristittyjen tappajai, koska täällä hyysätään hyvin eikä ole esim. rajavalvontaa tai mitään kontrollia. Jokainen kun astuu rajan yli hollitupa-Suomeen saa 300 euroa heti kuussa ja SPR:n maksusitoumuksen, jolla voi ostaa kivoja vaatteita ja viinaa, jota voi esim. juottaa pikkutyöille, joita raiskaa puistossa.

Suomen kristitty kirkko ei sano eika tee mitään. Suomen media ei kerro mitään. Miksi? Mikä ihmeen muslimibuumi täällä oikein on? Mitä himputin hienoa niissä islam-äijisssä muka on ? 170 cm pitkiä rumia partaisia muslimiäijiä. Mitä semmoista ISISTÄ nyt kaikki kuolaa, ja mummot neuloo niille sukkia. Kristittyjen murhaajia ja törkeitä kiduttajia ISIS-äijät ovat.

51

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outoapimitystä

      Miski tätä Aleppon mestausta ei kerrottu mediassa silloin kun se tapahtui? Miksi vasta nyt paljastetaan?

      • TodellaOutoa

        Miten Ruotsissa? Entäs Norjassa? Ja Tanskassa? Olisi hyvä tietää, onko vain Suomessa hyvin vaiennettu ja tyhmä valtion johto.


    • millaisiaelämiä

      Siis eivät muslimit vaan terroristit jotka ovat syntyneet muslimiperheisiin, eikö niin?


      Terrorismi ja islam ovat kaksi eri asia kuten yö ja päivä eikö niin?

      Ota ensin selvää ennenkuin nillität omia totuuksiasi täällä.

      Minulla oli kerran itämainen rakastaja, ei mikään pakolainen vaan rikas komea ja kohtelias herrasmies pankkiiri.Hän oli mitä sivistynein ihminen ja äveriäs eikä hänessä ollut valittamista miehenä eikä käytöksenkään suhteen.Oli reilusti pitempi kuin 170cm persjalkainen suomalainen tappi.Ja reilusti kookkaampikin you know what i mean muutenkin.

      Mitä voisikaan naiselle sängyssä antaa joku ummehtunut tietämätön suomalainen joka apinan raivolla pauhaa keskustelupalstoilla uskonnoista joista ei itse tiedä yhtään mitään.Taitaa olla siansilmäinen ryypiskelevä itsetuntovaurioinen ja narsistisilmäpussiponomari tai jotain sinneppäin taas katkeroituneena vaimonpettämis koitoksella netissä.

      Hohhoijaa mistä näitä dillejä oikein riittää.Missä suomessa ovat sivistyneet miehet kaikki ovat näitä ummehtuneita kirkon ihmisiä joilla ei ole paljoa parisuhteille antaa saati muutenkaan.Kunhan käyvät töissään elämä on yhtä rutiinia ja jollottamista toisten kaavamaisten ihmisten kanssa ja naapurintyttövaimon kokkaillessa kotona.Tukehtukoot paskaansa.

      • Tunnistettuon

        Jaha.
        Ja täällä on taas liikkeellä se muslimin ex.vaimo, joka on riehunut iät ajat...

        Mitä sä muuten vielä täällä teet, olisit sen pankkiirisi kanssa siellä itämailla. Painu lopultakin hoitoon!


      • huilailaa

        Troristithän on äärimuslimeja, jotka pakottaa maltillisetkin tukemaan heitä, tai muuten heidät tuhotaan.
        Ei niillä olis menestymisen mahdollisuuksia, jos islamilaiset maat antaisi salaista tukeaan heille.
        Turkin piti pommittaa isistä natomaiden rinnalla, mutta se pommiyyikin kurdeja.
        Vrnäläisten mukaan se myös rahoittaa isistä ostamalla niiltä öljyä.
        Pommittamalla teroristeja ei voi hävittää, vaan viattomat siviilit kuolevat sen seuraksena, joten se on myös terorismia.
        Syyrian sota pitäisi saada loppumaan, jotta isistä vastaan voitaisiin
        Terroristit saavat vain uusia marttyyreja joukkoihinsa, lähi-idän politiikkansa seurauksena


      • koskakehittyvät

        Mitä puutteita naisissa ja heidän käyttäytymisessään on?

        Naiset eivät ole heimolleen uskollisia. Jos naisille annetaan mahdollisuus pettää heimonsa miehet, niin he todennäköisesti tulevat sen tekemään silmää räpäyttämättä. Ei päde kaikkiin naisiin, mutta hyvin merkittävä osa naisista kärsii tästä ongelmasta.
        Naisten pariutumislogiikka on vastuuton ja vailla järkeä. Jos naisten annetaan päättää ketkä miehistä pääsevät jatkamaan geeniensä olemassaoloa, niin naiset valikoivat ns. “jännämiehiä” eli renttuja. Toisin sanoen, mitä älykkäämpi mies on, niin sitä heikommat todennäköisyydet miehellä on päästä jatkamaan sukuaan. Selittää hyvin, miksi nerot ovat harvinaisuuksia.
        Naisilla on heikot kyvyt kriittiseen ajatteluun eli he eivät kyseenalaista auktoriteetteja tai ns. “virallista totuutta”. Valtaosa ihmisistä, jotka ovat alkaneet kyseenalaistamaan heidän ympärillä vallitsevaa todellisuutta ovat miehiä. Kriittisen ajattelun puute tekee naisista poikkeuksellisen alttiita aivopesulle, koska heidän kykynsä kyseenalaistaa asioita ja yhdistellä pisteitä on käytännössä olematon.

        Valtio ja valtamedia ovat ottaneet heimopäällikön roolin naisten elämissä, ja siihen ei ole kenelläkään mitään sanomista.

        Naisista merkittävä osa tulee seuraamaan uuden heimopäällikkönsä viitoittamalla tiellä suoraan kielekkeeltä alas sopulityyliin. Yksilöt eivät ohjeistaa tai valistaa naisia, koska heimopäällikön auktoriteetti on suurempi kuin yksilöiden. Kriittisen ajattelun lahjojen puuttuessa tai ollessa heikkoja, naiset eivät kykene yhdistämään pisteitä, jotka heidän pitäisi pystyä yhdistämään voidakseen poistua sopulijonosta.


    • demonorthodoxlady

      Miks ikristitty suomalainen mies ajaa puolisonsa hankeen ja pakkaseen haulikon kanssa?

      Miksi suomalainen kristitty mies lyö, juo ja räyhää?

      Miksi suomalainen mies ei elä uskontonsa mukaisesti ja pitää useita seksisuhteita yllä samanaikaisesti?Miksi suomalainen kristitty mies huoraa ja raiskaa?

      Miksi suomalainen kristitty mies istuu vankilassa?

      Miksi suomalainen kristitty mies on työtön rupustelija ja narsisti?

      Miksi suomalainen kristitty mies pieree sohvalla ja juo kaljaa?

      Miksi suomalainen kristitty pappi syö sianliha makkaraa ja lenkkiä?

      Miksi suomalainen kristitty mies on tappaja, pedofiili, varas ja raiskaaja?

      Saako nämä karkoittaa jonnekkin helvettiin maksan molemmille uskontoryhmien niin kristityjen että muslimien ja vielä vaikka ateistien ja agnostikkojen edustajille matkaiput gehannaan eli helvettiin heti jos saavat päätökset karkoituksesta täältä tuonilmaisiin Allahilta eli Jumalalta.


      Älyääkö pölöt nyt miltä tuollainen pauhaaminen näyttää asioista tietävälle ihmiselle ja ihmisille?

      • ala-arvoisinteko

        Miksi lestat raiskaa omia lapsiaan.


      • ähvätti

        Te asioista tietävät hyväksytte esim. pedofilian sillä perusteella, että suomalainenkin voi olla, niin onhan se ihan jees, jos tänne tuodaan **tusti lisää niitä.
        Minä en hyväksy pedofiliaa, raiskausta, naisten alistamista, perheväkivaltaa jne, mutta olenkin mistään tietämätön juntti.
        Toivon ja uskon, että te pedofiilit joudutte helvettiin ja mahd. nopeasti (vähemmän uhreja). Voisin itsekin ostaa teille.. eikun, sehän olisi vihapuhetta, eikö? Ei sovi Suomessa pedofiileja arvostella, saati vihata.


      • häpeäkristuksenkirkolle
        ala-arvoisinteko kirjoitti:

        Miksi lestat raiskaa omia lapsiaan.

        katolinen kirkko ja ortodoksit ovat kaikista pahimpia lastenraiskaajia. (piste) Selibaatiti-pappeus synnyttää lapsiseksiin mieltyneen papiston, joka pääsee toteuttamaan mielihalujaan lapsityön puitteissa. Esim. lestadiolaisuudessa ei ole yhtään seurakuntatyössä tapahtunutta pf-tapausta.
        Ortodoksinen usko antaa mahdollisuuden valehdella, jonka voi sitten tunnustaa suuren viikon yleisessä ripissä päätä nyökyttämällä. Hävetkää pf-tekojanne ja homosteluanne.


      • tyjhtyjhyjeyjyj
        ähvätti kirjoitti:

        Te asioista tietävät hyväksytte esim. pedofilian sillä perusteella, että suomalainenkin voi olla, niin onhan se ihan jees, jos tänne tuodaan **tusti lisää niitä.
        Minä en hyväksy pedofiliaa, raiskausta, naisten alistamista, perheväkivaltaa jne, mutta olenkin mistään tietämätön juntti.
        Toivon ja uskon, että te pedofiilit joudutte helvettiin ja mahd. nopeasti (vähemmän uhreja). Voisin itsekin ostaa teille.. eikun, sehän olisi vihapuhetta, eikö? Ei sovi Suomessa pedofiileja arvostella, saati vihata.

        Osaatko kenties erottas KULTTUURIN uskonnosta, osaatko?

        Osaatko erottaa pahat ihmiset uskonnosta?

        Osaatko erottaa uskonopin käytöstavoista ja yksilön omista valinnoista ja mieltymyksista ja tulkinnasta?

        Et osaa ja sinä et osaa siksi koska sinä et tiedä mitä nuo uskonnot ovat sisällöllisesti.

        Uskontoja opiskellaan ei median eikä terrorismin kautta vaan ottamalla kyseisen uskonnon kirjat käteensä eli tässä islamin tapauksessa otat koraanin kauniiseen käteen sekä myöskin sen raamatun.Mikään muu ei ole muslimille pakollista joten ne hadithit voit unohtaa sekä uskonoppineitten tulkinnat eli tafsiirit.

        Minä en ole tuomassa yhtäkään kulttuurinrikastuttajaa tänne päinvastoin saavat painua KULTTUURIENSA, TAPOJENSA ja muun PASKANSA kanssa vaikka hevon vittuun.

        Minun puolesta sinäkin punaniska voisit sinne painua koska olet oppimaton ja hölömö!


      • Älä.pauhaa.älä.riko.rauh

        " Miks ikristitty suomalainen mies ajaa puolisonsa hankeen ja pakkaseen haulikon kanssa? "

        - kokapa nimikristitty ei ole uskova, joten hällä ei ole rakkautta sydämessään

        "Miksi suomalainen kristitty mies lyö, juo ja räyhää? "

        - sam, kuin ed.

        " Miksi suomalainen mies ei elä uskontonsa mukaisesti ja pitää useita seksisuhteita yllä samanaikaisesti?Miksi suomalainen kristitty mies huoraa ja raiskaa? "

        - sama, kuin ed.

        " Miksi suomalainen kristitty mies istuu vankilassa?

        Miksi suomalainen kristitty mies on työtön rupustelija ja narsisti?

        Miksi suomalainen kristitty mies pieree sohvalla ja juo kaljaa? "

        - sama, kuin ed.

        " Miksi suomalainen kristitty pappi syö sianliha makkaraa ja lenkkiä? "

        - Jeesus sanoi kaikki ruoat puhtaiksi

        " Miksi suomalainen kristitty mies on tappaja, pedofiili, varas ja raiskaaja? "

        - siksi, koska ei ole kristitty, silllä on se nimi, että elää, vaikka on kuollut (hengellisesti)

        " Saako nämä karkoittaa jonnekkin helvettiin maksan molemmille uskontoryhmien niin kristityjen että muslimien ja vielä vaikka ateistien ja agnostikkojen edustajille matkaiput gehannaan eli helvettiin heti jos saavat päätökset karkoituksesta täältä tuonilmaisiin Allahilta eli Jumalalta. "

        -allahilla (ei ole Jumala) ja sinulla ei ole asiaan vikuttamisen mahdollisuutta

        " Älyääkö pölöt nyt miltä tuollainen pauhaaminen näyttää asioista tietävälle ihmiselle ja ihmisille? "

        - älä sitte pauhaa.


    • pakanatar

      uskaltaako suomessa enää päästää lapsia kouluun kun ei koskaan tiedä milloin joku sekopää SUOMALAINEN koulusurmaaja aloittaa taas veriteot. Niitä on ollut varmaan väkilukuun suhteutettuna eniten koko maailmassa.

      • ähvätti

        Liittyy aiheeseen?


    • pakanatar

      kauppakeskuksissa myös suomalaisilla tapana ammuskella ja räjäytellä ihmisiä, varokaa suomalaista miestä

    • vtuntekopyhät

      Miksi suomalainen naimisissaoleva ponomari yreittää vongata pillua hengellisillä palstoilla.

      Sairasta, johtuuko ortodoksisuudesta?Sitten veisataan palveluksessa kunniaa jumalalle vaikka muuten sikaillaan.

      • samaaentistäjankutusta

        Kuules muslimin ex-vaimo, mee hoitamaan mielenterveysongelmasi terveyskeskuksen psykologilla!


    • lapsenystävä

      Syyriassa monia kristittyjä murhataan ja kidutetaan julmasti muslimien toimesta. ISIS ei ole ainoa järjestö, joka kiduttaa kristittyjä. Syyriassa on ollut kristittyjen kansanmurha. Julmuudet, joita koraania lukevat hurskaat muslimit tekevät olivat hirveitä.

      IRAKISSA muslmit ovat myös murhaamassa ja kiduttamassa kristityjä.

      Jumala, lohduta kärsiviä siskoja ja veljiä heidän viimeisillä hetkillään muslimien äärien ja tavallsten kynsissä.

      Suomen kirkko ottaa/auttaa kristittyjen murhaajia ja kiduttajia Suomeen. Heitä on päässyt monia maahan loisimaan ja syömään 5 aterian päivällisiä.

      Kristittyjä ortodokseja Irakissa tai Syyriassa ei paljon auteta. Kirkko vaikenee kidutuksista. Miksi? Miksi islam, Saatanan uskonto, on tunkeutunut niin vahvasti Suomeen?

      Ehkä siksi, että ihmiset ovat mieltyneitä pahaan, ja Muhamed oli tosiaan paha ja syntinen: Aishan, viattoman lapsen, raiskaaja ja läpeensä huono ihminen. Veri likasi hänen mustaa sieluaan ja käsiään. Viattomat hän musersi kuin halal-lampaat, teurasti. Jeesus Kristus tulee voittamaan pahan.

      • 3X7

        Amen.


      • älkpopojpojpjpjp

    • >Asiasta raportoi Christian Aid Mission.
      Ja te fundiskristityt uskotte tällaiset jutut juurta myöten täysin kritiikittä ja epäilyttä, koska kristittyjen vainoaminen nyt vain on niin profetioitten mukaista ja sen on siksi oltava aina totta.
      CAM:n tehtävä on omienkin sanojensa mukaan todistaa Kristuksesta kansoille eikä välittää paikkansapitäviä uutisia.
      Luotettavaa näyttöä siis kehiin, kiitos.

    • superasiantuntija

      Minä olen keskustellut Irakista ja Egyptistä paenneiden kristittyjen kanssa. Minulla on haastattelutietoa noin 85 ihmisen kohdalta. Olen haastatellut vapaaehtoistyössä vappa-ajalla Iranista paenneita muslimeja, jotka ovat kääntyneet kristityiksi ja käyvät helluntaiseurakunnan raamattupiirissä.

      Olen nähnyt ISIKSEN kidutusviedeon, jonka ISIS on itse laittanut nettiin. Siinä häkissä kristitty lasketaan veteen. Vesikidutus ja tappo. Olen myös nähnyt, kun ISIS polttaa kristittyjä nuotiolla; myös kurdeja ja jesidejä! Videot ovat ISIS-järjestön omia mainosvideoita.

      Olen myös nähnyt ja puhunut Nigeriasta YK:n kiintiössä tulleen raiskatun kristityn tytön kanssa. Afrikassa on KYMMENIÄ raakoja muslmijärjestöjä, BOKO HARAM on kuuluisin, mutta niitä piisaa ja lisää tulee. Semmoinen on islam! Hengen hedelmät.

      Minä olen tutkija, joka oli ennen kiinnostunut islamista ja jopa suufilaisuudesta. Kun tuli 67 rääkätyn kertomus, menivät hermot. En halua olla enää missään tekemisessä islamin kanssa.

      Muhamedin elämäkerta oksettaa myös. Irstas äijä otti 9-vuotiaan sukulaistytön aishan vaimoksi ja rupesi ressukkaa raiskaamaan. Siis tommoinen törkyturpa on jokin pyhimys noitten opissa. Se on kerrasta poikki tollisen pedofiilin juttujen lukeminen, vaikka kuinka kopioisi juutalaisten kertomuksia ja pikku-hashispöhnässä runoilisi matolla lentämisestä. ..

      • hgjtjtutumutmdtmmy

        Tutkijaksi tiedät helvetin vähän kyseessä olevasta uskonnosta eli islamista.

        Puhut isiksestä joka on terroristijärjestö kuten nuo muutkin mainitsemasi järjestöt joiksi sinä niitä kutsut.Minä kutsuisin niitä terroristeiksi.

        Muhammedin elämänkerta ei ole mikään islamin oppikirja eikä doktriinikaan.

        Suufilaisuutta ei katsota islamiksi olemassakaan muslimien joukossa koska se eroaa suuresti islamista ei myöskään druuzeja esimerkiksi.

        Sinä kaiketi ymmärrät että kaikissa kulttuureissa tietyn aikakauden aikana oli lapsivaimoja ihan kristityilläkin samoin oli polygamiaakin ja vielä nykyisin on naisten ympärileikkauksiakin ihan egyptin kristittyjen kesken harjoitettuna.

        Polygamia on ollut sen ajan sosiaaliturva naisille jotka ovat jääneet leskiksi yms.Sen mitä asiaa Aishan kannalta on tutkittu niin Mohammed ei yhtynyt tähän sinä aikana kun hän oli vielä lapsi.Monet profeetan vaimoista olivat vaimona muusta syystä saadakseen sosiaalista turvaa ja suojaa kuin että olisivat olleet tämän seksiorjia tai puolisoita joina länsimaat näkevät aviopuolison.

        Sinä olet islamista niin kujalla kuin olla ja voi ja tutkijaa et ole kenties koskaan edes nähnytkään.

        Onneksi olkoon olet sen verta tyhmä että kuvittelet terrorismin ja terroristien edustavan islamia.

        Minä olen elänyt useita vuosia muslimina ja muslimien kaikenlaisten joukossa ja todellakin ottanut asioista selvää.

        Tietysti jos jonkun maailmankuva ja sen tarkastelu perustuu ilmiöihin niin ainahan niillä voi perustella sitten asioita dogmien ohi.Luulenpa kuitenkin että minulla on islamiin syvällisempi tieto , käsitys ja kokemus kuin sinulla konsanaan.


      • Kiireenvilkkaasinne

        No sen kyllä huomaa, sinä muslimin ex-vaimo.

        Siirry takaisin sinne islamin palstoille, kun on kerran niin hyvät opit siellä.
        Mitä täällä teet häiritsemässä?
        Olet jo vuosikausia häirinnyt.
        Ja jankannut samaa asiaasi.

        Tervemenoa muslimien palstoille!


    • kiduttajientulosuomeen

      Jeesus Kristus on herra ja Jumalan poika! Ilmestyskirjassa puhutaan siitä, kuinka Saatana tietyllä tapaa tulee maailmaan lopun aikana.

      Nyt näemme muslimien tekemät hirmuteot. Niin kuin Canterburyn arkkipiispa sanoi: Muslimien raakuudet ovat kuin 2000 vuotta sitten Roomassa. Uskonto joka v. 2015 tekee jotain niin pahaa kuin islam, on todella iljettävä.

      On surullista lukea, kuinka kristittyjä kidutetaan julmilla tavoilla. Kaikkein pahimpia muslimien tekosia ei edes kerrota netissä. Kidutetut kuolevat sinne. heitä ei Suomi tai mikkän maa auta.

      Samaan aikaan täällä hyysätään nuoria muslmimiehiä, jotka tulevat tänne rikolliseti rajan yli ilamn passsia pullistelemaan ja tuhoamaan maata. Kotimaan pahat muslimit aloittavat jossain vaihessa jihadisti-touhut täälläkin.

      "Piru on vapaana", sanoi Saksan poliisisiylijohtaja ja kuvasi muslimien naisten ja lasten raiskauksia vastaanottokeskuskissa. Kaikkia törkyturpia tänne Eurooppaan otetaankin.

      • phenomenstruaatiomies

        Vittuko oot tyhymä ihminen.

        Jos tarkoituksenasi on puhua terrorismista niin käytä termiä terroristi äläkä saivartele omaa mutu paskaasi julkisuuteen koska se ei ole korrektia eikä se ole edes totta.


    • ttkkl

      Antikristus!
      Se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta lihaan tulleeksi Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      "Joka uskoo Jeesuksen olevan Jumalan Pojan, sillä on elämä, mutta joka ei usko Jeesusta Jumalan Pojaksi, sillä ei ole elämää!" Raamattu
      "Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!"
      "Usko Jeesukseen, niin sinä pelastut autuuteen!" Raamattu
      "Jumala loi kaiken Jeesukseen Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan! Jeesus pelstaa!

      • lohdutuksensanatmulle

        Amen. Jumala sinua siunatkoon. Kiitän näitä sanoista. Tulivat kuin taivaasta. Pelastit tämän loppuillan.


    • voitaivas

      Kuinkahan paljon Suomessa on tällä hetkellä näitä ISIS- yms. tappajia eri maista? Saavat hyvän ylöspidon 5 tähden SPR-hotellissa. Varman nauravat sitä, kuinka tyhmiä suomalaiset ovat. Mummot kutoiva sukkia tappajille. Tytöt leipoivat pullaa joukkomurhaajille. Kaduilla unelmoitiin vielä elokuussa. Nyt on sitten tulllut muka YLLÄTYS. Voi Taivas!

    • myöhässä

      Miksei elokuussa kerrottu? Miksi vasta nyt kerrotaan paloittain ihmisille asioista?

      • yötönyö2

        Siksi, kun täytyy hyssytellä. ...Hys ...Hys.


    • pakkomyyntiä

      Eräissä seurakunnassa ikein jallitetaan vapaaehtoistyöntekijöitä listoille vaikka jotkut ihmiset eivät halua.

      He eivät uskalla sanoa että eivät tue maahanmuuttoa koska leimautuisivat juudakseksi seurakunnassa.

      Tuttu kertoi että eräs nainen aina pommittaa kysymyksillä joko olette ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi.

      Kammottavaa haistattaisin paskat kyseiselle emännälle jos minulta tulisi kysymään.

      Vähän sama juttu tämän karjalaisuudenknassa jos on evakkoja esivanhemmat niin johan juttu luistaa ja alkaa tippua valtuustopaikkoja yms.Ortodoksisen kirkon yhteisö on aivan arvohierarkisesti sairasta ja epähengellistä!

    • paluulippu

      Lontoolainen järjestö "Juctice..." on lähettänyt Suomeen listan, jossa on nimettynä 1700 ISIS-taistelijaa, jotka ovat sotapaossa Euroopassa, esim. Suomessa. Forssassa pidätettiin tuo kuuluisa kaksospari ISIS-taistelijoita tällä viikolla.

      Syyrian kurkunleikkaaja-sotilas tuomittiin tänään Ruotsissa elinkautiseen.

      Irak toivoo, että terroristit palautettaisiin sinne. Suomi ei halua palauttaa. Suomi haluaa suojella. Luulin pitkään, että olisi toisin päin...

      • >Irak toivoo, että terroristit palautettaisiin sinne. Suomi ei halua palauttaa. Suomi haluaa suojella. Luulin pitkään, että olisi toisin päin...
        Ota selvää Suomen solmimista sopimuksista ennen kuin luulet ja etenkään luulet pitkään. Palauttaminen kuolemaantuomittavaksi on yksinkertaisesti laitonta. Jos Irakissa ei olisi kuolemantuomiota, sinnehän lähtisivät. Jos siis ovat syyllisiä.


    • SurkeaJumala

      Eipä ollut perheelle omasta jumalastaan mitään apua. Olisi kannattanut vaihtaa toiseen suosiolla niin jos se olisi toiminut tomerammin.

    • ttkkl

      Jeesus sanoi:"He luulevat tekevänsä palveluksen Jumalalle."
      Hän anoi ,yös:"Jonka he ovat tehneey yhdele Hänen Heesuksen vähommisytä, sen he ovat tehneet Hnelle Jeesuselle!" Ja sitten Jeesus kehoitt heidät siihen sijaan ,joka on valmistettu perkeleelle' ja 'perkeleen' enkeleille! Lue paremmin Pyhästä kirjasta!

      • ttkkl

        Jeesus sanoi:"He luulevat tekevänsä palveluksen Jumalalle."

        Hän sanoi myös:"Jonka he ovat tehneet yhdelle Hänen Jeesuksen vähimmistä, sen he ovat tehneet Hänelle Jeesuselle!" Ja sitten Jeesus kehoitti m siis Viimeisellä Tuomiolla, heidät siihen sijaan, joka on valmistettu 'perkeleelle' ja 'perkeleen' enkeleille! Lue paremmin Pyhästä kirjasta!


    • gss

      Murhaan syyllistyneet muslimit vankilaan.

      Muslimaissa vaan muslimien tekemät vainoteot eivät ole tietääkseni rikoksia. koraanin tai jonkin muun saatanallisia vainokehoituksia sisältävän opuksen perusteellahan nämä valhejumalaa saatanankumartajat saatanallisia tekojaan tekevät.

      koraanikrijan maissa kristittyjä on vankiloissa siksi kun he eivät halua kumartaa saatanaa tai vastaavaa tapausta, joka tekeytyy allahiksi, Jumalaksi.

      Jumala on kaikkitietävä se oikea Jumala, joka ilmoittaa itsensä Raamatussa. koraanissa esiintyvä feikkijumala on lukutaitoisten nopeasti havaittavissa ettei ole koraanin allah lähelläkään kaikkitietävää mutta saatanan tunnusmerkit täyttyvät monilta osin ja sopivat allahina esitettyyn epäjumalaan.

      • yötönyö2

        Miksi näitä kirjoituksia ei osoiteta islam-osioon. Me, ja varsinkin ortodoksit ei mahdeta islamisteiille mitään.


    • paastotervehdysimatralta

      Ortodoksit eivät saa luovuttaa. Suomi on itsenäinen valtio, vaikka se kuuluu EU:hun, jonka taru sekin loppuu aikanaan. Todennäköisesti 10 vuoden kuluessa.

      Kristitty voi rukoilla. Rukouksella on voimaa. Jos ei usko rukouksen, niin silloin on tosi kylmä ("...kunpa olisit palava", Paavalin kirje) tilanne ja kannattaa ottaa yhteyttä rippi-isään. Ortodoksikristityn pitäisi rukoilla Jeesuksen rukousta pitkin päivää. Rukous on tärkeä. Vain munkki/nunna pystyy rukoilemaan kuin hengittäisi. Maallikolle se on mahdotonta. Me emme ole pyhimyksiä, mutta "rukoilla meijän pittää".

      Rukoillaan kristittyjen veljien ja sisarten puolesta. Lähetetään rahaa oman ORTODOKSIKIRKON keräyksen muodossa sinne jääneille perheille. Ei auteta korruptoitunutta ja vapaamuurareihin sekaantunutta epäkristillistä SPR:ää tai järjestöjä, jotka tukevat myös terroristeja ilman rajoja ja vaarantvat lapset ja kansan.

      Yritetään toimia valtakunnan politiikassa niin, että kristittyjen murhaajat PALAUTETAAN pois Suomesta Irakiin tai Afganistaniin tai muihin maihin, mistä ovat tulleet.

      Katolinen Puola ja ortodoksinen Venäjä eivät sulje silmiä ja ota vastaan vaarallisia terroristeja maahan vapaaehtoisesti. Kristityn ei pidä olla tyhmä, kun sudet ulvovat ja repivät päitä. On oltava viisas ja pidettävä öljyä lampussa.

      Jumalan siunausta elämäänne! Armorikasta Vapahtajan syntymäjuhlaa! Iloista joulupaastoa kaikille ortodokseille vielä vapaassa Suomessa!

    • Istminire

      Päänkatkojia ei tosiaan tarvii hyysätä täällä Suomessa. Tuomittakoon heidät ansionsa mukaan kotimaassaan. Islamin tai niitten oman valtion lakien mukaan.

    • jatkuutänävuonna

      Kansanmurha on tapahtunut Lähi-idässä. Irakista kristityt ovat melkein loppuneet. Siellä kristittyjä vainotaan tosi paljon. Saddam Husseinin aikana oli asiat paremmin kristittyjen kannalta.

      • yötönyö2

        Saddam Husseinin aikaan melkein kaikki oli paremmin. Entäs Libya, sama juttu.


    • lopunajattulossa

      Aid to the Church in Need kertoo, että Irakista loppuvat kristityt 5 vuodessa. V. 2003 siellä oli 1,5 milj. kristittyä. Nyt heitä on jäljellä 275 000.

      Syyriasta on paennut joka 3. kristitty. Nyt heitä on enää 275 000.

      Lähi-idän väestöstä oli v. 1910 kristittyjä 14 % ; nyt n. 4 %.

      (Lähde. TS 11.1.2016/Ilkka Timonen)

      Myös Ruotsissa ja Englannissa esiintyy jossain määrin kristittyjen vainoamista. Tukholmassa tapettiin Vokissa toissapäivänä libanonilainen kristitty nainen. Englannissa on lähiöitä, joissa kristitty ei voi kävellä rauhassa.

    • purijainnovaatio

      ISIS on keksinyt kidutukseen uuden laitteen. Jos naiselta jää esim. mustat käsineet kotiin, jolloin vieras mies voi nähdä sormia, niin hänet laitetaan koneeseen, joka repii ihosta paloja. Koneen nimi on purija.

      Kyllä äärimuslimit kohtelevat omiaan myös julmasti. Päivä päivältä käsitykseni islamista muotoutuu. Jokainen päivä ja uutinen tuo lisän.

      Nyt on jo tietoa kristyttyjenkin kidutuksista, mutta se ei ole herättänyt yhtään kirkon marssijaa. Täytyy olla hyvin varovainen, etteivät loukkaannu. Jari Tervo paiskoo Raamattua lattiaan, ja se on viihdettä. Sen sijaan...

    • tosikuinvesii

      Mutta että ortodoksikirkko vainoaa venäjällä muita kristittyjä niin se on kyllä hirveetä kanssa. Ja se on tosi-.

    • mustakultti

      Ääri-islamisti lastenhoitaja (mies tai nainen; mustat kokovaatteet, ei tiedä) Kaukasiasta tai Tsetseniasta tappoi ortodoksivauvan tänään Moskovassa ja käveli pää kädessä pitkin katuja ja huusi allahia. Pääseekö naineen nyt islamistien paratiisiin? Mikä kultti saa ihmiset tekemään tällaisia tekoja. Kyseessä ei enää ole uskonto vaan saatananpalvontaan liittyvä kultti ja jokin väärä profeetta.

      Ja tämä nyt siten tullut tänne. Meidän ihana vanha sivistynyt Eurooppamme itkee verisiä kyyneleitä.

      • paholaiseukko

        Uzbekistanista oli tuo ääri-islamisti kulttilintu, joka nokallaan raateli kristityn pienokaisen.


    • cccvvvbbb

      Nämä kirjoitukset ei kuulu tänne.

      • yötönyö2

        Eikä muuallekkaan.


    • yäläri

      Tänään jopa YLE lähettää ohjelman 1:llä Lähi-idän kristittyjen kansanmurhasta klo 22:00. Tosi erikoista. Yleensä YLE on yrittänyt salata aina kaiken. Ohjelma: "Lähi-idän uhatut kristityt".

      1. kerta kun vasemmistolainen, kulttuuri-marxistien hallinnoima Yle kertoo jotakin kristittyjen kohtalosta islamistien puristuksessa.

      Rauhallista kiirastorstain jatkoa kaikille! Oli ihana palvelus tänään kirkossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe