Jenni Haukio onkin vain kotirouva

kirjailijaOsmo

joka kirjoittelee naiiveja luontorunoja
niitä ei edes maakuntalehti julkaise

23

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikö.nnin

      Mitä se haittaa, pääasia kun tyydyttää Saulin sängyssä.

    • Rouskuttajaa

      Jenni on uhrautunut vaalivaimoksi, tuskin ne on ees silleen oikeesti sänkyssäkään. Sauli tietää nää edustushommat ja Jenni oli sopiva edustusvaimoksi, nättihän sitä on näytellä vieraille. Kunhan Sauli luopuu pressan hommista niin epäilen että ne eroavat hyvässä yhteisymmärryksessä ja avioehtosopimuksen mukaan jonka Sauli on juristina laatinut ennen naimisiinmenoa, sanokaa mun sanoneen.

      • huolestunut.hänestä

        Voihan mulokku mies ei mulle heti herätessä tule mieleen Jenni Haukio, olisit mielummin esittänyt huolen alaköyliön peräkylän viimeisestä asukkaasta mummosta Unelma Leväperästä hänen jäätyään yksin ilman miestä miten joka elossa ollessaan hoiti mummon tyydytyksen, mistä uusi mies mummolle ??


    • nobelli

      saa varmaan kohta nobelin

    • Jenni.Haukio

      Haukio laittoi saulille sapuskaa.
      Hauki oli kala haukion mieleen.
      Hauki oli yli kymmenkiloinen isosuinen.
      Haukio haukea perkas suomusti puhkoi.
      Haesta sisälmykset heitti harakalle.
      Haukio maustoi suoloi pariloi käänteli.
      Hauki muhinoi tirisi voissa tillisessä.
      Haukio hauen asetti vadille hopeiselle.
      Haukeen tuli salaati tomaatit sitruunalla valeli.
      Haukio huusi Saulille tule syömään haukea.
      Haukea silmäili Sauli katseellaan mittaili empi.
      Haukio sanoi Sauli älä kattele ala mättää suuhun.
      Hauesta haukkasi kalasta haukion laittamasta.
      Haukio silmäili Saulian ilmettä naamaa mulkoili.
      Haukio kysyi miltä maistuu herkku haukinen.
      Hauki yli suolainen jäi Saulilta suu auki, virkkoi anna vettä ja äkkiä.

      kirjottanut runoilija Jenni Haukio




      .

    • ketuttaamoinen

      Joo, vois kyllä maan äitinä tarttua kunnon asioihin kuten vanhusten hoitoon ja nuorten pahoinvointiin ennemmin kuin kaikenmaailman kettujen ja oravien hyysäämiseen. Vaikuttaa aika lapselliselta maan äidiksi, sori vaan.

      • hauki.on.kala

        Joo monessa asiassa ei riitä pelkkä sori kun alkaa mennä sekamelisopaksi, liian monta muutosta yhdellä kertaa hallituksessa vireillä ja maahan tulijat mukana eikä voi kun katsoa sivusta mitä tahtuu.


    • nuormieli

      Jennikö kotirouva, väärää tietoa/luuloa Jennin tasoinen nainen ei jää kotirouvaksi eikä pelkäksi edustusrouvaksi. Jenni on kirjallisuuden, runouden ja luonnonystävä mukaanlukien eläimet, ihailen Jenni Haukiota ja arvostan todella paljon.

    • hahahahaha

      Tässä otteita lukijapalautteista Jenni Haukion runoista:

      "Ostin yhden tälläisen Haukion runokirjan surkeaa eihän ne olleet edes runoutta kun luin kirjan jäi maku olinko tarkastamassa lapseni läksyjä käsittäen koulun ainekirjoituksia."

      ""Luin joulun aikaan Jenni Haukion runoja. Pitää sanoa, että suurempaa hölynpölyä saa hakemalla hakea. Hänen runonsa ovat täysin kelvottomia!!!"

      "Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon imagoaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys. Ulkomaat nauraa jo riittävästi että onko Niinistö taas liikkeellä tyttärensä kanssa kun hupi pariskunta Haukio Niinistö käsi kynkkää."

    • tämä_on_herkullista

      "Suomen presidenttien koko historian epärehellisin ja myös suurin kansan virhe Sauli Väinämö Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Naurettavimpia Niinistön mainossloganeja "ykkönen" ja "ylivoimainen" kansalaiset nuo tuollaiset ovat pelkkää Sauli Niinistön itsensä kustantamaa mainontaa itselleen" Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe ja siksi on aihetta messuun"

      "Verkon imun valtakautena totuutta ei pääse enää pakoon eikä perinteinen printti enää toimi.

      Sen että Niinistö ei todellakaan ole suosiossa sen todistamiseen riittää pelkkä yksi kylmä fakta:

      näyttö viimeisistä kolmelta itsenäisyyspäivän mielenosoituksista joita vastaavia ei ole ollut koko Suomen presidenttien historian. Ei edes Tarja Halosen aikana ole aiheutettu yhtä suurta tuhoa linnan juhlien yhteydessä.

      Miksi kansa mellakoi ja itsenäisyyspäivänä? huvistako? ei ei ei... Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, yleisö ymmärtää että heidät huijattiin äänestämään presidentiksi kylmäkiskoinen valtion petosmies ja valehtelija, Sauli Niinistö joka ei ole muuta kuin vaaraksi Suomelle.

      Ja mädät hedelmät Niinistön edesottamuksista alkaakin olla jo yleisessä tiedossa. Niinistö on sotkenut järjestelmällisesti suhteet Itään ja länteen, jenkkien keskuudessa mies on pelkkä vitsi ja varoituksen huutomerkki huijarista joka ajoi Suomen käymistilaan EU-petoksella.

      http://www.uusisuomi.fi/raha/91202-amerikkalaislehdelta-jaatava-arvio-suomen-tilanteesta-katastrofi

      Niinistö on sotkenut tarkoituksellisesti ulkomaanpolitiikkaa esimerkiksi EU-petoksellaan aiheuttanut muun muassa idänkaupan kylmenemisen vahingot Suomelle vähintään 5 miljardin vuositasoa. Lännen suhteen hölmöili itsensä Pentagonin sulkulistalle tappiot tästä esimerkiksi Patrialle miljardeja, jenkit eivät enää mielellään tee kauppaa sellaisen Suomen kanssa jonka presidenttinä on sammalteleva Salolainen kyläpolitiikko Helsingin kauppatorilta eli Sauli Niinistö.

      "Niinistö mokasi ja pani itsensä paitsioon Moskovassa ja sen jälkeen Helsingissä Etyjissä. Armotonta tohelointia missä ei ollut pisaraakaan presidentin statusta niinkuin Kekkosen aikana, jolloin presidentin osasivat vielä perusdiplomatiaa ja lakia.

      "Venäjän media ei ollut kiinnostunut Sauli Niinistön vierailuista tai sanomisista Putinille ei edes kohteliaisuus syistä vaikka Putin oli kutsunut Niinistön. Niinistö oli täysi nolla eikä häntä siteerattu lainkaan. Putinin ja Niinistön yhteiskuvasta näytettiin ainoastaan Putinin kuva koska Niinistö oli leikattu pois". Ketään ei jaksa kiinnostaa pienen naapurimaan presidentti jolla ei ollut mitään sanottavaa." Itää ei siis Niinistö kiinnosta, eikä myös länttäkään. Yhdysvaltain media on kiinnostunut ainoastaan tuomitsemaan Niinistö rikoksesta yhdysvaltain kansalaisen ihmisyyttä vastaan siis eräs laivaston veteraanin pahoinpitely Suomalaisen Aurora- nimisen sairaalan tuottamana.

      Amerikkalaiset jos mitkä ovat herkkiä kun kysymyksessä on oman sotilaan vahingoittaminen.

      "Putin oli toivonut keskinäisten taloussuhteiden olevan keskustelun aiheena, mutta näissä asioissa ei Niinistön kanssa edistytty, ilmeisesti koska Niinistö ei halunnut edistyä ja keskustella talousasioissa. Toista se oli Urho Kekkosen aikana".

      "Ukrainan konflikti tuntui olevan tärkeämpi asia Sauli Niinistölle kuin oman maan taloustilanne ja suhteet naapuriin Venäjään. Niinistöä ei edes huoleta että Suomen vienti Venäjälle on romahtanut EU-pakotteiden vuoksi."

      " Yhä useammalle alkaa olla päivänselvyys että Niinistön poliittinen taitamattomuus no jo romahduttanut totaalisesti kaiken sen ulkopoliittisen diplomatian ja viisauden jonka Paasikivi aluksi vaivalla loi, mitä Kekkonen jatkoi ja sitten Koivisto"

      Niinistö masinoi siis lehtien ja TV:n mielipidekyselyitä gallupeja ja lehtien kirjoituksia ne kaikki vääristää omaksi mieleisekseen, lehdet kirjoittavat ja painavat mainosta minkä ukko haluaa.

      Älkää menkö enää Niinistön lankaan, inernetin aikakautena ihmiset osaavat jo käyttää viimein omia aivoja.

      Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon mainettaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.
      Niinistölle ei edes oma äitikään merkinnyt mitään. Kukaan tunne-elämältään tasapainoinen ihminen ei pysty vääntämään niin sairasta naurua siinä tilanteessa kun kuulee että elämän tärkein ihminen oma äiti, jolta on saanut suurimman lahjan elämän, on menehtynyt. Katso tästä totuus Sauli Niinistöstä

      Aiheesta lisää http://www.jenni-haukio.blogspot.fi

    • tattis_pala

      "Miettikääs tätä:

      "Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta

      Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta

      "Ikäeroa siis 29 vuotta se tarkoittaa sitä että jos vaikka Niinistö olisi polkaissut Haukion maailmaan vielä viiskymppiseä ja Jenny Haukio olisi saanut ensimmäisen lapsensa vaikka 18 vuotiaana olisi lapsi tällä hetkellä 11 vuotias koululainen ja Pappa Sauli Niinistö voisi ihan hyvin olla kersan isoisä

      Niinistön ja Haukion ikäero on siis huomattava vähintään koominen huomioiden että miehillä äly alkaa jäädä junasta 60 jälkeen, miksi vetää perässään nuorekasta elämänvoimaista naista ja syövyttää tämän vanhusten höppänöillä. Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto."

      Tietysti maailman menosta voisi kysyä mielipiteitä myös Haukiolta itseltään kysykääpäs vaikka piruuttaan torilla tai turuilla jos tapaatte hänet että mitä hän on mieltä siitä että kysyttäisiin vaikka torilla että onko hän tietoinen että hänen miehensä voisi olla ikänsä perusteella vaikka Haukion lapsen lasten isä, tai onko hän tietoinen että hänen miehensä on narsisti, kylmäverinen valtion petosmies joka uransa huipuksi onnistui kusettamaan koko Suomea EU- petoksen lisäksi jopa pressaksi, tehtävään missä hän vain ja ainoastaan saa vauriota Suomelle. Muistakaa myös mainita että Niinistölle Haukio ei ole muuta kuin näyttelyesine, suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta. Kysykää lisäksi Jennyltä eikö häntä harmita edes se että Niinistö todistaa itsekin että puolisonsa ei ole hänelle mitään, nolaamalla tämän perusteellisesti ulkomaalaisen edessä kas näin

      http://mvlehti.net/2015/12/08/milla...a-vieras-ei-suostu-kattelemaan-miehen-vaimoa/

      Jos vielä ei mene naama messingille niin ladatkaa lisää kysymyksiä onko Haukio tietoinen että totuus hänen aviopuolisostaan tiedetään totuus jo kansan syvien riveissä se on tämä

      "Vaihtoon tämä PELLE NIINISTÖ ja äkkiä! Ensin hän möi valtiopetoksella Suomen EU:lle ja nyt hän pyllistää muslimeille ja välillä pitää juutalaispäähinettä päässään. Mikä johtaja se tämä oikein on?!"

      Ja totuus ei muuksi muutu vaikka Niinistö maksaisi itsensä kipeäksi taas uudestaan lehtien toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua, tekaistuja mielipidetutkimuksia ja gallupeja jotka maksaa myös Kokoomus ja jotka todellakin on vääristeltyjä. Kansa tietää jo todellisuuden!

      Kysykääpä Haukiolta tätä ja ihan kahvikupposen äärellä, aprikoikaa hänen vastaustaan"

      Jokaista ainakin terveellä itsetunnolla varustettu nainen häpeäisi tuollaisessa asemassa kun on tuollainen mainekin phjyi phjyi voi niitä hilpeitä katseita"

    • nuormieli

      Voi luoja mitä sekahedelmäsoppaa täällä taas keitellään, eikö teillä ÄLYKÄÄPIÖILLÄ ole mitään hyödyllistä tekemistä, en ollut uskoa silmiäni heti aamusta tällaista skeidaa, jättäkää Presidenttimme ja Jenni rauhaan Sauli on mies paikallaan ja Jenni Haukio juuri sopiva vaimo Saulille, Saulissa on miestä enemmän kuin teissä yhteensä ja Jennin veroista naista ei näiltä palstoilta löydy.

    • hytinäx1

      Ryssäkö täällä alkoi agiteeraamaan 26.01.2016? Suomi on demokraattisella äänestyksellä valinnut valtiolleen presidenttinsä ja siihen ei tarvi edes Venäjän sekaantua, eikä myöskään tuleviin presidentin äänestyksiin Suomessa. Luulen ma että valtiot nauravat Putinin uudelle naiselle enemmän kuin Suomen presidentin puolisolle.

      • Väyrynen-olisiOLLU-paras

        Väyrynen Vuokko rouvansa kanssa olisi ollu edustava sivistyny pätevä suomen presidentiksi,
        olisi saanu jopa yhdysvaltoihin kutsun, kuten Kekkonen aikoinaan,


    • tunteeton-tulkki

      Rivi toisensa perään,
      kuin potilaskertomusta.

      Ahdas on ihmisen olo,
      rakosessa äiti maan.

      Silti sanon: suon yli astukaamme.
      Sillä Joen sielu soi.

    • tumpataan_naista

      Niinistö valehteli/salasi viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen:

      1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikusiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

      2. Natsitausta ja valtionpetosmies aiheutti EU-petoksellaan idänkaupan kylmettymisen, vahingot Suomelle miljardeja per vuosi

      3. Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

      4. Naton kannattaja lupasi liittää Suomen Natoon on ollut ja on edelleen Suomen suurimpia käärmeenpesään ajajia

      5. salasuhde pikkutyttöön. Niinistö oli ilkeä ensimmäistä vaimoaan kohtaan, ja aiheutti hänelle henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö. Niinistö pisti myös juhlaksi kun äitinsä menehtyi. Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa ihmiselämää eikä edes oma äitikään ihminen jolta on saanut elämän merkinnyt mitään.

      6. Niinistön ja Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

      7. Kusettaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää. Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro


      Sauli Niinistö on lisäksi henkisesti epävakaa

      "Näin kaksinaamaisen kiero mies on Sauli Niinistö katsokaas ukkelin kanta ennen 03.02. miehellähän vaihtuu mielipiteet sitä mukaan kun kalsareihin ilmestyy ruskea läntti erittäin vaarallista tuollainen epävakaus pressan virkaa hoitavalle tyypille."

      Keskiviikko 2.9.2015 klo 20.17
      Turvapaikanhakijat eivät uhkaa Suomea, rauhoitteli presidentti Sauli Niinistö pakolaiskeskustelun ympärillä kiristynyttä ilmapiiriä keskiviikkona."Hätäänsä pakenevat ihmiset eivät aiheuta rähinää Suomessa, hän painotti."
      http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

      Helmikuu 2016
      "Niinistön mukaan Eurooppa ei enää kestä hallitsematonta kansainvaellusta. Hänen mukaansa sietorajan ylittyminen romahduttaa arvojärjestelmäämme."
      "Niinistöhän on siis mielipuoli. Niinistö on verrattavissa niihin, joiden mielestä puna-armeijan suurhyökkäys Karjalan kannaksella kesällä 1944 ei ollut mikään uhka Suomelle"


      Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa ja tulevaisuudessa

      • nuormieli

        Oho yritätkö aivopestä? ei onnistu! kommenttisi herjaukset viittaavat vakaasti siihen et ei tuo sinunkaan mielesi ihan vakaalta vaikuta.
        Ja mitä tulee noihin mainitsemiisi Niinistön antamiin lausuntoihin v95 syksyllä olikin ihan toisenlainen tilanne kuin nyt, Presidentimme helmikuun alussa antama lausunto pakolaispolitiikasta oli aiheellinen ja totuudenmukainen. Niinistö on paras mahdollinen prsedentti en todellakaan tiedä toista suomalaista miestä/naista joka täyttäisi hänen "saappaanas", aika raskaita herjoja nuo sinun syytöksesi.


    • Niin_nähtyä44

      Tekeekö presidentin status vanhasta kokoomus politiikosta ja laman airusta pyhän miehen tai roistosta uskovaiseksi kääntymällä rehelisen?

      Vain teot ratkaisevat ja aikuisiässä tehdyt teot muistetaan aina hautaan asti.

      Älkää hyvät ihmiset nostako ketään jalustalle statuksen vuoksi, luulisi jo 50 ymmärtävän jo tuonkin perusasian.

      Mutta kaikkihan eivät kasva ikinä aikuisiksi tai ymmärrys ei ikinä riitä faktoihin oli ikä sitten 20 tai 80 vee.

      Näin se menee valitettavasti.

    • ei.muuta

      Niinistöllä on vankka kansan tuki ei ole ketään joka voisi hänen asemaa horjuttaa.
      Joku poskisolisti toi ällistyttävän mielipiteen, omasta päästäkö kyllä, jos ei ole kaikki kotona voi tuollaista odottaa.

    • rouvatkunniaan

      Olkoon kotirouva tai mikä hyvänsä. On kuitenkin edustava sellainen.

      • nuormieli

        Olen samaa mieltä rouvat kunniaan! paitsi et Jenny ei olekaan mikätahansa rouva, hän on kuten kaikki tietävät suomen "ensimmäinen nainen maan äiti" häntä edustavampaa, hienotunteisempaa, älykästä ja fiksua naista en voisi kuvitellakaan löytyvän suomea edustamaan, olen vankka Jennin ihailija kuten myös presidentimme on kunnioittamisen ja arvostuksen arvoinen.


    • Ihmettä

      Harmillista kun mielikuvat noin romuttui. Ei kannata kirvestä vielä kaivoon heittää aina löytyy uusi jenni johon voi toivonsa nojata.
      Jenni on on Saulin vaikka moni sitä itselleen haaveilee. Antaa Jennin ja Saulin olla.
      Ei kai kukaan teidänkään paritumista jaksa arvostella ainakaan netissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe