Perussuomalaisten johto kiistelee

upersu3

siitä, onko romahduksen syy duunareiden pettäminen, eläkeläisten pettäminen, maahanmuuton vastustajien pettäminen, vai Kreikka-tukien vastustajien pettäminen.
Eivät ressut edes tajua, että paljon on oltava pielessä, jos on näin paljon vaihtoehtoja.

28

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkia

      kysymys paremminkin kuuluu ketä eivät ole pettäneet

      • fömlkj

        Stubbia ja Sipilää ei vielä ole petetty.


      • Siionomit

        Rikoskumppanit yhdessä, he kaikki ovat Kristillisen Sionismin kannattajia,
        mutta siitä huolimatta olisi virsi lyhyestä kaunis tällä hallituksella muuten Suomessa tapahtuu poliittisessa kentässä liian suuret muutokset lyhyellä aikavälillä.
        Kansaa on jo nyt helppo saada kadulle mielenilmaisuun vaikka noilla mielenilmaisuilla ei ole edes kunnon johtoa.

        Juutalaisten sionismi on jo pettänyt SSS miehet lapsuudesta saakka.


    • Siionomit

      Sionistit ovat pettäneet, tuhonneet useat kulttuurit arabimaissa ja nyt paapovat tänne Islamin uskoisia , joita emme tarvitse .

      Soini katolinen uudestisyntynyt , kuin Amerikasta tuodun uskonnon Kristillisen Sionismin kannattajatkin ovat uudestisyntyneitä.

      Uudesti syntymisessä menee järki näin on käynyt Soinillakin jos sitä koskaan on ollutkaan.

    • 4756882y

      Unohdat opiskelijat ja hallintarekisterin.

      • Siionomit

        Päätökset saattaa jäädä tekemättä !


    • Ei.uskomista

      Höpöä on Perussuomalaisten kannatuksen romahdus. Vain lapselliset ja lapsekkaat uskoo taloustutkimuksiin. Turhaa ihmisten ohjailua. Taloustutkimuksilla rahastetaan niitä joille niitä tehdään ja otanta on niin pieni että sitä ei mitenkään voi verrata KOKO Suomen kansaan! Turhuuksien turhuus kaikki nämä gallupit ja taloustutkimukset, ihmisiä pyritään ohjailemaan ja turhasta maksetaan.

      • Toiveet on toiveita. Nyt loppui Suomen kansalta usko yhteen tiettyyn poliittiseen puolueeseen.


      • MätäVelloenPursuaa

        Voit ihan rauhassa pettää itseäsi. Se sinun kansasi on kutistumassa parin prosentin mölinäkööriksi, joten kohta ei ketään edes kiinnosta, mitä valheita persut levittävät.


      • Paljononpetettyjä

        "Turhuuksien turhuus kaikki nämä gallupit .."
        Voi olla näinkin. Itse en tätä galluppia olisi tarvinnut todetakseni, että perussuomalaiset ovat ansainneet toiminnallaan kannatuksensa menettämisen. Kun kaikki takit on käännetty ja kaikki vaalilupaukset rikottu, ei muuta voi odottaakaan.
        Gallup luultavasti vain vahvistaa sen tiedon, mikä suomalaisilla oli jo ennestään.


    • stanan.tunarit

      täysin huru-ukkoja ja akkoja on kaikki. on jo nähty.

    • ettäsillee

      - soini sulas hallituksessa perus eu-demokraatiksi ja suvakiksi.

    • Hillotolppa

      Pakkoruotsi ja sen poisto on menetetty myös. Jo hallitusohjelmaan kirjattiin kaksikielisyys rikkautena (!).

    • Oenonen

      Valitsemme vaihtoehdon E: kaikki edellamainitut.

      • kOKN_JA_KEPUN_PÄÄTÖKSIST

        .

        PS joutuu siis kärsimään Kok:n ja Kepun hallituksesta????????"

        .


      • Missäselkäranka
        kOKN_JA_KEPUN_PÄÄTÖKSIST kirjoitti:

        .

        PS joutuu siis kärsimään Kok:n ja Kepun hallituksesta????????"

        .

        "PS joutuu siis kärsimään Kok:n ja Kepun hallituksesta?"
        Ei, vaan omista vaalilupauksistaan, joissa ei ollut hitustakaan totuutta takana.
        Kyllä selkärankaisen miehen pitää osata erota vaikka maan hjallituksesta, jos sen politiikka on joka paikassa omien periaatteiden vastaista.
        Soini puhuu selkärankaisuudesta tv-haastattelussakin, mutta ei todellisuudessa edes tiedä, mitä selkärankaisuus tarkoittaa.


    • PERSEVAARA

      PERSUT SAAVAT NYT MITÄ TILASIVAT ,HYVÄ ETTÄ VAALIPETOS NÄKYY GALLUPISSA,

      • siionomit

        Aika kauan olivat persujen äänestäjät pidättyväisiä,
        Tuuliviiri yllä katon monelta se huomamatta jää.
        Mutta silloin kun tyyliviiri jämähtää väärään suuntaan silloin siitä jo yksi jos toinenkin huomauttaa ja sen jälkeen sen moni huomaa.

        Äänestin persuja näissä vaaleissa, koska Suomi tarvitsee muutosta ja tuo muutos ei tule Sipilän ja Stubbin politiikalla johon Soini yhtyi.
        Mitään sanomaton populisti möllykkä , itsevaltiaan narsistiset otteet puolueen johdossa ovat kaataneet sen kansansuosion.

        Ja viitsii aliarvioida Duunarit löivät varoituksen vasemmalta.
        Ja sen minkä kättä päälle lyön niin se pitää.

        Täysin dorkan puhetta !


    • uudet-askelmerkit

      Ei yhden gallupin perusteella kannata mitään johtopäätöksiä tehdä siitä, miten puolueet tulevat pärjäämään seuraavissa kunnallis- tai eduskuntavaaleissa.

      Yksittäiset asiat gallupin tekohetkellä ratkaisevat millaisen mielipiteen vastaajat kysyjilleen antavat.

      Onhan se tosiasia, että perussuomalaiset ovat puolue, jolla ei ole mitään annettavaa suomalaisille, mutta en siltikään olisi siitä ihan varma että sen puolueen kannatus pysyisi noin alhaalla koko eduskuntakauden tai vielä siitä alenisi.

      • Tyrmäysiskutulee

        Luulen ja uskon, että vielä alenee.
        Soini oli oikeassa, duunarit tai kansa löivät varoitukseksi vasemmalta. Mutta koska Soini ei ole riittävän fiksu ottaakseen varoituksesta opikseen, niin uskon, että seuraavaksi tulee jälleen kerran vasemmalla, mtta tällä kertaa tyrmäysisku.


    • tuhnutjytkyt

      Persut on Soinin johdolla pettänyt nuo kaikki edellä mainitut ja lisäksi Soini on yksinään pettänyt omat puolueen jäsenet varastamalla heidän maksamat jäsenmaksut itsensä hallitsemaan Soinisäätiöön ,sinne on menneet myös puoluetuet.Yleensä säätiö on puolueen tukisäätiö nyt Soini on kataluudessaan kääntänyt asian niin että puolue tukee saamillaan puoluetuilla hänen hallinnassa olevaa säätiötä todella härskiä toimintaa tältä petturilta ja persujen silmät ei vaan aukea.tuhnu tuhnu tuhnu tuhnu tuhnu tuhnu tuhnu tuhnu............

      • soinisti

        Millainen hemmo Soinin ulkokuoren alta on paljastunutkaan. Soinin sanonta:Kenenkään mielipide ei ole väärä, jos se on hänen omansa. Jätti vaan lisäämättä, paitsi jos se on Tynkkysen, hänen pitää erota. Lisäksi jäänyt useasti kiinni suoranaisista valheista. Ei uskaltanut edes ottaa valtiovarainministerin salkkua. Kehtaa sitten vielä vittuilla, että katsokaa nyt kansa äänesti minua, olkaa oppositio hiljaa.


    • Persutkin_kyykyttävät

      "Sari Sairaanhoitajia", kun samanaikaisesti...

      "Pörssifirmat takovat kovia tuloksia kurjuuden keskellä!

      Helsingin pörssissä noteeratut yhtiöt ovat nyt erittäin kannattavia, vaikka kansantalous on heikossa kunnossa. Tämä on mahdollista, koska firmat ovat saneeranneet rajusti, euro on heikentynyt ja yhtiöiden tulos syntyy kansainvälisillä markkinoilla.

      Nordea Marketsin ennusteen mukaan ensi viikolla alkavan tuloskauden viesti on selvä: yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto laskee viime vuoden kolmanteen neljännekseen verrattuna ehkä 2,5 prosenttia. Liikevoitot kasvavat samaan aikaan vähintään kaksi prosenttia.

      Myös pörssiyhtiöiden koko vuoden yhteenlaskettu tulos noussee viime vuoteen verrattuna.

      Neste pumppaa ennätystuloksen

      Yhtiöiden tulokset vaihtelevat edelleen suuresti. Esimerkiksi Nesteen odotetaan tehneen heinä-syyskuussa historiansa parhaan tuloksen. Myös Kone tekee taas huipputuloksen, mutta Outotec ja Outokumpu ovat tukalassa tilanteessa.

      Nordea odottaa Nesteen liikevoiton nousevan jopa 36 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Tämä johtuu siitä, että raakaöljyn hinta on ennätysalhaalla, mutta lopputuotteiden hinnat ovat pysyneet korkealla. Jalostajat siis suorastaan pumppaavat voittoja.

      – Suomalaisyritykset ovat vahvassa kunnossa säästötoimien ansiosta. Myös kustannuspaineet ovat pysyneet maltillisina raaka-aineiden hintojen ansiosta. Edelleen euron heikkeneminen auttaa monia toimialoja kuten metsäyhtiöitä, osakestrategi Eero Färkkilä Nordea Varallisuudenhoidosta kertoo.

      Pankit ja sellutehtaat kultakaivoksia

      Etenkin selluteollisuudella menee nyt kovaa, mikä paikkaa paperiteollisuuden heikkoa menestystä.

      Yksi erinomaisesti menestyvistä toimialoista on finanssiala. Pankit ja vakuutusyhtiöt tekevät huipputuloksia samalla, kun väkeä vähennetään kovalla kädellä entisestään. Alan sääntely hyödyttää suuria pankkeja.

      Varallisuudenhoitoyhtiö eQ:n salkunhoitaja Hannu Angervuo sanoo, että pankit ovat lisäksi keksineet uusia sijoitustuotteita ja nostaneet palvelumaksuja. Niistä on saatu rahaa, vaikka korot ovat olleet alhaalla.

      – Ja luottotappiot ovat pysyneet olemattomina, Angervuo huomauttaa.

      Vertailukauden keskiarvosta dollari on vahvistunut 16 prosenttia suhteessa euroon. Esimerkiksi Metsä Boardin liikevoittoon odotetaan jopa yli 60 prosentin parannusta.

      Fortum ja kotimarkkinat valahtavat

      Nokian liikevoitto pienenee parikymmentä prosenttia muun muassa kausiluonteisten syiden takia. Fortumin voitto romahtaa yli 30 prosenttia matalan sähkön hinnan ja lämpimän syksyn takia. Fortumin peikkona on kaiken lisäksi Venäjän panostusten pettäminen.

      Kotimarkkinayritykset painivat edelleen vaikeuksissa, kun kuluttajien ostovoima supistuu.

      Tappiollisista ketjuista luopuminen parantanee silti Keskon ja Stockmannin tuloksia. Mediayhtiöiden digipiina ei hellitä.

      Hurjat osinkojuhlat tiedossa keväällä

      [ Ks. Ylen Uutisgrafiikka ]

      Kesän jälkeen suurten metalli- ja metsäyhtiöiden osakkeet ovat halventuneet reippaasti. Syynä ovat Kiinaan liittyvät kasvuhuolet ja raaka-aineiden hintaheilahtelut.

      Esimerkiksi Elisan, Orionin ja Kemiran osakkeet ovat puolestaan taanneet hyvän osaketuoton kesästä lähtien. Sijoittajat ovat pitäneet niitä turvasatamina.

      Sijoitusammattilaiset uskovat, että ensi keväänä jaettavat osingot nousevat huippukorkealle.

      Nordean mukaan osinkotuotto voi nousta 4,5 prosenttiin. Kaikilta suurilta yhtiöiltä odotetaan vähintään viime vuoden suuruista osinkoa. Syvään monttuun pudonneelta Outokummulta ei osinkoa odoteta.

      Salkunhoitaja Hannu Angervuo arvioi puolestaan, että osinkosumma voi nousta keväällä kaikkien aikojen suurimmaksi.

      – Meidän ennusteidemme mukaan osinkosumma kasvaisi viime vuoden kevääseen verrattuna jopa seitsemän prosenttia, Angervuo sanoo.

      Osinkojuhlia vietetään ennen kaikkea pankkien ja muiden finanssiyhtiöiden johdolla."

      Jari Järvinen.
      Yle Uutiset 8.10.2015
      http://yle.fi/uutiset/porssifirmat_takovat_kovia_tuloksia_kurjuuden_keskella__tasta_se_johtuu/8360926

      JK. Jotta suurimittainen sumutus, jota SSS-hallitus häkäpönttöinsinööri & kakkurainsinööri Sipilän johdolla toteuttaa, saadaan pysäytetyksi, tarvitaan kansan vahva nousu.

      Ja yksi keino saada yhteiskunnalliselta tietämykseltään ja osaamiseltaan korkeintaan piirikunnallista tasoa oleva ICT-insinööri Sipilä tekemään seuraavan pyöräilykeikkansa ns. lankkua pitkin, on mahdollisimman pian varmistettava se, että jo ennen joululahjuksia SSS-hallituksen jäsenten ja nykyisten kansanedustajien käsiteltäväksi saadaan ihan oikeaa asiaa Suomen kansantalouden tilasta ja etenkin siihen johtaneista ratkaisuista ja kehityskuluista!

      Kannattaa avata linkit:

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444267009367.html

      https://www.youtube.com/watch?v=7FYpbCPJNy

      Näin ollaan SSS-komennossa tässä suloisessa Suomen maassa

      https://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

      Siksi tarvitaan

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

    • Surkeaa

      Eiköhän suurin syy tähän gallup romahdukseen ole se, että Soini ei ole edes yrittänyt tehdä hallituksessa mitään. Minä uskon että kansa olisi ymmärtänyt jos Soini olisi vienyt aina lupauksensa aina käsittelyyn hallituksessa. Nyt hän on vain liimautunut Stubb'n kylkeen niin tiukasti että luulisi siinä olevan rakastavaiset. Näin hän on hyväksynyt hallituksen äärioikeistolaisen politiikan.

    • JokoRiitti

      Vaalilupausten pettäminen ja ministereiksi valittujen osaamattomuus ovat kannatuksen laskun takana. Jos puolue ei haluakaan pitää lupauksiaan ja sen ministereiden toiminta on jopa Suomen kannalta vahingollista, ei ole ihme, että kansa haluaa tästä petospuolueesta eroon.

    • romahtajahuuhelot

      Persuille käy aivan samoin kuin V.Vennamon SMP:llekin 1970-luvun alussa: romahdus. Näin on käynyt aina, kun "kyllä kansa tietää" -jengi on huomannut käytännössä minkälaisista huuheloista on kulloinkin ollut kysymys.

    • AnnaMunnauraaLOL

      Selventävä kirjoitus finanssiasioista,mikä todistaa yläkerrosten hoitavan
      asiansa "rautaisella kädellä" välittämättä työttömyyden kasvusta.He
      toimivat aivan eri stratosfäärissä,johon ei kansa yletä.Ylimistön julkaisematon motto on seuraava ! Raskaan työn raatajat,syökää paskaa saatanat ! Yksi
      prosentti ylirikkaista omistavat enemmän maapallolla kuin 99 prosenttia
      muusta kansasta.Sitten vielä heillä on otsaa puhua demokratiasta,ja
      tasa-arvoisuudesta.Ahneiden rikollisuukset eivät edes ole enää tuomittavia.Oikeuslaitokset myötäilevät rikollisuutta.Criminal Justice System
      nimitys on "LOL" RIKOLLINEN OIKEUS SYSTEEMI ! Aivan nappiin osuva nimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1930
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1519
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      133
      1323
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1298
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1210
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      925
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      111
      896
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe