Hotelliin, kiva kiva.

Ääliökönä

Pälähti tuossa mieleen että mahtaisikohan meidän Suomalaisten asunnottomien kunnia antaa sen verran periksi että voisivat mennä noin ihan vain hotellimajoitukseen ja vielä ilmaiseksi eikä edes siivota itse tarvitsisi.
Olisihan se kova paikka, mutta ehkä kannattaisi päättäjien kuitenkin varovasti kysellä josko vaikka kelpaisikin?

32

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiolekantistenoikeus

      Ei kuulu kantaväestön oikeuksiin. Pitää olla EU-alueen ulkopuolelta, niin sitten mainitsemasi onnistuu ja käteistä isketään vielä kouraan toista tonnia kuukaudessa.

      • Jaamakka

        Ei pidä paikaansa että toista tonnia...
        Oikea summa on alle neljäsataa,en muista tarkkaa summa per kuukausi...


    • Toimimatonhallinto

      Tilanne nykyisessä eu suomessa on säälittävä, on leipäjonot ja massa-työttömyys päällä. Samaan aikaan rikkaat rikastuu, ahnehtii, jne. Politiikka tukee keinottelua ja omistamista, rikkaiden etuja.

      Eriarvoisuus on kokomuskepu ohjelmassa sisällä. Kurjistamalla kansaa ahnehditaan lisää omistavalle luokalle.

      Muutos kurjistamiseen tulee vain kapinan kautta. ei muuten.

      Ongelma on se, että vasemmisto, ja vihreät ovat super naivien idealistien käsissä, jotka myös vihaa omaa kansaa, ja suosii monikulttuuria ja pervoa homoutta.

      Työväenliike on siis naivien pervojen epäisänmaallisten idealistien käsissä.

      - Tästä tilanteesta Omistava ahne luokka on iloinen ja taputtaa käsiään kun työväenluokan edustajat on aivan pihalla, eikä ymmärrä pelistä mitään !!!!

      Naivia idealisti vasemmistoa voi myös yllyttää huuhaa toimintaan ja itse hyötyä siitä, esim. pakolaisbisnes ja miljardien tulonsiirrot pakolaisten kautta bisnekseen ovat esimerkki tästä hörhöilystä......( tulonsiirtoja verovaroista ).

      Tässä tilanteessa oman kansan riistoa on mahdollista toteuttaa vapaasti.

      • Demariaikaansaannos

        Kepu halusi meidät EUhun hamutessaan lisää maataloustukia ja kakkaa tuli. Muuten tämä on kyllä sitten demarihassuttelua, kun ajoivat nämä nykyiset pakolaisasioita koskevat lakimme voimaan hallitusvastuussa ollessaan.

        Ja jos et ole oivaltanut, niin demariajatus vaatii tiettyä määrää kurjalistoa elääkseen. Siksi on oltava leipäjonoa ja työttömiä riittävästi. Siksipä mm. Lipponen alotti Suomessa tuloerojen kasvattamisen pääministerinä, koska suuret tuloerot varmistaa tietyn kurjaliston olemassaolon.


    • onkovaiei

      Onko täm kaikki DEMOKRATIAA, tuntuu Suomen hallituksen suosivan ihan jotain muuta.

      • Itsevaltiutta

        Kysymyksessä on tyrannia, ei demokratia.


    • Pettynyt______

      Eilen sanottiin että n. puoli miljardia euroa tarvitaan niille lisää eikä se lopu koskaan.
      Oli Karjala kaunein maa ---> Oli Suomi kaunein maa...

    • Mamutprkl

      Kohta on mehmetit ja mamut ruokakassijonoissa viemässö meidän kodittomien ja työttömien vähätkii ruuvat !!!

      • homelimppuloitakoirille

        ei niille muhamettiloille kelpaa mitkään kaupan vanhentumassa olevat safkat. siksi verovaroin kalleimman mukaan ja hotellimajoitukset. siis kun ei mitkään vanhat kuppaset kyläkoulut kelpaa, kun saattas olla vetosia tai jopa yhteismajoitus. mut älä mitään, kodittomia ja työttömiä tulee lisää, kun viisaat poliitikot säästää toisaalta ja / taikka lisää veroloita, jotta tavisten kurjuus lisääntyis.


    • loltrollol

      Pälähti sitten mieleen avata uusi ketju?

    • Hyväveli

      Pakolaisista tuli hyvä tulonsiirto politiikkojen lähipiirissä kun vuokrataan tiloja pakolaisille. Kymenlaaksossakin hyvävveli järjestelmä jyllää pakolaisten avulla. Salakuljettajat käärivät miljardivoitot lähtömaassa ja Suomessa hyväveliporukka miljoonavoitot pakolaisille. Näin toimii markkinatalous.

    • Ääliökönä

      Kuule loltrollol!!
      En ole käynyt läpi koko kirjoitusten moninaisuutta, mutta jos avasin uuden ketjun ja se sinua häiritsee, anon armoa vaan tälläinen hullu ajatus mieleen tuli. Jos se taistelee sinun vakautustasi vastaan pyydän anteeksi että omillekin kansalaisille jotain annettaisiin. Mieluummin katsoisin omia kansalaisia noissa asunnoissa kuin noita rintamakarkureita jotka eivät omaa maataan jää puolustamaan vaan tulevat tänne muiden elätettäväksi karkureiksi.

      • Trololo

      • EduardKhil

      • Ääliökönä

        Mitenköhän nämä jodlaukset liittyvät aiheeseen?


      • hukkaan_heitettyä
        Ääliökönä kirjoitti:

        Mitenköhän nämä jodlaukset liittyvät aiheeseen?

        taas se on nähty, että näitten totaalien fakki-idioottien kanssa menee ainakin hyvät heitot täysin hukkaan, kun ne ei edes bonjaa, mikä on ideana. surullista, mutta tyhmyyteen ei mahda mitään.


      • Ääliökönä

        Todella hukkaan heitetteyä. Siis kyll mää snaijasin mut sää et tainnu bonjata et kaik mku männö sivust on asian ohi. On mullai mopo ollu pienenä, mut tää some on tullu vasta sillo ku sää lattialla kuseen snadeil nakillas piirtelit.
        Pist pipo päähä siel o kalsa.


    • loltrollol

      Kuule Ääliökönä!!

      Minä, ilman mitään vakaumusta, olen todellakin pakolaisia vastaan. Vaikka mitään vakaumusta ei ole, vakaasti toivon että rajat laitettaisiin kiinni eikä enää ainuttakaan pakolaista päästettäisi Suomeen.

      Mutta tämä netti kirjoittelu vaan ärsyttää. Pelon lietsomista, minun mielestä juuri sitä mitä nämä kusipäät haluavat, ja sinä teet sitä. Ruokit siis pelkoa.

      Mutta jos haluat vaikuttaa, tee se omalla nimellä.

    • pakkohomousterroria

      - odotellaan murhia, raiskauksia ja terroritekoja, hitsin jännää !!! - milloin räjähtää ?Pervo tarja halonen idelogia on täällä nyt, terroria j apervoa homoutta kaikille !! hurraa !!!

      - ku vaan joku maksaisi tän pakko turismin, kun lomailun kulut on jo yli 2 miljardia e vuodessa !!

      - erillinen, vapaaehtoinen, pakolaisvero olisi rehellinen . eli ne maksaa jotka haluaa.
      Mutta edes pakollinen erillinen pakolaisivero kertoisi kuinka paljo menee turistien lomiin ja hyysäykseen rahaa vuodessa.
      - nythän meitä verotetaan pakolla ja ei kerrota kuinka paljo maksaa pakolaisten lomat.. tarkalleen.
      - Toi 2 miljardia on kuitenkin asiantuntija arvio menoista.
      Siinä moni kokoomus ahne keinottelija saa tuloa kun tulonsiirtoja tehdään,,, ja sdp pervous homot saa iloa kun verorahaa menee hukkaan.

      • punavihersuvakitmaksaa

        punavihersuvakeille pakkopakolaisvero, tai sdp:n ja vihreiden puoluetuet ohjataan puolueiden sijasta suoraan pakoloisten kulujen kattamiseksi, ettei muuta rahaa tarvitse käyttää. em. puolueet 100% kannatti pakoloisten tuloa, joten maksakoot sitten kulutkin 100%:sesti?


    • apuv

      Paras mielenilmaus olisi että kaikki Suomalaiset asunnottomat menis hotellin ovelle tarjoutumaan sisään makujen kanssa siinä katsottaisiin SPR on hädänalaisten vai ulkomaisten asialla.

      • vain_ulkomaiset

        ei taitaisi spr ottaa niitä, kun ne asunnottomat ym. ei ole pakolaisia. kotimaan asukkailla ei ole samoja oikeuksia, eikä spr saisi rahaa kantaväestön auttamisesta.


      • vbml

        Osuit naulan kantaan, näin se todellakin on.


      • TTane56
        vbml kirjoitti:

        Osuit naulan kantaan, näin se todellakin on.

        Valitettavaa, juuri näin. Voisihan sitä onnettomissa oloissa elävät sotaveteraanivanhukset, kansaneläkkeen perusosalla kituuttavat monisairaat mummot sekä nuo asunnottomat koettaa mennä repimään Punaisen Ristin ovenkahvaa ja pakolaiskeskusten ovia. Voisi joku sitten ottaa SOMEen ystävällisesti kuvan ja esittää julkisuudessa kysymyksen, miksi jo perustuslain mainitsema tasa-arvoinen kohtelu ei koskekaan kotimaan kansalaisia vaan ainoastaan ulkomaisia, jotka eivät koskaan ole veroja tänne maksaneet; eivät he eivätkä heidän vanhempansakaan? Samaan syssyyn voisi mennä asevelvolliset (paljonkas se pakkoasepalveluksessa olevien päiväraha onkaan vai onko sitä enää?) ja esimerkiksi opiskelijat? Vertaan vaan, että nämä kaikki ovat ryhmiä, jotka joutuvat itse maksamaan asumisensa ja ruokansa sekä tulemaan pienemmällä summalla toimeen, kuin MATUt.


    • Ääliökönä

      Joka tapauksessa tämä homma on täysin persiistä, mutta mitä yksi ihminen tälle mahtaa ja joukkovoimaa ei saa käyttää.

    • imatranviisaatvauhdissa

      Juu, kyllähän tuo asunnottomuus suomessa on täysin itsestään riippumatonta. Pitäähän vuokranantajan pientä kaman ja alkon kanssa läträämistä katsoa, ja tarviiko sitä vuokraa nyt joka vuosi maksaa,ja kun itse on sössitty aivan kaikki mahdolliset asiat luottotietoja myöten niin pelastaja tuleekin lähi-idästä, heidän syykseen voi kaiken paskan kasata.

      • mieleltäänPahaihminen

        kirjoittamasi on halveksintaa ja rasismia ja vihapuhetta suomalaisia työttömyyteen syrjäytettyjä kohtaan,


      • Pelkureitakokosakki

        Kyllä kaikkien ongelmien vastaus on Maahanmuutto!
        Miksi ei ole rahaa? Vastaus: maahanmuuttajat vie ne!
        Miksi rikollisuus ja raiskaukset on kasvussa? Vastaus: maahanmuuttajien takia!
        Elintaso paokolaisia kaikki tai pelkureita!


      • Äääliökönä

        Taa yksi raiskaus lisää. Maahanmuuttaja tekijänä. Milloin tulee äly päätäjille?
        Nyt on pahasti sanottu ,mutta jonkonlainen " kaatorara" näistä pahimmista olisi kohdillaan,vai?


    • kansanvaltaaaa

      suomessa ei hallinto pelaa, rajat vuotaa edelleen !!!!!! -- siis kansannousua nyt tarvitaan, koska se hallinto ei toimi !!!!
      - tilanne on kuin keisarin uudet vaatteet sadussa, - raiskattu sipilä juoksee munasillaan ja muut puolueet taputtaa ihastuksissaan pervolle näkymälle .....

    • ahistaaaaaa

      Näkiköhän silmäni tänään oikein että kulmille kiikutettiin näitä kunniakansalaisia oikein tilataksilla?
      Ostoksille? Katseleen tarjontaa?

    • suvaitsevaisuutta

      Ei kai nyt näin kurjalla ilmalla voida kävelemään laittaa. Taksi vaan alle ja toimintatonni käteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2250
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1761
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      160
      1620
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe