Ongelmana oma mustasukkaisuuteni

heimitamateen

Tiedän että olen turhan mustasukkainen. Ja en haluaisi olla mustasukkanen. Ärsyttää se että olen mustasukkainen mutta en voi niille tunteille mitään. Haluaisin apua ongelmaani, olen jopa harkinnut ammattiapua.

Mulla on varmasti myös joku itsetunto-ongelma. Pidän itteeni kauniina ja arvostan itteeni mutta samalla nyt kun tapailen nykyistä miestäni johon olen aivan hulluna.. vertailen itseäni hänen edellisiinsä. Ja sekin ärsyttää mua. Miestäni ei niinkään koska saan suht hyvin pidettyä tunteeni piilossa.

Mutta mielestäni miehenikin tekee tahallaan tai tahattomasti mua mustasukkaseksi. Asiaan liittyy vuoden kestänyt tapailusuhteemme joka tuntui välillä hänen puoleltaan olevan turhankin itsestäänselvyys. Olen vuodattanut tunteitani ja kyyneleitä hänelle. Hän on vaan ihan rentona ja itsevarma. Harvoin stressaa mistään eikä näytä tunteitaan.

Mieheni ei kerro menemisistään... viime viikonloppuna lähti hakemaan firman juhliin virosta viinaa ja sain kuulla tästäkin jälkeen päin, ei ollut eka kerta. Kysyin miten viikonloppuna oli lisännyt jonkun Sannan facebook kaveriksi, niin kuulemam laivalla tapasivat. Kysyin oliko jotain meneillään siellä laivalla tän Sannan kanssa niin kuulemma ei. Kysyin oliko jonkun toisen kanssa niin vastasi "miksi, pitäisikö olla". Oon tottunut siihen että tältä tyypiltä on turha odottaa mitäänn avautumisia siitä että minä olen hänen elämänsä nainen eikä muita kattele.

Sitten hänen exänsä. Vaikka ei nyt olekaan varmaan nähnyt heitä vuosiin niin naiset ovat edelleen facebookissa ja esim. 2 päivää sitten oli tykännyt exänsä kuvasta joka oli naamakuva ja onko koskaan tykännyt yhtään mistään minun kuvistani tai statuksistani facebookissa tän vuoden aikana? ei.. no ihan sama,lapsellista mun perustaa koko tätä mun vuodatustani vaan nettiin.

Sit sillä on paljon kavereita joista osa on naisia ja saattavat porukalla lähteä uimaan, festareille yms yms.. mua ei koskaan pyydetä mukaan. Toisaalta mulla on pieni lapsi niin tuskin pääsisinkään.

Mietin usein miksi hän on kanssani? Olen mielestäni rakkautta ansainnut ja miksi hän ei olisi. Silti tunnen itseni lihavaksi. Toisaalta en koska hän saa minut tuntemaan itseni seksikkäästi ja harrastamme paljon seksiä ja olemme ottaneet siihen mukaan kaikkea uutta ja jännittävää. En häpeä varsinaisesti vartaloani hänen seurassaan mutta sitten vertaan itseäni taas siihen exään joka on joku fitnessmalli.

Kun aluksi tapasin mieheni hän oli mielestäni ihan suht söpö. Mutta ajan kanssa kun tunteita tuli peliin olen alkanut pitämään häntä älyttömän kuumana ja haluttavana. Ja voin kuvitella kun käy viihteellä että häntä katsellaan ja en usko että sanoo heille tapailevansa minua. Hän on semmoinen tyyppi että kaikki pitävät hänestä ja varsinkin naiset, koska on todella kohtelias ja ystävällinen. Mutta ajatuskin oksettaa että naiset iskisivät häntä ja hän antaisi heille huomiota. On mielestäni outoa että vaikka häntä on petetty aiemmin niin edelleen on kuin ei oisikaan exiensä kanssa.

Miten pääsen yli näittten fiilisten? Vihaan tätä jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta. Tiedän että se on mun päässä suurimmaksi osaksi mutta ei se mies varsinaisesti näitä tunteita helpota. Ei se koskaan sano mitään semmoista että on minun kanssa koska olen ihanin tai mitään tommosta.. nyökkäilee vaan kun sanon että rakastan.

Joskus ajattelen onko se säälistä mun kanssa. Vaikka tiedän että ei ole.

sen oman firman pikku joulut on tänään.. ei mua kutsunut, tosin en edes tiedä onko siellä muita kuin miespuolisia työntekijöitä..

välillä kyseenalaistan koko meijän suhteen perustuen tämmösiin typeriin ajatuksiin..

perheenperustaminen oli itselläni vahvasti jo alusta asti kun ollaan kolmekymppisiä.. se haluaa vielä "nauttia elämästä vuoden-pari"..

43

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uptoyou

      Miehes vaikuttaa suoraan sanoen mulkerolta ja se leikkii sulla. Sä oot ns. varma nakki niin sen perusteella se voi tehdä mitä sitä huvittaa. Sähän oot kuitenkin aina kotona saatavilla.

    • heimitamateen

      Niin vaikea sanoa.. joskus on kieltämättä siltä tuntunut mutta elän myös omaa elämääni ja käyn viihteellä sitten tyttöjen kanssa, harvoin mutta joskus. Olen kuitenkin uskollinen.

      Tänään oli aika persetilanne kun laitoin hänelle että hauskaa iltaa sinne firman juhliin niin laittoi kuvia takaisin että saunovat poikien kanssa ja kohta tulossa pizzaa tilauksesta. Pari tuntia myöhemmin sieltä yllättäen tulikin ilmotus että seuraan liittyi kaksi naista jotka riisuivat itsensä alasti ja hierovat toisiaan.

      Sanoin vaan että hyvää jatkoa sulle, ei mun tarvitse tollasta katella. Varmaan joku mauton vitsi. Laittoi sitten eiku fakta ja lähetti kuvan missä on joku 5 mies kahden naisten kimpussa, vissiin panivat, aikamoisiltä orgioilta näytivät ne bileet. Vaikka hän ei itse kuulemma ollut sekaantunut näihin niin mulle tuli kyllä aika kylmä fiilis.

      Laitoin sille että miten vitussa on ookoo lähettää jotain panokuvia toisista ihmisistä, että luulin sun olevan kunnollinen mies, että kuka tommosta edes tekee. Kuulemma hän ei ole naisia sinne kutsunut tai niihin sekaantunut että minkäs sille voi..

      Joko tää tyyppi on vaan niin raukkamainen että sen pitää tommosilla kuvilla todistella jotain .. että on tosi hauskaa.. Tai ärsyttää mua tai vittuilee. En tiedä.

      Yleensä emme viihteellä ole yhteydessä niin en ole havaintoa millainen se on tommosissa tilanteissa, eli siis humalassa.. silti vitutus vaan kasvaa.

      Onko se mulkku vai ylireagoinko mä?

      Mä näytin sille ite tällä viikolla kaksikin viestiä jotka tuli yllättäen yli vuoden tauon jälkeen joltain vanhoilta hoidoilta, toisessa kysyttiin seksiä ja toisessa miten tissit voi. Vaikka en ole näitä tyyppejä edes koskaan pannut, jotain vaan säädetty ja siis en vastannut heille mitään ja näytin nämä siksi että tietää jos joskus tulee jotain tulevaisuudessa niin voin ainakin sanoa että en ole vastannut mitään heille koskaan.

      En kuitenkaan kostoks ihan tämmösiä panokuvia odotellut. kiitos vaan.

      • KurjaJuttu

        Huh, onko tuo totta?
        Voi itku, kamalaan tyyppiin olet törmännyt. En voi kuin toivoa sulle kaikkea hyvää ja voimia.


      • phlgh

        Onko tämä tarina tosi? Jos on, niin miksi enää hetkeäkään mietit sitä miestä? Sehän on täysin mauton kusipää, joka tuntuu liikkuvan itsensä kaltaisessa porukassa.


    • äläkatsotaaksesi

      Jos tuo ei ole trolli, JUOKSE!

    • heimitamateen

      :) Ihan totta on

      Eiliset pikku joulut.. oli varmaan hauskaa. Ainakin niillä jotka pääs nussii niitä kahta naista. Ihan sama. Kyllä mä luotan siihen että mun mies ei sekaantunut niihin. Ihan hyvä että on rehellinen. Kai eilisestäkin jotain hyvää pitää ajatella.

      • Näitämiehiäonpaljon

        Asuitteko yhdessä? Jos ette niin nyt etäisyyttä. Se välimatka antaa sulle mahdollisuuden tarkastella tilannetta rauhassa. Jos olette koko ajan saman katon alla, olet kiinni tilanteessa ja uusia asioita vain putkahtelee ja olet hämmennyt vain ennestään lisää.
        Jos asutte yhdessä, niin onko sulla mahdollisuutta mennä jonnekin vaikka muutamaksi viikoksi rauhassa miettimään tilannetta?
        Hän haluaa nauttia elämästä vuoden pari.. Mitä se nauttiminen nähtävästi sisältää, niin eipä sulla ole paljoa arvoa. Saat vain sen mitä hän ehtii ja haluaa antaa, ensin tulee hänellä se oma nauttiminen ja ties kuinka pitkään jatkuukaan.
        Itse nostaisin kissan pöydälle kunnolla tai sitten mietintätauko.
        Hän vetelee sua narusta koko ajan miten haluaa ja jos hän ei todellakaan tajua mitä tekee, niin sano se hänelle. Arvosta itseäsi!


    • heimitamateen

      Ei asuta vielä yhdessä. Hän on itseasiassa lähdössä parin viikon reissuun ensi viikolla että saan kyllä tarvittaessa sitä etäisyyttä ja aikaa.

      Juurikin pari päivää sitten puhuttiin suhteestamme ja ihan hyvin ymmärrettiin toisiamme. Nämä asiat mitä tänne kirjoitin on osittain omassa mielessäni käytyä keskustelua. Olen hänelle joistain asioista sanonut, hän ei vaan ymmärrä miksi en voi luottaa häneen.

      Hänen elämässään on suurimmaksi osaksi työ ja vähän harrastuksia, niitäkin vain sen mukaan miten aikataulut antaa periksi.

      Pikku joulut nyt oli ensimmäiset meidän suhteen aikana ja mitä nyt ymmärsin niin kyseessä oli ilmeisesti jotkut vähän liiankin känniset ja himokkaat yli 50v miehet jotka nää naiset sinne kutsui, en tiedä oliko maksullisia vai ei mutta en kai mä sitä voi syyttää kaikesta.

      Suhteemme on läpikäynyt aika monia tilanteita, mm.tauko ja hiljattain keskenmeno.

      Ei toista voi omistaa. Olenkin sanonut hänelle että olisin ihan tyytyväinen jos asuisimme yhdessä.

      • KurjaJuttu

        Jos sulla on tuossa hyvä olla, niin sehän on tärkeintä. Ehkä sun miehesi olisi voinut noista pikkujouluista lähteä litomaan, mutta hän tietää tietysti minua paremmin tilanteen ja taustat.

        Tuosta mustasukkaisuudestasi... Olen palannut pariinkin otteeseen lukemaan tekstiäsi, sillä askaroin vähän samojen kysymysten parissa. Aiemmassa suhteessani mustasukkaisuudelle ei paljoa ollut sijaa, sillä luottamus toiseen oli vahva. Ja jos jokin asia herätti mustasukkaisuutta, se myöskin ilmaistiin, jolloin toinen pystyi tukemaan taas sitä luottamuksen tunnetta. Sitä ei siis tarvinnut mitätöidä.

        Nykyisessä suhteessani taas... Olemme mustasukkaisia puolin ja toisin. Epävarmuus siitä, että onko toiselle todellakin ykkönen, jäytää jatkuvasti. Tässä täytyy olla takana jokin mekaniikka, miten suhde lähtee rakentumaan joko varmaksi tai sitten epävarmaksi. Sitä yritän nyt selvittää itselleni ja sitten löytää keinot, jolla tuota luottamusta lisäävää hyvää kierrettä saisi lisättyä suhteeseemme.

        ---

        Toivotaan että tuo pikkujoulukokemus oli miehellesi pohjakosketus, ja siitä suunta olisi vaan ylöspäin. Vuosihan on kuitenkin lyhyt aika. Ja sinut pitää ehdottomasti ottaa mukaan uimaan ja festareille! Pitäähän teidän oppia pitämään hauskaa yhdessä, sillä parisuhteessa hauskanpito on koko elämää ajatellen mahtavan upea juttu (no vertaa vaikka tylsyyden ylläpitoon parisuhteessa;))


      • KurjaJuttu

        Ai niin - tuo miehesi kysymys, että miksi et voi luottaa häneen.

        No miksi sinun mielestäsi et voi? Mitkä tekijät vähentävät luottamustasi ja mitkä lisäävät?

        Omalta kohdaltani voin sanoa hyvin merkittäväksi tekijäksi sen, halutaanko minut mukaan ja se, että miehen kaverit ovat suhteemme "puolella". Meilläkin ongelmana on ollut tuo, että miehelle ei tule mieleen pyytää minua mukaan, enkä ole päässyt lukemaan hänen sosiaalisesta ympäristöstään mikä oma paikkani oikeastaan on. Siitä minulla on ollut vaan hänen sanansa.

        Minun luottamusta olisi vähentänyt myös tuo Tallinnassa käynti. Kyllähän minä haluan olla se, jolle toinen haluaa ekana kertoa, jos jotain erityistä on tapahtumassa. Se kertominen lisäisi siis luottamustani.

        Ja se, että kuulet jostain laiva-Sannasta facebookin kautta. Sen jälkeen kun koko matkalle on lähdetty yllättäen... Tuossa luottamusta on kyllä koeteltu melkoisesti, eikä voi sanoa kuin että hei nainen, olet kyllä rautahermoinen:). Luottamustani voisi lisätä siis se, että tuollaiset laiva-Sannat tulisivat sinne facebookkiin jotain muuta reittiä, jos Sanna kerran niin merkittävältä on tuntunut, että on kaveriksi pitänyt lisätä. Nyt luottamustani voisi lisätä se, että Sannasta kerrottaisiin avoimesti, eikä esimerkiksi alettaisi mököttää siitä, että "Sanna on vain-kaveri! Eikö ihmisellä saa olla kavereita? Eikä se facebookkaveruus tarkoita mitään, se on vaan yhteydenpitoa varten". Koska jäisin kuitenkin miettimään, että mihin sitä yhteydenpitoa tähän Sannaan muka tarvittaisiin. No, minä en ole rautahermoinen:)

        No, tällaisia ajatuksia tekstisi herätti.


    • heimitamateen

      Tosi kiva kuulla että en ole ainoa joka miettii samoja asioita. Omasta suhteestani sen verran että ollaan aika rauhassa tutustuttu eikä vietetä 24h yhdessä joten opettelemistakin on. Nyt alkaa olla jo vähän tutumpaa kun vietetään arkiöitäkin yhdessä, aiemmin suurimmaksi osaksi viikonloppuja. Kyllä mun mielestä parisuhteeseen kuuluu että molemmilla on omakin elämä. Tuo eilinen firman juhla oli kyllä vähän omaaluokkaansa. Lähinnä sääliksi kävi ne naiset kun tommoseen ryhtyivät. Juhlat oli ilmeisesti loppuneetkin lyhyeen, ymmärsin että oli lähtenyt tuon tapahtuneen aikoihin kotiin nukkumaan kun hänellä on tänään töitä. Sovimme että näemme illalla niin voimme puhua tuosta eilisestä.

      Aiemmissa suhteissa hänet on petetty ja jätetty kylmästi. Minulla edellinen mieheni jätti minut raskaana toisen takia. On varmasti molemmilla vähän luottamuksen pulaa.

      On mulla hyvä olla, ei tämä ole ihan oma käsitykseni kunnollisesta parisuhteesta vielä. Useimmiten yhteydenpito on vähäistä kun emme näe. Joka päivä olemme yhteydessä mutta minä kun olen semmoinen että haluaisin kuulla mitä toisen päivään kuuluu yms. niin hän ei taas ole niin samanlainen siinä asiassa..

      Mullakin on menneisyys ja paljon miesjuttuja. Olen niistä kertonut avoimesti. Olen kuitenkin äidiksi tultuani muuttunut, elämä on aika perhekeskeistä nykyään. Hänkin viettää aikaa tyttäreni kanssa ja käymme yhdesä syömässä ja joskus lasten leikkipakoissa. Olemme puhuneet toisesta lapsesta. Hänelle elämänmuutos olisi suuri, minullekin koska yhteinen perhe olisi ihana myös tyttärelleni. Haluaisin kuitenkin oppia tuntemaan hänet ensiksi kunnolla ja muuttaa yhteen. Ehkäisyn suhteen emme ole olleet varovaisia.

      Oma mieheni on aika mielenkiintoinen tapaus. On mukamas itsevarma ja omasta mielestään aika kokenutkin naisten suhteen. Silti jotenkin alla piilee herkkä ja haavottuvainen ihminen. Esimerksiksi rakkaudesta ja tulevaisuudesta puhuminen on vähän vaikeaa hänelle. Hän osoittaa tunteitaan yleensä muulla tavalla.

      En ole tavannut hänen ystäviään, vaikka kesälläkin teimme kahdestaan kaikkea niin ulkopuoliseksi tunsin oloni kun joskus emme nähneet viikkoon ja sillloin oli tehnyt kaikenmaailman saaren valloituksia kavereiden kanssa..

      Miehelläni on minusta kadoksissa sellainen toisen huomioiminen ja otin asian puheeksi viimeksi. Esimerkiksi hiljattain mulla oli synttärit, hän ei muistanut minua millään tavalla. Kysyin että onko edellisissä parisuhteissa ostellut lahjoja tyttöystävilleen niin vastaus oli että ei ole koskaan ostellut pahemmin lahjoja..

      Se kai vaan on sellainen.. olen joskus miettinyt että jättikö ne edelliset hänet sen takia että se on jotenkin huono noissa asioissa.

      Oon kovasti yrittänyt ottaa selvää.. en vieläkään täysin ymmärrä kaikkea mitä se tekee. Ja mustasukkaisuustilanteissa kuten eilen kun ilmaisin että en pitänyt siitä mitä näin kuvassa niin hän ei millään tavalla muuten tilannetta selvittänyt kuin että minkäs hän sille voi että naiset haluaa leikki keskenään ja hän ei ole juhlia järjestänyt tai naisia sinne kutsunut, etät halusi vaan olla rehellinen kun kysyin mikä meininki siellä on. Miten tän nyt sitten ottaisi?

      • KurjaJutt1

        Joo, tuo eilisen käsittely varmaan riippuu kovasti siitä, miten mies on sitä valmis käsittelemään. Ei varmasti helpoin tehtävä kummallekaan! Jos olisin miehesi, voisi mun olla vaikea mennä maanantaina töihinkin ja moikata muina miehinä niitä työkamuja. Yök.

        Aleksitymia voisi olla tuon miehesi ominaisuuden nimi.

        Musta sulla on hyvä asenne. Varmasti se pakoon ja lujaa olisi oikea ratkaisu, mutta itse olen ainakin tajunnut, etten ole sellaiseen valmis. Tunnen liikaa rakkautta tuota otusta kohtaan. Siksi haluan etsiä ratkaisuja parantaa tätä suhdetta, vaikka samalla tiedän maailmassa olevan ihmisiä, joiden kanssa suhde toimisi vähemmälläkin vääntämisellä. Nyt täytyy testata vielä kaikkea, vaikka lopputulos saattaakin lopulta olla se, että totean luovuttamisen olevan paras vaihtoehto ja ehkä silloin osaan erotakin. Jamuista säkin, että saa luovuttaa. Maailmassa on muutakin kuumia miehiä, vaikket nyt niitä huomaakaan. Sanon tän ihan vaan sillä, että jos se mies ei tajua edes katua...


    • heimitamateen

      Hei kiitos paljon kirjoituksistasi!

      Rautahermoinen.. noh en sanois. Oon vaan huomannut että ei sillä raivoamisella mitään saavuta. Eilenkin illalla viimenen viestini hänelle oli niinkin aikuismainen kuin "suakaan ei varmaan haittaa sit et mä pyydän jonkun tänne saman tien panemaan mua". No eihän se tommoseen koskaan vastaisi mitään.

      Mä päätin kirjoittaa sille Sannalle facebookissa ja kysyä että mistä se tuntee tän mun miehen. Luultavasti tää on jonkin tason ahdistelua mutta saa sitä kysyä.

      Mun mieheni on todella avoin kun siltä kysyy, ei se koskaan salaile mitään. Mutta ei se myöskään vakuuttele tai puolustele. Se vaan sanoaa miten asiat on eikä mulla yleensä ole siihen sen kummempaa sanottavaa.

      Aikaisemmin noin kk sitten mies lähti tallinnaan yllättäen, soitin kun oli juurikin laivaan astumassa. Siitä tuli iso riita. Joka päättyi niin että mä en viikkoon puhunut sille. Silloin punnitsin että oonkohan vaan liian vaativa ja välitäntkö hänestä niin paljon että haluaisin selvittää meijän ongelmat ja jatkaa. Ja halusin.

      Mä en näe että meijän ongelmat olisi sellaisia ettei niitä voisi selvittää ja että asiat ei voisi mennä paremmin.

      En vaan ymmärrä jos hän ei nyt halua lasta niin miksi emme käytä ehkäisynä muuta kuin keskeytettyä?

      Mä katsoin ton sun antaman kuvauksen mun miehelle. Ei se ihan sellainenkaan ole. Se kyllä kertoo että tunnun hyvälle ja olen kaunis ja kerran on sanonut että tykkää tosi paljon.. sekin oli kyllä itkukohtaukseni jälkeen.

    • heimitamateen

      Miksi en voi luottaa häneen? Hmm koska en tiedä mikä on mun paikka sen elämässä. Molemmat on kiireisiä, mulla on vielä lapsen jutut siihen päälle. En koe että mulla olisi varsinaisesti miestä joka tukisi lapsen asioissa tai että hän ymmärtäisi jos olen esimerkiksi kipeä että voisi auttaa. Kun itse taas hänen ollessaan kipeenä yritin sanoa kaikkea että toivottavasti paranet ja tarvitsetko jotain niin vastaus oli suurin piirtein "oon kipee, en jaksa nousta sängystä tai ajatella nyt mitään, anteeks.."

      Toinen syy on juurikin se, että en tiedä puoliakaan mitä hän tekee. Kyllä se kertoo kun kysyn, että pääsetkö tänään kylään tai soitan niin kertoo missä on ja minne menossa. Se ei salaile sitä mutta ei koe että on mikään alaikäinen jonka pitäisi kysyä lupaa multa.

      Ystäviä ja kavereita sillä on paljon mutta niitäkin ehtii nähdä vähän harvemmin. Ihanaa oli että halusi meidän viettävän porukalla aikaa läheisen ystäväpariskunnan kanssa. Emme vielä ole ehtineet.. Pääasiassa tää kavereiden tapaaminen olisi kiva siksi että sitten jos tulisi kutsu häihin niin voisi ottaa toisen aveciks, nyt en usko että se ottaisi mua jos kutsu tulisi. Tai jos meille tulisikin vauva niin kuka kavereista tulisi meijän vauvaa katsomaan.. vähän turha etukäteen hätäillä mutta siltä nyt tuntuu. Oon myös ajatellut jos se häpee mua. Mut en usko.

      Silloin un hänellä oli synttärit olimme juuri tavanneet, ei sanonut sitä minulle vaan se selvisi 2kk myöhemmin. Sanoin että hei miks et kertonut, oltais voitu juhlia niin siihenkin totesi että "mitä nyt noita vuosia juhlimaan enää"...

    • tujkjhgd

      Kirjoituksesi alussa luonnehdit teillä olevan "tapailusuhde" ? Miten pitkään tuo on kestänyt ?

      • heimitamateen

        noin vuosi on ollut tämä juttu päällä.. mutta vasta 4kk sitten vakavammin alettu..


    • KurjaJuttu

      Näittekö illalla? Mitä nyt kuuluu?

      Musta ikävää tuossa miehesi suhtautumisessa pikkujouluihin oli, että sysäsi syyllisyyttä toisille. "En ollut kutsunut". "En ollut järjestänyt". Kyllähän sieltä olisi voinut lähteä pois ja äänestää jaloillaan.

      Muutenkin tulee maku, että tyypille oman elämän haltuunotto ja vastuu omista teoistaan ja niiden vaikutuksista muihin tuntuu tavallista haasteellisemmalle. Tosin - voihan se tuosta vielä jämäköityä, vuosi tai 4kk voi olla joskus lyhyt aika. Joskus sitä jämäköitymistä ei kuitenkaan tapahdu...

      Toivottavasti keskustelusta poiki hyvää!

      • heimitamateen

        Puhuttiin tuostakin, ne oli siis firman esimiehen sinne tilaamia maksullisia strippareita. Ja ei siitä yllätyksestä kukaan tiennyt. Taas tajusin turhaan hiiltyneeni ... pitäs vaan luottaa toiseen. Noh eilisen keskustelun jälkeen tajusin paljon mitä meijän välillä on ja toivon että tästä alkaa uusi aikakausi meijän elämässä.


      • helka
        heimitamateen kirjoitti:

        Puhuttiin tuostakin, ne oli siis firman esimiehen sinne tilaamia maksullisia strippareita. Ja ei siitä yllätyksestä kukaan tiennyt. Taas tajusin turhaan hiiltyneeni ... pitäs vaan luottaa toiseen. Noh eilisen keskustelun jälkeen tajusin paljon mitä meijän välillä on ja toivon että tästä alkaa uusi aikakausi meijän elämässä.

        " 5 mies kahden naisten kimpussa, vissiin panivat, aikamoisiltä orgioilta näytivät ne bileet" - eli esimiestä voisi syyttää parituksesta.

        Stripparit eivät myy seksiä, ja jos esimies on ostanut huoria pikkujouluihin niin voi olla, että syyttäjä katsoisi paritukseksi riippumatta siitä, onko hän hyötynyt siitä taloudellisesti.

        Mutta trollihan koko avaus oli.


      • heimitamateen
        helka kirjoitti:

        " 5 mies kahden naisten kimpussa, vissiin panivat, aikamoisiltä orgioilta näytivät ne bileet" - eli esimiestä voisi syyttää parituksesta.

        Stripparit eivät myy seksiä, ja jos esimies on ostanut huoria pikkujouluihin niin voi olla, että syyttäjä katsoisi paritukseksi riippumatta siitä, onko hän hyötynyt siitä taloudellisesti.

        Mutta trollihan koko avaus oli.

        siis se kuva näytti siltä että siinä harrastetaan seksiä kun nainen istui hajareisin alasti miehen päällä joka oli myös alasti, samoin siinä ympärillä lääppivät miehet. mutta totuus oli vain strippaus eikä mitään rikollista ole tapahtunut. oliko tämä nyt tarpeeksi selventävä vastaus?


      • epiojkdiopjsropf
        heimitamateen kirjoitti:

        Puhuttiin tuostakin, ne oli siis firman esimiehen sinne tilaamia maksullisia strippareita. Ja ei siitä yllätyksestä kukaan tiennyt. Taas tajusin turhaan hiiltyneeni ... pitäs vaan luottaa toiseen. Noh eilisen keskustelun jälkeen tajusin paljon mitä meijän välillä on ja toivon että tästä alkaa uusi aikakausi meijän elämässä.

        HERÄÄ NYT NAINEN! JOS JOSSAIN FIRMASSA ESIMIEHET MUKA TILAA MAKSULLISIA NAISIA JUHLIIN, EIKÄ MIES TAJUA SIINÄ VAIHEESSA RIPEÄSTI POISTUA PAIKALTA, NIIN MIES ON KUSIPÄÄ! Ei siitä sen enempää. Lopeta tuo sairas suhde. Mies on vaan hemmetin hyvä selittelemään, ja tekee sulle kerta toisensa jälkeen sellaisen olon, että hänen viat oliskin sun vikoja. Sä et ole hiiltynyt mistään turhasta.


      • heimitamateen

        okei tää oli hyvä kommentti. sen strippari homman voi unohtaa, ei meijän suhteen ongelmat johdu siitä illasta.. mutta niin kyllähän se aina selittelee mutta aika uskottavasti kyllä.


    • heimitamateen

      Moikka!

      Tilanne on nyt selvitetty. Puhuttiin pitkään meijän tilanteesta. Oon todella hämmästynyt mitä kaikkea mun mies sanoi. Se sano ekan kerran että se rakastaa mua. Kerron loput myöhemmin!

      • pentik

        Voi kun sä olet niiiiin vietävissä... Yksi lause, ja sulla unohtuu kaikki se sonta, miten tuo mies elämässään toimii.


      • heimitamateen

        Kyllä siinä oli enemmän kuin yksi lause. En muista ihan kaikkea koko tunnin puhelusta mutta toi oli se oleellisin. Mikä on susta sontaa? Ihan mielenkiinnolla kysyn että onko jotain uusia näkökulmia asioihin vai muuten vaan tulit kirjoittelemaan?


    • heimitamateen

      Eilen meni sillä talon rakennus tosi myöhäseks ja koska siellä oltiin sirkkelöity ullakolla niin äijät lämmittivät saunan illan päätteeksi. Sen jälkeen noin puolen yön aikaan edellisen yön pikku joulujen jäljiltä nukutut 4h unet alko painaa päälle ja hän ilmoitti että ei viiti tulla koska ei pysy hereillä ja hänestä ei olisi minulle iloa ja seuraa. Sitten alkoi mun tyypillinen kitinä että tulisit nyt kuitenkin ja että ei haittaa että menee pikku jouluihin ja rakentaa taloa mutta miks sen pitää olla aina pois meijän ajasta, että tuntuu siltä että haluisin alkaa itkee.

      Siihen hän vastasi "Ehkä sinä ansaitset vierellesi semmoisen ihmisen joka pystyy antamaan sinulle takaisin rakkautta ja huomiota enemmän kuin minä".

      Sitten soitin ja puhuttiin pitkään.

    • virkamiesnainen52v

      Tunnet itsesi riittämättömäksi, koska mies on sinulle väärä. Hän käyttää sinua seksikumppanina, et merkitse hänelle mitään muuta kuin varmaa seksiä (toki sanoo rakastavansa, ettei menetä seksikumppaniaan). Teillä mitä ilmeisin vuorovaikutusongelma: mies ei ymmärrä, tai halua ymmärtää, sinun kaipaavan aikaa ja huomiota. Rakkaus on ennen kaikkea aikaa ja jakamista, toisen huomioimista. Toisaalta voi olla myös niin, ettet itse ymmärrä, tai halua ymmärtää, että vain tapailette. Vapaasti ilman rakkautta ja haaveita yhteisestä tulevaisuudesta, sitoumuksitta.

      • heimitamateen

        ei se ole noin =)meillä on tunteita ja tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä.


      • ukyfjhmfh

        No mikä sitten onkaan ongelma, jos heti sinulle epämieluisan vastauksen saatuasi alat vakuutella, että teillä on tunteita ja tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä..???

        Kun suhteuttaa kaiken kertomasi siihen tosiasiaan, että olette olleet yhdessä vasta kovin lyhyen ajan, vaikuttaa siltä, että olet pyrkimässä perse edellä puuhun. Haloo, nainen! Teidän tuttavuutenne on kestänyt vuoden ja "vakavammin" neljä kuukautta - ja sinä puhut tästä hemmosta miehenäsi ja kuvaan sopii jo keskenmenokin? Ja yhteen pitäisi muuttaa? Miksi ihmeessä? Okei, mies tulee toimeen olemassa olevan lapsesi kanssa, mutta mikä ihmeen kiire sinulla on eteenpäin? Oletko aivan varma, että mies haluaa juuri samoja asioita kuin sinä?
        Kuten huomaat, kirjoittelusi jättää paljon avoimia kysymyksiä. Sinulla on joku ihme vimma tehdä tästä miehestä "oma miehesi" ja tulevan lapsesi isä - ilman, että suhteenne on edes kovin kummoisella pohjalla. Mies menee ja tekee asioita itsekseen, unohtelee kertoa niistä sinulle tai ilmoitella muutenkaan itsestäsi - ja silti sinä jo perhettä perustat ja yhteen muutat... Entä lapsesi? Tunnut käyttävän kohtuullisen paljon aikaa tämän tuoreen parisuhdeyrityksesi vatuloimiseen ym. ja olet tuonut uuden ihmisen lapsesi elämään suht lyhyen tuttavuuden jälkeen. Oletko tullut ajatelleeksi, onko tuo kaikki hyväksi lapsellesi?


      • fkfzkfjz
        heimitamateen kirjoitti:

        ei se ole noin =)meillä on tunteita ja tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä.

        " Olen vuodattanut tunteitani ja kyyneleitä hänelle. Hän on vaan ihan rentona ja itsevarma. Harvoin stressaa mistään eikä näytä tunteitaan."

        "Mieheni ei kerro menemisistään... viime viikonloppuna lähti hakemaan firman juhliin virosta viinaa ja sain kuulla tästäkin jälkeen päin, ei ollut eka kerta. "

        "..Kysyin oliko jonkun toisen kanssa niin vastasi "miksi, pitäisikö olla"."

        " esim. 2 päivää sitten oli tykännyt exänsä kuvasta joka oli naamakuva ja onko koskaan tykännyt yhtään mistään minun kuvistani tai statuksistani facebookissa tän vuoden aikana? ei.. "

        "Sit sillä on paljon kavereita joista osa on naisia ja saattavat porukalla lähteä uimaan, festareille yms yms.. mua ei koskaan pyydetä mukaan. Toisaalta mulla on pieni lapsi niin tuskin pääsisinkään."

        "Mietin usein miksi hän on kanssani?"
        Mietitkö koskaan miksi olet hänen kanssaan?

        "se haluaa vielä "nauttia elämästä vuoden-pari".."

        Mistä johtuu, etten usko hetkeäkään miehen tunteisiin sinua kohtaan en myöskään tulevaisuuden suunnitelmiin? Etkö ihan oikeasti näe, että mies kusettaa sinua ja pahasti? Tämä onkin kyllä mahdollista vain, kun olet niin sitkeästi päättänyt rakastaa miestä. Vaikka hän jäisi ns. rysän päältä kiinni, uskoisit hänen tunteisiin sinua kohtaan. Nuo lainaukset kirjoituksestasi kertovat, ettei hän kovasti perusta suhteestanne. Sanoo mitä sanoo. Erityisesti minua kirpaisi miehen toiminnassa tämä
        " mua ei koskaan pyydetä mukaan. Toisaalta mulla on pieni lapsi niin tuskin pääsisinkään."
        Lapsi ei ole este mihinkään noista paikoista. Minulla on monia ystäviä ja tuttavia, jotka menevät lasten kanssa uimaan, festareille, eri tapahtumiin, ulkomaille... ihan mihin vain (paitsi nyt tietenkään baariin lapsen kanssa). Myös pariskuntana. Vaikka mies/nainen ei lapsen biologinen vanhempi olekaan.


      • heimitamateen

        Tarkoitus ei ole puolustella mutta ei mulla olis ollut mitään mahkuja lähtee mihinkään Hangon regattaan veneellä joka on täynnä lössii dokaamassa. Lapsen hoitoon jättäminen ei ole este mutta en mä näe miten mä olisin sinne päätynyt lapsen kanssa.. eri asia jos hän dissaisi kaverinsa ja mentäisiin näihin paikkoihin minä, hän ja lapseni.

        Onhan tossa esimerkkejä.

        Ei siinä ole mitään vikaa että ei halua lasta tai heti muuttaa yhteen, se on normaalia. Mutta minä haluaisin. Ja jos hän sanoo että ei juuri nyt niin vaihtoehtoja on kaksi, joko hän oikeasti tarkoittaa mitä sanoo tai sitten kusettaa. Siksi pyysinkin teidän apuanne koska mä en ole varma. Oma intuitio sanoo että luota mutta tunteethan usein ihmisten järkeä sumentavat.

        Ehkä en olisi tässä jos ei joka kerta kun tulee paska tilanne ja oon jättämässä sen, se tekee jotain ja asiat menee taas jonkin aikaa paremmin kunnes alkaa taas nää ns. perseilyt.

        Kesällä oltiin vaan kamuja, ei se nyt mene mihinkään festareille tai hengaile kavereiden kans vaan duunii duunii painaa yötä päivää freelancerinä. Oon puhunut parin sen frendin kanssa, ei kuulemma kamalasti näy tota mun miestä. En ole siis ainoa joka on sen huomannut mutta mun mielestä parisuhteeseen pitäisi pikkasen enemmän satsata kuin mihinkään muuhun.


      • heimitamateen
        fkfzkfjz kirjoitti:

        " Olen vuodattanut tunteitani ja kyyneleitä hänelle. Hän on vaan ihan rentona ja itsevarma. Harvoin stressaa mistään eikä näytä tunteitaan."

        "Mieheni ei kerro menemisistään... viime viikonloppuna lähti hakemaan firman juhliin virosta viinaa ja sain kuulla tästäkin jälkeen päin, ei ollut eka kerta. "

        "..Kysyin oliko jonkun toisen kanssa niin vastasi "miksi, pitäisikö olla"."

        " esim. 2 päivää sitten oli tykännyt exänsä kuvasta joka oli naamakuva ja onko koskaan tykännyt yhtään mistään minun kuvistani tai statuksistani facebookissa tän vuoden aikana? ei.. "

        "Sit sillä on paljon kavereita joista osa on naisia ja saattavat porukalla lähteä uimaan, festareille yms yms.. mua ei koskaan pyydetä mukaan. Toisaalta mulla on pieni lapsi niin tuskin pääsisinkään."

        "Mietin usein miksi hän on kanssani?"
        Mietitkö koskaan miksi olet hänen kanssaan?

        "se haluaa vielä "nauttia elämästä vuoden-pari".."

        Mistä johtuu, etten usko hetkeäkään miehen tunteisiin sinua kohtaan en myöskään tulevaisuuden suunnitelmiin? Etkö ihan oikeasti näe, että mies kusettaa sinua ja pahasti? Tämä onkin kyllä mahdollista vain, kun olet niin sitkeästi päättänyt rakastaa miestä. Vaikka hän jäisi ns. rysän päältä kiinni, uskoisit hänen tunteisiin sinua kohtaan. Nuo lainaukset kirjoituksestasi kertovat, ettei hän kovasti perusta suhteestanne. Sanoo mitä sanoo. Erityisesti minua kirpaisi miehen toiminnassa tämä
        " mua ei koskaan pyydetä mukaan. Toisaalta mulla on pieni lapsi niin tuskin pääsisinkään."
        Lapsi ei ole este mihinkään noista paikoista. Minulla on monia ystäviä ja tuttavia, jotka menevät lasten kanssa uimaan, festareille, eri tapahtumiin, ulkomaille... ihan mihin vain (paitsi nyt tietenkään baariin lapsen kanssa). Myös pariskuntana. Vaikka mies/nainen ei lapsen biologinen vanhempi olekaan.

        Mä mietin joka päivä miksi oon sen kanssa. Varmaan siksi että yhteinen aikamme on hyvää. Silloin on hauskaa, läheisyyttä, huumoria, asioiden jakamista, matkojen suunnittelua. Hän kertoo mitä kaikkee on tehnyt, minä kerron hänelle huolista ja murheistani. Ei se ole vaan paskaa. Päin vastoin, näitä näkemisiä odottaa aina ihan täydellä sydämellä.

        Olen mä rakastunut, ehdottomasti. Ensirakkaus. Outoa.


    • heimitamateen

      Hei!

      Hmm.. ei se ihan noin ole. olimme erossa kesän... siksi sanoin että sen jälkeen olisi alkanut vakavammin vaikka oli se ennen kesääkin vakavaa mutta sitten tuli tauko. Lapseni kanssa olemme viettäneet porukalla aikaa ja myös miehen kanssa kahden kesken kun lapsi on ollut muutaman tunnin hoidossa. Tietenkin lapsenikin takia haluaisin tietää, että mihin juttu on menossa. Alusta asti olen tehnyt selväksi hänelle että lapseni takia en ottaisi elämääni uutta ihmistä jos hän ei olisi vakuuttanut minua. En tiennyt että asiat etenisi tähän ...

      Meillä kävi vahinko ja tulin raskaaksi. Sitten menetimme vauvan.. ei kai siihen voi muuta sanoa kuin että käsittelen asiaa terapiassa ja se on minulle vielä vaikea asia kirjoittaa siitä sen enempää. Ehdin olla raskaana useamman kuukauden, silloin aloitimme puhumaan yhteen muutosta ja perheestä. Miten asioihin pitäisi nyt suhtautua kun vauvaa ei tulekaan? Sekin on minulle vaikeaa...

      Ei minulla ole kiirettä mihinkään. En vain halua tuhlata aikaani.

      Itse olen hyvin uskollinen ja omistautuva. On vaikea uskoa, että toisella ei ole aikaa. Kuukaudesta toiseen se on kuitenkin ollut ainoa syy minkä hän minulle on kaikkeen antanut, ajanpuute. Kirjoitinkin teille joitain esimerkkejä tilanteissä missä me emme ymmärrä toisiamme jos te ymmärtäisitte paremmin ulkoupuolisina mitä tässä tapahtuu.

      On aika turhauttavaa kun laittaa kaiken ajan ja energian suhteeseen ja kun niitä asioita mitä suhteelta haluaa ei saavutakkaan. Sitten on hyvä hypätä sivuun ja antaa tunteiden vähän jäähtyä.

      -ap

    • heimitamateen

      mä en tajua tota exä juttua.. siis en vaan kerta kaikkiaan. Mun miehellä ei ole facebookissa varsinaisesti mitään elämää. kavereita yli 600 joista osaa ei muista, suurin osa freelancerinä tulleita yhteyksiä joiksi hän niitä kutsuu.. ei päivittele omaa sivuaan tai muuta. sitten siellä on tosiaan esim. tää exä kenen kanssa erosivat 3 vuotta sitten, nainen petti jätti ja muutti kauan toisen miehen perässä. siellä ovat edelleen. mieheni ei varsinaisesti naiselle kirjoittele mutta just joskus esim. pari päivää sitten tykkäsi sen typerästä naamakuvasta. miksi?

      mä en kehtaa edes kysyä koska sitten selviää et oon kytännyt sitä ja se pitää mua ihan pimeenä. syy miten edes näen tän asian on se, että jostain syystä sen exä pitää julkisena paljon sen sivulla olevia asioita..

    • heimitamateen

      Vaikka tää on täysin naurettava kysymys mutta mitä te tekisitte?

      Varmaan kaikista suurinta huomioo herättävä vastaus on tähän että jättäisin sen tyypin.

      Mutta jos sen asian jättäisi nyt tähän vastaamatta. Mitä voisin tehdä saadakseni selvyyden onko tässä nyt oikeesti joku sairas leikki menossa? Oon valmis tekemään mitä vaan saadakseni jonkinlaisen selvyyden tähän. Jutteleminen aiheesta ei auta, koska sitä on tehty kuukaudesta toiseen. Oon sanonut kaikki maholliset "ansaitsen parempaa, en jaksa"..

      mitä tarkoittaa kun mies sanoo että ansaitsen jonkun joka voi antaa enemmän rakkautta kuin minä?

      olen miettinyt kolmea vaihtoehtoa; 1. haluaa erota ja sysätä syyn muualle, 2. on pettänyt eikä pidä itseään puolisonsa arvoisena 3. haluaa itsetuntoaan nostettavan

      • Haloohaloo

        "mitä tarkoittaa kun mies sanoo että ansaitsen jonkun joka voi antaa enemmän rakkautta kuin minä?"

        Sitä ettei mies halua vakavaa, tai siis sellaista suhdetta kanssasi kuin sinä haluat ja tarvitset. Etkö nyt mitenkään voisi ymmärtää, että kaikki paha olosi johtuu siitä, että yrität väkisin roikutella sinulle epätyydyttävässä suhteessa?

        Sinulla ei ole enää kuin kaksi vaihtoehtoa, ne mitä ihmissuhteissa aina on: eli ero tai suhteen jatkaminen, mutta se tietää myös itkemisen jatkamista. Mies ei tuosta muutu, eikä halua muuttua. "Sairain lenkki" on se, että sinä kuvittelet miehen muuttumisen mahdolliseksi.


      • heimitamateen

        no sit se valehteli mulle kun kysyin suoraan. miksi?


    • tsemppiä

      Voi sua, paljon jaksamista! Ite just päädyin omassa suhteessani eroon, vaikka mies ei olisi halunnut erota. Vaikka tavallaan rakastankin häntä, mutta koska hän ei ole kunnioittanut mua ja tunteitani, on vaan haukkunut pimeeks, niin päädyin tällaiseen ratkaisuun. Samantyylisiä ajatuksia mulla oli niin kuin sinullakin. Facebook jutut merkitsevät mulle aika paljon, ja niin merkitsee ex- miehellenikin, vaikka hän ei sitä myönnä. Esim jos laitan sinne jonku päivityksen nii hän on siitä aina ensimmäisien joukossa tykkäämäs/ kommentoimassa. Mutta mua ärsytti hänen facekäytöksessään just se ku tykkäili eksiensä jutuista ja muiden naisten selfieistä. Kuulostan kamalalta, mutta omaan huonon itsetunnon enkä pitäny siitä et mies tykkää mua kauniimmista työkamuistaan Facessa. ..enää en kärsi näistä asioista, ansaitsen miehen joka ymmärtää mua paremmin, tai sitten olen mieluummin yksin, siis lasteni kanssa...en haluaisi neuvoa, mutta sanon vain että saatat kuluttaa itsesi loppuun tuon miehen kanssa. Itelläni tippui suuri paino harteiltani tän eron myötä. Tulevaisuus näyttää valoisalta☺

      • tsemppiä

        Tiiän silti et varmaan tulen mahdollisesti seuraavissa suhteissa kärsimään samoista asioista. Tai sitten en, jos jotenkin onnistuis hankkimaan paremman itsetunnon, mutta miten? Jos joku tietää vastauksen tähän niin ois mukava lukea...mut uskon myös, että kun se oikea osuu kohdalle, hän osaa ottaa huomioon tällaiset asiat ja auttaa puolisoaan siinä...outoo ettei mies tykkää sun jutuista facessa, mut eksän kuvasta tykkäs...tosi outoa. Sinuna kysyisin suoraan, miksi...jos se oli vahinko, kosketusnäyttö?


    • heimitamateen

      Ei se ollut vahinko. Sen exän kuvasta sattui tykkäämään miehen kaverit ja perhe, ilmeisesti ne ehti olla sen verran kauan yhessä että exä on nykyäänkin jonkin verran yhteyksissä sen perheeseen.. mut siis en ole kysynyt miksi tykkäsi kuvasta koska se varmaan kuulostaisi tyhmältä.

      Olen toki kysynyt että onko sillä exiä facessa niin itse näytti tämän exän kuvan ja esitteli että tää on se entinen mutta ei sen enempää asiasta keskusteltu..

      Mä ymmärrän sua täysin. Kuitenkin pitäisi muistaa se, että meidän itsetuntoongelmat eivät ole miehiemme ongelmia. Ei heidän kuulu koko ajan pönkittää meidän itsetuntoa. On kuitenkin tervettä vaatia rakkautta ja huomiota ja sitähän minä en tässä suhteessa juurikaan saa, vaatimuksista huolimatta.

      Tottakai vika on myös mussa, miks suostun tämmöseen? Oon vaan yrittänyt järjellä selittää miksi kukaan on toisen kanssa jos ei oikeasti sen kanssa halua olla tai siitä välitä? Koko se ajatus tuntuu vitun oudolta käsittää...

      • tsemppiä

        Niin, eihän se itsetunto-ongelma olekaan miehiemme syy, mutta kun he tietävät niin voisivat silti ees pikkusen yrittää ottaa sitäkin seikkaa huomioon eikä haukkua mustasukkaiseksi. Sanoin joskus miehelleni, ettei hänen tarvii kehua minua kauniiksi, riittää kun ei rumaksi hauku tai vihjaa. Kun häneltä se kehuminen ei tule jotenkin luonnikkaasti. Tai jos tulee vaikkapa puhe jostain et mulla oli kuviksen ja musiikin numero 8 peruskoulussa, miehen täytyy siihenki kommentoida että ompa huono numero naiseksi, hänen luokan kaikilla tytöillä oli 9-10. Kuulostampa lapselliselta, mutta tällaiset pikkujutut harmittaa. Ei mies sitä kai tahallaan tee, mutta kuitenki vertailee mua usein toisiin naisiin heidän edukseen. Eräs kaverini meinas, että mies tahallaan haluaa lannistaa minua ja saada ees jonkinmoisen itsetuntoni romahtamaan, ja uskomaan ettei kukaan mies mua huoli, joku epätoivoinen korkeintaan. Ja sitten virkistäytyminen. Minä en saanut käydä missään, kun on pieniä lapsia, mut mies lähti kyllä, eikä kuulemma yhden päivän takia viitsinyt, pakko oli saada olla koko viikonloppu pois. Tai olen pari kertaa käynyt, viestiä on tullut tyyliin klo 23 et lapset itkee tuu kotiin..hanki pano ym. Mies ei kuulemma minusta oo mustasukkainen, mutta eräästä eksästään hän on ollut mustasukkainen. Mies sano et minusta ei tarvitse olla mustasukkainen, tarkoitti ilmeisesti että luottaa muhun, mutta väkisin tulee mieleen että olenko todella niin ruma ettei kukaan muhun päin ees vilkaise...Tavallaan mukava kuulla vertaistukea, vaikka eihän tällaista piinaavaa tunnetta soisi kellekään. Mutta uskon, että ei syy voi pelkästään meissä olla, miehissäkin täytyy olla jotain vikaa, kun tätä asiaa kelaa. Sun mieski kyllä kuulostaa täys kusipäältä, helppohan se toisaalta täältä ruudun takaa on sanoa kun ei tarkalleen ees tiiä tilannetta. Kysyit miks joku on toisen kanssa jos ei sitä oikeasti halua. En tiedä, miehet on mun kokemukseni perusteella itsekkäitä sikoja, joille seksi tärkeää. Toivottavasti päädyt oikeaan ratkaisuun, pääasia että oot onnellinen. Mietihän silti asiaa niinkin, et jos et olisi tämän miehen kanssa, voisit löytää miehen jonka kanssa olisit oikeasti onnellinen eikä tarvis tänne vuodattaa tunteitaan...tää on kyllä hyvää terapiaa, kun saa omiaki fiiliksiä kirjoittaa ylös ☺


    • heimitamateen

      No tää kuulostaa tosi kliseiseltä.. mutta mä oon paljon mielummin yksin kun etsin yhtään mitään.. olin onnellinen lapseni kanssa ennen kuin tapasin hänet. En edes odottanut suhteelta alussa mitään, oon niin pettynyt aiemmissa parisuhteissa vuosien varrella että en uskonut rakkauteen. Kuitenkin toisin kävi.

      En kuitenkaan tapaa oikeen ketään, tai edes välttämättä kaipaa semmosta. Tässä vaan kävi näin ja kaikki haaveet yhteisestä perheestä ja tulevaisuudesta nosti päätään kun tulin raskaaksi hänelle.

      Surullista todella että sun mies suoraan vertailee sua muihin. Tietenkin niiden pitäisi ottaa huomioon meidänkin epäkohdat ja ajatella mitä ne sanoo ennen kuin tekee niin. Omalla miehelläni on tosi kusipäisiä tapoja niin kuin yllä oon maininnut, esim. ei ole yhtään mustasukkainen omien puheidensa mukaan mutta silti ihmettelen välillä joitain kommentteja.

      Joka tapauksessa mä oon tehnyt päätöksen että meijän suhde on ohi jos se jatkaa näin. En ole ollut tekemisissä hänen kanssaa viikonlopun jälkeen. Jos hän haluaa matkan jälkeen nähdä tai keskustella niin aion suoraan sanoa miksi pitäisi kun sä et mua rakasta tai halua olla mun kanssa. Turhaan käytän aikaa ja energiaani ihmiseen joka ei sitä minulle takaisin anna.

      • KurjaJuttu

        Irrottautuminen on vaikeaa, tiedän. Tsemppiä sulle:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe